Την Καλημερα μου..
Αγαπητε Ραφτη,λες οτι με διαβαζεις προσεκτικα!!
Αν οντως το ειχες κανει δεν θα σου δημιουργουνταν τοσα ερωτηματικα..
Το γεγονος οτι με το σπασιμο των 1800 πουλησα οντως με ζημια [απο υπεραξιες ομως

]
γιατι ΑΛΛΑΞΕ η ταση γιατι σου δημιουργει ερωτηματικα??
Ο σωστος επενδυτης πρεπει να ξερει να προσαρμοζεται στις εκαστοτε συνθηκες
Αλλωστε τα κερδη μου απο την τοποθετηση των ξενων δερβεναγων στην ΕΤΕ απο Απριλη 2009
εως και τον Οκτωβρη ηταν τοσα ωστε να αντισταθμιζουν τις οποιες ζημιες νασαι σιγουρος και με το παραπανω βεβαια
Για σκεψου τιμη εισοδου ΕΤΕ 13 με ξενους τον Απριλη.2009
.καλο χαμηλωμα τιμης, με συμμετοχη σε εκεινη την αυξηση των 11.20
και πωληση ολοκληρωτικη με σπασιμο 1800 προς τα κατω
στα 17 ευρω περιπου...ζημιες σου βγαινουν??
Για Κυπρου την τιμη εισοδου το καλοκαιρι και το πως αναλυτικα εχω εξηγησει βημα βημα μοιυ ,
ετσι ωστε να καταλαβουν ολο
ι ΓΙΑΤΙ οι κορες εχουν κοστος ΜΗΔΕΝ για μενα..
ταγραφα καθε μερα σχεδον απο την τιμη που πηγε[2.40] με το που ανακοινωθηκε η αυξηση μεχρι το τελος της 4.50 με την αποκοπη
Και ΗΔΗ σε οποια τιμη και αν ειναι η Κυπρου γραφω ΚΕΡΔΗ απο αυτες..τις κορες
μπορεις να το καταλαβεις αυτο μηπως???
Τωρα ΑΝ ακομα δεν εχεις καταλαβει
πως κερδισα απο LIVE TRADE με αγοραστικες τιμες εισοδου LIVE εδω μεσα την τιμη ΑΓΟΡΑς αλλα και την τιμη ΠΩΛΗΣΗΣ, σε ΕΤΕ και Κυπρου
λυπαμαι αλλα προτιμησε να μην διαβαζεις πια αυτην την ενοτητα
Φανταζομαι to live trade που θα κανω τον Γεναρη σε Πειραιως και ΜΑΡΦΒ ελαχιστα θα σε ενδιαφερουν
Μαλιστα για καποιους κακοπιστους σαν και σενα μου μπαινουν δευτερες σκεψεις
αν αξιζει τον κοπο
να το κανω live ολωσδιολου
Οπως λεει και ο φιλος Παναγιωτης Δαντης,μερικα πραγματα ΔΕΝ πρεπει να λεγονται και να απαντωνται
Ισως τα ηξεις αφιξεις των πολλων [ισως ετσι,ισως αλλιως] ναναι προτιμοτερο να διαβαζεις
π.ς.
Αν η πικρια σου βγαινει μονο γιατι εχασες ολο το κεφαλαιο σου στην ..Λανετ ,συμπαθα με
Στο Συνεδριο του ΣΕΔ 11 Δεκεμβρη προσπαθησε ναρθεις..υπαρχει ξεχωριστη ενοτητα για αυτες τις περιπτωσεις,οπως και ολες οι παρεμβασεις του ΣΕΔ για αυτην την θλιβερη περιπτωση
Ακομα θυμαμαι οσα τερατωδη ειπε αυτος ο ανθρωπος στη τελευταια Γ.Σ. της ΛΑΝΕΤ οπου σαν ΣΕΔ παρευρεθηκαμε μετα απο προσκληση των μικρομετοχων της και δωσαμε πραγματικη μαχη για τα δικαιωματα οσων μας καλεσαν
Εχασα ενα ομορφο απογευμα τρεχοντας για πραγματα που καθολου δεν με αφορουσαν
και συμπεριφορα σαν την δικη σου ,με πειθουν να μην το ξανακανω