verdadeiro έγραψε:
GAP έγραψε:
Οι ορκισμένοι στον Παπαγαλεω αμοίβονται για άλλη μια φορά .
Οι πολέμιοι μετανοούν ή όχι ακόμα ;
Ετσι απο περιεργεια βρε φιλε..
ΓΙΑΤι το γραφεις αυτο στον μονη ενοτητα που θαραλλεα απο περυσι τον Φλεβαρη με ΕΤΕ στα 8.50
και τα υπολοιπα τραπεζικα αναλογα,δηλωσε θαραλλεα και
σε live χρονους ΠΩΛΗΣΕΙς σε ολα τα τραπεζικα??
Και εκτοτε απλα για ενα 10% σε πολυ χαμηλα επιπεδα ,γραφει για trading??στα τραμπαλοβια
Και ειδικα σε περιοδο αυξησεων ΜΟΝΟ με χρονικες σταθερες??
Οσο για τον ΛΕω που μιας τα γραφει ετσι και μια γιουβετσι..
ολα οκ..αν κερδιζεις διαβαζοντας τον ,καλοφαγωτα τα κερδη σου
Παντως καποιοι θυμουνται οτι με Αλφα στα 0.40 τον Δεκεμβρη επεμενε για 550 μον και αρα χαμηλοτερα επιπεδα..
Επισης καποιοι θυμουνται τι συνεβη ακριβως μετα

Γιατί είχες δώσει τιμές της ΑΛΦΑ και ΕΤΕ οι οποίες πλέον χάθηκαν, γιατί είχαμε μια διαφωνία για το αν είδαμε τα χαμηλά, γιατί οι ανακεφαλαιοποίσεις είναι μπροστά μας και όχι πίσω, γιατί ο Πέτρος αντιμετωπίζεται ειρωνικά σε κάθε ανοδική αντίδραση, γιατί έχει σημασία η γνώμη σου, για να γίνει συζήτηση και άλλους πολλούς λόγους .
Τα όποια κέρδη από τα σορτ είναι πικρά κέρδη . Όλοι είμαστε εδώ για τις ανοδικές περιόδους . Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι ο Παπαγαλέω με έχει βοηθήσει πολύ να δω πιο καθαρά τα πράγματα και το σάϊτ του είναι η πρώτη μου επιλογή κάθε μέρα .
Για να βγαίνει και κάτι από την συζήτηση συμφωνώ απολύτως μαζί σου για τις άλλες ποιοτικές μετοχές αλλά η πίεση των ανακεφαλαιοποιήσεων πιστεύω ότι θα είναι τεράστια για αυτές, όσο και να θέλουν να κρατήσουν άμυνα . Επίσης είμαι βέβαιος ότι και αυτό το σχέδιο στήριξης αναδιάρθρωσης θα έχει παταγώδη αποτυχία όπως και ότι άλλο έχει προτείνει η συμμορία της Φρανκφούρτης και έχουν ψηφίσει οι εγχώριοι Νενέκοι .
Τα ίδια έγραφα και στην ενότητα του Πάνου με την ψήφιση του μνημονίου, του μεσοπρόθεσμου κλπ .
Επίσης από τις 1500 του ΓΔ έχω προβλέψει ότι ο ΓΔ πάει για διψήφιο νούμερο ή θα φτάσει σε αναστολή . Βέβαια τα χαμηλά των τραπεζών αντιστοιχούν σε διψήφιο ΓΔ .