HOLMES έγραψε:
καλημερα σε όλους
verda
αυτό που αναφέρει ο rado νομίζω προσεγγίζει την ουσία της κατάστασης που βιώνουμε...
Αυτά που ακούγαμε για έκδοση ευρωομολόγων όλο αυτό τον καιρό προβλημάτιζαν πολλούς στο κατά πόσο η έκδοσή τους θα
περιόριζε τα ...περιοριστικά δημοσιονομικά μέτρα που εφαρμόζουμε και αν θαταν ένας ανασταλτικός παράγοντας χαλάρωσης. Η εύκολη, και ουσιαστικά η μόνη λύση για τη σωτηρία μας...
Νομίζω, χωρίς να είμαι ειδικός, ότι εκεί θα καταλήξουμε στο τέλος αφού όπως είπε και ο rado περάσουμε το στάδιο της δημοσιονομικής προσαρμογής. Όντως αυτή θα είναι η λύση αλλά δεν θα έρθει έτσι εύκολα και μόνη της...
Το πιο πιθανό είναι ΄το ευρωομόλογο να είναι ο ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ του ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ όπως και αν τον ονομάζουν αυτόν. Απλά, για να μπεις στον μηχανισμό αυτον, θα πρέπει να κανεις αυτήν την σκληρή δημοσιονομική προσαρμογή πρώτα...
Μήπως ο παράγοντας που θα απογειώσει το χαα είναι η ενίσχυση του μηχανισμού στήριξης με πιο πολλά κεφάλαια (μέσω ευρωομολόγου πιθανώς...αλλά χωρίς να μας το πουν καθαρά από τώρα...) και ο οποίος θα απομακρύνει μια και καλή τη λέξη πτωχευση από το λεξιλόγιό μας?
Και αν αυτό ανακοινωθεί σύντομα μήπως πρέπει ήδη να σκεφτόμαστε την επόμενη καλύτερη μέρα στο χαα?
Απαντησα ξανα φιλε μου!!!
Μακαρι ναναι ετσι!!!
Απλα μου φαινεται πολυ αληθοφανες για ναναι αληθινο!!
Προς το παρον εχουμε μια διαπιστωση σταθερα!!
Τουτη την ωρα υπαρχουν τα μεγαλυτερα short πονταρισματα εναντιον του ευρο.
απο του γενησιμιου τουΑυτο σημαινει ενα απλο πραγμα...
οι Αγορες πονταρουν σε αναποφοσιστικοτητα απο την μερια της Ευρωπης και σε δημιουργια κοινωνικων αναταραχων..
Να επαναλαβω..
γνωμη μου ειναι οτι το τραβηγμα του σχοινιου σε αυτην την φαση,
μπορει να φερει τα εντελως αντιθετα του προσδωκομενου αποτελεσματα
και ευχομαι να κανω λαθος και εγω και η συντριπτικη πλειοψηφια των Αγορων
και να υπαρχει ... μυστικο σχεδιο ,που θα τα κανει ολα καλα
Για μενα συνεχιζει να ισχυει εκεινο που στα ΟΙκονομικα Πανεπιστημια μας πρωτοειπανε..
οτι μειωση Χρεους ...χωρις Αναπτυξη...απλα ΔΕΝ επιτυγχανεται!!
π.ς.
Παραμενω σταθερος στην αποψη μου εδω και πολλους μηνες
Μονο trading οταν οι συνθηκες το επιτρεπουν...
εκτος Αγορας κατα τα αλλα
Τα σημαδια για να αλλαξουμε αυτην την τακτικη,θαναι ευδιακριτα ,τοχω χιλιογραψει