neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 231 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 24  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Απρ 27, 2009 5:48 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φαντομάς έγραψε:
Κύριε frenchie. Σε αυτό το forum να μου επιτρέψετε να γράφω ως Φαντομάς. Ο Φαντομάς δεν έχει κόντρα με κανέναν. Ο Φαντομάς έχει κόντρα μόνο με όσους αφήνουν να εννοηθεί ότι κατέχουν το απόλυτο μυστικό. Ο Φαντομάς έχει κόντρα μόνο με όσους δίνουν τιμές στόχους σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Ο Φαντομάς δεν γουστάρει τους φανατικούς.
Ο Φαντομάς δεν κρύβεται πίσω από το δάκτυλο του, απλά γράφει με το nick Φαντομάς στο neoforum και δεν πιστεύω να έχει παραβεί τους όρους χρήσης. Αν παρόλα αυτά ενοχλεί η γραφή του ευχαρίστως να σιωπήσει. Αυτό θα το κρίνει και θα κριθεί εν καιρώ.
Ο Φαντομάς εύχεται να μην χρειάζεται ο κόσμος τις αναλύσεις των άλλων, γνωστών και ως φωστήρων Ζορρό, αλλά να είναι το επενδυτικό κοινό γνώστης της Ελληνικής Χρηματαγοράς από τις δικές του προσεγγίσεις.

Κυριε Φαντομα, δε ξερω αν στη περιπτωση της απαντησης σας στο post μου, ισχυει το "τα λεω της νυφης να τ ακουσει η πεθερα" :) Και φυσικα δε χρειαζεται να μου ζητατε τα αυτονοητα, δηλαδη να σας επιτρεπω να γραφετε με το nick που εσεις εχετε επιλεξει. Επισης σε καμμια περιπτωση δεν αφησα να ενοηθει οτι ενοχλει η γραφη σας, ουτε οτι εχετε παραβει καποιον ορο χρησης του φορουμ, πολλω δε μαλλον δεν ειπα να σιωπησετε. Αντιθετα επειδη η γραφη σας ειναι ενδιαφερουσα και επειδη πιστευω οτι ειστε γνωστης της αγορας, σας ζητησα εαν εχετε την ευγενη καλοσυνη να μου δινατε καποια links με εστω παλαιοτερες τοποθετησεις σας, να τις διαβασω, να βγαλω τα συμπερασματα μου και να σας παρακολουθω σ αυτο το φορουμ. Ουσιαστικη απαντηση δε πηρα, αν και πιστευω οτι θα θελατε τα σχολια σας να εχουν αναγνωστικο κοινο μια και η φραση "Η παρουσία ΚΑΙ του Φαντομά θα είναι ένας καλός λόγος να γίνουν γρήγορα πολλοί και σε αυτό το forum" που σημαινει αρκετα, ειναι δικη σας. Θα συμφωνησω με την ΕΝΑΠ σχετικα με τις ευχες, αλλα ας μου επιτραπει να διαχωρισω τη θεση μου στο αν ταυτιζεται ο Φαντομας με τους διαφορους "ειδικους" δεδομενου οτι δεν εχω δειγματα γραφης του. Αυτος ηταν αλλωστε και ο λογος που ζητησα καποια links.
Απευθυνομενος στο κ Φαντομα, θα ηθελα να μου διευκρινησει ποιες ακριβως ειναι αυτες οι προσεγγισεις που θα πρεπει να κανει ενας επενδυτης (εκτος απο τις αναλυσεις τις οποιες απορριπτετε), ωστε να μπορεσει να γινει γνωστης του ΧΑ.
Κατα τα αλλα, ο Μαρινης λεει προς το παρων παμε για κατω, ο verdadeiro λεει ειναι για πανω η αγορα :?: . Θα δικαιωθουν και οι δυο, γνωστο αυτο, αλλα το σωστο timing ψαχνουμε

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Ανάλυση ΣΑΓΔ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Απρ 27, 2009 6:27 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΕΝΑΠ Καλησπερα και χρονια Πολλα.
Μπορεις σε παρακακω να μου πεις τιμη στοχο της MARFINBANK και μια προταση εταιρειας απο την περιφερεια που προβλεπεις ανοδο και θελω να αγορασω .( Τι προβλεπεις για την ΕΝΚΛΩ να την παρω ??? )
συγνωμη για την ταλαιπορια που σε βαζω . Περιμενω με αγωνια την απαντηση σου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Ανάλυση ΣΑΓΔ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Απρ 27, 2009 11:53 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

cretacosta έγραψε:
ΕΝΑΠ Καλησπερα και χρονια Πολλα.
Μπορεις σε παρακακω να μου πεις τιμη στοχο της MARFINBANK και μια προταση εταιρειας απο την περιφερεια που προβλεπεις ανοδο και θελω να αγορασω .( Τι προβλεπεις για την ΕΝΚΛΩ να την παρω ??? )
συγνωμη για την ταλαιπορια που σε βαζω . Περιμενω με αγωνια την απαντηση σου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

cretacosta,
τιμή - στόχο MARFINBANK θα έχεις όταν θα προβώ στην ανάλυσή της.
Ακόμη βρίσκομαι στο αρχικό στάδιο μεταφορών πολλών αναλύσεων τα οποία συνοδεύονται από τα update τους.

Στην Ενκλώ έχω ήδη αναφερθεί κάτω απο το "Ανάλυση Ενκλώ".
Και άλλοι περιφερειακοί τίτλοι ήταν και είναι για αγορά και επισημάνθηκαν έγκαιρα δια μέσου των αναλύσεων τους σε άλλα fora και στο blog μου.
Αναμένεται και σε αυτά η μεταφορά τους και το update τους.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Ανάλυση ΜΑΙΚ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Απρ 28, 2009 9:25 am 
Χωρίς σύνδεση

Εφη

την καλημέρα μας και την αγάπη μας.

arigato gozaimashita...

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΠΙΚΑΙΡΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Απρ 28, 2009 9:49 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Φίλε Σωκράτη,

ρίξε μια ματιά στο e-mail σου.

>--Γ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Απρ 28, 2009 7:10 pm 
Χωρίς σύνδεση

αγαπητη πολικη αρκουδα δεν υπαρχει κατι στο email της κορης μου που χρησιμοποιω(ajempa@freemail.gr)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Απρ 28, 2009 7:43 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

socrates έγραψε:
αγαπητη πολικη αρκουδα δεν υπαρχει κατι στο email της κορης μου που χρησιμοποιω(ajempa@freemail.gr)

Φίλε Σωκράτη,

εννοούσα στο e-mail σου εδώ στο neoforum.

>--Γ.

ΥΓ Σε κάθε περίπτωση θα στο κάνω copy και στο @freemail.gr

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Απρ 29, 2009 8:15 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Σώσων κύριε τον λαόν σου και Ευλόγησον τον μικροεπενδυτή σου.
Μιχαλάκη αν δεν τα παρατήσεις θα γίνεις η επόμενη ΕΝΚΛΩ. Δώσε αλλού το management. Είσαι πολύ λίγος, το βούλιαξες το καράβι. Ά και που είσαι. Χρειάζεσαι οπωσδήποτε μια αύξηση κεφαλαίου 100 με 150 εκ ευρώ. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να βάλεις τα μισά. Άντε προχώρα, μην αργείς. Αύξηση κεφαλαίου 1,8 με 2,7 νέες προς μια παλιά στα 0,76 ευρώ. Άντε ξεκίνα. Για αρχή τουλάχιστον 1 στη 1 στα 0,76 να πάρεις 55εκ.
Άκου το Φαντομά και άσε τα τα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Απρ 29, 2009 10:36 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φαντομάς έγραψε:
Μιχαλάκη αν δεν τα παρατήσεις θα γίνεις η επόμενη ΕΝΚΛΩ. Δώσε αλλού το management. Είσαι πολύ λίγος, το βούλιαξες το καράβι. Ά και που είσαι. Χρειάζεσαι οπωσδήποτε μια αύξηση κεφαλαίου 100 με 150 εκ ευρώ. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να βάλεις τα μισά. Άντε προχώρα, μην αργείς. Αύξηση κεφαλαίου 1,8 με 2,7 νέες προς μια παλιά στα 0,76 ευρώ. Άντε ξεκίνα. Για αρχή τουλάχιστον 1 στη 1 στα 0,76 να πάρεις 55εκ.
Άκου το Φαντομά και άσε τα τα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Λαμά Σαβαχθανί.
Καθυστερεί η Αγία Οικογένεια.

Κάτι άλλαξε από ΣΗΜΕΡΑ. Γιατί τα λόγια είναι οι άνεμοι της ψυχής..
Ο ισχυρός έχει σκλάβους, ο πλούσιος κόλακες και ο σοφός φίλους.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Απρ 29, 2009 1:52 pm 
Χωρίς σύνδεση

και θα συνεχίσω φίλε φαντομά

μήπως εννοείς αυτό που γύρισε μια μέρα ο Μπόμπος και είπε στον πατέρα του

Πατέρα... έλα να σου πω πως κάνουν παιδιά...

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 231 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 24  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 65 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: