neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1006, 1007, 1008, 1009, 1010, 1011, 1012 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 17, 2012 12:05 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Ημέρα εκλογών σήμερα!!!

Και ....χρηματιστηριακή μέρα!!!

Πολλα κρίνονται σήμερα,παρα πολλα...
Ψήφισα πρωί γύρω στις 10.30

Μου έκανε ένα πράγμα μεγάλη εντύπωση!!!

Ο κόσμος ξέρει την κρισιμότητα αυτής της ψήφου!!!

Υπερδιπλασια συμμετοχή απο τις εκλογές της Μαΐου!!!την ίδια ώρα ΤΌΤΕ,όπως μουπαν οι εκλογικοί αντιπρόσωποι!!

Μακάρι απο αύριο να δείξουμε ΌΛΟΙ το πνεύμα ενότητας που έδειξε χτες η Εθνικη μας ομάδα..
Οι Έλληνες ενωμένοι ..τοχουμε αποδείξει πια κάνουμε θαύματα.....

Π.ς.
Ένα μεγάλο μπράβο απο μένα στον προπονητή της Εθνικής μας χτες....οι δηλώσεις που έκανε σε απάντηση προβοκατορικης πολιτικής ερώτησης απο Άγγλο δημοσιογράφο,ας δώσει το έναυσμα στους πολιτικούς μάς ,να μας αποδείξουν ότι η Ελλάδα μπορει

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 17, 2012 7:48 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Oλα δείχνουν ότι θαχουμε Κυβέρνηση απο αύριο!!!

Μακάρι ναχουμε την δυνατότερη δυνατή πλειοψηφία σε αυτήν....

Ταπαμε ...ενωμένοι ..μπορούμε πολλα...τα πάντα!!

Και η σημερινή βραδιά ενάντια στις Κασσάνδρες της καταστροφής θα το αποδείξει αυτο!!

Η Ελλάδα μας θα παραμείνει στην Ευρώπη....απλά της δίνεται η χρυση ευκαιρία να αλλάξει επιτέλους τους όρους ΥΠΕΡ της....

Η ευρύτατη συνεργασία είναι το κλειδι σε κάτι τέτοιο.....

Π.ς.

Χρηματιστηριακά για αύριο ,μια χαρα τα βλέπω τα πράγματα για τους long ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 17, 2012 8:11 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Kalyteres metoxes Gia apodoseis ??? Poies einai autes pou tha petaksoun Gia perissoteres meres??? Trapezes, kati allo???

1) Forget Everything And Run
or
2) Face Everything And Rise

The choice is yours.

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 21, 2012 8:14 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

καλημερα!

Πτωση με βαση Fibonacci....

http://www.nikdan.blogspot.gr/

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 21, 2012 10:06 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

nikdan κρατάς στο μοντέλο σου όμως ίδια ποσοστά πτώσης...αυτό δεν είναι σωστό στις σημερινές αποτιμήσεις....αντίστοιχα αν η κρίση που ζούμε συνεχιστει άλλα 3 χρόνια μετά το δεύτερο σενάριο του υπολογιστή σου, θα μηδενίσουμε (αλλά και πάλι με 9 χρόνια πτώσης ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΖΑΝ)...Νομίζω πως οι βασικές τιμές του παλινδρομικού και επεκτατικού σου μοντέλου είναι κάπως ακραίες σε ποσοστά πτώσης....Λες να τα πουλήσω όλα τρέχοντας και να σορτάρω τα παντα????

Κατά την ταπεινή μου γνώμη ο αγαπητός Πολωνός μαθηματικός και γενικότερα τα μοντέλα στατιστικής και τεχνικής ανάλυσης τέτοιου είδους λειτουργούν μόνο σε πολύ βραχυχρόνιο ορίζοντα....Δυστυχώς κιόλας...Νομίζω πως αν κάποιον πραγματικά τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί με ανάλυση θα πρέπει να ασχοληθεί με ΜΑΚΡΟ οικονομικές αναλύσεις. Μπορεί να αργήσει λίγο παραπάνω αλλά θα δεί αυτό που περιμένει. Τέλος επειδή με τη πρόχειρη ενασχόληση μου με Fobinacci δεν είδα κάτι σημαντικό προτείνω χρήση των candlesticks...προτείνω...τρόπος του λέγειν....ανάμεσα στα 2....γενικά τεχνική ανάλυση χωρις μακρο είναι αχρηστη + μη ξεχνάμε ένα πράγμα....η στατιστική ΔΥΣΤΥΧΩΣ δείχνει με ακρίβεια το τι έγινε...ΧΤΕΣ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 21, 2012 12:01 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

janus

μια σκεψη εγραψα βασισμενη σε καποια θεωρια!

τα επιπεδα που γραφω δεν ειναι στην τυχη.

απο κει κ περα μια σκεψη ειναι, τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 21, 2012 12:18 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

nikdan έγραψε:
janus

μια σκεψη εγραψα βασισμενη σε καποια θεωρια!

τα επιπεδα που γραφω δεν ειναι στην τυχη.

απο κει κ περα μια σκεψη ειναι, τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω.

Καταρχήν επικροτώ την προσπάθεια σου, και σε καμμία περίπτωση δε το κατακρίνω-επικρίνω. Ο καθένας στην ανάγκη του να αναλύσει όσες περισσότερες παραμέτρους μπορεί προκειμένου η επενδυτική του παλινδρόμηση να κάνει τα λιγότερα δυνατά λάθη. Απλά και εγώ σχολιάζω την συγκεκριμένη μέθοδο.... εμένα δε μου δούλεψε...δλδ δε μου έδωσε πραγματικά αξιόπιστα αποτελέσματα καθώς πατάει σε στατιστικό snapshot.... αυτό είπα μόνο και απλά πρότεινα χρήση κινέζικου candlestick ως πιο βολικό εργαλείο στα δικά μου μάτια και αντίστοιχα πρότεινα να κοιτά ο κόσμος τη μακροοικονομική ανάλυση μιας αγοράς-μετοχής κτλ κτλ. Πολύς κόσμος ακούει τεχνική ανάλυση και νομίζει πως είναι το άγιο δισκοπότηρο ενός επενδυτή...για μένα αυτό ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ και πολλές φορές κάποιος που δε ξέρει μπορεί να οδηγηθεί σε ΕΝΤΕΛΩΣ αντίθετο αποτέλεσμα.
Τέλος λες πως τα επίπεδα δεν είναι στη τύχη...και σίγουρα κάπως έχεις χωρίσει τα περιθώρια...απλά νομίζω ΠΑΛΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΤΑΠΕΙΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ πως ένας Fobinacci Calculator ή έστω ένα δικό σου μοντέλο customarismeno δε δείχνει κάτι ουσιαστικό βασισμένο σε 3ετία....Είναι ίσως βοηθητικό ΠΟΛΥ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ και δε μπορεις να στηριχτείς σε πχ άλλη τριετή ανάλυση....

Ειλικρινά ελπίζω να μη με παρεξηγείς...ίσα ίσα συμπαθώ και διαβάζω πάντα τα άρθρα σου.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 21, 2012 5:50 pm 
Χωρίς σύνδεση

κι εγώ δεν πιστεύω στην τεχνική ανάλυση όταν υπάρχουν γεγονότα που καθοδηγούν τις τιμές...

αλλά έχω την αίσθηση ότι γδ 297 είναι ρεαλιστική τιμή.. αν δεν πάνε καλά τα πράγματα..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 21, 2012 10:19 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

“Στις ιδιωτικοποιήσεις το σημείο τριβής με τη ΝΔ και όχι στο μεταναστευτικό” δήλωσε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης στον Realfm. Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς διευκρίνισε πως οι τομείς στρατηγικού ενδιαφέροντος όπως το Νερό και η Ενέργεια είναι “κόκκινη γραμμή” για τη ΔΗΜΑΡ και εξέφρασε την ελπίδα πως θα υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις οπότε και θα λυθούν τα προβλήματα.

Oπότε, ας μην φάμε...Εχει γλαρόσουπα! Τα ίδια και τα ίδια κολλήματα..Να δούμε αν θα γίνει έστω και ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ μετά από χρόνια στη χώρα!

Πώς θα σταλεί το μήνυμα ότι κάτι αλλάζει στο αριστερής θεώρησης της οικονομίας Ελλαδιστάν?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 23, 2012 11:52 am 
Χωρίς σύνδεση

Ιουλ.-Αυγ-Σεπ

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 92RVD68NXY

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1006, 1007, 1008, 1009, 1010, 1011, 1012 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: