agrotiokon
Καλημερα και σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου θα το διαβασω,,,
Για να μαι ειλικρινης δεν πιστευω και πολυ βιβλια αναλυσεις κλπ,,,χωρις να σημαινει αυτο οτι δεν λαμβανω υπ'οψιν,,,
Και οι ιδιοι πεθαναν παμπτωχοι," Κανε μου εσυ προφητη να σε κανω εγω πλουσιο"
Ας κανουμε και λιγο χιουμορ,,,
Καποτε τον καλο καιρο υπηρχε ενας ΝΕΟΣ ηθελε σον και καλα να μαθει να παιζει ΖΑΡΙΑ,,,ρωταει απο δω ρωταει απο κει εμαθε οτι υπαρχει καποιος που ζει στο Δενδροποταμο θεσ/νικης που ειναι ΔΑΣΚΑΛΟΣ στα ζαρια,,,
Παει λοιπον στο Δενδροποταμο (η ποιο υποβαθμισμενη περιοχη θεσ/νικης) ρωταει που μενει ο ταδε να εκει του λενε σε ενα χαμοσπιτο..η εξωπορτα ηταν με κουρελου,,, Καλημερα του λεει ο ΝΕΟΣ,εισαι ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ στα ζαρια ναι παιδι μου του λεει τι θελεις απο μενα,,,
Πληρωνω οσο οσο για να με μαθεις να παιζω ζαρια..βρε παιδι μου του λεει δεν ειναι καλο πραγμα ο τζογος κλπ...
Τελος παντον περνει τα ζαρια ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ τα παιζει στα χερια του τα ριχνει,,,λεει στο ΝΕΟ ηρθαν εξαρες ναι του λεει ο ΝΕΟΣ,ξανα τα ριχνει βγηκε ασοδυο ναι του λεει ο ΝΕΟΣ, και συνεχεια τα ιδια κλπ...
Μπα εσυ του λεει ο ΝΕΟΣ με θαυμασμο δεν εισαι ΔΑΣΚΑΛΟΣ αλλα ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ πανεπιστημιου,,,Ναι παιδι μου ειμαι αλλα βλεπεις την καταντια μου τη φτωχια και που ζω,,,
Τελος παντον κουρασα, αλλα ολα στη ζωη μας ειναι,,,τωρα τι σχεση εχει ο τζογος με το χρηματιστηριο? ειναι πρωτα ξαδερφια..
Εγω αγαπητε μου ακουω και διαβαζω τους παντες (Γιρασκω δ'αει πολλα διδασκομενος) ΣΟΛΩΝ,,,
Εχω δικη μου λογικη,τροπο, φιλοσοφια που ερχομαι σε επαφη με μια μετοχη,,,οταν ο γνωστος Baffet ειχε αγορασει τoν αυγουστο 2011 την bank of amerika προς 7,30& τη μετοχη και εβαλε 5 δις,γιατι εγω να μην αγορασω τη μετοχη 5,5$ (Δεκεμβρης 2011)
Εκανα μια προβλεψη στα τελη του 2009 στην ανοδο AUD,CAN,CHF κλπ,,,και πονταρισα μου βγηκε ισος τυχη μπορει,,,
_________________ Νους Υγιης εν Σωματι Υγιει
|