neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 935 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 94  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΕΤΖΚ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 16, 2010 12:04 pm 
Χωρίς σύνδεση

το κολπο το ξερετε ... ανοιγουμε δυο παραθυρακια ... ενα με ψαπιταλ κ ενα με νεο φορουμ και τα λεμε εστω και εξ αποστασεως..... το πιο ευκολο ειναι να ρθετε και εδω...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 16, 2010 12:26 pm 
Χωρίς σύνδεση

παντως το πιο ευκολο για σας αντι να βαζετε τους επιστημονες σας να ψαχνουν για ip adress κτλ.θα ηταν να σηκωσετε δυο f16 απ την ταναγρα να με βομβαρδισουν να ξεμπερδευετε μια κ εξω...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 16, 2010 1:37 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΧΑΑ

Ανακοίνωση Αλλων Σημαντικών Γεγονότων
Η Εταιρεία σε συνέχεια σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ανακοινώνει στο Επενδυτικό Κοινό τα κάτωθι:
1. Σε σχέση με την αναδιοργάνωση του Χρέους και της Κεφαλαιακής Ενίσχυσης της Εταιρείας μας, η πολυπλοκότητα των διαπραγματεύσεων με Ξένο Επενδυτικό Οίκο, και η εμπλοκή πολλών συμβαλλομένων μερών, συνεπάγεται σειρά ενεργειών και ελέγχων από την πλευρά του Επενδυτή, οι οποίες είναι χρονοβόρες, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατός ο εκ των προτέρων επακριβής χρονικός προσδιορισμός ολοκλήρωσης της συναλλαγής, η οποία πάντως, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει η Εταιρεία μας και έχει ήδη θέσει στην διάθεση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, βρίσκονται σε τελικό στάδιο. 2. Μέσα στο πλαίσιο των υποχρεώσεων που έχει αναδεχθεί η Εταιρεία μας έναντι του ως άνω Επενδυτικού Οίκου, κατά την Γενική Συνέλευση των Μετόχων που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19.07.2010 θα αποφασισθεί η αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου της.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 16, 2010 2:01 pm 
Χωρίς σύνδεση

skata diakopes tha kanw apoa yrio sthn ithaki
wraia anakoinwsi mas evgalan
TI AGORAZOUN TELIKA DIOX RONIA;THN OLIMPIAKI AEROPORIA;
I THN KOKA KOLA;
THA TRELATHOUME;
TWRA PAME GIA NOEMVRI DILADI;
KAI I EMTOXI PALI 0,3 FISIKA NA IPOTHESW E;
OXI KIRIOI DEN THA PARW ALLO
EGW APO DEYTERA AN DEN EIPWTHEI KATI KALO KAI PEISTIKO STHN EKTAKTI APOXWRW APO TO XARTI EXW KAI MIKRO MESO ORO
Y.G.ELPIZW OSOI PATE NA PATE ME TSAMPOUKA

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 16, 2010 2:17 pm 
Χωρίς σύνδεση

Παιδια μαλλον θελει κι αλλο υπομονη το πραγμα. Το θεμα βεβαια ειναι μεχρι ποτε...Φθινοπωρο ισως επιτελους τελειωσει η υποθεση.

ΥΓ. o sundance δεν εχει καμια σχεση με εμενα (ειμαι ο sundance του capital).

απορω ποσο ξεφτιλας ειναι ο τυπος που εκανε εγγραφη ως sundance εδω και μη μου πειτε οτι ηταν συμπτωση...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 16, 2010 2:26 pm 
Χωρίς σύνδεση

http://www.youtube.com/watch?v=pfd8vPGXMx4

Επειδή η τέχνη κάνει την ζωή λιγότερο ανυπόφορη..........

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 16, 2010 2:50 pm 
Χωρίς σύνδεση

http://www.youtube.com/watch?v=N5ArKerJPIc

χωρίς σχόλιο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 16, 2010 3:43 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγω φιλοι δεν εχω σπουδασει φιλολογος, αλλα Οικονομικες Επιστημες στο Τμημα διοικητικης επιστημης και τεχνολογιας του ΟΠΑ
Αλλα συμφωνα με τη γραμματικη που γνωριζω,διαβαζοντας την ανακοινωση δεν προκυπτει πουθενα τα σχολια που εγραψαν οι φιλοι trader13 και sundance 2.

Αντιθετως καταλαβαινω οτι με την εκλογη του νεου ΔΣ, ο νεος επενδυτης εισερχεται και επισημως στη διοικηση της εταιρειας.

Αν κανω λαθος, ας μου το επισημανει καποιος, αλλα ειμαι σχεδον 100% βεβαιος.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 16, 2010 4:01 pm 
Χωρίς σύνδεση

trader οπως παντα εισαι υπερβολικός. Για μια ακόμη φορά λες πράγματα που δεν τα εχεις περάσει από την λογική σου πρώτα. Η πρώτη επαφή έγινε πριν ένα χρόνο περίπου. Και δεν αγοράζουν εταιρία, αλλά χρέη. Αυτό έχει τεράστια διαφορά. Για αυτούς βέβαια που γνωρίζουν από τις διαδικασίες. Συνεχίζω πάντα να είμαι της άποψης ότι χωρίς λεφτά δεν υπάρχει deal, όμως για μια ακόμη φορά θα πω πως όποιος έχει επενδύσει είναι με δική του ευθύνη και κανένας δεν τον έχει πάρει από το χεράκι για να του δώσει κέρδη ή ζημιές.
Εσείς λέτε να μην θέλουν να τελειώνουν? Εδώ ρε παιδιά εσείς έχετε βάλει μερικά χιλιάρικα στην καλύτερη και κάνετε έτσι, αυτος δηλαδή που θέλει να βάλει κάτι εκατοντάδες μύρια, έτσι θα τα βάλει? Λοιπόν ψυχραιμία και υπομονή. Όποιος δεν έχει, ας αγοράσει έντοκα που έχουν και καλή απόδοση.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 16, 2010 4:34 pm 
Χωρίς σύνδεση

Φιλε pilotenios

Επειδη εκτιμω οτι εισαι πιο εμπειρος και μεγαλυτερος απο μενα, θα ηθελα την αποψη σου σε μια προεκταση του συλλογισμου μου της προηγουμενης αναρτησης μου.

Αν παρουμε δεδομενο, οτι στην εκτακτη ΓΣ της Δευτερας με θεμα την εκλογη νεου ΔΣ , σε περιπτωση τοποθετησης σε εκτελεστικη θεση εκπροσωπου του νεου επενδυτη, συμφωνα με το

(2. Μέσα στο πλαίσιο των υποχρεώσεων που έχει αναδεχθεί η Εταιρεία μας έναντι του ως άνω Επενδυτικού Οίκου,..............)

δεν θα πρεπει να εχει προηγηθει επισημη ενημερωση της εταιρειας απο τον νεο επενδυτη οτι εχουν ΗΔΗ εξαγοραστει τα ΜΟΔ απο τους προηγουμενους ομολογιουχους??

Αν ο συλλογισμος μου ειναι σωστος, θα διακινδυνευσω μια προβλεψη οτι η ανακοινωση της εξαγορας θα γινει νωριτερα "η ταυτοχρονα με την Γ.Σ. της Δευτερας.

Θα εκτιμουσα μια δικη σου εκτιμηση στον παραπανω συλλογισμο, καθως ειμαι οπαδος της θεωριας "κανενα προβατο δεν σωθηκε ποτε βελαζοντας"

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 935 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 94  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: