Δάντης έγραψε:
καλημερα. Φαινεται πως η ανοδος στις ΗΠΑ θα εχει ακομα δρομο, αρα το ιδιο μπορει να γινει στο ΧΑΑ. Σοβαρη αντισταση της ΕΤΕ ειναι τα 2-2.10 ΓΕνικα στην μετχοη εχουν μπει σοβαρα κεφαλαια που δεν βγαινουν ουτε αυριο ουτε σε πτωσεις μεγαλες αλλα ουτε και σε κανα χρονο. Το εξυπνο χρημα δεν ειναι ευκολο να το ακολουθησεις αλλιως θαμασταν ολοι πλουσιοι. Θελει Υπομονη και τυχη βεβαια.
Στα της Συνοδου, αν η χωρα το εκμεταλευτει το γεγονός αλλάζοντας το κλίμα εστω λιγο , το οποιο εχει διαμορφωθει στην Ευρωπη, τοτε μπορει να το θεση σαν βαση συζητησης. Θεωρω οτι αν γινουν ολα οπως πρέπει σε βαθος 12μηνου ειναι δυσκολο να πουν πως για Ελλαδα και Προτογαλία ισχυουν άλλα. Λεφτα τωρα θα βρουν..απο την ΕΚΤ..εχει απειρα λεφτα. Δεν μπορει να τα επωμιστει όλα ο Ευρωπαίος φορολογούμενος, ουτε ειναι και σωστό.
Φίλε XarisPall συμφωνα με αυτα που γραφεις ο παραγοντας τυχη δεν παιζει ρολο πλέον σενα. Καποιος που κερδιζει σε διαφορετικες αγορές για τοσο καιρο , εχει ικανοτητες και λιγη τυχη.Ευχομαι ακομα καλυτερα κερδη. για να δούμε τι θα κάνει o SPX..
Αγαπητε φιλε dr.Π ΔΑΝΤΗ!
Την καλημερα μου! Ευχαριστω για τα καλα σου λογια&και της ευχες,,,νασε καλα και εσυ για να μας δινεις φως,,,
Ισως το μυστικο ειναι το οτι κερδιζω περα απο την τυχη (δεν εχω γνωσεις οικονομικες) ειναι οτι ποτε δεν παω εκει που τρεχουν
οι πολλοι (π,χ μετοχη)
Ακουω και διαβαζω τους παντες για καθε τι,,,αλλα την αποφαση την περνω με την δικη μου λογικη,,,
Τη καθε κινηση μου την προσεγγιζω με φιλοσοφικη αντιληψη&οραμα/φαντασια..
Τωρα ειμαι στον SPX 500/NYSE, πιστευω οτι η αναπτυξη θα ερθει απο ΗΠΑ,,,περα το οτι εχουν εκλογες το Νοεμβριο,,,
Υπαρχει ενα ρητο που λεει (Αν θες να βγαλεις χρημα,θα πας εκει που υπαρχει..)και πιστευω στην Αμερικη υπαρχει,,,
Πιστευω μεχρι τελος οκτωμβριου πριν της εκλογες ο SPX 500 θα βρισκεται μεταξυ 1450/1500 (λιγο υπερβολικος ε?)
Καλο Σ/Κ σε ολους τους φιλους!
ΥΓ, δεν εχω κανενα μα κανενα απολυτος λογο να γραψω κατι διαφορετικο,,,απο αυτα που γραφω,,,
Δεν εχω την αναγκη (ευτυχως) αυτοπροβολης,,,η να το παιξω ειδιμον,,,Αλλωστε τα ατομα που εχουν μεσα τους βαθια
τη φιλοσοφια, παντοτε ξεχωριζουν απο τους πολλους,,,
Στη σημερινη δε κοινωνια που ζουμε τα ατομα αυτα θεωρουνται "ξελερομενα"