verdadeiro έγραψε:
και τα ..κερδη αργοτερα που θαρθουν φιλοι μου..θαρθουν...
Χωρις τον βραχνα των ομολογων μεσα τους θα αναπνευσουν ισολογιστικα θα το δειτε...
Μπορεί να έρθουν κέρδη αργότερα, όμως αυτά θα πρέπει να μοιραστούν σε πολλαπλάσιο αριθμό μετοχών!
Για τον βραχνά των ομολόγων, ποιος μας εγγυάται ότι τα χρήματα π.χ. μιας αύξησης από την ΕΤΕ δε θα χρησιμοποιηθούν για νέες αγορές ομολόγων - στήριξης του σπάταλου κράτους;
Πέρσι που η ΕΤΕ έκανε αύξηση στα 5,20 ευρώ, μας έλεγε η διοίκηση ότι τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή των προνομιούχων μετοχών, ώστε η τράπεζα να γυρίσει σελίδα και σιγά σιγά να μπορεί να μοιράζει και μέρισμα!
Έγινε το παραπάνω ή μας παραμύθιασαν χοντρά;
Για να μην αναφερθώ στην προπέρσινη αύξηση των 15 ευρώ! Τί γίνανε εκείνα τα χρήματα;
Εγώ λέω να μη μετάσχω σε καμία αύξηση κεφαλαίου καμίας τράπεζας. Αρκετό δούλεμα φάγαμε τα τελευταία χρόνια, κυρίως μέσω κάπιταλ όπου μπαίνανε διάφορα άρθρα από κάτι μυστήριους τύπους. Θα προσπαθήσω να πουλήσω τα δικαιώματά μου και για παρηγοριά με αυτά τα χρήματα θα αγοράσω μετοχές της τράπεζας στην "κομμένη" πλέον τιμή.
Και οι χρηματιστηριακές εφημερίδες κομμένες στο εξής μαχαίρι. Πολύ δούλεμα κι εκεί ρε παιδιά.