neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 301, 302, 303, 304, 305, 306, 307 ... 343  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Market Talk με τον Δρ. Πάνο Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 22, 2012 10:41 am 
Χωρίς σύνδεση

Αγαπητέ fufutos

μια μια τεράστια διαφορά.

Ολους αυτούς που αναφέρεις ως αντι... ΔΕΝ φάγανε, ΔΕΝ ξελογιάσανε, ΔΕΝ κατα χρεώσανε την Ελληνική κοινωνία. Η γενιά του Πολυτεχνείου τοκανε με θρασυ τρόπο και αυτο θα το πληρώσει πανάκριβα.

η καταγραφή των γεγονότων απο τον κ. Τραιανό ειναι αυτο που πολλοί θέλαμε να πράξουμε αλλά απαιτουσε χρόνο και κόπο για να το κάνεις.

Ο Τραιανός καταγράφει 12-14 σελίδες "την κόπρο του αριστερο Αυγία" και προσπαθείς με 3 αράδες να τα αναιρέσεις. Ματαια...

και μην ξεχνάς το βασικότερο.
Αυτοί οι Ελληνες προσπάθησαν να μας εμπεδώσουν μια γερμανο-εβραικής έμπνευσης ιδεολογία, που δοκιμάσθηκε απο τους μισους γερμανούς και απο ανοτολικο-ευρωπαίους και ολοι τους την αποτίναξαν. Οι Εβραίοι ουτε καν την ακούμπησαν. Καπέλωμα πρωτης τάξεως

και φυσικά δυσκολο να καπελώσεις μια κοινωνία που γεννησε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την απολαμβάνει ολος ο κόσμος. Δεν ειναι για τους Ελληνες τέτοια συστήματα ειναι μονο για βλάκες και κορόιδα αλα Β. Κορέα. κλάψτε τωρα ολοι μαζί.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 22, 2012 11:52 am 
Χωρίς σύνδεση

Παράθεση:
Ολους αυτούς που αναφέρεις ως αντι... ΔΕΝ φάγανε, ΔΕΝ ξελογιάσανε, ΔΕΝ κατα χρεώσανε την Ελληνική κοινωνία. Η γενιά του Πολυτεχνείου τοκανε με θρασυ τρόπο και αυτο θα το πληρώσει πανάκριβα

Έλα;;;;;;;;;; Τι είπες;;;;;;;;;; Πες την αλήθεια, συμφωνείς μαζί μου και κάνεις χιούμορ. Γιατί αλλιώς αυτό το δεν έφαγαν και δεν ξελόγιασαν και δεν καταχρέωσαν και πάνω από όλα δεν γαλούχησαν με γερμανοεβραϊκή ιδεολογία δεν παίζει να το λες στ'αλήθεια.

Πες μου ότι δε ζω στην εξωπραγματίκοτητα του απληροφόρητου γιατί "δε θα αντέξω, θα καταρρεύσω..."

Δηλαδή οι απόγονοι του Παπαδόπουλου πώς ζουν; Οι χαμουτζήδες τουρκοφοροεισπράκτορες απόγονοι των Δηλιγιαννέων πώς ζουν; Πόσους φιλαράκους διόρισε ο Παττακός; Πόσες υποκλοπές έκανε και πόσες υπηρεσίες κατευθυνόμενες είχε το κράτος; Από πόσους ζητούσε πιστοποιητικό φρονημάτων; πως αργότερα και το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ (και μιλάω από εμπειρία) ζητούσε πιστοποιητικό εγγραφής σε διάφορα περίεργα σωματεία; Και ποιός χρηματοδοτούσε όλους αυτούς; Μήπως οι εβραίοι; Γιατί από ότι θυμάμαι Κύπρο, Κρήτη και Δωδεκάνησα ήταν να τα πάρουμε επί Κουμουνδούρου με συμφωνία στην Αγγλία. Αλλά έστειλε ο Κουμουνδούρος το Δηλιγιάννη και εκείνος τα έπινε και έβγαλε τη νύχτα στο καζίνο. Έτσι που τα λες. Και τον προσβεβλημένο εγκληματία Παπαδόπουλο οι Αμερικάνοι τον χρηματοδοτούσαν. Όπως και τον "Μαζί σου Αντρέα για μια Ελλάδα νέα". Και μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, εσείς οι ίδιοι που κράζετε τους εβραίους μας λέτε επίσης και ότι οι Αμερικάνοι είναι σύμμαχοί τους αν όχι οι ίδιοι τους Εβραίοι. Ή λέω κάτι λάθος; Και επιτέλους πρέπει να αποφασίσουμε σε αυτή τη χώρα. Δεν μπορεί να είμαστε και με το Βασιλιά και με τη χούντα όπως επίσης δεν μπορεί να είμαστε και με τους Γερμανούς και με τους Εβραίους. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, απλώς γιατί δε θέλω ουδέποτε και για κανέναν λόγο να επαληθεφθεί κάτι που είπα πριν περίπου 20 χρόνια. Σε ένα παραλήρημά μου είχα πει ότι φοβάμαι πως δεν αργεί ο καιρός που του Χίτλερ θα του κάνουν άγαλμα στην Ελλάδα.

Θα σε συμβούλευα να πληροφορηθείς λίγο καλύτερα. Είναι προσωπική μου άποψη ότι δεν έχεις πληροφορίες.

Υ.Γ. Το νόμο περί "ανευθυνότητας" υπουργών τον θέσπισε η χούντα. Και ποτέ στην Ελλάδα δεν έχουν γίνει τόσες απάτες με δημόσια έργα από συγγενείς και φίλους της ηγεσίας όσο επί χούντας. Μέχρι και το Σημίτη ξεπέρασαν οι αθεόφοβοι. Επίσης να σου θυμίσω ότι τη μόδα "κάνω ένα νόμο που ισχύει 24 ώρες για να κάνω τη δουλειά μου και μετά τον καταργώ" την είχε εγκαινιάσει ο Παπαδόπουλος ο οποίος τον πρώτο νόμο που έκανε έτσι ήταν για να μπορέσει να πάρει διαζύγιο χωρίς δημόσια κατακραυγή. Και πήρε διαζύγιο μόνο ο Παπαδόπουλος.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 22, 2012 1:24 pm 
Χωρίς σύνδεση

340 ΔΙΣ ειναι αυτά...

βάλε νουμερα κατω και ασες τα δήθεν.
π.χ. ο δρόμος Καλαμπάκα-Γρεβενά έγινε το 1976-1979. Απο κάποιον "βολεμένο" Αγγελιδάκη. ΟΜΩΣ, επαναλαμβάνω ομως, Κομμάτια αυτου του δρόμου ανανεθώθηκαν μίλος πριν μερικά χρόνια, το δε τελευταίο Μουργκάνι-Μυκανη πριν 2 χρόνια. Δείξε μου τέτοιους δρόμους κατασκευασμένους απο τους ηρωες του πολυτεχνείου να σε κάνω κάδρο μαζί τους.

Εχεις νούμερα και στοιχεία. Στο τραπέζι.
Ολα τα υπόλοιπα ειναι απόψεις για γερμανο-εβραίο καπελωμένους που τρέχουν να διώξουν τους κακούς γερμανούς και εβραίους. Η μεγαλύτερη μπερδεμαρα του αιώνα.

340 ΔΙΣ ειναι αυτά... fufute... απο μια σταλια ζώντων ηρώων...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 22, 2012 2:53 pm 
Χωρίς σύνδεση

Όπως τουϊτάρισε και κάποιος

"Οι Φαραώ έκαναν τις πυραμίδες. Ψήνεσαι για σκλάβος;"

Επίσης η Εγνατία οδός είναι σχέδιο πολύύύύύύύύύ πριν τους χουντικούς που υποστηρίζεις με τόση πυγμή.

Επίσης ο γέφυρα Ρίου είναι όνειρο ξέρεις ποιου; Χαχαχαχα. Γελά κι εσύ γιατί είναι του Τρικούπη. Σαν τον σιδηρόδρομο ο οποίος ανανεώθηκε από τους 34-35-37-40 χρόνια πολιτικούς. Βλέπεις υπήρχαν και μερικοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ μέσα σε αυτή τη γενιά, που ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΝ. Αλλά αυτοί που δεν νοιάζονταν, αυτοί που φόρεσαν την προβειά αλλά έμειναν λύκοι, γκρίζοι και μαύροι, τους έφαγαν αυτούς τους ανθρώπους. Και τώρα με λύπη μου παρατηρώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που όχι μόνο τους έχουν πιστέψει αλλά τους υποστηρίζουν με πυγμή και ίσως, δεν ξέρω, να έμπαιναν μπροστά για να τους προφυλάξουν από τους κακούς της 35 ετίας.

Ώπα ώπα ώπα ώπα. Περίμενε λίγο να σκεφτώ γιατί κάτι είπα τώρα και νομίζω ότι μοιάζει με κάτι άλλο. Το 81 δεν ήταν που κάποιοι έμπαιναν μπροστά για να προφυλάξουν τον Ανδρέα; Μήπως 3 χρόνια νωρίτερα η ΝΔ ξεφτιλίστικε γιατί δεν έβγαλε στην ηγεσία της αυτόν που προτιμούσε ο λαός; Μήπως αυτοί που ήταν στην Ελλάδα προ του 67 δεν ήταν μετέπειτα οι υποστηρικτές του Ανδρέα;

Ξέρεις τι καταλαβαίνω εγώ. Ότι ο μέσος Έλληνας πάλι δεν έβαλε μυαλό. Πάλι προσπαθεί να βρει κάποιον να τον καθοδηγήσει. Και σε 7 ή σε 35 ή σε 50 ή δεν ξέρω πόσα χρόνια, πάλι θα βρίζει τους κακούς πολιτικούς και θα εξυμνεί το έργο των Παπανδρέου γιατί τότε ο λαός είχε να φάει, το έργο του Μητσοτάκη (δεν ξέρω ακριβώς για ποιόν λόγο, κι αυτός χάρισε διάφορα στους Ιταλούς), το έργο του Σημίτη (γιατί καλός ο Τρικούπης με τα σχέδια του αλλά αυτός έκανε τη γέφυρα) και τις προσπάθειες του Γιωργάκη που ήδη τώρα προσπαθούν να τον βγάλουν λάδι(γιατί αυτός είχε φιλόδοξο σχέδιο αλλά τον κοροϊδέψανε. Και φυσικά μιας που ο Κωστάκης άρχισε να επανέρχεται με συγχωροχάρτι (γιατί αυτός ήθελε να συνεργαστεί με τους Ρώσσους και οι κακοί Αμερικάνοι δεν τον άφησαν) θα τον τιμούνε κι αυτόν όπως τιμούνε το θείο του ως εθνάρχη ενώ ήταν μόνο και απλά μια τσόντα της αμερικανο-παπαδοπουλικής χούντας μέχρι να μπουκάρει ο ολικός καταστροφέας.

Ελπίζω τότε να μην υπάρχει κανένας φούφουτος και κανένας ξάνοδος να κάθονται και να ασχολούνται. Ελπίζω κάποιοι άνθρωποι να έχουν φροντίσει να τους εκπαιδεύσουν καλύτερα και να είναι πιο καλά πληροφορημένοι. Αλλά όπως το βλέπω μετά το φλεβάρη ο ΣΥΡΙΖΑΣΟΚ θα βγει στην κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Ανδρέξη Τριπρανδρέου.

Υ.Γ.Ο Αγγελιδάκης πόσο τον χρέωσε τον χωραφόδρομο; Γιατί δεν είναι και καμιά αούτομπαν. Τα στοιχεία να δούμε. Αυτά του τραπεζιού. Επίσης θα ήθελα να δω στο ίδιο τραπέζι και το κόστος κατασκευής των τεράστιων εργοστασιακών μονάδων στα οινόφυτα. Αυτές ντε, που μας έφερναν ανάπτυξη και τις έκλεισε ο Ανδρέας για να καλοπιάσει τον κόσμο.

Υ.Γ.2. Μπορεί να μην συμπαθώ τον Παπανδρέου αλλά ότι και να μου πεις, ΕΣΥ επί χούντας δεν υπήρχε. Ελευθεροτυπία (όχι ως εφημερίδα) δεν υπήρχε. Ελευθερία λόγου δεν υπήρχε. Οπότε γιατί κατηγορούμε όσους δεν θέλουν τους Γερμανούς τα ρομπατάκια; Διότι αν θέλουμε Παπαδόπουλο, ρομποτάκια θέλουμε να γίνουμε και μάλιστα κακής ποιότητος. Γιαυτό σου ξαναλέω διάβασε την πρώτη και δεύτερη γραμμή "Και οι Φαραώ έκαναν τις πυραμίδες, ψήνεσαι για σκλάβος".

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 22, 2012 3:06 pm 
Χωρίς σύνδεση

Όσο για τα 340δις αν θέλεις πες ότι ο Πάγκαλος είχε άδικο. Μαζί τα φάγαμε. Αν εσύ έμεινες απ'έξω, good for you φιλαράκο μου. Όμως δεν καταλαβαίνω για ποιόν ακριβώς λόγο, αυτοί που ισχυρίζονται ότι ήταν στην απ'έξω είναι βασικά περίπου 9.999.700 Έλληνες και υπάρχουν κάτι σαν 1.000.000 Δ/Υ, περίπου 200.000 Συνταξιούχοι με παράνομες συντάξεις, περίπου 2 με 3.000.000 ελεύθεροι επαγγελματίες κτλ κτλ κτλ. Δηλαδή όλι αυτοί κακοπερνούσαν τόσα χρόνια; Ή οι Δ/Υ δεν πατούσαν στη δουλειά, όσοι έβρισκαν άκρη έπαιρναν μια σύνταξούλα και οι ελ. επαγγελματίες επιτηδευματίες κτλ κτλ έκοβαν όλες τις αποδείξεις, τηρούσαν όλα τα φορολογικά, όλες τις νομικές υποχρεώσεις και πάει λέγοντας; Ή τελοσπάντων όλοι αυτοί οι σύνολο 4.200.000 που απαρρίθμησα είναι από μόνοι τους ένα σόι και μάλιστα λαθρομεταναστών; Γιατί μόνο έτσι εξηγείται ότι όλοι οι υπόλοιποι δεν έφαγαν τίποτα και δεν έχουν καμία σχέση.

Υ.Γ. Μόλις βρω ευκαιρία και αν μου δώσει την άδεια μια γριά της γειτονιάς, θα περάσσω εδώ μέσω σκάνερ το γνήσιο έγγραφο του Παπαδόπουλου που ενώ αυτή είναι αγράμματη παντελώς αυτός τη συστήνει για να να την πάρουν στο δημόσιο τομέα ως γραμματέα. Η ιστορία είναι, έστειλε αυτή γράμμα ότι είναι άνεργη και αυτός τη βόλεψε. Καλός άνθρωπος ο Παπαδόπουλος. Αγράμματη είναι, στο δημόσιο την έβαλε για γραμματέα. Έλα μωρέ, και τί έγινε; Επειδή δεν ξέρει γράμματα; Την έχεις δει εσύ να απαντάει στο τηλέφωνο; Σκέτη ποίηση ήταν η κοπέλα. ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 22, 2012 3:46 pm 
Χωρίς σύνδεση

κάνεις λάθος που λες ότι μαζί τα φάγαμε..
αν θες μπορείς να πεις ότι οι μισοί τα φάγανε και οι μισοί όχι... μάλλον είσαι από τους πρώτους...

μέσα στο δημόσιο γίνεται πάντα ένας αγώνας μεταξύ αυτών που δεν τα τρώνε και αυτών που τα τρώνε...

με το τσουβάλιασμα που κάνετε, δικαιώνετε αυτούς που τα τρώγανε.. και δεν δίνετε καμιά ελπίδα σε αυτούς που δεν τα τρώγανε, δεν λείπανε από τη δουλειά, δεν ήταν λαμόγια και οι οποίοι κάνανε και όλη τη δουλειά...
και τους δίνετε το δικαίωμα, αντί τα λαμόγια που κάνανε περιουσία να απολυθούν και να λογοδοτήσουν, να απολύουν τώρα τους κακόμοιρους που παίρνουν 8000-9000 ευρώ το χρόνο, όσο ένας βουλευτής για ένα μήνα...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 22, 2012 3:51 pm 
Χωρίς σύνδεση

αρι9θμητικά συγκρινόμενοι... τα ψυχολογικά και τα της τρέλλα το αφηνω για τους ψυχολόγους.

τυφλα ναχει ο Παπαδόπουλος μπροστά στους πρασινοφρουρούς με τους διορισμούς, βολέματα κλπ.
Οι αριθμοί ειναι προς συγκριση... Ποσοτικώς (βολεμένοι στο δημόσιο) και αριθμητικώς Ελλειμα και χρέος.
Μακάρι να ειχαμε σημερα εστω και το διπλάσιο απο αυτο που παρέδωσε ο Παπαδόπουλος... οι ηρωες του πολυτεχνείου το ξεσκίσανε.

οπως επίσης τύφλα νάχει ο Ηιτλερ μπροστα στους Σταλιν, Μαο... επίσης αριθμητικά συγκρινώμενοι επι θανάτω εν τω συνόλω...
αυτος ειναι και ο λόγος που μ' εκνευρίζει αφανταστα να βλέπω νεο-Ελληνες να τρέχουν σαν σαλιάρηδες πίσω απο γερμανο-εβραικές πολιτικες ιδεολογίες του 1850, οταν στον τόπο μας φτιάξαμε απο το 600 π.χ. την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Και δεν ειναι μονο αυτό ντρέπονται πλέον να τους λένε κομμουνιστές. ειμαι αριστερός, προοδευτικός κλπ αυτο-αναγγέλσημα κοσμητικά χαρακτηριστικά. Γιατι ντρέπονται ωρε... γιατι δεν λένε στον κόσμο τον απλό οτι η πολιτική ειναι γερμανο-εβραική? Πόσοι απο τους απλούς πολίτες γνωρίζουν οτι ο κομμουνισμός ειναι γερμανο-εβραικό κατασκεύασμα? γιατι ντρέπονται να πουν τα κατορθώματα του Μαο, του Σταλιν...

προσωπικά ναι ημουν εξω απο 1988-2002. Ειμαι και φαρδυ-μέτωπος "καραφλός" οποτε αντιλαμβάνεσαι και την μένη μου εναντι των τρωκτικών ηρωων του πολυτεχνείου.

βλέπεις λοιπόν οτι η καταγραφή του Τραιανου, ενοχλεί αφόρητα.
ο Κόσμος μέχρι προχθές φοβόταν να πει κατι, η επαρατη δεξιά προτιμούσε να πληρώνει το ΚΚΕ για να σωπά, να μην βγαίνει σε απεργίες... έπρεπε να καταστραφούμαι απο τους ηρωες για να μπορεσουμε να καταλάβουμε το μέγεθος της υποκρισίας ανικανων ορδών σοσιαλ, αριστερο κουμμουνιστο μπερδεμένων τεμπελχανάδων.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 22, 2012 6:51 pm 
Χωρίς σύνδεση

@mirabilis

Εγώ είμαι ένας από αυτούς που το κοινωνικό σύνολο στο οποίο θέλοντας και μη ανήκε τον έχει απορρίψει παντελώς γιατί τους είπε και προσωπικά και δημοσίως κάφρους και λαμόγια. Κι από τότε δεν μπορώ να μιλήσω γιατί είμαι ούτως ή άλλως απορριπτέος. Εγώ λοιπόν προσωπικά δεν έφαγα. Αλλά αυτό δεν αθωώνει και όποιον ανήκει στο κοινωνικό μου σύνολο. Βλέπεις εγώ προσπάθησα να μιλήσω και δεν εισακούστηκα. Εσύ δεν ξέρω τί έκανες. Αλλά θα σε συμβούλευα να μην βάζεις το χέρι σου στη φωτιά για το κοινωνικό σου σύνολο. Ψάξε πρώτα σε πολύ βάθος να δεις τί παίζει. Ποτέ δεν ξέρεις τί σου επιφυλλάσεται.

@XANODOS

Κοίτα, αν θέλεις να μπούμε στη λογική του "το μη χείρον, βέλτιστο" τότε μπορούμε και να συμφωνήσουμε. Αλλά αυτό μας οδηγεί με τσίτα τα γκάζια σε μια ίδια κατάσταση σε μερικά χρόνια. Αυτό είπα και πιο πάνω. Το ότι οι χουντικοί δεν πρόλαβαν να φαληρίσουν την Ελλάδα και απλά έχασαν μισή Κύπρο δεν κάνει κακό τον Πολυτεχνίτη που μας έστειλε τα οικονομικά στον πάτο. Όπως επίσης το ότι ο Πολυτεχνίτης που μας έφερε στον πάτο έχασε τα Ίμια δεν κάνει τον χουντικό καλό πολιτικό. Δηλαδή ήταν καλύτερος ο τυφώνας Κατρίνα γιατί δε χτύπησε τη Νέα Υόρκη και χειρότερος ο Σάντι γιατί έκανε ζημιές 50 δις; Δηλαδή εμείς να λέμε, μακάρι να έρθει η Κατρίνα; Ουαου. Λογικό.

Τελοσπάντων. Νομίζω ότι το thread έχει πάρει μια παράκαμψη τέρμα άσχετη οπότε εγώ προσωπικά το κλείνω εδώ το θέμα. Όποιος θέλει να ανταλλάξουμε άποψη επί του συγκεκριμένου θέματος ας ανοίξει κάποιο άλλο thread ή σε πμ. Το λέω αυτό καθαρά για να μην ενοχλούμε με τα επιχειρήματά μας άλλους που βρίσκονται εδώ για διαφορετικούς λόγους ή καλύτερα για τους λόγους για τους οποίους δημιουργήθηκε το thread.

Ευχαριστώ για την εποικοδομητική κουβεντούλα.

Υ.Γ. Κι εγώ στα εξωτερικά ήμανε.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 22, 2012 9:04 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Στις αγορές , σε μια άνοδο κερδιζουν ολοι απο την συνεχη ανατιμηση των τιμών, οπως πχ εγινε μεχρι το 2009 στα ακινητα..Οσο λοιπον ανεβαινουν οι τιμες δεν υπάρχουν χαμένοι..οι οποιοι εμφανιζονται μόλις αρχισει η πτωτική πορεια των τιμών των περιουσιακών στοιχείων , ειτε αυτα είναι ακινητα είτε χωραφια ειτε μετοχές ειτε εμπορευματα. Εξαιρεση τα μετρητά που ομως παθαινουν το ιδιο σε συνθήκες πληθωρισμού.

Τα μπλογκς σε ΜΜΕ των ΗΠΑ εχουν τρελαθει με την ΕΕ και βριζουν γιατι ...πεταει (το ΔΝΤ) τα λεφτα των φορολογούμενων Αμερικανων στο βαρελι διχως πυθμένα της Ελλάδος, γιατι η Λαγκαρντ ειναι Ευρωπαια, γιατι τα ..γουρουνια δεν πρεπει να σωθουν , και τελικα το ΔΝΤ να φυγει απο την ευρωπη...ΟΛΑ αυτα δειχνουν πως η κοινωνικη κριση είναι προ των πυλών στις ΗΠΑ, αποτέλεσμα της οικονομικής κρισης μιας μεγαλης μεριδας του πληθυσμού..Φυσικά η καμηλα την καμπουρα της δεν την βλεπει - το οτι οι Κινεζοι χρηματοδοτουν μια οικονομία που απαξιωνει συνεχεια το νομισμά της με το συνεχές τύπωμα...

Στα της οικονομιας..δωρεαν γευμα δεν υπάρχει, κι αν υπήρχε, το εχουν φάει.. συνεπώς για να μειωθουν τα ελλειματα υπάρχουν πολλοι τροποι , όλοι με παραλλαγές, γυρω απο την λιτοτητα... ολα τα αλλα ειναι για τα αμφιθεατρα και τις διαλέξεις..

Για το αρθρο που ανεβασα, σημασια εχει πως φτασαμε ως εδω και οχι ποιος φταιει σε αλλες εποχές ή ποιος εχει την ιστορικη ευθυνη για το αλφ ή βητα γεγονός. Η ουσια ειναι πως η γενια του Πολυτεχνειου - οχι ολοι - εκμεταλευτηκε το γεγονός και επεβαλε μια νοοτροπία αρρωστη και παρακμιακη που εβγαλε στον Νεοελληνα τις αρνητικές πτυχές του χαρακτηρα του ανεξαρτη απο μορφωση, ταξη, επαγγελμα και ηλικια. Φυσικά και ολοι φερουμε ευθυνη σαν πολιτες, όμως η ιδεολογικη κυριαρχια της αναρχοαριστερής αρπαχτής επαιξε τον κυριαρχο ρολο στην τραγωδια που ολοι βιωνουμε.
Και μετα απο τετοιες καταστασεις, σε εππεδο κρατών και λαών δεν υπάρχει μεση λυση ή μεσοβεζικες καταστασεις. Οι δρομοι ειναι 2 και μοναδικοι. Ειτε η χωρα μετα απο ενα κραχ καταρεει κοινωνικά και μετα εθνικά , και διαλυεται, ειτε προσαρμοζεται , αλλάζει και μεγαλουργει.

Η καθυστερηση στην δοση εκθετει πλεον τους Γερμάνούς αρχικά στα μάτια των υπολοιπων αξιωματουχων της ΕΕ και στους λοιπούς. Πρέπει να γινει μια μεγαλη προσπαθεια εΝτός Ελλάδος , απο ολους εμας , ο καθενας οπου και οπως μπορει για να μην διαλυθει ο κοινωνικός ιστός..πχ φαγητο στα συσσιτια της εκκλησίας, τροφιμα και ρουχα σε οσους εχουν αναγκη, ακομα και το ευρω σε αρρωστους ή ζητιάνους μετράει.
Ας βαλουμε ολοι ενα λιθαρακι ειδικα τωρα που ερχονται Χριστουγεννα που η συναισθηματικη φορτιση ειναι πολυ μεγαλη και αναλογες κινησεις μετρανε πολύ.

Dr. Πάνος Δάντης, DBA,CEFA,CAM

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 23, 2012 1:25 am 
Χωρίς σύνδεση

1.Στον πίνακα μπορείτε να βρείτε τις ενορίες της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών όπου προσφέρονται καθημερινά Γεύματα Αγάπης. Για τα συσσίτια που διανέμονται στους άστεγους και άπορους σε συνεργασία και την αρωγή του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων παρακαλούμε απευθυνθείτε στη ΜΚΟ "Αποστολή" (τηλ. 213 018 4 450)
Υπάρχουν συσσίτια σε ολη την αθηνα

2. Η ΚΛΙΜΑΚΑ που κάνει πραγματικά καλή δουλειά.Η ΚΛΙΜΑΚΑ είναι ένας φορέας εξειδικευμένος στο χώρο της ψυχικής υγείας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Ένα μεγάλο μέρος των δράσεών της εποπτεύεται από το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας.
Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: ΕΥΜΟΛΠΙΔΩΝ 30-32 11854 ΓΚΑΖΙ
Χώρα: Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210-3417160-3
FAX: 210 3417164
Email: central@klimaka.org.gr
Url: http://www.klimaka.org.gr

Επίσης μπορείτε να απευθυνθείτε στον Ερυθρο Σταυρό. Διανεμει και αυτος συσσιτια

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 301, 302, 303, 304, 305, 306, 307 ... 343  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: