maxilis έγραψε:
XarisPall έγραψε:
Υπαρχουν ακομα επενδυτες με υπομονη για τραπεζες???
1ον υπαρχουν επενδυτες οπως ειπες.σαν επενδυτες αγορασαν τραπεζες και χανουν βεβαια σχεδον όλα οσα εβαλαν
2ον υπαρχουν και παικτες που παιζουν τεχνικα,αλλά η τεχνική βγαινει με βαση κυριος της τραπεζες αφου οι κυριοτεροι δεικτες ειναι τραπεζοκεντρικοί
3ον τα λεφτα θα δωθούν και παλι από τις τράπεζες ,το θέμα είναι βεβαια πότε και με ποια εκκίνηση
4ον εαν μπορουσε καποιος να με πείσει οτι θα βάλω 100....ευρω σε μικρομεσσααία υγιή χαρτιά ευχαρίστως τα έβαζα με στόχο πχ 5-10ετια και απόδοση 500-1000-2000 %,αλλά φοβάμαι ότι πολλοί επειχηρηματίες θα μπουν στη λογική να βγάλουν απο χρηματιστήριο τις εταιρίες τους,αφου πρώτα κονόμησαν με εισαγωγές και πωλήσεις στα υψηλά ,τωρα θα μαζέψουν και θα βγάλουν απο το ταμπλο τα χαρτια και θα μείνει κόσμος μ ε τον μουτζουρι
5ον πολύ φιλικά
6ον μιλάω με νεαρά άτομα με πτυχία κλπ ξέρετε για πόσα δουλεύουν-όσα δουλεύουν? 350 και 400 ευρώ ανασφάλιστα .Μένουν με γονείς και απλά βγάζουν τα απαραίτητα μηνιαία τους έξοδα.Πως θα παει μπροστα αυτός ο τόπος;εγω νομίζω με την ΚΑΜΜΙΑ

Το 1999/00 χαθηκαν περιουσιες απο τη λεγομενη περιφερεια,,,τωρα απο τραπεζες,,,διοτι περιφερεια επι ουσιας δεν υπαρχει,,,
Οχι δεν δραστηριοποιουμαι στο χαα,αλλα αν αγοραζα και οχι τωρα μια τραπεζα θα ηταν η ΕΤΕ, και αυτη για τα παιδια μου,,,