neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 16, 2009 3:01 pm 
Χωρίς σύνδεση

εχει γέλιο παντως, που όσο πλησιάζει η 4.30 ολο κ λιγότερα χαρτια βγαινουν για πώληση κ οτι βγαινει μαζευεται μια χαρα....
σε αυτο Βαγγέλη που δεν θα συμφωνήσω μαζί σου σήμερα ειναι ο τζίρος, ειναι ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ και στην πτώση μεγάλος (100 εκ σε 1 ωρα) για αυτο κ τρομοκρατηθηκε ο κοσμος

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 16, 2009 3:02 pm 
Χωρίς σύνδεση

viewtopic.php?f=78&t=73&start=280
:lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 16, 2009 3:12 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Τα 100 εκκ τζιρο ταχει κανει ΜΟΝΗ της η ΕΤΕ φιλε μου..

Αν αφαιρεσεις αυτα εσυ βλεπεις μεγαλο τζιρο???

Οσο για τους παπαγαλους της πτωσης,βασιζομενοι και καλα σε ...τεχνικα σημαδια
[ενω ειναι ηλιου φαεινοτερου] τι συμβαινει,θα διαψευστουν ΞΑΝΑ

Η αυξηση της ΕΤΕ σηματοδοτει ΑΝΟΔΙΚΗ ταση διαρκειας στο Χρηματιστηριο μας,οχι απαραιτητα δεικτοβαρης αυτην την φορα

Πολλες αδικιες στο ταμπλο πρεπει να αποκατασταθουν!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 16, 2009 3:14 pm 
Χωρίς σύνδεση

verdadeiro έγραψε:
Φιλε Αλεχαραλ ΑΥΤΗ ειναι η ΣΩΣΤΗ αναλογια..

ΟΧΙ Η ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ;)

ok ευχαριστω,αλλα ποια ειναι η ελκηστική τιμή;
γιατι τωρα μπερδευτικά
:roll:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 16, 2009 3:17 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Αν μου επιτρέπεται φίλε verdadeiro να κάνω ένα σχόλιο και αν θέλετε σχολιάζετε...

Συμφωνώ μαζί σας ΑΠΟΛΥΤΑ στην θεώρηση ότι οι αυξήσεις κεφαλαίου είναι χαρμόσυνο νέο για την αγορά.

Εξηγώ την προσέγγισή μου και περιμένω τα σχόλια σας.

1. Τι πυροδότησε την άνοδο? Η υπερβάλλουσα ρευστότητα αρχικώς και μετά και σε δεύτερο χρόνο κάποια θετικά μάκρο.
2. Τι κινδύνους είχε αυτή η άφθονη ρευστότητα? Να διοχετευτεί σε μια χρηματιστηριακή φούσκα και μετά όταν θα έσκαγε (λόγω ανόδου επιτοκίων από κρίση ομολόγων ή δολαρίου) θα δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα από ότι έλυσε.
3. Τι κάνουν οι αυξήσεις κεφαλαίου? Τραβούν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της υπερβολικής ρευστότητας σε ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ επένδυση πια, δένουν τον οποιονδήποτε θα συμμετάσχει με την ΕΤΕ ή την ΑΛΦΑ ή την ΠΕΙΡ αργότερα σε πιο μακροπρόθεσμη λογική ενώ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ θωρακίζουν τις εν πολλοίς υγιείς Ελληνικές τράπεζες ακόμα περισσότερο κεφαλαιακά ώστε να είναι έτοιμες τόσο για αντιμετώπιση επισφαλειών όσο και για εξαγορές στο εξωτερικό.

Δεν ξέρω (δεν έχω ιδέα) που θα ισορροπήσει η ΕΤΕ μετά από αυτήν την ανακοίνωση. Το 2/9 δεν μου λέει κάτι ιδιαίτερο πέρα από το ότι δεν θέλει να πλημμυρίσει την αγορά με μετοχές. Αυτό που μου λέει είναι η αναλογία κεφαλαιοποίησης/ποσό αύξησης κεφαλαίου. Σήμερα είναι περίπου 7,5. Το θεωρώ ψηλό και πιστεύω ότι θα ισορροπήσει κάπου στο 5-6 δλδ σε τιμή μετοχής περί των 13-15 ευρώ.

Θα περιμένω με ενδιαφέρον την άποψή σας.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 16, 2009 3:20 pm 
Χωρίς σύνδεση

επίσης αν δεν με γελαν τα ματακια μου απο τραπεζες παιχνιδι θα γινει στην ΕΥΡΩΒ (που επεσε και ενα πακετακι)

Βαγγέλη όχι, η ΕΤΕ είχε την μερίδα του λέοντος αλλά όχι ΚΑΙ ΤΑ 100 εκ για εκείνη την ώρα...Ηταν γενικό το ξεπούλημα στις τράπεζες τη δεδομένη στιγμή, το τσέκαρα φίλε μου....

λογικα από εβδομάδα θα έχουμε νεα ανοδική κινηση τραπεζων

εγώ το έχω πει την πειρ θα την πουλησω στα 11 ή οπου εκεί κοντά δείξει, όταν το χαρτί ηρεμήσει

Οσον αφορά την ΤΑ σε intraday ή διάγραμμα ημέρας μπορεί άνετα να σου δώσει false καταστάσεις ειδικά αν κοιτάζεις δείκτες οι οποίοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ξεκάθαροι πολλές φορές κ μπορουν τρόπον τινα να σε κοροιδεψουν δηλ macd, η καναν στοχααστικό, ειδικά μετά το σημερινό αν το δεις θα πεις...πωπωπω βγαινω εξωωωωωτρεχατε ποδαρακια μου

ενω δεν ειναι έτσι

πρεπει να δεις που θα κλεισεις

να πχ τωρα παλι κατω παει.....το μονο που θα κανει καποιος με το μεσα εξω, τον χρηματιστη του να παρει ενα καλυτερο αμαξακι

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 16, 2009 3:24 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Μια ματια στην τιμη της Γενικης την ημερα που ανακοινωθηκε η αυξηση,αλλα και στην τιμη του ΤΤ την ιδια μερα,δινει πολλες απαντησεις..

Οσο για τα πολλα χαρτια...χμμ..και πολλα ζεστα λεφτα στο ταμειο ,φιλε..

Που θα ισοροπησει η ΕΤΕ???ισως λιγο χαμηλοτερα

Θα το δουμε τις επομενες μερες ετσι δεν ειναι???

ΠΟΥ θα ειναι τις μερες που θα γινει η ΑΥΞΗΣΗ ομως?????

Αντε φουκαραδες...θεσμικοι ,,,
αναψτε καμμια λαμπαδα στο μποι του Αραπογλου,
θα τσιμπησετε κανα τραπεζικο χαρτακι!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 16, 2009 3:41 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Την (επόμενη) Τρίτη θα έχουμε την έκθεση για τα stress tests των ελληνικών τραπεζών που έγιναν με παραδοχές του ΔΝΤ», δήλωσε o διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Γ. Προβόπουλος στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος για τις περιβαλλοντικές αλλαγές.
«Την (επόμενη) Τρίτη θα έχουμε την έκθεση για τα stress tests των ελληνικών τραπεζών που έγιναν με παραδοχές του ΔΝΤ», δήλωσε ο κ. Προβόπουλος, ενώ ερωτηθείς για τα αποτελέσματα των τεστ, ο κ. Προβόπουλος σχολίασε πως «δείχνουν ότι οι τράπεζες είναι σε καλή κατάσταση».

O διοικητής της ΤτΕ δήλωσε επίσης ότι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έως 1,25 δισ. ευρώ που ανακοίνωσε η Εθνική αποτελεί θετική κίνηση.

Για να δουμε ;)

Τριτη λοιπον,ε???

Σαν σε βιντεο η Αμερικη!!!! :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 16, 2009 4:17 pm 
Χωρίς σύνδεση

Για να γελάσουμε και λιγακι
και θα με θυμηθείτε σε λίγες ημέρες

και θέλω απάντηση ΚΑΙ απο τον φιλο μου τον Ευαγγελο

λοιπόν

διαβάζω το εξής

Παράθεση:
ΕΤΕ Conf. Call No.8: Τα δημόσια ταμεία θα συμμετέχουν στην ΑΜΚ

Τα δημόσια ταμεία, που σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της ΕΤΕ συμμετέχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της τράπεζας με συνολικό ποσοστό 12,75%, θα ασκήσουν το δικαίωμα συμμετοχής τους στην ΑΜΚ, σημειώνει η διοίκηση της Εθνικής.

* "Η συμμετοχή των φορέων του Δημοσίου στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, κατά το ποσοστό που τους αναλογεί με βάση την υπάρχουσα μετοχική σύνθεση, θα συμβάλλει στην περαιτέρω αξιοποίηση της περιουσιακής τους θέσης", αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το υπουργείο Οικονομικών.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕΣ ΑΛΕΚΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙ 250 ΕΚ ΕΥΡΩ??? Γιατι για τόσα μιλάμε? ΠΟΙΟΣ? ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ? ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ???

Εγώ βάζω ΣΤΟΙΧΗΜΑ με οποιον θέλει ότι το σημερινό το Υπουργείο Οικονομικών ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ

Κόβω το μόριο μου ότι το σημερινό της ΕΤΕ ξεγυμνώνει και αδειάζει ΤΕΛΕΙΩΣ το δημόσιο και βέβαια το δημόσιο χαρακτήρα της τράπεζας

Και ένα πραγματακι, για να παρει το πιστοποιητικό και ΦΕΤΟΣ η ΕΤΕ για SOX ξέρετε, έχετε καμιά ιδέα ΤΙ ΣΦΑΓΗ ΓΙΝΕΤΑΙ?
Κόβω το ...μοριο μου ας το πούμε, ότι έχει να πέσει μεγάλο ξεβράκωμα και το άνοιγμα αυτό της ΕΤΕ είναι ΣΑΦΗΣ ΚΡΑΤΗΜΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ από το όποιο κυβερνητικό χέρι....

Θα εχουμε ΤΡΕΛΑΑΑΑ ΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 16, 2009 4:28 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Επειδή ακούω διάφορες αστειότητες στα μέσα ενημέρωσης (έντυπα και ηλεκτρονικά) περί discount στην ΑΜΚ της ΕΤΕ και ότι η τιμή της μετοχής πρέπει να είναι εκεί (11,3), μπορείτε να μας ξεκαθαρίσετε τι σημαίνει το 11,3 διότι υπάρχουν πολλοί που δεν είμαστε γνώστες...

Τι γνωρίζω εγώ και αν κάνω λάθος διορθώστε με...

Μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είναι κατά βάση μια κεφαλαιακή ενίσχυση της τράπεζας. Δλδ οι παλαιοί μέτοχοι καλούνται να πληρώσουν ένα ποσό (1,25 δις συνολικά) για να ενισχυθεί η τράπεζα. Αυτό γίνεται με διανομή μετοχών σε κάποια τιμή έτσι ώστε οι μετοχές πριν την αύξηση επί την τιμή πριν να ισούται με τις μετοχές μετά επί την τιμή μετά + 1,25 δις

Δλδ αν
τιμή πριν = α
τιμή μετά = β
τότε α * 496.654.269 = β * (496.654.269 *(9+2)/9) + 1,25 δις

Δλδ υπάρχει μια αναλογία μεταξύ α και β αλλά διόλου δεν μας ενδιαφέρει το 11,3. Το 11,3 δεν μπαίνει στην ισότητα. Το 11,3 έχει σχέση με το πόσες μετοχές καινούριες θέλει να εκδώσει. Θα μπορούσε η ίδια ακριβώς αύξηση να γίνει με όρους: 1 νέα για κάθε 1 παλαιά με τιμή 2,51 ευρώ!!!! Τι θα σήμανε αυτό ότι η ΕΤΕ θα αξίζει μετά την αύξηση 2,51 ευρώ???? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.

Η πτώση της ΕΤΕ έχει σχέση με το ύψος της ΑΜΚ (1,25 δις) σε σχέση με την συνολική κεφαλαιοποίηση της (περί των 9 δις) και καθόλου με την τιμή της νέας μετοχής για όσους συμμετάσχουν στην αύξηση.

Παρακαλώ την τοποθέτησή σας... Είναι κρίμα να γίνετε αυτό που ακούω σε τηλεόραση και internet...

Εκτός αν κάνω κάπου λάθος παρακαλώ διορθώστε με...

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 124 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: