neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1034, 1035, 1036, 1037, 1038, 1039, 1040 ... 1491  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 19, 2012 7:12 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλό βράδυ και για σήμερα στην καλή παρέα, πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία...!

Είπαμε ο καθένας ενεργεί στη ζωή και στο ΧΑΑ, όπως βλέπει ο ίδιος τα πράγματα...!:):)

Δύο τύποι και ένας πόντιος που μόλις έχουνε φάει ισόβια βρίσκονται στο ίδιο κελί και συζητάνε για το πώς θα περάσουν τον καιρό τους στη στενή.

Εγώ λέει ο πρώτος έχω φέρει μαζί μου το γιο-γιό μου θα παίζω λιγο με αυτό θα περνάει ο καιρός.
Τί μας λες ρε φίλε του λέει ο δεύτερος, με ενα πραγματάκι που πηγαίνει πάνω κάτω θα περάσεις όλη σου τη ζωή; Εγώ έχω φέρει μαζί μια μίνι τραπουλίτσα, θα παίζουμε καμιά πρεφούλα ή ότι άλλο γουστάρετε και ετσι θα τη βγάλουμε.
Και ο πόντιος: Καλά ρε πάτε καλά και οι δύο; Θα βγάλεται μια ζωή παίζοντας χαρτιά και γιο-γιό;
- Γιατί ρε φίλε, του λένε οι άλλοι εσύ πώς θα τη βγάλεις;
- Εγώ ρε λέει έχω φέρει μαζί μου μια κούτα ταμπόν.
- Και τι θα το κάνεις ρε μεγάλε το ταμπόν εδώ μέσα;
- Τι θα το κάνω; Να ρε διαβάστε εδώ. Μ'αυτό μπορείς να κάνεις κολύμβηση, ιππασία, ορειβασία και ότι άλλο γουστάρεις...!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 20, 2012 7:07 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα όλη μέρα και για σήμερα, σ όλη την καλή παρέα...Πάντα γελαστά και αισιόδοξα...!

Πάει το ΑΑΑ της γαλλίας, από moody's...!
Προειδοποιητικά πυρά ήταν αυτό, εν όψει Γιούρογκρουπ, για το τι θα ακολουθήσει, αν σήμερα δεν πάρουν ξεκάθαρες αποφάσεις...!

Η Χώρα κυβερνάται πια με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, που επιβάλλουν τις "ρυθμίσεις" των νέων μέτρων...!

Η πρώτη δημοσκόπηση "μετά μέτρων" έδειξε ξεκάθαρα ότι ακόμη το "ρεύμα" υπέρ Τσίπρα ΔΕΝ υπάρχει, ίσως λόγω των βλακειών του κάθε "πικραμένου" κάθε τόσο και της αθλιότητας της στήριξης του αντισυνταγματικού και ανθελληνικού νόμου του Ραγκούση...!
Η Χ.Α. συνεχίζει τον "καλπασμό"...και το ΠΑΣΟΚ την "κατρακύλα"...!!!

Κατά τ άλλα...ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΤΗΝ ΔΟΣΙΝ και τις "λεπτομέρειες", στις οποίες ΠΑΝΤΑ κρύβεται ο "διάβολος"...!

Άντε καλημέρα και πάλι και καλή καρδιά...!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 20, 2012 7:01 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλό βράδυ στην καλή παρέα, πάντα με χαμόγελο και αισοδοξία...!

Και μην ξεχνάμε ότι το ΧΑΑ και γενικά οι αγορές πάντα προεξοφλούν...Και είναι και αδηφάγες, όπως ο τύπος στο παρακάτω ανεκδοτάκι...!:):)

Μετά από ένα τραγικό αεροπορικό δυστύχημα, ο μοναδικός επιζών ροκανίζει ένα κοκκαλάκι και το πετάει στον σωρό από κόκαλα που έχει φτιάξει δίπλα του.
Ξαφνικά, διακρίνει μια ομάδα διάσωσης να πλησιάζει και ξεσπά σε λυγμούς ανακούφισης "Επιτέλους ήρθατε, ήρθατε! Σώθηκα! Σώθηκα!"
Η ομάδα διάσωσης μένει εμβρόντητη από τη φρικιαστική θέα των ανθρώπινων οστών δίπλα από τον επιζώντα και στέκεται παγωμένη να τον κοιτάζει.
Όπως ήταν προφανές, είχε κατασπαράξει όλους τους νεκρούς συνεπιβάτες του.
Ο επιζών, διακρίνει τον φόβο στα μάτια τους και σκύβοντας το κεφάλι από ντροπή, απολογείται:
"Δεν φταίω. Έπρεπε να επιζήσω. Είναι αμαρτία να θέλει κανείς να ζήσει;"
Τότε, ο αρχηγός της ομάδας πλησιάζει και λέει: "Κανείς δεν σε κατηγορεί που θες να ζήσεις ρε φίλε αλλά... για όνομα του Χριστού και της Παναγίας... εχθές έπεσε το αεροπλάνο!"

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 21, 2012 5:55 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα όλη μέρα σ όλη την παρέα των φίλων-συναγωνιστών, πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία...!

Ακόμη και την ώρα αυτή που γράφονται αυτά, ΔΕΝ αποφάσισε το Γιούρογκρου ΤΙΠΟΤΕ...!
Η καλύτερη λύση κατά τους τάχα φιλελεύθερους γερμανούς είναι το νέο "κούρεμα" των ιδιωτών πιστωτών, προστατεύονταςν την τοκογλυφία των κρατών και της ΕΚΤ...!
Ούτε καν την εκταμίευση της δόσης δεν αποφάσισαν...!
Η Ελλάδα, αν γίνει το νέο "κούρεμα"...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΚΑ...ΟΥΤΕ ΣΕ 100 ΧΡΌΝΙΑ...!

Το περίφημο TAXIS...ξέφραγο αμπέλι...!Άμεσα πρέπει να πέσουν κεφάλια "υπαλλήλων" εκεί...!

Η σχολή αστυνομίας κλείνει για δύο χρόνια...και στο δρόμο θα βγουν κα κυνηγήσουν τους κακοποιούς οι γερο-κοιλαράδες και τα "πιπίνια" από τα γραφεία...!

Η χώρα κυβερνάται μια χαρά με το "αποφασίσαμεν και διατάσσομεν" των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου...Και οι της Τρι-κυβέρνησης κάνουν συναντήσεις και λένε τα δικά τους...!

Οι τραπεζίτες μάλλον περνάνε το σχέδιό τους, για ΤΑΧΑ ελάφρυνση των δανειοληπτών...Και οι κοροϊδάρες δανειολήπτες, ακόμη να καταλάβουν ότι τους συμφέρει ΝΑ ΜΗΝ πληρώσουν και ας χάσουν τα σπίτια τους, διότι θα τα πληρώνουν χρυσά μέχρι και τα δισέγγονά τους..!

Κατά τ άλλα...Όλα καλά, όλα ανθηρά...!

Καλημέρα και πάλι και καλή καρδιά...!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 21, 2012 6:42 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλό βράδυ και για σήμερα στην καλή παρέα, πάντα γελαστά και αισιόδοξα...!

Στη ζωή και στο ΧΑΑ, πρέπει να προσέχουμε τα επικίνδυνα "ανοίγματα"...!:)

Ένας μεσήλικας οικογενειάρχης ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ.
Κάποια στιγμή παρατηρεί μια εντυπωσιακή ξανθιά και ασυναίσθητα τη χαζεύει.
Η ξανθιά του γυρίζει το βλέμμα.
Την ξανακοιτάζει πιο έντονα, τον κοιτάζει και αυτή, αυτό τραβάει
κάμποση ώρα και αποφασίζει να της μιλήσει:
-Συγνώμη, της λέει, μήπως γνωριζόμαστε;
-Βέβαια, του απαντάει. Ένα από τα παιδιά που έχω, είναι δικό σας!
Ο τύπος σαστίζει, σκέφτεται και ξαφνικά θυμάται τη μοναδική φορά που απάτησε τη γυναίκα του.
Τη ρωτάει λοιπόν:
-Μήπως είστε εκείνη η στριπτηζέζ που είχανε καλέσει σε ένα bachelor πάρτυ στην Πεύκη πρόπερσι την άνοιξη και είχαμε καταλήξει να κάνουμε άγριο σεξ στην κουζίνα;
Μου είχατε δέσει τα χέρια με χειροπέδες και μου χώσατε και ένα καρότο στον κ@λο!

Συνοφρυωμένη αυτή του απαντάει:

-Όχι, είμαι η φιλόλογος του γιου σας!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 22, 2012 6:03 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα όλη μέρα σ όλη την παρέα μας και πάντα χαμογελαστά και αισιόδοξα...!

Το "καραγκιοζιλίκι" της κόντρας Γερμανίας-ΔΝΤ καλά κρατεί.Ο περιβόητος Σόιμπλε, αφού έφερε με τη στενοκεφαλιά του και την ανικανότητά του το ΔΝΤ στην Ευρωζώνη, τώρα μάλλον θέλει να το διώξει, επειδή τον "ξεβρακώνει" σιγά-σιγά ως προς τα πολιτικάντικα σχέδιά του...!

Το νέο κούρεμα του ιδ. τομέα, που προτείνουν οι γερμανοί είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ προτεκτοροποίηση της Ελλάδας.
Ήδη η χώρα θα κάνει τουλάχιστον 10 χρόνια να βγει στις αγορές για δανεικά.Αν γίνει κι άλλο κούρεμα...Θα κάνει έναν αιώνα και βάλε να βγει σε αγορά.Άρα θα εξαρτάται από το Βερολίνο έστω και για ΕΝΑ ευρώ αιώνια...!

Το υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης κάνει πολύ μεγάλο λάθος να εκβιάζει εργαζόμενους και θα το πληρώσει πολύ ακριβά αυτό, από μια κοινωνία ήδη σε εμφυλιοπολεμική κατεύθυνση.Πρέπει να ντρέπεται ο Υπουργός, που με εκβιασμούς προσπαθεί να καλύψει την ανικανότητα και την παρανομία του...!
Η Ελλάδα για πόσο ακόμη θα κυβερνάται με αναγκαστικά διατάγματα...???

Εδώ απλά γελάμε...!
Είχαμε και το άλλο θέατρο χθες...!
Ο Νταβούτογλου...Ναι της Τουρκίας, που κατασφάζει αιώνες τώρα λαούς...Δάκρυσε μπροστά σε τραυματισμένα παιδιά από την Παλαιστίνη...!
Τι ευαίσθητος άνθρωπος...!

Καλημέρα μας και πάλι και καλή καρδιά...!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 22, 2012 9:14 am 
Χωρίς σύνδεση

Καλημέρα...

Το Ευρωπαϊκό Θέατρο καλά κρατεί..............Οι τρεις χάριτες (o σαμ ο πόρκυ και ο λαδέμπορος) ζούνε στο Πλανήτη ΑΡΗ.

Ο Στούρνος έχει κουρεμένο ΚΕΦΑΛΙ........,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, το αερίζει όταν σκέφτεται!!!!!!!!!..είναι λογικό.

Ευτυχώς έχουμε τον ΑΒΡΑΜΟ υπουργό........................μην γελάτε!!!!!!!!!....αυτός θα μας στείλει τις ευχές του.

Ο Τσι θα μας πάει στον αστερισμό του Κόρακα (Κόραξ -Λατινικά: Corvus, συντομογραφία: Crv)..θα τρώμε με χρυσά μαχαιροπήρουνα.......
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αφιερωμένο απο τις Τρεις χάριτες στον Τσι

http://www.youtube.com/watch?v=y-NjZEpd8-I&feature=fvst

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 22, 2012 9:17 am 
Χωρίς σύνδεση

ALBKY Alpha Bank A.E. 0.600 -0.050 -7.68%

Dow Jones 12,836.89 0.38%
S&P 500 1,391.03 0.23%
Financial 0.31%
NBG 2.17 1.40%

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 22, 2012 9:29 am 
Χωρίς σύνδεση

......Aφιερωμένο....http://www.youtube.com/watch?v=jL0QV7H7-o0&feature=related

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 22, 2012 6:43 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλό βράδυ και για σήμερα στην παρέα, πάντα γελαστά και αισιόδοξα...!

Η φωνή της λογικής είναι ο καλύτερος σύμβουλος στο ΧΑΑ και στη ζωή...!:):):)

Κάθονται τρεις ξαδέλφες στο σαλόνι και συζητάνε παρουσία της κουφής γιαγιάς τους. Λέει η πρώτη: - Κορίτσια διάβασα στο Elle ότι φέτος θα φορεθούν γάντια μέχρι εδώ. Και δείχνει τον καρπό της.
- Εγώ πάλι διάβασα στο Vogue ότι θα φορεθούν μέχρι εδώ, λέει η δεύτερη και δείχνει τον αγκώνα της.
- Εγώ κορίτσια, λέει η τρίτη, μίλησα εχτές με τη Λίτσα που δουλεύει για τον Ασλάνη και μου είπε ότι θα φορεθούν μέχρι εδώ. Και δείχνει τον ώμο της.
Οπότε πετάγεται η γιαγιά και λεει:
- Κορίτσια... Καλό παιδί να 'ναι και όσο να 'ναι...!

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1034, 1035, 1036, 1037, 1038, 1039, 1040 ... 1491  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 90 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: