dentist έγραψε:
κ.ΝΤΑΚΟΥΝΑΚΗ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ κ.ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟ,
ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ,ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ, ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2000, ΜΕ LOSS 100%.
ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.
ΕΤΕ : 7,61
ΑΛΦΑ: 3,48
EUROBANK :3,22
ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ, ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΜΟΥ,
ΔΙΑΘΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ.
ΓΕΚΤΕΡΝΑ: 1,88
ΔΕΗ : 9,40
ΕΧΑΕ : 4.88
ΕΛΛΑΚΤΩΡ : 2,33
ΟΤΕ : 6,07
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.
Καλημερα φιλε...
Για Τραπεζες γνωστη η οπτικη μου...να περιμενουμε να δουμε τους ορους των αυξησεων και να αποφασισουμε..
ΚΛΕΙΔΙ αν θαναι ΕΓΓΥΗΜΕΝΕς η οχι??
Αφου δεν πουλησες ως τωρα[κακως βεβαια!!] δεν εχει νοημα να το κανεις τωρα σε αυτες...
Αν μαλιστα οι οροι τελικα ειναι ευνοικοι για τους παλιους μετοχους ισως αξιζει να μπεις κιολας στις αυξησεις τους,κανοντας ...μουαγιεν εκ του ασφαλους...εννοω θα μπουν και οι ξενοι εκει!!
Ποτε θα γινει αυτο??με ποιους ορους??σε ποιο ...νομισμα???
Πολλες οι ερωτησεις...συμπαθα με...με το μπαχαλο το πολιτικο που επικρατει δεν εχω τις απαντησεις δυστυχως
Για τις υπολοιπες μετοχες..καποιες οπως π.χ. ΕΧΑΕ αριστες επιλογες...τι να το κανεις ομως???
Σε χρεωκοπημενο Χρηματιστηριο...δεν εχει νοημα να κοιταμε αποτιμησεις πλεον..
Κρατα αυτες πουσαι ΒΕΒΑΙΟς οτι θαναι στο καδρο την επομενη μερα
και κυριως δεν θα σιου ζητησουν επιπλεον χρηματα για να συμβει αυτο!!