Παράθεση:
Ολους αυτούς που αναφέρεις ως αντι... ΔΕΝ φάγανε, ΔΕΝ ξελογιάσανε, ΔΕΝ κατα χρεώσανε την Ελληνική κοινωνία. Η γενιά του Πολυτεχνείου τοκανε με θρασυ τρόπο και αυτο θα το πληρώσει πανάκριβα
Έλα;;;;;;;;;; Τι είπες;;;;;;;;;; Πες την αλήθεια, συμφωνείς μαζί μου και κάνεις χιούμορ. Γιατί αλλιώς αυτό το δεν έφαγαν και δεν ξελόγιασαν και δεν καταχρέωσαν και πάνω από όλα δεν γαλούχησαν με γερμανοεβραϊκή ιδεολογία δεν παίζει να το λες στ'αλήθεια.
Πες μου ότι δε ζω στην εξωπραγματίκοτητα του απληροφόρητου γιατί "δε θα αντέξω, θα καταρρεύσω..."
Δηλαδή οι απόγονοι του Παπαδόπουλου πώς ζουν; Οι χαμουτζήδες τουρκοφοροεισπράκτορες απόγονοι των Δηλιγιαννέων πώς ζουν; Πόσους φιλαράκους διόρισε ο Παττακός; Πόσες υποκλοπές έκανε και πόσες υπηρεσίες κατευθυνόμενες είχε το κράτος; Από πόσους ζητούσε πιστοποιητικό φρονημάτων; πως αργότερα και το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ (και μιλάω από εμπειρία) ζητούσε πιστοποιητικό εγγραφής σε διάφορα περίεργα σωματεία; Και ποιός χρηματοδοτούσε όλους αυτούς; Μήπως οι εβραίοι; Γιατί από ότι θυμάμαι Κύπρο, Κρήτη και Δωδεκάνησα ήταν να τα πάρουμε επί Κουμουνδούρου με συμφωνία στην Αγγλία. Αλλά έστειλε ο Κουμουνδούρος το Δηλιγιάννη και εκείνος τα έπινε και έβγαλε τη νύχτα στο καζίνο. Έτσι που τα λες. Και τον προσβεβλημένο εγκληματία Παπαδόπουλο οι Αμερικάνοι τον χρηματοδοτούσαν. Όπως και τον "Μαζί σου Αντρέα για μια Ελλάδα νέα". Και μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, εσείς οι ίδιοι που κράζετε τους εβραίους μας λέτε επίσης και ότι οι Αμερικάνοι είναι σύμμαχοί τους αν όχι οι ίδιοι τους Εβραίοι. Ή λέω κάτι λάθος; Και επιτέλους πρέπει να αποφασίσουμε σε αυτή τη χώρα. Δεν μπορεί να είμαστε και με το Βασιλιά και με τη χούντα όπως επίσης δεν μπορεί να είμαστε και με τους Γερμανούς και με τους Εβραίους. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, απλώς γιατί δε θέλω ουδέποτε και για κανέναν λόγο να επαληθεφθεί κάτι που είπα πριν περίπου 20 χρόνια. Σε ένα παραλήρημά μου είχα πει ότι φοβάμαι πως δεν αργεί ο καιρός που του Χίτλερ θα του κάνουν άγαλμα στην Ελλάδα.
Θα σε συμβούλευα να πληροφορηθείς λίγο καλύτερα. Είναι προσωπική μου άποψη ότι δεν έχεις πληροφορίες.
Υ.Γ. Το νόμο περί "ανευθυνότητας" υπουργών τον θέσπισε η χούντα. Και ποτέ στην Ελλάδα δεν έχουν γίνει τόσες απάτες με δημόσια έργα από συγγενείς και φίλους της ηγεσίας όσο επί χούντας. Μέχρι και το Σημίτη ξεπέρασαν οι αθεόφοβοι. Επίσης να σου θυμίσω ότι τη μόδα "κάνω ένα νόμο που ισχύει 24 ώρες για να κάνω τη δουλειά μου και μετά τον καταργώ" την είχε εγκαινιάσει ο Παπαδόπουλος ο οποίος τον πρώτο νόμο που έκανε έτσι ήταν για να μπορέσει να πάρει διαζύγιο χωρίς δημόσια κατακραυγή. Και πήρε διαζύγιο μόνο ο Παπαδόπουλος.