neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268 ... 343  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Market Talk με τον Δρ. Πάνο Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 04, 2012 6:02 pm 
Χωρίς σύνδεση

XarisPall έγραψε:
Αν κερδισει καποιος με προσωπικη παρεναιση τριτου,πολυ αμφιβαλλω εαν πει ενα ευχαριστω,,,εαν χασει,τοτε θα σε σουρει γεννες εκατο,,,

Υπάρχει η φράση.......... ΠΡΑΤΤΩ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ..........

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 04, 2012 7:41 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καλησπερα , δεν υπαρχει θεμα να κατηγορησει κανενας για τιποτα.Απλα ο σμυλανακης καταλαβε οτι το 2,50 ειναι ανεφικτος στοχος κλπ
Τιποτα δεν ειναι 100% σιγουρο και παντα οι αντιστασεις μενει να επιβεβαιωνονται (σε φιλτρο ωρων η ημερων) και καποτε σπανε με δυναμη.
Το αν καποιος πουλησει σε καποιο σημειο αντιστασης ειναι αποτελεσμα και κερδων που εχει ηδη.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 04, 2012 10:24 pm 
Χωρίς σύνδεση

aker έγραψε:
Καλησπερα , δεν υπαρχει θεμα να κατηγορησει κανενας για τιποτα.Απλα ο σμυλανακης καταλαβε οτι το 2,50 ειναι ανεφικτος στοχος κλπ
Τιποτα δεν ειναι 100% σιγουρο και παντα οι αντιστασεις μενει να επιβεβαιωνονται (σε φιλτρο ωρων η ημερων) και καποτε σπανε με δυναμη.
Το αν καποιος πουλησει σε καποιο σημειο αντιστασης ειναι αποτελεσμα και κερδων που εχει ηδη.

Φιλε ακερ συνέχυσε να γράφεις. Είσαι πολύ χρήσιμος .

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 04, 2012 10:58 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Ναι απο αυτους ειμαι και εγω οπως οι περισσοτεροι νομιζω εδω μεσα που θελουν να μαθουν οσα περισσοτερα γινεται.. υπαρχουν ανθρωποι με μεγαλυτερη εμπειρια απο εμενα, οι οποιοι εχουν την ευγενη καλοσυνη να μοιραζοντε τις γνωσεις, αποψεις κλπ με αλλους.. Νομιζω στην τελικη αυτος ειναι και ο σκοπος ενος φορουμ.. Σε ευχαριστω Κουκλατζη Γιωργο γιατι με καλυψες σε οτι ηθελα να πω για την εμπειρια του aker..

Φιλε aker σε ευχαριστησα και στο προηγουμενο μου μηνυμα για την απαντηση σου , την αποψη σου.. Αν θελεις να με/μας βοηθησεις να καταλαβω/βουμε καποια πραγματα οπως το κανουν και αλλοι εδω μεσα με μεγαλη εμπειρια [Νικος, Δαντης, Βαγγελης] ,πιστεψε με παρα πολλοι θα ηθελαν να μαθουν, θα το εκτιμουσαν αναλογως.. και λαθος να καταλαβα απλα θα μπορουσες να μου πεις οτι δεν καταλαβα καλα.. δεν νομιζω καποιος να μην επαιρνε την απαντηση σου στα σοβαρα στη συνεχεια.. Σιγουρα απειροι σαν και εμενα θα το εκτιμουσαν παρα πολυ.. Οι περισσοτεροι ζητανε απο ανθρωπους σαν και εσενα μια καθοδηγηση απλη, λιγο χρονο για να πιασουν το "κολαει" που λεμε.. Στη συνεχεια ο καθενας μπορει να ακολουθησει τον δρομο του.. τωρα ο καθενας αφιερωνει οσο χρονο νομιζει χωρις φυσικα να ειναι υποχρεωση του.. τεσπα δεν εχει σημασια οπως πολυ σωστα ειπες δεν ειμαστε εδω για αντιπαραθεσεις.. Επισης σιγουρα δεν θα ηθελα να γινω κουραστικος και ουτε για πλακα θαθελα να πω κατι που δεν θα ηθελες να ακουσεις.. θα ηθελα απλα να σε ευχαριστησω ξανα για το χρονο που αφιερωνεις γιαυτο το μηνυμα, ασχετα αν θα αφιερωσεις και αλλο χρονο στη συνεχεια ειτε ανοιχτα για να το διαβαζουν ολοι ειτε οχι.. ειναι και παλι οπως προειπα καθαρα δικαιωμα σου και κανεις δεν θα σε κρινει αρνητικα γιαυτο..

Κουκλατζης γιωργος έγραψε:
aker έγραψε:
smylanakis έγραψε:
Μαλιστα.. καταλαβα.. σε ευχαριστω παρα πολυ για την αποψη σου φιλε.. Δλδ αποτι καταλαβα οπως και να εχει η στρατηγικη που θα ακολουθησω, τα 2,50 δεν σπανε με τπτ ή τεσπα ειναι παρα πολυ δυσκολο..

Σου απαντησα ανοιχτα σε πμ κακως και δε θα το ξανακανω γιατι βλεπω οτι αλλα διαβαζεις κι αλλα καταλαβαινεις.
Ξεχνα ο,τι εγραψα και κανε ο,τι θες εσυ.

αγνωστε φιλε ακερ κακως δεν θα ξανααπντησεις σε πμ, καποιοι μπορει να θελουν την βοηθεια σου και απο τα λεγομενα σου τους τελευταιους μηνες καταλαβαινω οτι εχεις πολυ μεγαλη εμπειρια

1) Forget Everything And Run
or
2) Face Everything And Rise

The choice is yours.

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 05, 2012 2:51 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καλησπερα , η διπλη μειωση επιτοκιων κινας-εκτ δεν εδωσαν εκπληξη και οι αγορες δεν εχουν αλλο να αναμενουν ...εδω η διορθωση που συμβαινει τωρα δε θα κρατησει γιατι υπαρχουν προσδοκιες ΜΕΓΑΛΕΣ.Αρα σε διορθωσεις οι αγορες θα δινουν ημερησια κερδη.

Υ.Γ.Η ΕΒΖ σκουπιστηκε στο 1 ευρω και αν δουμε 0,88-0,90 θα δωσει δευτερο κυμα ισως καλυτερο απο το πρωτο.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 05, 2012 3:44 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Me th DEH ti ginetai?? ti prepei na perimenoume se sxesh me auto pou aneferes gia thn EBZ ??

or

The choice is yours.

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 05, 2012 4:01 pm 
Χωρίς σύνδεση

smylanakis έγραψε:
Me th DEH ti ginetai?? ti prepei na perimenoume se sxesh me auto pou aneferes gia thn EBZ ??

φτανει ρε φιλε σμυλιανακη με αυτη την δεη! αφου σου ειπε ο ακερ πουλησετα στο 2.5 ολα! με το συμπαθειο! και χωρις κακια

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 05, 2012 4:05 pm 
Χωρίς σύνδεση

το ευρώ έφαγε πολύ ξύλο σήμερα...

κοντεύουμε στο σημαντικό σημείο στήριξης..

αν το ξεπεράσουμε και το ευρώ πέσει στο 1,2250, τότε θα είναι ξέφραγο αμπέλι...

δεν θα είναι εύκολο, θα χρειαστεί μεγάλη μάχη...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 05, 2012 4:19 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Μαλιστα.. καταλαβα.. σε ευχαριστω παρα πολυ για την αποψη σου φιλε.. Δλδ αποτι καταλαβα οπως και να εχει η στρατηγικη που θα ακολουθησω, τα 2,50 δεν σπανε με τπτ ή τεσπα ειναι παρα πολυ δυσκολο..

Σου απαντησα ανοιχτα σε πμ κακως και δε θα το ξανακανω γιατι βλεπω οτι αλλα διαβαζεις κι αλλα καταλαβαινεις.
Ξεχνα ο,τι εγραψα και κανε ο,τι θες εσυ.

Τα πανω τα εγραψα εγω και τα κατω ειναι του aker.. τωρα μου λες οτι μου ειπε να τα πουλησω ολα.. ειλικρινα μπερδευτηκα.. αφου λενε για αποκρατικοποιησεις και οτι ειναι σοτ προγραμμα κατα πασα πιθανοτητα της κυβερνησης.. και στην τελικη γιατι να μη ρωταω για την ΔΕΗ? ο καθενας δεν ειναι εδω μεσα για να ρωταει κατι και οσοι θελουνε και εχουν ορεξη και ξερουν να απαντουν? ρωτησα και πριν τον aker και δεν μου απαντησε, ειτε δεν το ειδε ειτε δεν θελει αλλο να ασχοληθει.. Με καιει το θεμα ρε φιλε για την ΔΕΗ οπως αλλους καινε αλλα.. τοσο κακο ειναι δλδ να ρωτησω? εσυ στην τελικη γιατι αντιδρας ετσι ?? παντα με το συμπαθειο και χωρις κακια ετσι ? και απο τη μερια μου και το εννοω, απλα ειχα την εντυπωση πως μερα με τη μερα μπορει να αλλαζουν τα πραγματα και οτι μπορουμε να ρωταμε ελευθερα εδω μεσα αποψεις.. τωρα τι να πω αν το εχω παρεξηγησει μαλλον δεν εχω καταλαβει τι εστι φορου...
Κουκλατζης γιωργος έγραψε:
smylanakis έγραψε:

φτανει ρε φιλε σμυλιανακη με αυτη την δεη! αφου σου ειπε ο ακερ πουλησετα στο 2.5 ολα! με το συμπαθειο! και χωρις κακια

or

The choice is yours.

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 05, 2012 6:27 pm 
Χωρίς σύνδεση

Θα παρακαλουσα τον Πανο - εφοσον η αγορα ξαναξυπνησε - να ενεργοποιησει το τοπικ με τις καθημερινες τιμες στοχους ωστε να διαβαζει οποιος ενδιαφερεται.
Προσωπικα δεν ασχολουμαι σε καθημερινη βαση με ολα και δεν ειμαι ειδικος για καθημερινη ενημερωση - γραφω κατι οταν νομιζω οτι υπαρχει λογος και μονον τοτε.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268 ... 343  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: