neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 975, 976, 977, 978, 979, 980, 981 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 23, 2012 2:03 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

http://www.bankingnews.gr/%CE%A0%CE%B1% ... F%8E%CE%BD

Καταρχήν να ευχαριστήσω τον Verdadeiro για την ξεκάθαρη απάντηση του.. ευχαριστώ φίλε.. να καθησυχάσω τον φίλο STAVRO7 ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, αν και θα ξενερώσω αν δεν γίνει (πάντα με χαβαλέ) και τρίτον να πω πως πριν λίγο σηκώθηκα με 39 πυρετό που έχω εδώ και 1-2 μέρες περίπου.. δεν ξέρω για εσάς εδώ γίνεται χαμός, την έχει αρπάξει όλος ο κόσμος.. για όλα τα παραπάνω θα σχολιάσω αργότερα όταν γίνω καλά με το καλό.. ως τότε έχει κανείς να σχολιάσει τπτ για το παραπάνω του λεω......? μου φαίνεται πραγματικά πολύ καταθλιπτικό.. ειδικά δεν μου άρεσε αυτό που λέει για την επόμενη εβδομάδα.. καθόλου όμως..όλη μέρα τα αλλάζει έχω την εντύπωση.. εγώ είμαι τρελός ή υπάρχει και άλλος που να το βλέπει έτσι? κανείς?

1) Forget Everything And Run
or
2) Face Everything And Rise

The choice is yours.

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 23, 2012 10:04 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Σμυλανάκη 8 μέρες με πυρετό και ακόμα δεν έχουν φύγει τα δέκατα..Το φετινό ήταν άλλο πράμα με τις αρρώστιες...

Όσο για το Χα πιστεύω θα δώσει κάτι καλές αποδόσεις ακόμα μέχρι τις ανακεφαλαιοποιήσεις.Αλλά ποιος παίκτης που είναι απέξω,έχει τα άντερα να μπει τώρα,δεν ξέρω.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 23, 2012 10:52 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

STAVROS7 έγραψε:
Σμυλανάκη 8 μέρες με πυρετό και ακόμα δεν έχουν φύγει τα δέκατα..Το φετινό ήταν άλλο πράμα με τις αρρώστιες...

Όσο για το Χα πιστεύω θα δώσει κάτι καλές αποδόσεις ακόμα μέχρι τις ανακεφαλαιοποιήσεις.Αλλά ποιος παίκτης που είναι απέξω,έχει τα άντερα να μπει τώρα,δεν ξέρω.

Ξέρω και εμένα κάπου τόσο θα με πάρει είναι σχεδόν σίγουρο.. και η γυναίκα μου και οι γνωστοί μου όλοι κολλήσανε είναι απίστευτο και τους πήγε περίπου 10-14 μέρες μέχρι να φύγει τελείως!!! μας ραντίζουνε από πάνω ? τι γίνεται ?

Θα δώσει φίλε το ΧΑΑ οκ... αλλά πότε? λολ.. όλο έχει να δώσει και όλο φτάνει μέχρι 1.50-1.52 η ΆΛΦΑ (εγώ εκεί με τον πόνο μου) και φυσικά και ο φίλος Verdadeiro έχει δίκιο και τα αντιλαμβάνομαι όλα, απλά έκανα τη χαζομάρα και μπήκα τότε στα 1.6447 παρακαλώ.. φταίω εγώ..γιαυτό ακριβώς, γιατί περίμενα να δώσει ακόμη λίγο.. βλακεία μου.. το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω πότε θα δώσει για να βγω και να ξαναμπώ..2-3 φόρες τώρα από την αρχή από τα 1.30-1.33 στα 1.50-1.52.. αλλά μάσησα γιατί από την αρχή είχα μπει πολύ λάθος.. και φυσικά λες μια δυο, στην τρίτη θα μου κάτσει το να πάει στα 1.50 και να πάει προς τα πάνω τι στο διάολο και ας πάει χαμένος και ο χρόνος που περίμενα.. ελπίζω να μη την ξαναπατήσω.. βέβαια πρέπει πρώτα να πάει προς τα πάνω.. :) :D ;)
Όνειρα θερινής νυκτός

1) Forget Everything And Run
or
2) Face Everything And Rise

The choice is yours.

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 23, 2012 12:00 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Την Καλημερα μου...

Απλο το τι συμβαινει και απορω ΓΙΑΤΙ δεν το καταλαβαινετε??

Οι αυξησεις μετοχικου πανε πιο πισω απο τον αρχικο σχεδιασμο!!

Οι δυναμεις που ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚα θελουν να φτιαξουν ψηλοτερες αποτιμησεις ΠΡΙν τις ανακοινωσεις,
ΔΕν εχουν την δυναμη να κρατησουν ψηλα τις τιμες επι μακρον!!

Βλεπετε ΔΕΝ ειναι ΞΕΝΕς αυτες οι δυναμεις ταχουμε πει αυτα..

εγχωρια τραπεζικα λομπυ ειναι..

Λογικα λοιπον και η οποια ανοδικη κινηση...εγκλωβιστικη να το επαναλαβω..καθυστερει!!

Και μεχρι τοτε μετακινουνται τα κερδοσκοπικα κεφαλαια σε αλλες μεγαλες σε εξευτελιστικες αποτιμησεις οντως αυτες

Π.χ.ΜΟΗ ΜΥΤΙΛ ΟΠΑΠ ΔΕΗ ΟΤΕ κλπ

Η ΕΤΕ σε τιμες λιγο ψηλοτερα των 3 και η Αλφα περιξ των 2 νομιζω ειναι απολυτα εφικτες ΠΡΙΝ ..

Τωρα ΠΟΤΕ θα συμβουν??

Ε..λογικα οταν πλησιαζουμε στην ωρα των ανακοινωσεων μΕΤΑ τα αποτελεσματα τους ...δηλ??? ;)

Θελει λογικη και στρατηγικη το πραγμα,,,τα τεχνικα τα χειραγωγουν ...ναχαμε να λεγαμε ειναι!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 23, 2012 12:35 pm 
Χωρίς σύνδεση

ο σημερινος τζιρος παντως ειναι για γελια... :) tragic...που λεει και μια διαφημιση...δεν το κλεινουνε
να πανε να κανουνε τριημερο να ξεκουραστουνε και αυτοι.... :) :)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 23, 2012 2:53 pm 
Χωρίς σύνδεση

Κύπρος: Συμφωνία για κινεζική επένδυση 600 εκατ.
Δημοσιεύθηκε: 13:00 - 23/03/12

Υπεγράφη η συμφωνία μεταξύ της Hermes Airports και της κινεζικής εταιρείας Far Eastern Phoenix, για διαχείριση του χώρου του παλαιού αεροδρομίου της Λάρνακας, σύμφωνα με με όσα μεταδίδει το stockwatch.

Σε γραπτή δήλωσή του ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Hermes Airports, Αδάμος Ασπρής, αναφέρει ότι «μετά από πολύωρες και εντατικές διαπραγματεύσεις, η Hermes Airports είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση των συνομιλιών της με την εταιρεία Far Eastern Phoenix Ltd και τη θετική κατάληξη τους».

Με βάση τη συμφωνία θα δημιουργηθούν 4 εκθεσιακοί χώροι. Η μίσθωση από τη Far Eastern Phoenix Ltd του χώρου στο παλαιό αεροδρόμιο Λάρνακας θα διαρκέσει 19 χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2031. Η συμφωνία, όπως τόνισε ο κ. Ασπρής, προνοεί την απαγόρευση λιανικού εμπορίου και περιορίζεται μόνο σε εκθεσιακούς χώρους.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών ξεκίνησαν χθες νωρίς το απόγευμα και γύρω στις 21:00 εκπρόσωπος της Hermes Airports ενημέρωσε τα ΜΜΕ ότι οι διαπραγματεύσεις ήταν εντατικές και επρόκειτο να παραταθούν μέχρι σήμερα.

Όπως δήλωσε στο κρατικό ραδιόφωνο ο Γενικός Διευθυντής του υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων, Αλέκος Μιχαηλίδης, στη συμφωνία υπάρχει και πρόνοια για επέκταση της χρονικής περιόδου για μίσθωση της γης στα 50 χρόνια. Η συμφωνία, όπως σημείωσε ο κ. Μιχαηλίδης, θα τεθεί προς τελική έγκριση από την κυβέρνηση και όπως διαβεβαίωσε η διαδικασία αυτή θα κρατήσει λίγες μόνο μέρες.
Με τη συμφωνία αυτή, όπως αναφέρθηκε, δίδεται σημαντικός χρόνος στην κυβέρνηση να λειτουργήσει και να αποδώσει χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος να χαθεί αυτή η επένδυση από την Κύπρο.

Ο ΓΔ του υπουργείου Συγκοινωνιών σημείωσε ότι με αυτή την επένδυση θα προκύψουν σημαντικά οφέλη για την Κύπρο, θα δημιουργηθούν δεκάδες θέσεις εργασίας και θα δώσει μεγάλη τόνωση στην οικονομία του τόπου, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Η ανέγερση του εκθεσιακού κέντρου θα γίνει από την κινεζική εταιρεία με βάση τη συμφωνία και προβλέπεται η απασχόληση μεγάλου ποσοστού κυπρίων στο εν λόγω έργο.

Εκ μέρους της Hermes Airports τη συμφωνία υπέγραψαν ο πρόεδρος του ΔΣ Ιάκωβος Ιακώβου και εκ μέρους της Far Eastern Phoenix Ltd ο γενικός διευθυντής Γιάνγκ Κι.

Ο υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων δήλωσε χθες ότι το ύψος της επένδυσης αυτής υπολογίζεται στα 600 εκατ. ευρώ.
http://www.euro2day.gr/article/687500/A ... tails.aspx

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 23, 2012 3:35 pm 
Χωρίς σύνδεση

εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι το αφήνουν να γλιστρήει μέχρι κάποια τιμή και αν πέσει κάτω από το κόκκινο, το σηκώνουν και μετά το ξαναφήνουν..

τηρούν στάση αναμονής για περίοδο που θα είναι πιο ευνοϊκή για άνοδο..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 23, 2012 3:37 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλησπέρα και από μένα στους παλιούς και νέους φίλους του forum. Φιλε Βαγγέλη προσωπικά βλέπω κίνηση στην Alfa από την Τρίτη. Δεν πάει άλλο. Η πρέπει να φύγει πύραυλος η θα βυθιστεί. Και ακριβώς επειδή δεν της επιτρέπεται να βυθιστεί την βλέπω να φεύγει. Ο τζίρος έχει στεγνώσει. Πλέων ανεβαίνει με λίγα. Μην ξεχνάμε ότι σε αυτήν την άνοδο η Alfa ήταν, είναι, και θα είναι, ο ηγέτης για εύλογους λόγους. Επίσης κάτι ακούστηκε ότι το 10% είναι καλυμμένο από χέρι...κάτι που δεν θα εκπλήξει κανέναν μετά την ακύρωση της συμφωνίας με την Eurobank. Ποντάρω στο ότι η AMK της Alfa θα γίνει σε τιμή μεγαλύτερη από τις τρέχουσες τιμές και χωρίς το αναμενόμενο discount :shock: μιας και νομίζω δεν θα υπάρχει λόγος για discount αν είναι καλυμμένη πριν ανακοινωθεί!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 23, 2012 3:40 pm 
Χωρίς σύνδεση

οπως παει το πραγμα τα warrants,cocos θα ναι η καταλληλη αφορμη οταν οριστικοποιηθουν για να τρεξουν καμποσο οι τραπεζες...ή λιγο πριν....... ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 23, 2012 4:13 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

kanouchr έγραψε:
Καλησπέρα και από μένα στους παλιούς και νέους φίλους του forum. Φιλε Βαγγέλη προσωπικά βλέπω κίνηση στην Alfa από την Τρίτη. Δεν πάει άλλο. Η πρέπει να φύγει πύραυλος η θα βυθιστεί. Και ακριβώς επειδή δεν της επιτρέπεται να βυθιστεί την βλέπω να φεύγει. Ο τζίρος έχει στεγνώσει. Πλέων ανεβαίνει με λίγα. Μην ξεχνάμε ότι σε αυτήν την άνοδο η Alfa ήταν, είναι, και θα είναι, ο ηγέτης για εύλογους λόγους. Επίσης κάτι ακούστηκε ότι το 10% είναι καλυμμένο από χέρι...κάτι που δεν θα εκπλήξει κανέναν μετά την ακύρωση της συμφωνίας με την Eurobank. Ποντάρω στο ότι η AMK της Alfa θα γίνει σε τιμή μεγαλύτερη από τις τρέχουσες τιμές και χωρίς το αναμενόμενο discount :shock: μιας και νομίζω δεν θα υπάρχει λόγος για discount αν είναι καλυμμένη πριν ανακοινωθεί!

Γεια σου φιλε!!!

Που εισαι εσυ??χαθηκες??

Το προβλημα το τωρινο εχει να κανει με τα ΝΕΑ ΟΜΟΛΟΓΑ που αξιολογουνται πολυ χαμηλα απο την Αγορα
μιας που καποιοι βλεουν οτι του χρονου θα ...ξαναχρεωκοπησουμε και θα γινει ΝΕΑ αναδιαρθρωση χρεους..

Μαλιστα αυτη η ανησυχια μεταδιδεται και σε Ιρλανδια,Πορτογαλια σιγα-σιγα

Για αυτο και η εβδομαδιαια πια η πτωση των ξενων!!

Εδω στεγνωνουμε απο τζιρο ,γιατι και κοντρα εντελως στα ξενα,ειναι προκλητικο να παμε σε αυτην την φαση

ΟΠΟΤΕ??

Ε..λιγο σκεψη καθαρη χρειαζεται..

Οπου ναναι θα βρουν τροπο να ηρεμησουν ΞΑΝΑ τα πραγματα και να παρουν την ανηφορα τα νεα ομολογα ,
μαζι και οι Τραπεζες μας πουναι γεματες απο δαυτα!!

Ποιος???χμμμ λετε να πλησιαζει η ωρα για εκεινα τα ευρωομολογα που λεγαμε??

η απλα η ΕΚΤ θα μας χαρισει την διαφορα δινοντας μας πισω τα ομολογα που ψωνισε στην δευτερογενη χωρις κερδος τελικα

Θυμιζω αυτα ΔΕΝ μπηκαν σκανδαλωδως στο ..κουρεμα

Κατι τετοιο θα απομακρυνε προσωρινα τις ανησυχιες οτι δεν βγαινουμε παλι
και θα ανεβαζε ξανα τα νεα ομολογα σε πιο ρεαλιστικες τιμες...
ετσι οπως ειναι τωρα ,τι αυξησεις και αναδοχους συζητατε??

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 975, 976, 977, 978, 979, 980, 981 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: