neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266 ... 343  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Market Talk με τον Δρ. Πάνο Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 29, 2012 9:48 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Dr.Π.Δαντη Την καλησπερα μου!

Δεν αμφισβητω γι'αυτα που γραφεις,εσυ εισαι ανθρωπος της αγορας και αναλυτης κλπ,,,

Ειμαι στο ΧΑΑ απο το 1999 ,και τελευταια στην αγορα συναλλαγματος, και τωρα στο Αμερικανικο,,,

Παρολο που εχω κερδη και στα στα τρια,,,θεωρω τον εαυτο μου πολυ τυχερο και οχι ειδικο,,,

Το συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι οτι, ο μικρος επενδυτης ειναι παντοτε χαμενος..και μονο απο
καθαρη τυχη κερδιζει,,,

Καλο Σ/Κ!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 29, 2012 11:10 pm 
Χωρίς σύνδεση

Kαλημερα , η αγορα δεχτηκε καλα τα νεα και θελει να συνεχισει , τωρα ομως τα καυσιμα πρεπει να ειναι πραγματικα νεα οχι προσδοκιες.
Καθε φορα τους τελευταιους μηνες η χαρα κραταει μια μερα.Αν αυτο αλλαξει αμεσα , θα εχουμε κινηση 100 μοναδων και θερμο καλοκαιρι ...το ευχομαι και το βλεπω ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 29, 2012 11:15 pm 
Χωρίς σύνδεση

Σε συνέχεια του προηγούμενού μου post, και αφού μελέτησα καλύτερα τόσο την επίσημη δήλωση της συνόδου, όσο και τις δηλώσεις αυτών που συμμετείχαν, διαπιστώνω έναν τεράστιο κίνδυνο για τη χώρα. Είναι κρίμα που κανένας από τους μεγαλογκουρούδες δεν το αναφέρει.
Κατ' αρχήν, η εξαίρεση της Ελλάδας από τις ευεργετικές διατάξεις είναι από μόνο του ένα πολύ άσχημο γεγονός, και ο Γιούνκερ το παραδέχτηκε σήμερα.
Εν συνεχεία, επειδή τα κεφάλαιο ESM-EFSF είναι λιγότερα από 1 τρις Ευρώ, αυτό με οδηγά στο συμπέρασμα ότι έχει γίνει πρόβλεψη μόνο για Ιταλία και Ισπανία, και για κανέναν άλλο.
Δυστυχώς, είναι πολλά τα τρισεκατομμύρια που έχουν στοιχηματίσει στην πτώση, αν όχι στην καταστροφή του Ευρώ.
Από τη στιγμή που Ιταλία και Ισπανία προστατεύονται, νομίζω ότι όλα αυτά τα κεφάλαια θα δοκιμάσουν να βρουν ένα στόχο ευκαιρίας, και αυτοί πλέον είναι μόνο 2. Ελλάδα και Πορτογαλία.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 30, 2012 5:50 am 
Χωρίς σύνδεση

DR.ΔΑΝΤΗ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΤΕ ΣΤΟ Χ.Α.
ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ
ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΔΙΟΡΘΩΣΗ¨?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 30, 2012 8:47 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

καλημερα. Φαινεται πως η ανοδος στις ΗΠΑ θα εχει ακομα δρομο, αρα το ιδιο μπορει να γινει στο ΧΑΑ. Σοβαρη αντισταση της ΕΤΕ ειναι τα 2-2.10 ΓΕνικα στην μετχοη εχουν μπει σοβαρα κεφαλαια που δεν βγαινουν ουτε αυριο ουτε σε πτωσεις μεγαλες αλλα ουτε και σε κανα χρονο. Το εξυπνο χρημα δεν ειναι ευκολο να το ακολουθησεις αλλιως θαμασταν ολοι πλουσιοι. Θελει Υπομονη και τυχη βεβαια.

Στα της Συνοδου, αν η χωρα το εκμεταλευτει το γεγονός αλλάζοντας το κλίμα εστω λιγο , το οποιο εχει διαμορφωθει στην Ευρωπη, τοτε μπορει να το θεση σαν βαση συζητησης. Θεωρω οτι αν γινουν ολα οπως πρέπει σε βαθος 12μηνου ειναι δυσκολο να πουν πως για Ελλαδα και Προτογαλία ισχυουν άλλα. Λεφτα τωρα θα βρουν..απο την ΕΚΤ..εχει απειρα λεφτα. Δεν μπορει να τα επωμιστει όλα ο Ευρωπαίος φορολογούμενος, ουτε ειναι και σωστό.

Φίλε XarisPall συμφωνα με αυτα που γραφεις ο παραγοντας τυχη δεν παιζει ρολο πλέον σενα. Καποιος που κερδιζει σε διαφορετικες αγορές για τοσο καιρο , εχει ικανοτητες και λιγη τυχη.Ευχομαι ακομα καλυτερα κερδη. για να δούμε τι θα κάνει o SPX..

Dr. Πάνος Δάντης, DBA,CEFA,CAM

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 30, 2012 10:34 am 
Χωρίς σύνδεση

Kαλημερα , οπως λεει ο Πανος , υπαρχουν για πρωτη φορα εδω και χρονια σειρα θετικων προυποθεσεων για να αλλαξει το κλιμα και ενας βασικος αρνητικος (τουρισμος 2012) , που θα αλληλεπιδρασουν για τη διαμορφωση ειτε μιας επανεκκινησης ειτε μιας καταστροφης= πτωση σαμαρα και επερχομενος τσιπρας.
Ειναι στο χερι της κυβερνησης και των βασικων παραγοντων=τραπεζες ...ζητουμενο δεν ειναι μονο θετικο κλιμα για ΑΜΚ αλλα για αναβαθμιση της οικονομιας απο τους ξενους.
Οι δε ξενοι (πχ καταρ) για να βαλουν λεφτα θελουν ΜΕΓΕΘΟΣ - εκει παιζει η ΕΜΠ , αλλα και φορολογικο ΣΤΑΘΕΡΟ.
Αυτα θα ερθουν νομοτελειακα (ο Χ''δακης ειναι στοιχειο συνθετικο) και θα δωσουν τονο για να βρει η οικονομια το βηματισμο της (sic) και να δουμε και επιστροφη κεφαλαιων στο συστημα.
Δινω στο θετικο σεναριο για καλοκαιρινο ραλλυ ανω του 60% και αφηνω αρνητικα ενδεχομενα τα γεωπολιτικα στη ΜΑ.Ακομα ομως και να συμβουν , εδω que serra serra ...

5 ΧΡΟΝΙΑ ΥΦΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΟΣ ΑΜΕΣΑ , ΒΑΣΙΚΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΔΙΑΧΥΘΕΙ Η ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 30, 2012 10:46 am 
Χωρίς σύνδεση

Δρ Πάνο, λες ότι όλος ο κόσμος έχει επενδύσει στο δολάριο.. Εγώ βλέπω και πολλές εντολές στο ευρώ, μάλιστα το oanda έχει διάγραμμα των ανοιχτών εντολών και το χρησιμοποιώ ως ένα καλό κριτήριο για το αν η ισοτιμία πάει προς τα πάνω ή προς τα κάτω...
υπάρχει εδώ και καιρό, μεγάλη ποσότητα ανοιχτών εντολών στο ευρώ στο 1,2280.. από ό,τι βλέπω σήμερα υπάρχει και μεγάλος όγκος εντολών για πώληση ευρώ στο 1,27, δλδ δύσκολα θα το ξεπεράσει αν δεν γίνει κάποια επιθετική αγορά από την εκτ..

νομίζω ότι υπάρχει η αίσθηση ότι το ευρώ σορτάρεται από πολύ κόσμο, λόγω των φημών για χειραγώγηση από κάποια λόμπι ώστε να πάει στο 1/1...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 30, 2012 10:57 am 
Χωρίς σύνδεση

η γνώμη μου είναι ότι κάποιος πρέπει να στήσει μια εντολή πώλησης eur/usd στο 1,2590 ώστε να μη χάσει το πάρτι της πτώσης και μια εντολή αγοράς στο 1,2720 για να μη χάσει το πάρτι ανόδου, αν καταφέρει το eur να ξεπεράσει το εμπόδιο του 1,27...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 30, 2012 11:15 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Δάντης έγραψε:
καλημερα. Φαινεται πως η ανοδος στις ΗΠΑ θα εχει ακομα δρομο, αρα το ιδιο μπορει να γινει στο ΧΑΑ. Σοβαρη αντισταση της ΕΤΕ ειναι τα 2-2.10 ΓΕνικα στην μετχοη εχουν μπει σοβαρα κεφαλαια που δεν βγαινουν ουτε αυριο ουτε σε πτωσεις μεγαλες αλλα ουτε και σε κανα χρονο. Το εξυπνο χρημα δεν ειναι ευκολο να το ακολουθησεις αλλιως θαμασταν ολοι πλουσιοι. Θελει Υπομονη και τυχη βεβαια.

Στα της Συνοδου, αν η χωρα το εκμεταλευτει το γεγονός αλλάζοντας το κλίμα εστω λιγο , το οποιο εχει διαμορφωθει στην Ευρωπη, τοτε μπορει να το θεση σαν βαση συζητησης. Θεωρω οτι αν γινουν ολα οπως πρέπει σε βαθος 12μηνου ειναι δυσκολο να πουν πως για Ελλαδα και Προτογαλία ισχυουν άλλα. Λεφτα τωρα θα βρουν..απο την ΕΚΤ..εχει απειρα λεφτα. Δεν μπορει να τα επωμιστει όλα ο Ευρωπαίος φορολογούμενος, ουτε ειναι και σωστό.

Φίλε XarisPall συμφωνα με αυτα που γραφεις ο παραγοντας τυχη δεν παιζει ρολο πλέον σενα. Καποιος που κερδιζει σε διαφορετικες αγορές για τοσο καιρο , εχει ικανοτητες και λιγη τυχη.Ευχομαι ακομα καλυτερα κερδη. για να δούμε τι θα κάνει o SPX..

Αγαπητε φιλε dr.Π ΔΑΝΤΗ!

Την καλημερα μου! Ευχαριστω για τα καλα σου λογια&και της ευχες,,,νασε καλα και εσυ για να μας δινεις φως,,,

Ισως το μυστικο ειναι το οτι κερδιζω περα απο την τυχη (δεν εχω γνωσεις οικονομικες) ειναι οτι ποτε δεν παω εκει που τρεχουν
οι πολλοι (π,χ μετοχη)

Ακουω και διαβαζω τους παντες για καθε τι,,,αλλα την αποφαση την περνω με την δικη μου λογικη,,,

Τη καθε κινηση μου την προσεγγιζω με φιλοσοφικη αντιληψη&οραμα/φαντασια..

Τωρα ειμαι στον SPX 500/NYSE, πιστευω οτι η αναπτυξη θα ερθει απο ΗΠΑ,,,περα το οτι εχουν εκλογες το Νοεμβριο,,,

Υπαρχει ενα ρητο που λεει (Αν θες να βγαλεις χρημα,θα πας εκει που υπαρχει..)και πιστευω στην Αμερικη υπαρχει,,,

Πιστευω μεχρι τελος οκτωμβριου πριν της εκλογες ο SPX 500 θα βρισκεται μεταξυ 1450/1500 (λιγο υπερβολικος ε?)

Καλο Σ/Κ σε ολους τους φιλους!

ΥΓ, δεν εχω κανενα μα κανενα απολυτος λογο να γραψω κατι διαφορετικο,,,απο αυτα που γραφω,,,

Δεν εχω την αναγκη (ευτυχως) αυτοπροβολης,,,η να το παιξω ειδιμον,,,Αλλωστε τα ατομα που εχουν μεσα τους βαθια
τη φιλοσοφια, παντοτε ξεχωριζουν απο τους πολλους,,,

Στη σημερινη δε κοινωνια που ζουμε τα ατομα αυτα θεωρουνται "ξελερομενα"

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 30, 2012 9:09 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Για τις ΗΠΑ και τον SPX θα συμφωνησω αλλα μονο για το επομενο διάστημα , και οχι μεσοπροθεσμα. Η τρέχουσα bull market εχει περάσει τον μέσο όρο που συνηθως διαρκουν και θελει πολυ προσοχή. Δεν αποκλειεται να δούμε κινηση πάνω απο τις 1417 ισως προς το 1450, ΑΛΛΑ οι επόμενοι 28-30 μήνες ανηκουν στις αρκουδες. Το επομενο κυκλικο bear market ειναι προ των πυλών..ισως οι εκλογές να το μεταθεσουν, ισως..ομως θα ερθει και θα κοψει τον SPX στην μέση , οπως αλλωστε συμβαινει συνηθως..αφορμές θα δοθουν πολλές..και θα προεξοφλει νέα υφεση στις οικονομίες

Δυστυχώς η Ελλάδα θα βρεθει σε μια πολυ δυσκολη παγκοσμια οικονομικη συγκυρία σε κατασταση πολεμικη με τον λαο διχασμένο και το συστημα να δινει αγωνα επιβιωσης των κεκτημένων..Οποιος βρεθει σε Δημαρχειο για μια οποιαδηποτε δουλεια μπορει να διαπιστωσει πως οι ανθρωποι εκει , πέρα από μια μειωση μισθού ή "τυχερών" δεν εχουν παρει χαμπαρι τιποτα..Εξακολουθουν μια ιδιοτυπη λευκη απεργία ενώ ο υγιής Ιδιωτικος τομέας - γιατι τα λαμογια του ιδιωτικού ειναι στο ταμειο ανεργίας , οι εταιρείες τους στο αρθρο 99 και τα λεφτα εξω - εχει διαλυθεί..Πρέπει αμεσα να γινουν 2,3 δυνατές ιδιωτικοποιησεις για να αλλάξει το κλίμα κυρίως εξω και να μπει στην διαπραγματευση η ανακεφαλαιοποιηση των τραπεζών και τα 50 δις, τα οποια αν εξαιρεθούν μειωνουν το χρέος στο 96% του ΑΕΠ το 2020, αν ισχυσει το μεσο σενάριο της Τρόικας. Και αυτο ειναι η πρωτη απο μια σειρα αλλαγες που θα γινουν στην ΕΕ γιαυτο και μερικοι υποστηριζαμε πως πρέπει να κανουμε καθυστερηση και να μεινουμε μεσα στο παιχνιδι τωρα που ολοι εχουν προβλημακαι πιέζουν..Τα δυσκολα στις αγορές θαναι περίπου ως τα τελη 2014 με αρχές 2015 ..Εκει θα παιχτει το μέλλον της χωρας και της Ευρωπης αφου μετα θα αρχισουν τα καλα σε αγορές και οικονομίες..

Dr. Πάνος Δάντης, DBA,CEFA,CAM

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266 ... 343  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: