neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1010, 1011, 1012, 1013, 1014, 1015, 1016 ... 1491  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Οκτ 07, 2012 7:41 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Γιάννης Βαρουφάκης: Να γιατί Ψεύδονται ΟΛΟΙ!

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/10 ... .html#more

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Οκτ 08, 2012 5:35 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα όλη μέρα σ όλους τους φίλους συναγωνιστές...Πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία...!

Τελικά...Αφού το παίξανε σκληροί οι τρι-κυβερνητικοί...Η μόνη "κόκκινη γραμμή" που έμεινε ήταν η γραμμή από τα κόκκινα στριγκάκια τους, τα οπολια κι αυτά τους πήρε ο Τόμσεν...!
Και είναι για ξύλο οι απίθανοι αυτοί θεατρίνοι, διότι αφού ήταν έτσι να ξεβρακωθούν...τσάμπα καθυστέρησαν και η δόση κινδυνεύει να πάει μετά τις αμερικανικές εκλογές, που θα ειναι επικίνσυνο να μη δοσθεί ολόκληρη και πάλι, όπως οι προηγούμενες...!

Η Μέρκελ μην περιμένετε να δώσει κάτι, όπως ξεκαθάρισε χθες ο Σόιμπλε...Αλλά έρχεται απλά για να επισφραγήσει την επικυριαρχία του Ράιχ και να στηρίξει το καλό παιδί της Αντώνη.Άλλωστε και τον συγκάτοικο του έκανε βραβεύσεις και πανηγύρια σην αρχή...!

Το ΧΑΑ έχει καλές προοπτικές...Αφού πάντα όσο μια κοινωνία φτωχαίνει...Θα προεξοφλεί ότι οι αριθμοί κάποτε θά ευημερήσουν...!

Καλημέρα και πάλι και καλή καρδιά...!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Οκτ 08, 2012 6:40 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Αφήνω και για σήμερα την καλή παρέα...Ευχόμενος καλό βράδυ σ όλους τους φίλους-συναγωνιστές...!

Πάντα κάνουν λάθη οι άνθρωποι...Και πρέπει να τα αναγνωρίζουν...!:):)

Κάπου στην Βόρεια Ισλανδία γινόταν ένας μεγάλος αγώνας τοξοβολίας. Λαμβάνουν λοιπόν μέρος ένας Αγγλος, ένας Ελβετός και ένας Έλληνας. Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να χτυπήσουν ένα μήλο το οποίο βρισκόταν πάνω στο κεφάλι ενός παιδιού από όση μεγαλύτερη απόσταση γινόταν. Πάει λοιπόν ο Αγγλος και βάζει το παιδάκι στα 300 μέτρα. Ο κόσμος δεν βγάζει μιλιά στις κερκίδες, καθώς ο αθλητής μας συγκεντρώνεται και...βζιιίν! Χτυπάει το μήλο!
Ζητωκραυγές, επευφημίες καθώς ο Αγγλος προχωρεί προς τη μέση του γηπέδου, και φωνάζει θριαμβευτικά:
- "Αι εμ Ρόμπιν Χούντ!"
Έρχεται η σειρά του Ελβετού, ο οποίος βάζει το παιδάκι στα 800 μέτρα, συγκεντρώνεται και...βζιιίν! Χτυπάει το μήλο! Ζητωκραυγές, επευφημίες καθώς ο Ελβετός προχωρεί προς τη μέση του γηπέδου, και φωνάζει θριαμβευτικά:
- "Αι εμ Ουιλιέλμους Τέλλους!"
Έρχεται και η σειρά του Έλληνα, ο οποίος με μια φανερή έκφραση αυτοπεποίθησης στο πρόσωπό του, βάζει το παιδί στα 1500 μέτρα. Το κοινό αναστατώνεται και διαμαρτύρεται. Ο Έλληνας συνεχίζει να διατηρεί την έκφραση του νικητή στοχεύει και... βζιιίν! Τέζα το παιδάκι! Το ακροατήριο μένει άναυδο καθώς ο Έλληνας προχωράει προς τη μέση του γηπέδου και φωνάζει:
- "Αι εμ...Σόρρυ!"

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Οκτ 08, 2012 10:02 pm 
Χωρίς σύνδεση

αντε Σημ/ρε...

ελπίζω να μας γράφεις και να μη μας ξεχάσεις.... φιρμα έγινες!!!

Η 30ετία του σοσιαλιστικού χαβαλέ
Τον τίτλο δεν τον σκέφτηκα εγώ. Τον ξεχώρισα από κείμενο του τακτικότατου σχολιαστή “SHMAIOFOROS”.

Και μην ξεχασεις ένα πράγμα.

Ελ. Επαγγελματίας γαρ ελπίζω στην απελευθέρωση μου απο τα δεσμά του Κράτους (ΦΠΑ επιστροφή θέλω) μονο στην Τρόικα.
Ουτε και θέλω Πολιτικούς και συντεχνίες για να καθαρίσουν.

Απαιτώ να γίνετε με απλά βήματα. Οπως με απλά βηματα μου παρακρατούν τον ΦΠΑ και ΔΕΝ τον αποδίδουν οταν κάνω την εξαγωγή.

Κατα συνέπεια για μένα η Τροικα και ο Σοιμπλε ειναι οι σωτήρες μου.
Και εσυ και ο αδελφός μου και πολλοί φίλοι... φωνάζετε... ΟΧΙ να το κάνουμε μόνοι μας. Μπορούμε. Δεν αμφιβάλλω οτι μπορούμε... Τα τροκτικά και τα λαμόγια πολλά. Οι βδέλλες κόλλησαν γερά και θελουν χημικά πλέον ΟΧΙ "συντροφε να το συζητήσουμε το θέμα".

Ορίστε καντε το και τοτε θα έρθω μαζί σας.
Μεχρι στιγμής όμως μονο η Τρόικα και ο Σοιμπλε με καταλαβαίνουν. Διακοπη της αιμοδοσίας... και θα δεις πως οι βδέλλες θα πεφτουν μια μια...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 09, 2012 4:51 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα σ όλους τους φίλους...Πάντα γελαστά και αισόδοξα...!!!
Δε με πείραζε αν η τρόικα ή ο Σόιμπλε "καθάριζε" τα τρωκτικά...Αλλά βλέπεις ότι ξεκάθαρα, άλλα τους ενδιαφέρουν να καταστρέψουν πρώτα και να ευνοήσους αυτούς που ξέρουμε όλοι...και θέλουν να βάλουν και νομικούς εκπροσώπους στη συζήτηση με την τρόικα...!!!
Σέβομαι τους ελ. επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες που αγωνίζονται πραγματικά και πληρώνουν τους φόρους τους, αλλά όχι τα "αφεντικά"-λαμόγια που κερδοσκοπούν και γεμίζουν τις λίστες των καταθετών της Ελβετίας...!!!

Υ.Γ.
Εδώ θα είμαι στην παρέα...Ακόμη και φίρμα...!!! :D :D :D :D :D :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 09, 2012 7:56 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Ό,τι, μα ό,τι έκανε αυτός ο Παπακων/νου...Όλα αποτυχία...!!!

«Το πρόγραμμα “Ηλιος” είναι ασύμφορο»

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/10 ... .html#more

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 09, 2012 10:17 am 
Χωρίς σύνδεση

...ετσι με χαμόγελο και αισιοδοξία...!!!

Τι φόρους SHMAIOFOROS... αυτους τους πληρώνουμαι...

Εδω μιλαμε για παρακράτηση ρευστότητας εαν το έχετε καταλάβει. η ΔΙΑΚΡΑΤΗΣΗ ΦΠΑ με το ετσι θέλω απο το κράτος ειναι επιπλέον προβλημα ρευστότητας.

Να σου το εξηγησω.
Αγοραζω απο ελληνικες εταιρείες προιοντα για να τα εξάγω. Παρασκευασμένα φρουτα, λαδι κρασια κλπ.
Επι αυτών λογω του οτι η συναλλαγη εκτελειται στην ελληνικό χώρο πληρώνουμαι 13% ΦΠΑ.
Οταν ομως εξάγουμε τα προιόντα υποβάλλουμαι τα χαρτιά εξαγωγής κλπ κλπ και πρεπει να μας επσιτραφεί ο ΦΠΑ.
Γιατί
1) εγινε εξαγωγή
2) εγω τιμολόγησα τον πελάτη στο εξωτερικό χωρίς τον ΦΠΑ. Γιατί... γιατί εαν τον τιμολογήσω με τον ΦΠΑ... θα πάρω απο τα τρία.... (ο πελατης του εξωτερικου θα μου πει εισαι ακριβος αγοραζω Ιταλικα, Ισπανικα, Τουρκικα κλπ)
3) αρα εγω με ενα κέρδος για να πουλησω μπορεί να κατεβάσω και το ... κειμενεται απο 2~7% σημερα.

Εν ΔΕΝ μου επιστρέψει τον ΦΠΑ μπαίνω μεσα απο 11~6% με καθε πραξη εξαγωγής.

Επομένως ΠΟΙΟΣ μπορεί να με βοηθήσει πέρα απο το "δίκαιο έχεις πατριωτη"

Εσυ, ο αδελφός μου και τόσοι άλλοι "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" που επίσης φωνάζουν κατα της τροικας?
Πως, πότε και με τι μεσα θα μπορέσετε ... Καλα τα ευχολόγια αλλά...

Ετσι μεχρι στιγμής μονο η Τροικα με βοηθάει.
Θα προτιμούσα να ειχαν και απο 10 Νταβατζηδες με βούρδουλα μαζί και ας φωνάζαν πολλοί οτι παει η κυριαρχια μας.

Την μαμώ την κυριαρχία οταν η υποτιθέμενη κυριαρχία μαμεί εμένα για να επιζήσει το κατεστημένο κομματικό πελατολόγιο.

ΑΡΑ
τις βδέλλες μόνο ενας τρόπος υπάρχει να τις αποτινάξεις....

Τελευταία επεξεργασία από XANODOS και Τρί Οκτ 09, 2012 10:38 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 09, 2012 10:30 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

SHMAIOFOROS έγραψε:
Το ΧΑΑ έχει καλές προοπτικές...Αφού πάντα όσο μια κοινωνία φτωχαίνει...Θα προεξοφλεί ότι οι αριθμοί κάποτε θά ευημερήσουν...!

Δεν είναι έτσι ακριβώς. Κανονικά το ΧΑΑ στην προοπτική ότι η κοινωνία θα φτωχαίνει κι άλλο, έπρεπε τώρα να είχε γκρεμοτσακιστεί για τα καλά πολύ κάτω από τις 500 μονάδες, αφού όσο πιο φτωχή θα είναι η κοινωνία (=καταναλωτές), άλλο τόσο πιο φτωχά θα είναι και τα έσοδα - κέρδη των εισηγμένων εταιρειών.

Μήπως αντιθέτως το ΧΑΑ (όπως και η αποκλιμάκωση των σπρεντ) προεξοφλεί ότι σταδιακά θα εξέλθουμε από την μακροχρόνια ύφεση;

Συμφωνώ επίσης με αυτά που έγραψε ο XANODOS.

Καλημέρα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 09, 2012 4:37 pm 
Χωρίς σύνδεση

Μέρκελ: Βλέπω φως στην άκρη του τούνελ

http://www.euro2day.gr/news/economy/124 ... ticle.aspx

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 09, 2012 5:03 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Βλέπει λέτε το τραίνο που έρχεται...??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1010, 1011, 1012, 1013, 1014, 1015, 1016 ... 1491  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 95 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: