neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 628 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 63  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΟΛΥΜΠ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 03, 2010 2:36 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Αν κατάλαβα καλά από την απάντησή σου, δεν έχεις να μου προτείνεις κάτι καλύτερο, επειδή δεν ξέρεις ποια θα είναι η κατάσταση στην Ελλάδα μετά από 1-2 χρόνια.
Μήπως έχεις την εντύπωση ότι εγώ ξέρω?

1. Αυτό που ξέρω είναι ότι και το χειρότερο σενάριο να υπάρξει (χρεωκοπία), αγοράζοντας σήμερα ΟΛΥΜΠ αγοράζεις ΓΗ. Και ξέρεις τι σημαίνει γη σε χρεωκοπημένη χώρα.
Σαφώς πολύ καλύτερα από το να έχεις αγοράσει ΠΕΙΡ, ΑΛΦΑ, ΑΛΑΠΙΣ, ΦΟΡΘ, ΗΟΛ κτλ.

2. Επειδή πιστεύω ότι η Ελλάδα δεν θα χρεωκοπήσει, αγοράζοντας σήμερα ΟΛΥΜΠ αγοράζεις εκτός από ΓΗ και αυτά που θα προκύψουν πάνω σ' αυτή τη γη. Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Δεν το συνεχίζω.

3. Όσον αφορά τον Στέγγο τώρα. Η υπόθεση με τα stock options έγινε σε μία "πονηρή" περίοδο που όλες οι συνθήκες το ευνοούσαν. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΑΥΤΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ._
Ο Στέγγος είναι πολύ φιλόδοξος επιχειρηματίας. Και πολύ έμπειρος πλέον. θα κάνει την ΟΛΥΜΠ αυτή που πρέπει να είναι. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ (αυτό θα έκανες και εσύ). ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 03, 2010 3:18 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ολυμπιε.
στην(υποθετικη παντα)περιπτωση χρεοκωπιας που αναφερεις,οι δυο πρωτες τουλαχιστον εταιρειες(τραπεζες) ειναι χειροτερες και απο ...λανετ..ΑΝ ομως δεν χρεοκωπησουμε(που οπως ειπα ουτε εγω το πιστευω),τοτε σιγουρα θα δωσουν τρελλες αποδοσεις.οχι δεν εχω τραπεζες αυτη την εποχη,αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
οσο για την γη και οτι προκυψει πανω σε αυτην,αστο γιατι θα πιασουμε μεγαλη κουβεντα.η γη εχει αξια αναλογα με την χρηση της.διαβαζω βεβαιοτητες για το οικιστικο κλπ,αυτο μενει να το δουμε,ΔΕΝ ειναι ακομα γεγονος.μην ξεχνας οτι υπαρχουν και φαντασματα σε αναλογη υποθεση του στο παρελθον,αν με εννοεις..οσο για τις βιλλες που χτιζει η θα χτισει,μαθε το εξης.το πρωτο πραγμα που πουλαει ο ελληνας οταν ερχεται σε δυσκολη κατασταση(και τωρα θα ερθει για μερικα χρονια) ειναι το εξοχικο του.ουτε το σπιτι του,ουτε τυχον μαγαζι.πουλαει το εξοχικο του γιατι αυτο τον ποναει οικονομικα λιγοτερο(δεν εισπρατει νοικι απο αυτο).οι αγγελιες ειναι ηδη τιγκα απο εξοχικα σε πανεμορφα μερη που πουλιουνται σε τιμες πολυ ευκαιριας.αυτο θα συνεχισει για αρκετο διαστημα.μεσα σε αυτο το κλιμα,ο στεγγος καλειται να χτισει-πουλησει μαιζονετες(και αυτες που εχει ηδη χτισει) σε τιμες οχι ευκαιριας,αλλα αξιοπρεπεις.εσυ το βλεπεις αυτο αισιοδοξα?? επισης καλειται να διαχειριστει ενα ξενοδοχειο.εσυ το βλεπεις αυτο να γινεται με ζεση και κεφι και πρωτοπορες ιδεες??
εχεις αναρωτηθει γιατι οι εταιρειες ακινητων στο χαα(που εχουν ακινητα σοβαρα) εχουν φαει τετοια σφαλιαρα?? και παμε παλι στο ζητουμενο.ΔΕΝ αγοραζεις γη,αγοραζεις γη που θα την εκμεταλευτει για την παρτη σου ο στεγγος.αλλα απο οτι βλεπω εσενα αυτο σου αρεσει,οποτε περι ορεξεως δεν μου πεφτει λογος.
οσο για τους φυλακες που εχουν γνωση και τις τελειες και τις παυλες..καλη παρακολουθηση των ισολογισμων και των τριμηνων και των αμοιβων διοικησης θυγατρικων..
οσο για τις κραυγες με κεφαλαια γραμματα περι αυτοκτονιων οσων δεν ακολουθησουν τον στεγγο,εχεις την εντυπωση οτι απευθυνεσαι σε κανενα παιδακι σε μιτο σαπακοχαρτου που ο ενας φωναζει <<λαμογιο>> και ο αλλος απανταει <<οποιος προλαβει τωρα που γυριζει,αλλιως θα κλαιτε??>> ωραιο επιπεδο διαλογου..
σταματω εδω και χαιρετω,αυριο που θα τα διαβασετε καντε παλι μια επαναληψη των διακυρηξεων πιστης στο καλυτερο χαρτι του ΧΑΑ..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 03, 2010 6:42 am 
Χωρίς σύνδεση

haros

1. Το project του χωροταξικου απευθυνεται κυριως σε ξενους συγκεκριμενων εθνικοτητων, συνδυασμενο με καζινο γηπεδα γκολφ κλπ.....

2. Στο 6μηνο θα δεις πως ΟΛΥΜΠ-ΜΟΧΛΟΣ ειναι απαλλαγμενες και απο τα μικρα εναπομειναντα τραπεζικα δανειο του 3μηνου....Οι δε απαιτησεις απο δημοσιο ειναι αυτη τη στιγμη μεγαλυτερες απο την χρηματιστηριακη τους αξια.....
Αυτο, στην παρουσα χρηματιστηριακη και οικονομικη συγκυρια ειναι δικαιο να χρεωθει στον Στεγγο, χωρις αυτο φυσικα να τον απαλλασει απο ευθυνες του παρελθοντος....(εξαλλου εχω ξαναπει για το ποσο μεγαλο βαριδιο αποτελει το ονομα του, σε οτι αφορα την πορεια της μετοχης)

3. Ζητουμενο ειναι η διαχειριστικη του τακτικη, απο εδω και περα.....

4. Η αποψη σου για βασικο μετοχο με βρισκει συμφωνο, μονο που εγω τους συμπεριλαμβανω ολους στη λιστα ανεξαιρετως....Ολοι, αλλος λιγο αλλος πολυ, ολοι βαζουν το δαχτυλο στο μελι, συμπεριλαμβανομενου και του ιδιου του κρατους (βλεπε π.χ. περιπτωση ΑΓΡΑΣ-την εισηγαγε στα 16 € και υπεβαλε δημοσια προταση στο 1,5, ενω 1 χρονο πριν δεν την πουλησε σε ενδιαφερομενο στα 6 )....

5. Συνεχιζω να επιμενω πως η περιπτωση αφορα και εξαιρετικα θεμελιωδη αλλα και προοπτικες....

6. Πιστεψε με , η διοικηση δεχεται ερωτησεις ακομα και για λεπτομερειες που αποτυπωνονται στον ισολογισμο....Σε ποσες ακομα εισηγημενες γινεται κατι τετοιο??

Τελευταία επεξεργασία από rado και Πέμ Ιουν 03, 2010 7:36 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 03, 2010 7:27 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΜΗΝΥΜΑ Νο 66
ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ 03/06/2009--->0,66
Xάρε :o (αν εισαι ο χάρος :lol: )
αν μενεις ακόμη στο επίπεδο να αναρωτιέσαι ποιός ειναι τι :roll:
και να προσπαθείς να συμβουλευσεις πανω σε γνωστες
πεπατημένες(ιστοχωρικες συμβουλες)
τότε εισαι λάθος.... :arrow:
ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ TIMING
ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΤΟΥΣ ΜΑΣ
ΑΠΟ ΤΑ 0,16 ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 0,66
ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΑΝΑ-ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΟΥΜΕ.
ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΕΣ...
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ TRAIDING ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 15ΜΗΝΟ
ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΖΟΥΛΟΥΣ.
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΗΧΚ
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΞΑΝΑ ΧΑΜΗΛΑ ΕΣΥ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΣ.
ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ???
ή ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΟΣΟ ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΔΗΛΩΤΙΚΑ
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΣ ???
ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (SKYPE) ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ -ΠΡΟΣΟΧΗ- ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ
ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΛΕΙΣΤΑ.....
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΣ
ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ
ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ???
Αν ΝΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αν οχι τοτε μαλλον ουτε απο κοντα θέλεις πολλα πολλα
μάλλον δεν σου αρεσουν τα τσιπουρα και η παρέα...
ΛΟΓΙΚΟ...
ΤΙ ΧΑΡΟΣ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΛΑΒΟΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΘΕΛΩ ΠΑΡΕΑ ???

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΙΛΗΔΟΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΜΑΣ

Τούτη την πατρίδα την έχομεν όλοι μαζί, και σοφοί κι αμαθείς, και πλούσιοι και φτωχοί, και πολιτικοί και στρατιωτικοί, και οι πλέον μικρότεροι άνθρωποι. Όσοι αγωνιστήκαμεν, αναλόγως ο καθείς, έχομεν να ζήσομεν εδώ. Το λοιπόν δουλέψαμεν όλοι μαζί να τη φυλάμε κι όλοι μα...ζί, και να μη λέγει ούτε ο δυνατός “εγώ”, ούτε ο αδύνατος. Ξέρετε πότε να λέγει ο καθείς “εγώ”; όταν αγωνιστεί μόνος του και φκιάσει ή χαλάσει, να λέγει “εγώ”. Όταν όμως αγωνίζονται πολλοί και φκιάνουν, τότε να λέμε “εμείς”. Είμαστε στο “εμείς” κι όχι στο “εγώ”."

Μακρυγιάννης

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 03, 2010 9:24 am 
Χωρίς σύνδεση

ολοι εδω βλεπετε ενα ποτηρι μισογεματο που θα σας το γεμισει ο στεγγος ο οποιος εχει ανοιξει τρυπες απο τα πλαγια και το ποτηρι απο πανω γεμιζει και απο τα πλαγια αδειαζει. το θεμα δεν ειναι η αξια της περιουσιας αλλα η αξιοποιηση της προς ωφελος των μετοχων και οχι του μοναδικου ανθρωπου που εχει ολο το δσ δικο του. επαναλαμβανω κανεις ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ δεν μπαινει στα 32 λεπτα και ας ειναι εξω απο την επιτηρηση και ουτε θα μπει αν δεν ξεκαθαρισει το τοπιο στην διοικηση της εταιριας με εσωτερικο ελεγχο και ανθρωπο των μικρομεγολομετοχων στο δσ. Η ψυχολογια ειναι αρνητικη ακομη και να εβγαζε κερδη. Ακομη και εσεις οι ιδιοι παραδεχεστε οτι η αναδιοργανωση γινεται για να φαει παλι ο στεγγος ενα κομματι της εταιριας.Μετα απο δυο χρονια που ασχολουμαι με την μετοχη εχω καταλαβει οτι και αλλα δυο χρονια να περασουν παλι τα ιδια θα λεμε και παλι το προβλημα θα ειναι τι ιδιο εκτος και αν αποφασισει να πουλησει το ξενοδοχειο πραγμα το οποιο δεν προκειται να γινει και οποιος θελει μπορω να του το εξηγησω απο κοντα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 03, 2010 10:15 am 
Χωρίς σύνδεση

γιατί ελεκτρικ ξέρεις καμια ελληνική εταιρία που έχει εσωτερικό έλεγχο? καμια 10αρια ειναι μόνο όλες οι άλλες για τα μάτια του κόσμου

συγγνώμη κύριοι αλλά θα συμφωνήσω με τον haro εδώ. Είναι απολύτως λογικά αυτά που λέει.
Και ναι ειναι ο γνωστό haros... :) και είχα την χαρά να τον γνωρίσω και προσωπικά σε ημερίδα του ΣΕΔ

Τελευταία επεξεργασία από Lestat και Πέμ Ιουν 03, 2010 10:33 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 03, 2010 10:29 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

χορδιστη.
σκιες και υπονοουμενα τετοιου ειδους δεν τα δεχομαι,απο οποιον και αν προερχονται.
προσωπικα ειμαι επωνυμος,ΠΟΛΥ περισσοτερο απο την συντριπτικη πλειοψηφια των συμμετεχοντων σε ολα τα χρηματιστηριακα φορα,με την εννοια οτι με εχουν συναντησει προσωπικα αρκετα ατομα,μεταξυ των οποιων και μελη του εδω φορουμ(ο βερνταντειρο πχ,η ο αντμιν σε παρουσιαση του σεδ κλπ)γνωριζουν το ονομα μου,το οποιο αλωστε ειναι και το ε μαιλ μου.επισης τοσα χρονια γραφω ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ με το νικ μου,ειτε ειμαι μπαναρισμενος ειτε οχι,ποτε δεν καταδεχτηκα να χρησιμοποιησω αλλο νικ.τα γραφομενα μου ειναι εκει για να τα κρινουν ολοι,ειτε στο μπλογκ μου,ειτε στα φορα.προβοκατσιες λοιπον του στυλ <<αμφισβητεις τον επωνυμο εσυ ο ανωνυμος>>,οχι σε εμενα.εξαλου οταν βλεπω ξαφνικα ενα ονοματεπωνυμο να εμφανιζεται σε ενα φορουμ για πρωτη φορα,ειναι απολυτως λογικο να κρατησω πισινη για το αν το επωνυμο αντιστοιχει στο πραγματικο προσωπο,εξαλλου δεν βλεπω να ειναι πιστοποιημενος χρηστης.πισινη λοιπον ηταν η παρενθεσουλα μου και οχι αμφισβητιση εκ του πονηρου.εσυ επικεντρωθηκες ομως σε αυτο για να μου πεις ΤΙ ακριβως??
τσιπουρα δεν πινω,προτιμω φρεντο.απο την πρωτη στιγμη εγραψα καλα λογια για την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πρωτοβουλια εχει σαν σκοπο τον περιορισμο της αυθαιρεσιας των μεγαλομετοχων και σας ευχηθηκα καλα ξεμπερδεματα..(συνεχιζεται..).

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 03, 2010 10:38 am 
Χωρίς σύνδεση

Παιδιά τους προσωπικους χαρακτηρισμούς δεν μπορώ να τους δεχτώ, ειδικά από ανθρώπους που έχω γνωρίσει από κοντά και από κάποιους εδώ που είναι και προσωπικοί φίλοι!

Η διαφωνία, ή όποια διαφωνία είναι θεμέλιο ενός διαλόγου, και ακόμα και οι γνώμες που δεν μας αρέσουν, ή δεν τις θεωρούμε δεκτές, μας βάζουν σε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης.
Αρκεί όλο αυτό να γίνεται με κόσμιο τρόπο και όχι προσωπικές αναφορές.

Δυστυχώς από την άλλη, ενέργειες μετοχικού ακτιβισμού είναι τόσες μα τόσες λίγες

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 03, 2010 10:41 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

οσο για το αν ειμαι χαροκαμμενος η οχι απο το χαρτι,οχι δεν εχω αγορασει ποτε χαρτια του στεγγου,αυτο ομως δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ σημασια.θα μπορουσα να ημουν.και λοιπον?? οποιος δεν γραφει απολυτα θετικα για ενα χαρτι ειναι <<πονεμενος>> απο αυτο και θολωνει η κριση του?? μπραβο χορδιστη,συνεχισε ετσι,οποιου δεν σου αρεσουν οι αποψεις,κατηγορησε τον οτι ειναι..καμμενος..
δεν γραφω μονο για χαρτια που εχω.εχω γραψει στο παρελθον ποστ μεχρι και στους μιτους της λαννετ,της νελ και σε δεκαδων αλλων εταιρειων.για την ολυμπ μου εκανε εντυπωση η πρωτοβουλια των μικρομετοχων,γιαυτο και εχω γραψει γυρω στα δεκα ποστ συνολικα(και αν..).η ορθοτητα και η σκοπιμοτητα των γραφομενων κρινεται απο την συχνοτητα τους??
για να εξηγουμαστε.εφοσον τηρω τους ορους ευπρεπειας θα γραφω ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ θελω και κανενας δεν θα μου στερησει αυτο το δικαιωμα,ουτε με υπονοουμενα,ουτε με ξωπεταγματα απο μιτους,ευγενικα η μη.μπορει να μου καπνισει να γραψω χιλια ποστ ακομα για την ολυμπ,μπορει και να αποφασιω να μην ξανασχοληθω.αυτο το αποφασιζω εγω και μονον εγω και υποδειξεις τετοιου ειδους μην μου κανεις..αντε για να μην το χοντρυνουμε.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 03, 2010 11:39 am 
Χωρίς σύνδεση

Σαν σήμερα αλλά πέρυσι ... 3 / 6/ 2009 κάναμε το υψηλό 0,63 !!
Σήμερα ένα χρόνο μετά με πολύ καλύτερες προοπτικές , χωρίς φαντάσματα του παρελθόντος και εκτός επιτήρησης είμαστε σχεδόν στη μισή τιμή.
Τι να πει κανείς !!! Υπομονή !!

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 628 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 63  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: