neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2643 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟ 2!!!Ο trader13 einai EDW!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 07, 2012 1:01 pm 
Χωρίς σύνδεση

Αμα σας νοιαζει πραγματικα το μελλον του χαρτιου μας κοψτε την δημοσια μπουρδολογια γιατι μονο κακο κανει ...αμα νομιζετε οτι σχολια εδω μεσα μπορουν να επιρρεασουν καταστασεις ησαστε μακρυα νυχτωμενοι.......

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: H AYTOKΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟ 2!!!Ο trader13 einai EDW!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 07, 2012 1:16 pm 
Χωρίς σύνδεση

άσε ρε φίλε που θα μου πει εμένα ότι βρίζω...εγώ σαρκάζομε τα δρώμενα και δεν είμαι γλείφτης κανενός....αυτός ή αυτοί μόνο κρυμμένοι μπορούν να πουν κάτι......μολις δουν τον ΠΙΝΟΚΙΟ χεζονται πανω τους....ασε γιατι δεν εχει ιδεα ποιος ειμαι τη εχω κανει και τη μπορω να κανω...τα λεφτα δεν του τα χρωσταει κανεις αλλος εκτος απο τον ΠΙΝΟΚΙΟ,για την κατασταση φταινε ολοι μαζι ομως,τωρα αμα θελει να του χαιδευει καποιος τ αυτια εγω δεν ειμαι αυτος....
ασε γιατι αμα αρχισω να λεω θα πρεπει να κρυφτουν ολοι εκει μεσα...και να σου πω κατι ρε φιλε?οι μονοι που δεν εχουν καμια ευθυνη ειναι οι μετοχοι εκτος το οτι επρεπε να δρασουν και δεν μιλαω για τους μετοχους που τους εκανε δωρακια ο ΠΙΝΟΚΙΟ.....αλλα γι αυτους που εχουν στηριξει και πληρωσει το χαρτι....ασε γιατι αυτοι καλαβαινουν μονο με εναν Φ......ο
που μολις τον εβλεπαν βαραγαν προσοχη...και αμα τους εκανε το τραπεζι δε...υποκλινονταν....ασε ξερω τη σου λεω...σιγουρα καποια ειναι οκ αλλα μην τρελαθουμε τωρα...δεν ξερανε τη γινοταν εκει μεσα???δεν μιλαγε κανενας γιατι τρωγανε καλα!!!ασε τωρα μωρε με τον μεταξυ μας μεταξα που μας απειλη...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 07, 2012 1:20 pm 
Χωρίς σύνδεση

"αυτός ή αυτοί μόνο κρυμμένοι μπορούν να πουν κάτι" ............ εμπρος ρε μεγαλε...παρε με τηλ...γιατι δεν με παιρνεις ;
Εγω φανερωθηκα...φανερωσου και συ....Εγω εχω μιλησει και με 5 ατομα απο δω μεσα στο τηλ...εσυ εχεις μιλησει με κανεναν ;
Στο ανωνυμο με π.μ. τη βγαζεις...

Τελευταία επεξεργασία από daidalos και Τετ Μαρ 07, 2012 1:27 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 07, 2012 1:23 pm 
Χωρίς σύνδεση

εγω δεν βλεπω τιποτα :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 07, 2012 1:25 pm 
Χωρίς σύνδεση

Περιμενω...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 07, 2012 1:26 pm 
Χωρίς σύνδεση

ρε ηρεμηστε λιγο
πως κανετε ετσι
πολιτισμενα δεν μπορουμε να μιλαμε?
ο,τι ειναι να γινει θα γινει
ΚΟΥΡΑΣΕ ΠΟΛΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 07, 2012 1:28 pm 
Χωρίς σύνδεση

κο κο κο κο κο κο κο........................................ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 07, 2012 1:57 pm 
Χωρίς σύνδεση

στειλε μου το τηλ να σε παρω και ασε της μαλακιες

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 07, 2012 1:57 pm 
Χωρίς σύνδεση

στειλε μου το τηλ να σε παρω και ασε της μαλακιες

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 07, 2012 2:00 pm 
Χωρίς σύνδεση

............................. ξερεις δε θα το αφησω και κανα μηνα .......περιμενω....ακομα :

Τελευταία επεξεργασία από daidalos και Τετ Μαρ 07, 2012 2:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 2643 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: