neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 850, 851, 852, 853, 854, 855, 856 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 04, 2011 3:23 pm 
Χωρίς σύνδεση

Σωστές και όπως πάντα στοχευμένες οι επισυμάνσεις

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 04, 2011 4:19 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

«Η ΕΚΤ έχει ήδη αναφέρει πολλές φορές ότι δίνει μεγάλη βαρύτητα, σε αντίθεση με τη Fed, στη διαμόρφωση του πληθωρισμού και στον στόχο που έχει τεθεί. Εάν δεν ήταν αυτής της τακτικής η ΕΚΤ το ευρώ δε θα ενισχυόταν τόσο πολύ, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Steven Barrow της Standard Bank.
Ο συνδυασμός της μακράς περιόδου χαμηλών επιτοκίων στις ΗΠΑ με την αύξηση των επιτοκίων σε Ασία και Ευρώπη, θα μπορούσε να προκαλέσει κρίση του αμερικανικού δολαρίου, υποστηρίζει από την πλευρά του ο Steen Jakobsen, Chief Economist της Saxo Bank.
Σύμφωνα με τον Jakobsen ο συνδυασμός αυτός μπορεί να επιταχύνει τη σημερινή αδυναμία των ΗΠΑ, ενώ εάν η μεταβλητότητα αρχίσει να αυξάνεται η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου μπορεί να φτάσει στο 1,60 ή και 1,70.

Και κυριοι της ΕΚΤ να σας γραψω για μια ακομα φορα οτι κανετε ΄λαθος!!!!

Η αναπτυξη επρεπε ναναι ο πρωταρχικος σας στοχος,οχι ο ...πληθωρισμος

Και βεβαια ισχυροτερο ευρω σημαινει καταβυθιση της ανταγωνιστικοτητας του Ευρωπ Νοτου
και ακριβοτερο χρημα για τις χρεωμενες χωρες οπως η δικια μας..

Το πλεον ιλαρο ειναι που καποιοι που ..ονειρευονται εκτοξευσεις στο δικο μας Χρηματιστηριο.
πανηγυριζουν για την ισχυροποιηση του ευρω...

π.ς.

Φιλε xanodos την γλωσσα της αληθειας θα χρησιμοποιω παντα..δεν με ενδιαφερει να γινομαι αρεστος..

Οσοι δεν εχουν στρατηγικη στο Χρηματιστηριο,,,θαναι ΠΑΝΤΑ χαμενοι!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 05, 2011 11:48 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

τα παρακατω τα εγραψα σε μια κλειστη ενοτητα του φορουμ. Τα φερνω και εδω για μην θεωρηθει οτι δεν ειχα το θαρρος της αποψης μου

------οσον αφορα τους " νεους " στο φορουμ και εμενα δεν μου ερεσει να γεμιζουν 10αδες σελιδες σε λιγες μερες κυριως
με φιλικους χαιρετισμους και γενικοτητες αλλα ...... οκ . Ο καθενας εχει το στυλ του.
Δεν πιστευω να περιμενε κανεις να ερθουν 50 νεοι verdadeiro στο φορουμ!!
"οι νεοι " στο φορουμ εχω την εντυπωση οτι ειναι αξιολογοι, οσο και αν εγω διαφωνω με το γραπτο τους στυλ.------

το ''εχω την εντυπωση'' το γραφω γιατι δεν τους/σας ξερω προσωπικα
το ''γεμιζουν 10αδες σελιδες'' εννοω τις σελιδες(παθητικη φωνη)

Αυτα......

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 06, 2011 12:48 am 
Χωρίς σύνδεση

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011 - 21:23:43

Αυξήθηκε οριακά η συμμετοχή των ξένων στο ΧΑ

Η συμμετοχή των ξένων επενδυτών στην κεφαλαιοποίηση του Ελληνικού Χρηματιστηρίου τον Απρίλιο, αυξήθηκε οριακά σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα και έφθασε σε ποσοστό το 50,81%, έναντι 50,24% τον Μάρτιο. Τον Απρίλιο 2010 η συμμετοχή των ξένων επενδυτών ήταν στο 50,35%.

Οι Έλληνες επενδυτές στις 29/4/2011 κατείχαν το 47,93% του συνόλου της κεφαλαιοποίησης των μετοχών στο Χ.Α., από 48,50% τον Μάρτιο. Τον Απρίλιο 2011 οι ξένοι επενδυτές στο σύνολό τους εμφάνισαν εκροές της τάξης των 96,3 εκατ. Οι Έλληνες επενδυτές εμφανίζονται αγοραστές, με εισροές κεφαλαίων ύψους 73,48 εκατ.

Οι ξένοι επενδυτές τον Απρίλιο 2011 πραγματοποίησαν το 51% των συναλλαγών (τον Μάρτιο 2011 πραγματοποίησαν το 49% των συναλλαγών, ενώ τον Απρίλιο 2010 είχαν πραγματοποιήσει το 54% των συναλλαγών). Οι Έλληνες ιδιώτες επενδυτές τον Απρίλιο 2011 πραγματοποίησαν το 27,8% των συναλλαγών (τον Μάρτιο 2011 πραγματοποίησαν το 24,3% των συναλλαγών, ενώ τον Απρίλιο 2010 είχαν πραγματοποιήσει το 29,5% των συναλλαγών).

Η Αξία Συναλλαγών του Απριλίου 2011 έφτασε τα 1.639,3 εκατ. σημειώνοντας μείωση κατά 37% από τη συναλλακτική δραστηριότητα του Μαρτίου 2011 που ήταν 2.622,5 εκατ. Σε σχέση με τον Απρίλιο 2010 που η αξία συναλλαγών ήταν 4.702,7 εκατ., σημειώθηκε μείωση 65%.

Αντίστοιχα, η Μέση Ημερήσια Αξία Συναλλαγών του Απριλίου 2011 ήταν 86,3 εκατ., μειωμένη σε σχέση με την αντίστοιχη του Μαρτίου 2011 (124,9 εκατ.) και μειωμένη της αντίστοιχης του Απριλίου 2010 (235,1εκατ.)

Ο αριθμός των Ενεργών Μερίδων για το μήνα Απρίλιο 2011 ανήλθε στις 39.589 έναντι 40.894 κατά τον προηγούμενο μήνα (Απρίλιος 2010: 76.753). Τον Απρίλιο 2011 δημιουργήθηκαν 1.881 Νέες Μερίδες Επενδυτών έναντι 2.415 νέων Μερίδων που δημιουργήθηκαν τον προηγούμενο μήνα.

Η Κεφαλαιοποίηση του Χ.Α. στις 29/4/2011 υπολογίστηκε στα 54,7 δισ.. Σε σχέση με την αντίστοιχη κεφαλαιοποίηση του Μαρτίου 2011 που ήταν 59,0 δισ., σημειώθηκε μείωση 7,2% ενώ συγκρινόμενη με την αντίστοιχη κεφαλαιοποίηση του Απριλίου 2010 που ήταν 71,9 δισ., σημειώθηκε μείωση κατά 23,9%.

isotimia.gr

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 06, 2011 12:24 pm 
Χωρίς σύνδεση

FOLLI FOLLIE: Θετική κρίνεται, σε γενικές γραμμές, η πρώτη αντίδραση της αγοράς στη συμφωνία της Folli Follie Group με τον κινεζικό όμιλο Fosun, για είσοδο του δεύτερου, μέσω ΑΜΚ, ύψους 84,5 εκατ. ευρώ, στο μετοχικό κεφάλαιο της εγχώριας εισηγμένης.

Στο ταμπλό υπήρξαν κάποιες μικρές πωλήσεις από ξένους, οι οποίες απορροφήθηκαν από εγχώριους κωδικούς και η τιμή της μετοχής έκλεισε στα 12,95 ευρώ, καταγράφοντας μικρή άνοδο.

Το πώς θα κινηθεί η μετοχή, από τούδε και εφεξής, μετά τον «αιφνιδιασμό» της συμφωνίας, θα κριθεί από τη στάση των ξένων θεσμικών επενδυτών.

Σημειώνεται ότι τα αμοιβαία της Fidelity κατέχουν αθροιστικά το 5,84% της F.F., ενώ μικρότερες θέσεις διατηρούν οι ING Asset Management, Invesco Asset Management, Anima SGR, Dimensional fund Advisors κ.ά.

Η ΑΤΕ κατέχει το 7,6% του μετοχικού κεφαλαίου της F.F. Group και θα πρέπει μέσα στον επόμενο έναν χρόνο να το πουλήσει, λόγω της ρευστοποίησης των μη χρηματοοικονομικών συμμετοχών και θυγατρικών που επιβάλλει το σχέδιο αναδιάρθρωσής της.

Euro2day.gr

να δούμε και τη συνέχειά της στο ταμπλό
δύσκολοι καιροί βέβαια :)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 06, 2011 1:22 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Καθόλου μα καθόλου τυχαίο φίλε μου,η συμμετοχή αποκλειστικά σε εξωγενείς Εταιρείες..

Παρακολούθησε άραγε κανένας την είσοδο της Φριγο στο Ντουμπάι?

Στα 11.50 με άνεση στα ψηλά έτους...και έρχεται επιστροφη κεφαλαίου ,αλλα και αποτελέσματα τριμήνου,που θα αιφνιδιασουν τους πάντες ..

Θα μου πεις ποιος Έλληνας ασχολείται με ΦΟΛΙ η Φριγο..όλοι να κάνουν ...μουαγιεν στις τραπεζικές προσπαθούν....

Δυστυχώς δεν είναι στραβός ο γιαλός παιδιά,εσείς στραβά αρμενιζετε...

Π.ς.
Τα μοναστερα ελευθερα :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 06, 2011 1:38 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Στερνή μου γνωση να σ είχα πρώτα...αυτό αφορά εμένα 8-) 8-)
Να ρωτήσω....σε ποιές αποτιμήσεις θα θεωρούσες ελκυστικές τις τραπεζικές μετοχές (τις οποιες απ ότι καταλαβα, απαξιώνεις και η πορεία της αγοράς σε δικαιώνει ως στιγμής) για επένδυση ΚΑΙ ΟΧΙ trading?
Πού πιστεύεις ότι θα καθήσει η μπίλια;;;άλλο ένα 20% κάτω στις τραπεζικές για παράδειγμα;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 06, 2011 1:46 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

skoty έγραψε:
Στερνή μου γνωση να σ είχα πρώτα...αυτό αφορά εμένα 8-) 8-)
Να ρωτήσω....σε ποιές αποτιμήσεις θα θεωρούσες ελκυστικές τις τραπεζικές μετοχές (τις οποιες απ ότι καταλαβα, απαξιώνεις και η πορεία της αγοράς σε δικαιώνει ως στιγμής) για επένδυση ΚΑΙ ΟΧΙ trading?
Πού πιστεύεις ότι θα καθήσει η μπίλια;;;άλλο ένα 20% κάτω στις τραπεζικές για παράδειγμα;

Aν και πολλές φορές τοχω εξηγήσει,να το ξαναγραψω για τον καινούργιο μας φίλο..

Δεν είναι θέμα ποσοστών...όταν το Δημοσιονομικό μπει σε τροχιά επίλυσης πειστικης οπο τις Αγορές,τότε και μόνο τότε αγοράζουμε τραπεζικές μακρο...

Τα σημάδια θάναι πολλαπλά.όπως τον Απρίλη του 2009 με το τεράστιο πακέτο στηνΕΤΕ

Μέχρι τότε μόνο trading την περίοδο των αυξήσεων
που οι ανάδοχοι.τις φουσκώνουν ώστε αυτές να πετύχουν..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 06, 2011 3:57 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Ευχαριστώ. Σαφέστατος!
Για τη Σύνοδο Κορυφής τον Ιούνιο πιστεύεις ότι θα γίνει κάτι θετικό συνολικά;;
Πολιτικά νομίζω εμπόδια πλέον δεν ύπάρχουν ιδιαίτερα πλέον όπως τον Μάρτιο..
Πάντως και η Ελλάδα για να "πάρει" την βελούδινη αναδιάρθρωση (επιμήκυνση), πρέπει να "δώσει".

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 06, 2011 6:55 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Πω πω, ο κακός χαμός γίνεται με τις φήμες. Άρχισαν τα όργανα?

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 850, 851, 852, 853, 854, 855, 856 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 19 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: