neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 948, 949, 950, 951, 952, 953, 954 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 09, 2012 6:41 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

smylanakis έγραψε:
με τις τραπεζες τι γινεται ρε παιδια? λετε να πεσουν και τη Δευτερα? αν ειναι να βγουμε απο τωρα? εχει κανεις ιδεα τι παιζει ? Η ΑΛΦΑ παλι κατω.. :(

Πάντως αυτο το....πάλι κάτω δεν το κατάλαβα φίλε μου..
Απο τα 1.12πριν λίγες μέρες όλο πάνω παει...δηλ
δεν επιτρέπεται κανά δυο μέρες να πέσει??? :D

Κατα τα υπόλοιπα οι υποβαθμισεις πριν τις...αναβαθμισεις άρχισαν ΉΔΗ

Αυτοί ακόμα...συνεδριάζουν???πολλές διαφωνίες ε?? :?:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 09, 2012 7:58 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Δεν ξέρω.. Αν έχει κανείς άποψη για την επόμενη εβδομάδα το τι θα γίνει ας το πει , αν έχει εμπειρία ... Να ξέρουμε να βγούμε πριν χάσουμε πολλά ... Υπάρχει κανείς ;

1) Forget Everything And Run
or
2) Face Everything And Rise

The choice is yours.

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 09, 2012 8:03 pm 
Χωρίς σύνδεση

Δεν απεφάνθει οριστικώς σήμερα η Διεθνής Ένωση Swaps και Παραγώγων (ISDA) αν το ελληνικό PSI+ συνιστά ή όχι credit event (πιστωτικό γεγονός) και αν ενεργοποιούνται τα ελληνικά CDS. Σε ανακοίνωσή της η ISDA επισημαίνει πως η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί όταν επίσημα ενεργοποιηθούν οι ρήτρες συλλογικής δράσης (CACs), που σήμερα εγκρίθηκαν από το Eurogroup και εν συνεχεία από το υπουργικό συμβούλιο.
Η επίσημη ενεργοποίηση των CACs θα γίνει όταν η σχετική απόφαση δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

βαγγελη τι σημαινει αυτο;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 09, 2012 8:12 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Yπαρχουν πολλές διαφωνίες..
Δεν ΘΈΛΟΥΝ να τα πληρώσουν...ψάχνουν λόγους να μην το κάνουν
Το επεσήμανα απο το απόγευμα ,όταν είδα ότι το καθυστερούν πολυ το πράγμα

Καλα αυτο με την ...εφημερίδα της Κυβέρνησης,είναι όλα τα λεφτα :lol:

Βάζω στοίχημα ότι Έλληνας τους τοπε αυτο,αφού είδε ότι μετα 5 ώρες άκρη δεν έβγαζαν

Εκτίμηση μου ,είναι ότι τα γυμνά CDs δεν θα πληρωθούν και καποιοι που τα αγόραζαν σε αστρονομικες τιμές τις τελευταίες βδομάδες θα μείνουν παγωτο.. :D

Και καλώς θα μείνουν...πως αγοράζεις ασφαλιστρο κύριε ..πως σε λένε...σε κάτι που δεν κατέχεις??δεν ξερω μήπως με την ευκαιρία βρουν τροπο να τα απαγορεψουν εντελώς τα naked..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 09, 2012 8:17 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

smylanakis έγραψε:
Δεν ξέρω.. Αν έχει κανείς άποψη για την επόμενη εβδομάδα το τι θα γίνει ας το πει , αν έχει εμπειρία ... Να ξέρουμε να βγούμε πριν χάσουμε πολλά ... Υπάρχει κανείς ;

ΕΣΥ φίλε μου γιατί αγορασες. .?? δεν ξέρεις??

Η Άλφα ανέβηκε πάνω απο 30. % την τελευταία βδομάδα...εκει που ΕΣΥ αγορασες άλλοι πούλησαν με καλο κέρδος...

Αν οι λόγοι που σε έκαναν να την αγορασεις,εξακολουθούν ακόμα στο μυαλό σου να ισχύουν να την διακρατησεις ,άσχετα αν πέσει και άλλο..

Αν πάλι έχουν εκλείψει..να την πουλησεις...

Οκ??

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 09, 2012 8:28 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Ναι όντως Βαγγέλη,δεν ψήνονται να πληρώσουν τα CDS!
Μαλάκες είναι άλλωστε? ;) ;) ;)

Από την άλλη όμως δεν μπορώ να παραγνωρίσω ότι αν ισχύουν αυτά που λέει ο Λεωτσάκος,τότε πρόκειται για μία ΗΔΗ ειλημμένη αποφάση πληρωμής των CDS.
Και απλά το τρενάρουν.Μακάρι να αποδειχτώ λάθος αλλά μάλλον θα κάνουν αυτό που λέω εγώ & ο Verdadeiro περί επιλεκτικής πληρωμής των καλυμμένων ασφαλίστρων κινδύνου.

Αλλά ακόμα και όταν ήμουν αγορασμένος αλλά και τώρα που δεν έχω χαρτιά ξαναλέω:Kαι τι έγινε βρε παιδιά!1-2 μερες ψιλοαναταραχής και νευρικότητας είναι.
Επι της ουσίας δεν αλλάζει κάτι.Μπορούν να μειώσουν δραστικά την ύφεση και την ανεργία?Η οποία έφτασε το 21%?Και τα νέα αυτά τα καλά,να έφθαναν ταυτόχρονα με την ενεργοποίηση των CDS.

Και θα σου πώ εγώ τι ράλλυ θα γινόταν εκεινή την μέρα...

smylanakis έγραψε:

Φίλε Σμυλανάκη εκτιμώ πως η επόμενη εβδομάδα θα είναι περισσότερο θετική.
Το κακό είναι πως επειδή πλέον η μεγάλη μάζα των επενδυτών είναι ενήμερη περί των επικείμενων Α.Μ.Κ,υπάρχει διάχυτη φοβία η οποία αποτρέπει τους επενδυτές να δουν κάπως πιο μακαροπρόθεσμα την επένδυση τους.Με αποτέλεσμα να υπάρχουν φαινόμενα όπως το σημερινό.

Αναβάθμιση ομολόγων τον Μάρτη,έγκριση δανειακής σύμβασης, θα δώσουν πρόσκαιρη χαρά αλλά όλα αυτά δεν θα κρατήσουν πολύ λόγω των ΑΜΚ που έρχονται.
Αυτή είναι η δικιά μου άποψη και φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος!

Τελευταία επεξεργασία από STAVROS7 και Παρ Μαρ 09, 2012 8:39 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 09, 2012 8:32 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

verdadeiro
sorry δεν ειχα δει την προηγουμενη απαντηση σου.. οσον αφορα την τελευταια, να το ειχα δει, απλα ειχα την ελπιδα πως θα δωσει με το PSI για μια, δυο μερες αντε την επομενη εβδομαδα αλλα αποτι φαινεται ειμαι πολυ "μικρος" για τετοιες "προβλεψεις". Αν κρινω απο αυτα που διαβασα η δικη σου αποψη ειναι πως μπορει να διορθωσει για μια, δυο μερες ακομα και να δωσει μετα.. αν καταλαβα καλα.. εγω δεν εχω αποψη αυτη τη στιγμη.. εχω καψει εγκεφαλικα κυτταρα, μιας και περιμενα να ανεβει εστω και λιγο , ωστε να εχω καβαντζα και σε ενδεχομενο πεσιμο μετα.. αλλα δυστηχως χανω ηδη 10 λεπτα.. απο 1.6647 σε 1.54... δεν εχω αποψη.. πραγματικα εχω μπερδευτει πολυ γιατι δεν ξερω το βαθος , αυτων των υποβαθμισεων και επισης δεν ξερω τεχνικη αναλυση (αν βοηθαει αυτο καθολου στην πρκοκειμενη περιπτωση). Στη συνεχεια καποιοι λενε οτι πρεπει να ειναι στα 760 και πανω αλλοι βαζουν τη στηριξη 740 και πανω πως ειναι οκ για να δωσει ξανα προς τα πανω.. θα μπορουσα να τα δωσω δλδ και να μπω πιο χαμηλα.. αλλα και αυτο δεν το ξερω.. γενικα εχω μπερδευτει πολυ.. λολ :D
εχεις αποψη για ολα αυτα? ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ! :twisted: :twisted: :twisted:

or

The choice is yours.

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 09, 2012 8:54 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

STAVROS7
σε ευχαριστω πολυ για την αποψη σου ! εδω βγαλανε κατι δεν ξερω αν το αναφερεις πανω.. δεν αποφασιζουν καν τωρα..

"ISDA: Θα αποφασίσουμε για τα CDS όταν επισήμως θα ενεργοποιηθούν οι CACs "

Αναβάθμιση ομολόγων τον Μάρτη,έγκριση δανειακής σύμβασης, θα δώσουν πρόσκαιρη χαρά αλλά όλα αυτά δεν θα κρατήσουν πολύ λόγω των ΑΜΚ που έρχονται.
Αυτή είναι η δικιά μου άποψη και φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος!(αυτα εδω ποτε θα γινουν? ξερουμε καποια ημερομηνια ?)

or

The choice is yours.

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 09, 2012 9:05 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

H δικη μου εκτίμηση νόμισα είναι ΚΑΘΑΡΉ

Και δεν αφορά μόνο την επόμενη βδομάδα που πιο πολυ στάσιμη με πολλα πάνω κάτω την κόβω,,,αφορά γενικότερα το επόμενο διάστημα

Οι αυξήσεις θα ανακοινωθούν σε ψηλότερα επίπεδα για τις τραπεζικές απο τις σημερινές τιμές...ταχω γράψει και ξαναγράψει αγαπητέ φίλε.
Απλά αυτή η άνοδος θάναι εγκλωβιστικη
Κανε τον κόπο να διαβάσεις μερικές σελίδες πιο πίσω
Και δεν τα λέω τώρα..ταγραφα με την Άλφα στα 1.12 ΤΌΤΕ που όλοι τοβλεπαν μονοκοματο για κάτω...

Τώρα τις διακυμάνσεις με περιθώριο 2η 3ημερών,ούτε αστρολογος δεν τις ξερει :lol:

Μιλάμε για την απόλυτη χειραγώγηση....σε μια ρήχη Αγορά.έρμαιο των τραπεζικών λομπυ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 09, 2012 9:51 pm 
Χωρίς σύνδεση

το κούρεμα του ελληνικού χρέους συνιστά πιστωτικό γεγονός απεφάνθη ο οικος ISDA είπε τώρα στις ειδήσεις του σκαι.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 948, 949, 950, 951, 952, 953, 954 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: