neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276 ... 343  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Market Talk με τον Δρ. Πάνο Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιούλ 21, 2012 5:54 pm 
Χωρίς σύνδεση

andytzog

Πριν σου γράψω για το ΧΑΚ, έχω μια ερώτηση καλέ μας φίλε.
Τα λεφτάκια σου δε τα λυπάσαι???

-------------------------------------------------------------

FTSE (XAK) 47.80

Μετοχές FTSE (XAK)
20 μετοχές... με μεγαλύτερη τιμή ΑΤΑΣ 0,72 και μικρότερη τιμή ΛΟΥΗ 0,022 (Κάτι σαν τον Αλάπις)

Κύρια αγορά:
12 μετοχές... με μεγαλύτερη τιμή ΕΛΗΤΔ 3,46 και μικρότερη τιμή ΛΑΙΚΠ 0,001

Παράλληλη αγορά:
Χοντρικά καμιά 100/αρια με μεγαλύτερη τιμή ΛΑΝΤ 2,31 και μικρότερη τιμή ΠΕΤΣ 0,0001 (Υπάρχουν και χειρότερα από το Αλάπις)

Νέα Αγορά:
13 μετοχές... με μεγαλύτερη τιμή ΚΩΑΜ 18,90 και μικρότερη τιμή ΓΚΑΖΓ 0,01

Θέλεις κι' άλλα ή να σταματήσω???
Γιατί αν θέλεις κι' άλλα θα σου γράψω και για τους όγκους που γίνονται... και θα πέσεις λιπόθυμος.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιούλ 21, 2012 10:54 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Eminent, δε διαφωνω σε αυτα που λες. Εισαι σωστος. Επειδη δεν εχω αγορασει ποτε μτχ σε ΧΑΚ, οντως ειμαι απιστευτα επιφυλακτικος λογω ολων οσων εχεις πει. Ειμαι συμφωνος.

Αλλα για δεικτη μιλησα, αν υπηρχε etf που δεν υπαρχει για το ΧΑΚ.

Οτι μπαζο και αν υπαρχει, ο δεικτης διαμορφωνεται και προσαρμοζεται, οποτε το ρισκο του χαρτιου που λες δεν υπαρχει. Εχεις κανει διασπορα και πονταρεις θετικα η αρνητικα στην οικονομια της χωρας και σε οτι αυτην την επιρεαζει εντος και εκτος συνορων.

Ο ολος προβληματισμος ειναι οτι η Ελλαδα εχει χειροτερη αξιολογηση απο την Κυπρο. Η Ελλαδα ειναι πιο δυσκολο να σωθει απο την Κυπρο. Η Ελλαδα εχει μεγαλυτερο αμεσο προβλημα δραχμοποιησης παρα λιροποιησης η Κυπρος. Και ομως το ΧΑΚ εχει πεσει πολυ περισσοτερο απο το ΧΑΑ. Απο κει ξεκινησε ο προβληματισμος μου. Λογικα αν υπαρξει ανακαμψη, θεωρω το ΧΑΚ θα δωσει μεγαλυτερες αποδωσεις.

Παντα μιλουσα για δεικτες και οχι για μεμονωμενες μτχς που εχεις δικαιο. Καθολου ογκοι, απαξιωση, μικρες αποτιμησεις, οχι επιλογες. Σε ολα αυτα εχεις δικαιο.

Και η παραπανω μου σκεψη δεν ξεκινησε απο τιποτα φιλοσοφημενο. Εβλεπα προ 2008 υψηλα ΧΑΚ ηταν και λιγο ψηλοτερα απο το ΧΑΑ. Προ 2010, το ΧΑΚ καπου στα 2100 κορυφωσε το ΧΑΑ καπου 2800. Και τωρα με την Ελλαδα απο οσο καταλαβαινω σε χειροτερη θεση το ΧΑΚ στο 125 και το ΧΑΑ στο 630. ειναι πολυ μεγαλη διαφορα.

Ολοκληρωνοντας θεωρω πιο ευκολο το ΧΑΚ να παει απο 125 στις 625 μοναδες, δηλ ενα 500%, παρα το ΧΑΑ απο τις 630 στις 3150. Τα γραφηματα στο παρπαανω διαστημα μεταξυ ΧΑΚ και ΧΑΑ δεν δειχνουν δηλαδη τοσο μεγαλη αποκλιση.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιούλ 21, 2012 11:11 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Τελος σχετικα με την ερωτηση αν τα λυπαμαι τα λεφτακια, ναι τα λυπαμαι. Αλλα ολοι οι δεικτες εχουν πατο το 0, και αυτος ειναι στο 125 με προσφατες τιμες σε κορυφες που σου εγραψα πριν. Κανω μια τοποθετηση στο 125 μπορω να περιμενω να κανω αλλη μια στο 65 και περιμενω και στο 15 αν ειναι!!! Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις, αλλα οντως νοιωθω οτι το ρισκο θα ηταν πολυ μικρο.

Οποτε μετα τι να φοβηθω? να παει στο 0? Πιο κατω απο το 0 δεν παει ο δεικτης. Δηλ. απλα δεν θα πρεπει να υπαρχει χωρα που να λεγεται Κυπρος μετα αφου δε θα υπαρχει αγορα ουτε για δειγμα. Και επειδη θεωρω οτι η Κυπρος θα υπαρχει και το ΧΑΚ θα υπαρχει και καποιες εταιρειες νεες ή παλιες θα απαρτιζουν το δεικτη, δε θα ειναι στο 0.

Οποτε αν υπηρχε παντως Etf θα το σκεφτομουν σοβαρα για long χωρις παραπανω σκεψεις απο αυτες που σου γραψα. Αυτος ειναι και ο λογος που εστειλα τον προβληματισμο μου και δεν ειχε φυσικα να κανει με την αγορα καμιας μτχ του ΧΑΚ.

Και επειδη ο προβληματισμος θεωρω οτι ειναι απιστευτα απλοικος, μου κανε εντυπωση που πουθενα δεν μπορω να βρω σε threads κατι για το ΧΑΚ.

Επειδη, μαλλον το να παραθετω σχολια και να λεω την αποψη μου για συγκεκριμενες θεσεις μαλλον δεν ειναι σωστο, να γραψω και γω οτι σε καμια περιπτωση οσα εγραψα περι ΧΑΚ και προβληματισμων δεν αποτελουν προτροπη για πωληση ή αγορα οποιδηποτε μετοχων ή χρηματηστηριακων προιοντων προς οποιονδηποτε...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιούλ 22, 2012 12:01 pm 
Χωρίς σύνδεση

καλημερα σας

Μετα απο τετοια συσσωρευση οτι ακολουθησει πιστευω θα ειναι εκρηκτικο.....
Κινηση δεν ειδαμε απο τις τραπεζες...(ανοδικη )
Νομιζω οτι ειναι η ωρα τους...
Ολοι μα ολοι βλεπουμε οτι σερνονται και βλεπουν χαμηλοτερες τιμες.
Μηπως ειναι ψευτικο αυτο που βλεπουμε???
Οι φιλοι που κατεχουν καλυτερα την Τ.Α. ισως μπορουν να βοηθησουν λιγο περισσοτερο...

καλο σας μεσημερι κι ευχαριστω

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιούλ 22, 2012 2:38 pm 
Χωρίς σύνδεση

andytzog
Επειδη, μαλλον το να παραθετω σχολια και να λεω την αποψη μου για συγκεκριμενες θεσεις μαλλον δεν ειναι σωστο,
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Συγνώμη καλέ μου φίλε, ενδεχόμενα να παρεξήγησες έτσι όπως το έγραψα.
Εδώ είμαστε όλοι φίλοι και γράφει ο καθένας την άποψή του.
Απλά ήθελα να σε προσταεύσω γιατί κάνει ελάχιστους όγκους.

Ξέρεις τι σημαίνει ελάχιστοι όγκοι?
Σε μια στραβή, γίνεσαι πλήρως εγκλωβισμένος.
Δεν έχεις διέξοδο διαφυγής.

Γράφεις παρακάτω.
Αλλα ολοι οι δεικτες εχουν πατο το 0, και αυτος ειναι στο 125 με προσφατες τιμες σε κορυφες που σου εγραψα πριν.
Κανω μια τοποθετηση στο 125 μπορω να περιμενω να κανω αλλη μια στο 65 και περιμενω και στο 15 αν ειναι!!!
Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις, αλλα οντως νοιωθω οτι το ρισκο θα ηταν πολυ μικρο.

Αν σε καταλαβαίνω?
Όχι μόνο σε καταλαβαίνω, αλλά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Και σας έγραψα ότι βγάζω ένα δικό μου θεώρημα.

----------------------------------------------------------------------------------------

Ξέρεις ποιο είναι αυτό?
Ότι τα κύματα είναι μόνο 2 και όλα τ' άλλα είναι μέρος ενός υποσυνόλου.

Και για να καταλάβεις...
Έχεις δει καμιά εταιρεία να κρατά πάνω από 100 άντε 200 χρόνια?
Έχεις δει κανένα να ζει αιώνια?

Ακόμα και οι αυτοκρατορίες έχουν ένα μέγιστο και μετά έρχεται η πτώση.
Όσο μεγάλη και παντοδύναμη να είναι αυτή, στο τέλος έρχεται το απόλυτο μηδέν.
Δηλαδή... ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΠΌ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ξ-Ε-Κ-Ι-Ν-Η-Σ-Ε. Στο απόλυτο μηδέν.

Είτε είναι η ζωή ενός ανθρώπου, είτε μιας εταιρείας, είτε ενός δείκτη.
Άρα το σημείο μηδέν είναι το ξεκίνημα και ας το ορίσουμε σαν Α μεγάλο
Η κορύφωση είναι το μέγιστο ζωής και το ορίζουμε σαν Β μεγάλο
Και το σημείο μηδέν που θα ξαναγυρίσει σαν C μεγάλο

Τώρα είπαμε όμως, ότι όλες οι υπόλοιπες κινήσεις, είναι μέρος του ΟΛΟΥ.
Έτσι υπάρχουν κι' εκεί σημεία που τα ορίζουμε με μικρά γράμματα σαν a-b-c

Aς συνδέσουμε τώρα και τους δείκτες των αγορών.
Ερώτηση:
Θα ζήσουν αιώνια, ή θ' ακολουθήσουν τη γενικότερη πορεία, του θεωρήματος μου?

Είπαμε ότι αρχηγός όλων είναι ο Ντάου Τζώνης.
Εκεί είναι ΟΛΗ η αφρόκρεμα της παγκόσμιας αγοράς.
Όλοι οι άλλοι... Π-Ρ-Ο-Σ-Δ-Ε-Ν-Ο-Ν-Τ-Α-Ι και ακολουθούν κατά πόδας.

Έκανε το σημείο Β? (Δηλαδή το μέγιστο)
Ήταν πραγματικά η κορύφωση του, το 2008?

Αν ναι... τότε να είσαι σίγουρος ότι όλα τα επόμενα, ακόμα κι' αυτό που κάνει τώρα, θα είναι μέρος του υποσυνόλου
και στο τέλος αυτό που θα δούμε είναι Β=Α
Άντε γεια δηλαδή και πάμε για κατάρρευση του όλου παγκόσμιου οικονομικού συστήματος.
Πως θα γίνει αυτό? Από τη μια μέρα στην άλλη?
Ασφαλώς και όχι.

Θέλει πολλά χρόνια για να καταρρεύσει ένα σύστημα.
Πρώτα-πρώτα αυτό που περνά η Ελλάδα, ν' αρχίσουν να το περνούν όλοι οι λαοί.
Να ωριμάσει δηλαδή, το πράγμα παγκόσμια.

Όμως οι δείκτες μας λένε, ότι έρχονται δύσκολα χρόνια.
Πόσα θα είναι αυτά? Πιστεύω 2-3
Δεν ξέρω αν θα είναι αυτή η ωρίμαση, ώστε μετά να μας που πιο εύκολα το "Άντε γεια"

Σε 2-3 χρόνια, το σύστημα θα έχει σύσκεψη, για το τι μέλλει γενέσθαι.

Έτσι για να το δούμε κυματικά, αν το b=a (μικρά) που είπαμε ότι είναι υποσύνολα του ΟΛΟΥ συνόλου,
τότε στις περιοχές α) 9700 β) 8200-8900 και γ) 6440 που είναι και stop_loss ο Ντάου θ' αντιστρέψει.

Αν το b>a (μικρά) δηλαδή, σπάσουμε το stop_loss... τότε μοιραία πάμε για την εξίσωση Β=Α μεγάλα.
Κι' εκεί θα πέσει ΠΟΛΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΛΑΜΑ.

Κρατήστε αυτή τη σελίδα, γιατί διαβάζεται πράγματα που θα γίνουν σε 2-3 χρόνια.

------------------------------------------------------------------------------------

Κι' επειδή ο Ρουμπινί έρχεται δεύτερος και καταϊδρωμένος, διαβάστε 2 διαλόγους, που είχα με τον κ. Δάντη
και θα καταλάβετε πόσο καιρό πριν είχαν προβλεφθεί... (κοιτάξτε ημερομηνίες πάνω δεξιά)
α) Η εξέλιξη της Ελληνικής οικονομίας (Διαβάστε την ερώτηση και την απάντηση ακριβώς από κάτω με 4 γραμμές)
Γιατί ήλθε-ήλθε το πράγμα και μέχρι πριν ένα μήνα, δε ξέραμε αν θα είμαστε ή όχι στο Ευρώ.
viewtopic.php?f=281&t=5254&start=920

β) Αυτά που μας είπε ο Ρουμπινί τώρα.
viewtopic.php?f=281&t=5254&start=1360 Διαβάστε στο 2ο Δάντης, εκεί που γράφει για paxamericana.

Έτσι λοιπόν για έγκαιρη & έγκυρη ενημέρωση διαβάζετε Δάντη.
Και αυτό το blog, είναι μακρά μπροστά των άλλων.
Εμείς οι υπόλοιποι που εν πάση περιπτώσει, κάτι σκαμπάζουμε...
προσπαθούμε να βοηθήσουμε, ώστε να τα πάτε όσο καλύτερα γίνεται.

Κλείνοντας, εγώ προσωπικά ακριβώς στο 1,2175 έκανα αντιλογισμό στο ευρώ (ανάποδη θέση)
Γιατί? Γιατί περιμένω ν' αντιστρέψει.

Να είστε όλοι καλά.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιούλ 22, 2012 5:11 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Eminent σε ευχαριστω πολυ για την αποψη και την αναπτυξη της θεωριας σου!

Δεν θα μου εκανε εντυπωση οι περισσοτερες αγορες να ακολουθουσαν την πορεια της Ελλαδος με νεωτερα χαμηλα απο αυτα που εχουν κανει μεχρι τωρα απο 2008 και μετα. Ηδη εχει επαληθευθει σε καποιες αγορες.

Αλλα το σεναριο C, δηλαδη μηδενισμος ειναι απιστευτα απαισιοδοξο. Ασχετα τι αποφασεις θα παρθουν και ποτε, δεν μπορω να καταλαβω τι σημαινει μηδεν στον DJ, ή στο Dax ή τελος παντων σε οποιοδηποτε δεικτη.
Συμφωνα δηλ με το σκπετικο σου το μηδεν για το DJ ειναι καπου στο 35 (http://en.wikipedia.org/wiki/File:DJIA_ ... log%29.svg). Απο κει ξεκινησε απο οτι βλεπω ιστορικα και υπηρχαν 12 εταιρειες.

Τι πιστευεις οτι θα επρεπε να γινει δηλ για να φτασει ενας δεικτης εκει; Πυρηνικοι πολεμοι, αλλαγη συστηματος, νεα κρατη, κτλ? Απλα μου φαινεται πολυ υπερβολικο, αλλα θα μου πεις ποτε μην λες αποκλειεται...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιούλ 22, 2012 9:34 pm 
Χωρίς σύνδεση

Θα στο πω καλέ μας φίλε όσο πιο απλά αμπορώ.

Εγώ, είμαι ένας άνθρωπος, λάτρης του Πυθαγόρα.
ΔΕ πιστεύω σε συνομοσιολογίες και όλα αυτά που λένε... ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ.
Τα θεωρώ ευφάνταστα σενάρια.

Έτσι θα σου γράψω τι μου λένε οι δείκτες και τα μαθηματικά του Πυθαγόρα.

Αν πάμε για την εξίσωση Β=Α τότε...
Θα δούμε τους Μάγια, τον Νοστράδαμο, τον Παίσιο, την Αποκάλυψη και εν πάση περιπτώση, ότι έχει διαβάσει ο καθένας και πιστεύει.

Δηλ: Θα πάμε για νέο οικονομικό σύστημα.
Τόσο απλά.

Όμως επειδή πιστεύω ότι δεν έχει έλθει ακόμα η ώρα και η paxamericana θα γίνει όπως θέλει ΑΥΤΗ...
και όχι όπως θέλουν τα φασισταριά του 4ου Ραιχ

Γι' αυτό πιστεύω ότι και στον 4ο παγκόσμιο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ...
Νικητές θα είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ... ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ.

Αυτή είναι η άποψή μου, καλέ μας φίλε.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιούλ 22, 2012 9:35 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καλησπερα σε ολους , αρχιζω με μια επισημανση προς εμινεντ , το υφος: σας ταλεγα πριν και γραφω αυτα που θα γινουν σε 2-3 χρονια δειχνουν ειτε μικρη ηλικια ειτε μικρη εμπειρια ειτε και τα δυο.
Δεν αρμοζουν σε θεωρητικους της αναλυσης και δειχνουν αν μη τι αλλο σκοπιμοτητα ειτε τονωσης εγω (αυτο ολοι το εχουμε) ειτε πατερναλιστικες αντιληψεις που ειδικα για την ΤΑ εχουν γυρισει μπουμερανγκ σε χιλιαδες περιπτωσεις μετοχων/δεικτων , μονο που παντα στην ΤΑ βρισκονται δικαιολογιες απο τους χρηστες/οπαδους ...και τα γραφω αυτα γιατι εχω διπλα μου φιλους καλους αναλυτες που ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ δεν εχουν βγαλει λεφτα , αντιθετως αγωνιζονται πρωτιστως για να μη χανουν.
Αλλο δηλαδη να εχουμε χαρ/κιο και να κοιταμε την καλυψη του με παραγωγα κλπ κι αλλο να αγορασω 2-3 χαρτια για το μελλον - στη δευτερη περιπτωση αν αρχισω να αμφισβητω την επιλογη μου και να κανω στοπ-λος , παραγω μονο προμηθειες._

Τι οπτικη να υιοθετησουμε στο ΧΑΚ που ειναι ρημαδι , απλα παιρνεις θεση και αν γυρισει θα δωσει πολλαπλασια απο μας για πολλους λογους που θα αναφερω επιγραμματικα:
πολυ δυνατοι παικτες , μεσα στις παγκοσμιες αγορες πολλα χρονια (και στο δικο μας 97-00) , πολυ μαυρο χρημα ειδικα ρωσικο , μικρη οικονομια που ανακαμπτει για πλακα αν θελουν σε dt ,
cross-deals που τα δικα μας καρναβαλια θα κανουν χρονια να πετυχουν (πρωτα με Ισραηλ και τωρα ταυτοχρονα με Ρωσια-Γερμανους για το αεριο , που κινουνται ετσι ωστε να τα πανε καλα με ολους) , κλπ κλπ

...η αποψη λοιπον αντυτζογ εχει στερεα λογικη οτι 1)δεν υπαρχει ουσια στην πτωση των δεικτων γιατι ολα ειναι μεσα στις τιμες , 2)η ανακαμψη οψεποτε ερθει θα ειναι ευκολος πολλαπλασιασμος των τιμων , ακολουθωντας αλλες αγορες πιο ωριμες.
Θα ελεγα ομως να αναμενει δειγματα ογκου μεγαλου και τοτε να βαλει χρηματα αλλιως σαφως θα αγορασει χωρις σαφη οριζοντα ...πραγμα που ενπασει περιπτωσει δεν ειναι καταδικαστεο ...

Y.Γ.Και καθολου ασχετο ...Σ/Κ καυσωνα και εγινε συσκεψη κλιντον-σαμαρα κλπ , η ΕΤΕΠ μαλλον ξεμπλοκαρει κονδυλια προς ΜΜΕ , η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ πιθανον να μπορει να βαλει μπρος ...κατι αλλαζει η οχι ???

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιούλ 22, 2012 11:53 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Ακερ σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!

Μια ερωτηση αν τυχον γνωριζεις ή αν καποιος απο το foroum γνωριζει:
Επειδη Etf ΓΔ δεν υπαρχει
απο οσο καταλαβα χρηματηστηριο παραγωγων δεν υπαρχει
ουτε καν cfd σε πλατφορμα βρηκα

πως γινεται καποιος χωρις margin, και χωρις μοχλευση, να λαβει θεση στο ΓΔ του ΧΑΚ; Το σχολιο σου ακερ ειναι οντως σωστο "σαφως θα αγορασει χωρις σαφη οριζοντα"

Σας παρακαλω αν καποιος ξερει καποιον τροπο, και οχι να μου πει να παρω απευθειας μτχ ή να κανω μονος μου το καλαθι μτχων του.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 23, 2012 9:14 am 
Χωρίς σύνδεση

Καλημερα , προσωπικα δεν νωριζω τα συγκεκριμενα θεσμικα κεφαλαια για να μπει καποιος στο ΧΑΚ , νομιζω ο Πανος μπορει να βοηθησει που ασχολειται με τα διεθνη.
Για μενα δεν μπορει ενα φορουμ να εχει ρολο καθοδηγησης/συμβουλων για trading και οταν γραφω το κανω απλως για να μεταφερω την αισθηση μου που φυσικα δεν ειναι ουτε αλαθητη ουτε η μονη ορθη.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276 ... 343  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: