Aξιοτιμε Δρ.ΔΑΝΤΗ, την καλημερα&την καλη μου εβδομαδα!
Νασε σιγουρος οτι εκτιμω&σεβομαι την αποψη σου και την ανιδιοτελη προσφορα σου στους αναγνωστες του neoforum,,,
Οπως θα εχεις αντιληφθει απο τα γραφουμενα μου, δεν ειμαι ειδικος σε χρηματιστηρια κλπ,,,
Σε οτι αφορα τη θεση μου στον S&P500, ναι εχω θεση σε ορισμενες μετοχες που αναφερονται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10/11/2012 σελ,41,,,
Επειδη δεν πιστευω στο ημερολογιο των "ΜΑΓΙΑ" διοτι εαν καταρρευση η μεγαλυτερη οικονομια του κοσμου, τοτε παμε σε αλλες καταστασεις (βλεπε 1929 και στη συνεχεια 1940) που κανενας δεν θα το ηθελε,,,
Αν συμβει κατι τετοιο, τοτε δεν γνωριζω αν και ο χρυσος ειναι το ιδανικο..ισως κανενα χωριο θα μας σωσει,,,
Πιστευω οτι ο S&P500 θα εχει μια διορθωση, και στη συνεχεια το 2013 για νεα υψηλα,,,
Το δημοκρατικο κομμα μαζι με το ρεπουμπλικανικο (εκει δεν ειναι ΕΕ,Ελλαδα)θα σωσουν την οικονομια απο το γκρεμο,,, και θα δωσουν ωθηση στην αναπτυξη των ΗΠΑ,,, και η Κινα ετοιμαζεται να απελευθερωσει εκατονταδες δις $ για την αναπτυξη,,, το προβλημα ειναι η ΕΕ,,,και ειδικα ο νοτος,,,
Αυτη ειναι η δικη μου αποψη, και βεβαια η καθε διαφορετικη ειναι σεβαστη, και σε οτι με αφορα τη μελετω/λαμβανω υπ'οψιν,,,
Με Εκτιμηση,
xaris,
Η ευγενεια ειναι πολιτισμος,,,
_________________ Νους Υγιης εν Σωματι Υγιει
|