neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272 ... 343  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Market Talk με τον Δρ. Πάνο Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 11, 2012 7:13 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Υπάρχει προβλημα με την κυβέρνηση της χωρας αφου οι πολιτικοι δεν ξεχνουν τους λαικισμους και τις ριζες τους , ενω η αντιπολιτευση θυμιζει ΠΑΣΟΚ επι Ανδρέα..Μονο που τοτε δεν υπηρχε κριση, ΕΕ, ευρω και Κίνα..και φυσικά χρέος απιστευτο..

Ειναι δεδομένο οτι την εχουν στημένη οι Βόρειοι και θαμασταν ηδη εκτός αν πηγαιναμε για καταγγελία..Μαλλον θεωρουν πως αν βγει ο παρίας εκτός θα ψαρωσουν οι υπολοιποι Νότιοι , αγνοωντας πως το ππροβλημα ειναι η συγκεκριμένη πολιτική την δεδομένη χρονικη περίοδο. Πως θα λυθει τωρα αυτη η διαφορετικη θεωρηση της οικονομικής πραγματικοτητας ΘΑΝΑΙ ΜΕΝ ΑΓΡΙΟ αλλά και ωραίο να το ζησουμε ..
Ανεξάρτητα απο ολα αυτα το σενάριο των ΗΠΕ συγκεντρωνει τις περισσότερες πιθανοτητες αφου προ του κατακλυσμου έρχεται η συμφωνία με αμοιβαίες υποχωρησεις..
Οι δε διαφορές ειναι και θαναι πολλες , όμως και στις ΗΠΑ πχ αμάξι με πινακίδες NYC δεν μπορει καν να περάσει απο κατι μέρη περίεργα στον Νοτο χωρις να το ..ψιλοσπάσουν.Και εκει αμα ρωτησεις Βόρειο (ανατολικο) θα σου πει πως στην Καλιφόρνια ειναι τεμπέληδες και δεν δουλευουν γιαυτο(!) χρεοκόπησαν...Ε ρε τι κανει το κλίμα..διαπλάθει συνειδήσεις..

Dr. Πάνος Δάντης, DBA,CEFA,CAM

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 11, 2012 7:29 pm 
Χωρίς σύνδεση

optimism έγραψε:
ρε συ aker το οτι ο βενιζελος διαφωνει με στουρναρα η οτι ειπαμε πως φετος θα γινουν μονο2 αποκρατικοποιησεις και τουχ ρονου 23 τα βλεπεις καλα σημαδια?

Κατα παγια τακτικη μου δεν κανω προσωπικες παρατηρησεις αυτου του υφους σε μελη του φορουμ , οπως βλεπεις αν διαβαζεις ο,τι γραφω.
Το τι βλεπω εγω , το γραφω και δε διαβαζω σαιτ για να το καταλαβω.Και επειδη εισαι καμμια 20ρια χρονια μικροτερος συμμαζεψε το υφος εαν δεν εχεις αντιρρηση και θελεις να σε παιρνουν και οι υπολοιποι στα σοβαρα.Δε θα επαναλαβω τετοιου ειδους παρατηρηση.Καληνυχτα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 11, 2012 11:14 pm 
Χωρίς σύνδεση

φιλε με παρεξηγησες μια χαρα ειναι το υφος μου
τωρα εσυ δεν ξερω μηπως εχεις λιγο ψηλα τον αμανε
αν σε ενοχλει το υφος μου δεν ξαναγραφω

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 12, 2012 3:09 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλησπέρα,
κυριε Δαντη, μπορείτε να κάνετε μια εκτιμηση για την πορεία της ΚΥΠΡ? μετα και την αλλαγη στην πυραμιδα της διοίκησης, και όλα τα συμπαρομαρτούντα σε σχεση με πιθανο δανειο απο Ρωσια και εμπλοκη της στην ανακεφαλαιοποίηση των κυπριακων τραπεζων, τον ρωσο θεσμικο στην ΚΥΠΡ, και την υπαγωγη της ΚΥΠΡ σε ευρωπαικο μηχανισμο για το χρέος;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 12, 2012 9:13 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

H KYPR EINAI SE ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΓΝΙΑ..ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΩΣΤΡΗΤΗΓΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΦΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΛΗΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ..Η ΟΠΟΙΑ, ΥΠΟΨΙΝ, ΚΕΝΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ..
φΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΓΓΛΊΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΕΡΜΑΝΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΣΑΜ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΤΟΥ) ΑΦΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 12, 2012 9:20 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ , ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ..ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΜΠΑΜΑ ΞΑΝΑ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΤΡΕΞΟΥΝ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ..ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ TRADE..ΑΠΟ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΟΣΑΡΑ Η AAPL ΛΟΓΩ iPHONE 5 ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ , ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 5ΑΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ ΥΨΗΛΑ.
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 1370 ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1400 ΑΝ ΠΑΕΙ Ο SPX ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΣΟΡΤ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΕΣ , ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ.

ΣΤΟ ΧΑΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ Η ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ..ΑΛΛΙΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ.
ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΣΟΦΟΥ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ..(ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 12, 2012 9:57 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φιλε Dr.Π.Δαντη,την καλησπερα μου!

Ειμαι οπαδος του $ και SPX 500, ALCOA αγορα στα 9$, και Navios Maritime Hol sta 3,50$ (NYSE)

Τη γνωμη σου πως βλεπεις σε βαθος χρονου?

Σε ευχαριστω! καλο σου βραδυ!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 12, 2012 10:51 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καλησπερα , το σκηνικο ειναι καλοκαιρινο μεν , υποπτο δε ...ο ΓΔ απλα κραταει δυναμεις και τα χαρτια ρολαρουν περιμενοντας καποιο νεο , κατι σημαντικο που παραδοσιακα θα σηματοδοτησει την αναληψη του υποικ απο τον στουρνο ...περσι στον μπενυ η ΑΛΦΑ εκανε δωρο το παρ΄ολιγον ντηλ , ισως φετος να κανει δωρο ντηλ νταν (ΕΜΠ) ...ανοιχτο ειναι και το σεναριο της ΑΤΕ που πολλοι θελουν ...πολιτικη βουληση ειναι το ζητουμενο και υπαρχει και απο τα τρια κομματα.
Στην Κυπρο υπαρχει ανοιχτο παζαρι για το αεριο - εκει κολλαει η επιλογη χρημ/σης που ανετα θα παρουν οποτε θελουν και μαλλον και απο τις δυο πηγες.
Η ΚΥΠΡ σε πρωτη φαση θα δοκιμασει το 0,28 και βλεπουμε για 0,31 , το χαρτι ειναι δυσκολο σε καθε περιπτωση.
Οπως λεει ο Πανος εχουμε εκλογες και ο αραπης δε θ αφησει να γινει πυροτεχνημα το συστημα (ισοτιμιες/αγορες) , για την εε δεν υπαρχει κατι δεδομενο - αργα βηματα και μπρος-πισω , αρα η αγορα μας θα αποσυνδεεται σιγα σιγα και θα κινειται συμφωνα με την επιτευξη των στοχων.
Φυσικα τα δυο μπετ ειναι ΑΣΤΗΡ ΕΒΖ που θα δωσουν πραγματικη αξια γιατι την εχουν...γιαυτο και κρατανε τιμες και στις πτωσεις δε βγαινουν κομματια.
Η ΔΕΗ φαινεται να κρατησε το 2,25 αρα παμε για 2,50+ και υπο προυποθεσεις νεα υψηλα , ενω ο ΜΥΤΙΛ σημερα εδειξε οτι μαζευεται αναμενοντας το θεμα της Αλουμινιον που θα του δωσει εαν λυθει 1 ευρω ...

Y.Γ.Η γκολντμαν εβγαλε ρηπορτ οτι τρεξαμε πιο γρηγορα και δεν το παιρνουν χαμπαρι οι αγορες ...σας λεει κατι αυτο ?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 13, 2012 4:34 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καλησπερα , ολα βαινουν καλως εκτος ΚΥΠΡ που σερνεται ακομη.Στη ζαχαρη φαινεται τους εχουνε μεινει καποια ρεταλια αμαζευτα και εκατσαν ολη μερα περιμενοντας ...θα περιμενουν πολυ ομως εκτος και πανε γρηγορα 1,25-1,30 οπου κατι μπορει να βρουνε ...καλο Σ/Κ και απο εβδομαδα ας εχουμε και κανα νεο across the board , ξερουν αυτοι :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 13, 2012 6:45 pm 
Χωρίς σύνδεση

Προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσουμε τους δυνατούς.

Δυο από τα σημαντικότερα αξιώματα της αγοράς είναι…
-----------------------------------------------------------------------
α) Αυτό που σας είπε προχθές ο κ. Δάντης
Δηλ: Οι αγορές δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα κι’ ότι ΕΓΩ, προσπαθώ να πάρω τα λεφτά του άλλου.
Ή ο άλλος τα δικά μου λεφτά.

β) Οι τιμές Π-Α-Ν-Τ-Α… μα Π-Α-Ν-Τ-Α… θα πάνε να βρούνε την πραγματική αξία.
Είτε λέγεται εταιρεία, είτε οικονομία, είτε δείκτης.
-----------------------------------------------------------------------

Ξένες αγορές:
Αρχηγός ΟΛΩΝ είναι ο Dow Jones.
Όλοι οι άλλοι δείκτες είναι απλά οδοντόκρεμες κι’ όταν βήχει αυτός, οι άλλοι παθαίνουν πνευμονία.

Ελληνική αγορά:
Αρχηγός ΟΛΩΝ είναι ο FTSE-20.
Όλοι οι άλλοι δείκτες είναι απλά οδοντόκρεμες.
Τι με νοιάζει εμένα αν ανεβαίνει ο ΓΔ, όταν μέσα έχει τον Αλλάπις - τη Μηχανική και ένα κάρο άλλες σαβούρες.

--------------------------------------------------------------------------
Και πριν γράψω για παντρολογήματα, θα σας πω ότι έχω ένα θεώρημα.
Το 3/αρι κάνει πάντα το μικρό a-b-c και μετά βγαίνει το 4/αρι.
Κι’ όταν γράφω για a-b-c μιλάω για κανονικό κύμα με όλα τα υποκύματα. Κύμα που βγάζει μάτια, που λένε.

Μέχρι τώρα, μου βγαίνει πάντα.
Έτσι πιστεύω, ότι το μεγάλο κύμα που κάνει ο DJ τώρα, δεν είναι το 5ο και τελευταίο κύμα του Μεγάκυκλου, αλλά το a-b-c του 2008.
Δηλαδή το a-b-c του 3ου κύματος.

Θα δούμε, γιατί μέχρι τώρα μπορεί να μου βγαίνει παντού, αλλά σε μεγάκυκλο, ακόμα δε ξέρουμε αν θα ισχύσει.
Μελέτη κάνω και μένει η επιβεβαίωση.

Ας παντρέψουμε τώρα τους 2 δείκτες.
------------------------------------
DJ: Πάει να κάνει το a-b-c του 3/αριου του 5ου και τελευταίου κύματος.
Μέχρι τώρα έχει κάνει τα βήματα 1-2 και 3 με όλα τους τα υποκύματα.
Έβγαλε και το a και πάει να βγάλει το b ***προσέχτε του 3/αριού

FTSE: Tο δικό μας 3-4 (άσχετο αν ήταν πτωτικό)
Και το μετράω ως εξής.
3/αρι=ΦΕΒ-2011 έως 18/10/2011 με όλα του τα κύματα υποκύματα a-b-c και… 10 ΟΚΤ-2011 = 4/αρι.

Πάμε τώρα για το δικό μας 5ο κύμα, που κι’ αυτό, το μετράω με σύνθετο βήμα.
Κορυφή ΟΚΤ-2011 έως Χαμηλά ΙΑΝ-2012 = 1 – 2
Κορυφή ΦΕΒ-2012 - Χαμηλά ζωής = 3 – a

Και τώρα πάμε να βγάλουμε το b ***Προσέχτε κι’ εδώ του 3/αριού (όπως ο DJ)

Πως γίνεται το πάντρεμα τώρα.
Διάβαζα που γράφατε… κοιτάω τον DJ κοιτάω τον SP-500 κοιτάω τον DAX κοιτάω το Ευρώ κλπ.
Τους βλέπατε… και λοιπόν? Βγάλατε κανένα συμπέρασμα?

Να σας πω λοιπόν, τι είδαν τα δικά μου ματάκια.
Από τη Δευτέρα 7 Μαίου, όσο κι’ αν σας φανεί τρελό αυτό που θα γράψω, είναι η πραγματικότητα…
Ο DJ προσδέθηκε με τον 20/αρη μας.
Κοιτάξτε κάθε κορυφούλα, κοιτάξτε κάθε βήμα, κοιτάξτε Ημερήσιο, κοιτάξτε Ωριαίο και θα δείτε ότι…
Ότι κάνει ο δικός μας 20/αρης το πρωί, κάνει την ίδια κίνηση ο DJ, το βράδυ.
Η διαφορά μας είναι ότι αυτός βγάζει πάντα το 5/αρι μεγαλύτερο κύμα, ενώ εμείς το 3/αρι.

Άντε… τσιμπήσατε και ειδησούλα για θέσεις Long/Sort
Ειλικρινά, είναι σαν να κλέβεις εκκλησία.
Χα… Χα… μια χαρά μας βρίσκω, πλάκα έχουμε.

Συνεχίζουμε…
Όλοι οι υπόλοιποι δείκτες, προσδέθηκαν στο DJ, ακόμα κι’ ο μαλακοDAX, έριξε άγκυρα κι’ αυτός.
Σας ερωτώ, όλα αυτά είναι ΤΥΧΑΙΑ?
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ, που λέει και η διαφήμιση.

Η αγορά είναι παγκόσμια και λειτουργεί σαν συγκοινωνούντα δοχεία.

Πάμε παρακάτω.
Ας παντρέψουμε τώρα και το κωλονόμισμα μας.
ΑΠΡ 2010 ο DJ κάνει το 1-2
ΑΠΡ 2010 το ευρώ κάνει το 1-2

5/5/2011 ο DJ κάνει το 3 και αρχίζει να ετοιμάζεται για το a-b-c
5/5/2011 το ευρώ κάνει το 3 και αρχίζει να ετοιμάζεται για το a-b-c

Τον ΟΚΤ του 2011 ο DJ ολοκλήρωσε το a-b-c του 3/αριου και ξεκινά το 5ο κύμα, που διαρκεί ως τώρα.
Τον ΟΚΤ του 2011 το ευρώ ολοκλήρωσε το a-b-c του 3/αριου και ξεκινά το 5ο κύμα…
Αλλά αντί για προς τα πάνω, το έκανε προς τα κάτω, σαν κι’ εμάς.
Τι κάνει νιάου, ότι έρχονται πολύ σοβαρά γεγονότα.

Κορυφή 27/10/11 με χαμηλά 13/1/12 = 1 – 2 (Εμείς κάναμε πλάγια κίνηση)
Μετά ακολουθεί κατά πόδας τον FTSE και βγάζει το 3/αρι
Τι μένει? Το a-b-c του 3/αριού

Πάμε τώρα στο τελευταίο κύμα και ειδικά μετά τις εκλογές της 6ης Μαίου, που βγαίνει και το a.
Κοιτάχτε τις κορυφούλες μετά τις 6 Μαίου και θα δείτε ότι…
Ότι έβγαζε κορυφή το ευρώ, έκανε την ίδια κορυφή ο FTSE μετά από 3 ημέρες.

Έτσι λοιπόν συμπερασματικά, όταν ξέρεις να μετράς, ξέρεις και τι να περιμένεις.
Έτσι σας λέω ότι πάμε για το Β του 3/αριού, του 5ου κύματος.
Και όχι μόνο εμείς, αλλά όλοι οι δείκτες ΜΑΖΙ.

Τώρα…
Εφ’ όσον το Ευρώ προηγείται της κίνησης ΟΛΩΝ και μάλιστα κατά πολύ…
Εγώ αν είμαι σοβαρός και σέβομαι τον κόπο μου, θα αγνοήσω τι έχει κάνει?

Αυτό, έβγαλε το Β νωρίτερα απ’ όλους κι’ έκανε Ν-Ε-Α Χ-Α-Μ-Η-Λ-Α νωρίτερα απ’ όλους.
Εγώ τι περιμένω να γίνει? Ν’ αρχίσει ο 20/αρης να τρέχει μόνος του?

Καταλάβατε γιατί σας είπα, όποιος προλάβει και βγει, στο Β ?
Όφειλα, να σας ενημερώσω και σεβαστείτε τον κόπο σας, γιατί το πιθανότερο είναι να κάνουν ΟΛΟΙ οι δείκτες, την κίνηση που έκανε το Ευρώ.
Άλλος πολύ, άλλος λιγότερο, την ίδια κίνηση θα κάνουν.

Τι περιμένω:
Να βγει το Β στον 20/αρη μας, που ταυτόχρονα θα βγει και στο DJ και σε όλους τους υπόλοιπους, μια και υπόλοιποι, ακολουθούν τον DJ.

Σενάριο 1
Να κάνουν ΟΛΟΙ οι δείκτες ένα ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΤΩ και να βγει το c του 3/αριού (άρα περιμένω ν’ ακούσω άσχημα πράγματα)
και μετά να ξεκινήσει το 5/αρι, του 5ου και τελευταίου κύματος (άρα θ’ ακούσω καλά πράγματα) που θα είναι...
α) Για τους ξένους 2/πλο κόρυφο, (αν ισχύει το θεώρημα μου)
Αν δεν ισχύει και είναι πράγματι το 5ο κύμα, τότε η κορυφή θα βγει ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ.
β) Αλλά σ’ εμάς θα βγει Τ-Ε-Ρ-Α-Σ-Τ-Ι-Ο ώστε να πετύχουν οι ΑΜΚ. (άρα για την Ελλάδα θ’ ακούσω πολύ καλά πράγματα)

Τι θ’ ακούσω? Ειλικρινά δε ξέρω.

α) Άρχισαν οι αποκρατικοποιήσεις?
β) Βρήκαμε πετρέλαιο?
γ) Θα γίνει συνένωση τραπεζών?
δ) Βρέθηκαν θαμμένα 50δις και θ’ ανασάνουμε?

Πάντως κάτι δυνατό, που θα συμπαρασύρει όλους τους δείκτες, για να κορυφώσουν.

Σενάριο 2 (για εμάς)
α) Να παρακαλάμε η κορυφή του b να βγει όσο πιο ψηλά γίνεται.
β) Βγάζοντας το τελικό c του 3/αριου να πάρουμε την κίνηση, όσο πιο πλάγια γίνεται και να σταματήσουμε
σε κανένα 2/πλό πάτο (οπτικά) είτε σ’ αυτό που βλέπουμε 1-2 είτε στα χαμηλά ζωής.

Γιατί αν την πάρουμε νεροτσουλήθρα προς τα κάτω, θα δούμε την ΕΤΕ στα 0,6Χ την Άλφα στα 0,5Χ και τη ΔΕΗ στα 0,8Χ

Ενημερωτικά σας λέω ότι το 4/αρι, είναι το πιο άσχημο κύμα πτώσης.
Κανένας δε ξέρει που θα τελειώσει.

Αυτά για το 4/αρι και που πάει να βγει.

Πρώτα θα κατέβουν όλες στη κόλαση για να τις πάρουν σε τιμή ευκαιρίας και μετά θα πάνε στο Παράδεισο.
Η δικιά μας πτώση, παρακαλάτε να είναι με 2/πλό πάτο.

Αυτά.
Να είστε όλοι καλά και προσέχτε, γιατί τα πράγματα δεν είναι αστεία.
Οι δείκτες θα κάνουν τα βήματα που πρέπει να κάνουν.
Οι δείκτες, είναι μαθηματικά και μάλιστα Πυθαγόρεια μαθηματικά.
Και τα μαθηματικά, δε κάνουν ποτέ λάθος.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272 ... 343  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: