neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 935 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 94  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΕΤΖΚ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 31, 2010 12:14 am 
Χωρίς σύνδεση

χμμμ....
για τα μαθηματικα η "εις ατοπον απαγωγη" ειναι μια πολυ βολικη μεθοδος αποδειξης, αλλα οχι ασφαλής :?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 31, 2010 12:26 am 
Χωρίς σύνδεση

εκ των πραγματων δεν μπορουμε να γνωριζουμε με απολυτη βεβαιοτητα το ζητηθεν αποτελεσμα.

συνεπως επειδη δεν ξερουμε αν το 1+1=2, θα αποδειξουμε οτι δεν ισουται με 0,1,3,4,5,6,7,8,9...

ειναι ο μονος τροπος.

δουλευουμε παντα με τα εργαλεια που εχουμε...

τωρα αν η λογικη μας προδωσει,ε, δεν πειραζει, τουλαχιστον προσπαθησαμε ορθολογιστικα...

αλλωστε μην ξεχναμε: σκεφτομαι αρα υπαρχω... ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 31, 2010 7:08 am 
Χωρίς σύνδεση

Γιανα μη χανεται η μπαλα σχετικα με την ανακοινωση.

Το πρωτο βημα για την ολοκληρωση της εισοδου του νεου επενδυτη, ειναι η εξαγορα των ομολογιων απο τους παλαιους ομολογιουχους.
Κατα συνεπεια τυπικα η Α.Γ.Πετζετακις, δεν εμπλεκεται σε αυτη τη φαση, και η μοναδικη της υποχρεωση ειναι να ανακοινωνει τις ενημερωσεις που εχει απο τον νεο επενδυτη.

Αυτο ακριβως επραξε με τη χθεσινη ανακοινωση της, και οτιδηποτε αλλο θα ηταν περιττο.

Η λιτη αλλα ουσιαστικη ανακοινωση τα λεει ολα..................αρκει να μπορουμε να τη διαβασουμε.........

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 31, 2010 10:11 am 
Χωρίς σύνδεση

kalimera stin parea
pantws egw ayto pou vlepw opws kai perimena einai na exoun eksafanistei simera oi agorastes meta th xthesini anakoinwsi
kai poli apla o allos skeftetai''a kala aytoi alles 2o meres to pane;mas douleuoun;kala krasia''

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 31, 2010 11:25 am 
Χωρίς σύνδεση

apo thn alli oi pwlites ws sinithws midaminoi oute 10000
sthn anamoni eimaste

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 31, 2010 12:02 pm 
Χωρίς σύνδεση

Πουλακια μου..............

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 31, 2010 2:01 pm 
Χωρίς σύνδεση

re poios tha prwtoparei paizetai edw;xaxaxa
to eksamino mapa alla anamenomeno
me th SIMFWNIA AYTO THA ALLAKSEI

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 31, 2010 4:11 pm 
Χωρίς σύνδεση

Ωραία. Αφού λοιπόν θέλετε εξηγήσεις, οκ. Εγώ δεν είπα ότι λένε ψέματα. Η ανακοίνωση ηταν απάντηση στην ερώτηση "Τι γινεται ρε παιδία, τελειώνουμε?" Η ερώτηση αυτή καταρχάς δεν θα έπρεπε να απαντηθεί ποτέ από την Πετζετάκης. Αν ήθελε ο επενδυτής, ας απαντούσε αυτός. Η απάντηση του στυλ "Ο Επενδυτής κάνει αυτό, ο επενδυτής κάνει το άλλο", χωρίς να υπάρχει και αναφορά ονοματός, είναι κατα την άποψή μου εντελώς αστεία. Ή δεν μιλάς καθόλου, και περιμένεις να ανακοινώσεις ουσία, ή λες συγκεκριμένα πράγματα. Έχετε δει κανέναν να λέει "Σε εικοσι μέρες η τράπεζα θα μου δώσει δάνειο?". Όσοι παρακολουθούν αυτά που γράφω ξέρουν πόσο θετικός είμαι με την εταιρία. Η κίνηση αυτή όμως ήταν καραερασιτεχνική και άστοχη. Επίσης διαβάστε πως ξεκινούσαν όλες οι ανακοινώσεις μέχρι σήμερα, και πως η συγκεκριμένη. Σαν να ήθελε η εταιρία να πάρει αποστάσεις από τα λεγόμενα. Εγώ αυτό διαβάζω φίλε μου kerkis. Το ότι ο επενδυτής ΘΑ αγοράσει τις ομολογίες, ούτε έπρεπε, ούτε πρέπει να μας ενδιαφέρει. Το ότι τις αγόρασε όμως, θα μας ενδιαφέρει.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 31, 2010 5:55 pm 
Χωρίς σύνδεση

Φιλε pilotenios
Σε καμμια περιπτωση το μηνυμα μου δεν απευθυνοταςν προς το προσωπο σου, στο οποιο αναγνωριζω επιχειρηματικη και χρηματιστηριακη πειρα.
Απευθυνοταν κυριως σε μικρομετοχους της ΠΕΤΖΚ, και η παρεμβαση μου σκοπο ειχε να τους προφυλαξει απο κακοπιστους συνομιλητες.

Στο θεμα της ανακοινωσης ομως,-που πραγματι ξενιζει το ΘΑ αγορασουμε τις ομολογιες- θα ηθελα να σου επισημανω οτι πιθανον -δεν ειμαι βεβαιος-οτι εκδοθηκε λογω της σημερινης ανακοινωσης των οικ. αποτελεσματων, και προκειμενου να ¨διευκολυνθει" ο ορκωτος να εκδωσει πιστοποιητικο επειδη η εταιρεια εχει αρνητικη καθαρη θεση, και δεν εχει ακομα ανακοινωσει συγκληση ΕΓΣ για ΑΜΚ.

Θεωρω σαν πιθανοτερο λογο την παραπανω ανακοινωση περι προθεσης εξαγορας των ομολογιων, με τη συμφωνη γνωμη του νεου επενδυτη.
Πιθανολογω δε οτι ισως δεν θα εξαντληθει ουτε το πρωτο δεκαημερο για τις οριστικες και λεπτομερεις ανακοινωσεις της συμφωνιας.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 31, 2010 8:57 pm 
Χωρίς σύνδεση

antrea an eisai o idios pou grafeis pote den eixa dei na grafeis toso ''epistimonika''
allos anthrwpos xexe

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 935 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 94  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: