φίλε Ευάγγελε εγώ δεν τα μπερδεύω, μια χαρά τα λέω
για PROBANK δεν ρωτηθήκαμε

και κυρίως εσύ?
για PROBANK απαντώ και για το παλαιό ενδεχόμενο εισαγωγής στο χαα
προφανώς η φίλη μας εννοούσε PROTON αλλά άλλο το ένα, άλλο το άλλο... Δυστυχώς μην ξεχνάς ότι είμαι στο ελεγκτικό επάγγελμα και διαβάζω...ότι δώ...
Και μιας που το συζητάμε, την probank την βλεπεις να μπαίνει τελικα?
δική μου άποψη είναι πως ΟΧΙ...Τουλάχιστον πριν τις αρχές του 2010
τώρα για PROTON το ανάγνωσμα
Παράθεση:
Το Τ.Τ. που, αφού θέλει να γίνει Τράπεζα όταν μεγαλώσει, δεν νοείται ολοκληρωμένη Τράπεζα, δίχως Χρηματιστηριακή.
προσωπικά το θεωρώ λάθος. Υπάρχουν τράπεζες και τράπεζες και επειδή ορισμένες είναι πιο..."επενδυτικές" από κάποιες άλλες δεν θεωρώ ανάγκη του ΤΤ να επεκταθεί εκεί.
Παράθεση:
2. Το Τ.Τ., όπου με τη συγχώνευση-εξαγορά ανακατεύονται τα νούμερα και δε φαίνεται η γύμνια του και οι πραγματικες ζημίες του α΄τριμήνου. (Εκείνες τις προσλήψεις των 426 ατόμων, τι τις θέλανε εν μέσω κρίσης;)
Δεν συμφωνώ επίσης, αφενός το ΤΤ εχεί πολύ καλούς δείκτες επάρκειας και αφετέρου τα άτομα αυτά τα ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ, τώρα για τις διαδικασίες πρόσληψης και πως τις έκανε αυτό είναι άλλο θέμα και πολυ συζητίσιμο
Παράθεση:
3. Ο Σάλλας ο οποίος, με συμμετοχή κοντά στο 32% ποιεί διοικητικά την νήσσαν, αμείβεται πουλώντας το μερίδιό του και εγγράφοντας κέρδη και συγκεντρώνοντας μετρητά στο ταμείο της Πειραιώς (βλέπετε το Τ.Τ. έχει μπόλικα). Επιπροσθέτως, του χρωστούν του κ. Σάλλα, καθόσον έχει βαλει τα στήθη του στις δύσκολες ώρες.
είσαι τελείως λάθος φίλη μου αν νομίζεις ότι ποιεί διοικητικά την νήσσαν το αντίθετο μάλιστα και καλά στελέχη της προτον προσπαθεί να τα εντάξει στην δικη του διοικητικη δομή
Παράθεση:
4. Η Κυβέρνηση, που πετάει έξω ΕΤΕ και Εurobank και δε μπλέκει σε έναν νέο καυγά. Της φτάνουν τα βάσανά της.
αμ δε....αμ δε...