Φιλε Δαντη, προσςπικα την ΔΕΗ τωρα απο ενω την αγορασα στα 2, εφτασε στο 1,20 και την εδωσα στα 2,6.. τωρα εχει φτασει ξαφνικα στα 3,70και και η αληθεια ειναι οτι εχω ξενερωσει λιγο.. μετα την αυξηση της τιμης῏στοχου της μετοχης πιστευεις πως θα δωσει και αλλο η μετοχη ή πως συντομα θα διορθώσει?? Υπαρχει κα;τι που να μπορει να την "ριξει" αμεσα? Τι αξιζει δλδ να κανει κανεις?
Ποιες ειναι οι αντιστασεις της τιμης?? Πες μας να ξερουμε μιας και το σαιτ ακομη δεν ειναι ετοιμο και δεν μπορουμε να μαθουμε αλλιως

Σε οτι αφορα τον ΟΤΕ τι γινεται ? Μπαινουνε και αγοραζουνε καθε μερα οι ξενοι αλλα δεν εκτιναζεται ανεβαινει αργα αργα αλλα υπαρχει περιπτωση να πεταξει σε καποια φαση ? πως βλεπεις την μετοχη να κινειται ?
Αντιστασεις?
Στις τραπεζες τωρα το μεγαλο θεμα.. Ειχα σταματησει να παρακολουθω την Τραπεζα Κυπρου αλλα μαλλον εκανα λαθος μεγαλο.. Εχασα τρελες αποδοσεις.. Με αυτην τι υπιοστηριζεις και γενικα ποιες τραπεζες πιστευεις πως αξιζουν για αμεσες αποδοσεις ? Ποιες πιστευεις πως θα ειναι οι περιβοητες ημερομηνιες και θα μας πεις οταν ειναι να μπουμε και να βγουμε μπας και πιασουμε εκει κανενα ραλλυ? Τοτε πιστευεις με τις ανακοινωσεις πως αξιζει να μπει κανεις και σε τι βαθμο? ποσο πιστευεις πως θα κρατησει το παρτυ?
ΑΛΦΑ.. η μεγαλη μου αγαπη.. Τι παιζει με την μετοχη? οι αλλες πετανε και αυτες ειναι λες και συσσςρευουνε με την ΕΤΕ.. Τι γινεται με αυτες ? πιστευεις πως αξιζει να μπει κανεις τωρα ή να περιμενει καλυτερα μεχρι τις ανακοινωσεις? Μα ποτε θα ειναι επιτελους αυτες για να μπουμε ?Πιστευεις για καλυτερη επιλογη την μια ή την αλλη σε αποδοσεις? [εχω την εντυπωση για ΑΛΦΑ] Αν καποια παρει την Εμπορικη τι θα σημαινει αυτο χρηματιστηριακα? θα πρεπει να παρουμε την εμπορικη ή την Αλφα , ΕΤΕ για καλυτερες αποδοσεις?
Σε παρακαλω ξερω πως ρωταω πολλα και ισως οχι τελειως με τον σωστο τροπο αλλα νομιζω καταλαβες τι θελω να ρωτησω.. Ποιες οι επιλογες μεχρι τις ανακοινωσεις σε μετοχες και ποιες μετα? αξιζει να μπουμε σε τραπεζες απο τωρα ή πιστευεις πως θα διορθωσουν μεχρι τοτε? Γενικοτερα ποιες οι συμβουλες σου και ποιες οι επιλογες σου ?
Ευχαριστω πολυ !!!