neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 307, 308, 309, 310, 311, 312, 313 ... 343  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Market Talk με τον Δρ. Πάνο Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 06, 2012 3:10 pm 
Χωρίς σύνδεση

κύριε μου

μας παρακρατουν ΦΠΑ (εμου προσωπικά) ανω των 20 χιλ. ευρώ απο εξαγωγές απο το 2007.

Και εσυ μου λες οτι θα πρέπει να δημιουργησουμε και καταναλωτικους τεμπελχανάδες να τους δινουμε και εφαπαξ, να δανειζόμαστε και να τα ξανα-στέλνουμε πισω στην Μερκελ για εισαγόμενα αγαθά.

η τρελλαθηκατε απο την τεμπελιά η ΔΕΝ ξερετε που βρισκεστε και τι θέλετε. Ακους εκει μας φταιει η κατσικα του γείτονα... ποιά κατσικα απο ποτε εγιναν τα γαιδουρια κατσίκες.

Πρωτεραιότητα της κοινωνίας ΔΕΝ ειναι να ανταμιβει του βολεμένους με χρηματα που ΔΕΝ εχει.
Πρωτεραιότητα με οποια αγαθά της απομενουν ειναι να εχει μια βασική κοινωνική υποδομή και για τους ασθενεστερους και για τους μη εχεοντες και κατεχοντες και τους μη βολεμένους.

Ακους εκει θα φτιάξουμε και καταναλωτικά γουρούνια να καταναλωνουν χωρις τελειωμό με δανεικά εφαπαξ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 06, 2012 4:06 pm 
Χωρίς σύνδεση

Τελικά η κρίση μας έχει χτυπήσει κατακούτελα. Άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τα αυτιά μου. Και τέλοσπάντων πολλά άλλα. Πάντως είναι πολύ ανακουφιστικό να καταλαβαίνεις μέσα από μία συζήτηση ότι δεν είναι όλοι οι ε.επαγγελματίες και οι επιχειρηματίες άνθρωποι που μπορούν να κατανοήσουν την απλή γλώσσα. Δίνει ελπίδες για επιχειρηματική ανάπτυξη. Γιατί και μονόφθαλμος να είμαι, στους τυφλούς θα βασιλέψω. Να μην πω για τους κουφούς, χαζούς κλπ. Καλό βράδυ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 06, 2012 4:24 pm 
Χωρίς σύνδεση

εγώ έχω μια απορία που δεν την έχω λύσει ακόμα...

όλα αυτά τα μέτρα (σωστά ή αναγκαστικά τα περισσότερα) τα παίρνουν α) για να διορθώσουν την οικονομία ή β) για να μας βάλουν να σφαχτούμε μεταξύ μας (με πρόσχημα το α);;;;;

νόμιζα, ότι μέχρι να βγει ο φετινός χρόνος θα έδειχνε το πράγμα... ίσως, τελικά, αυτό το μάθουμε εκ του αποτελέσματος...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 06, 2012 4:45 pm 
Χωρίς σύνδεση

το δούλεμα εχει και ενα όριο mirabilis

εννοώ το δούλεμα εκ μέρους των Δ/Υ. Εαν δεν υπήρχαμε εμεις να καταναλώσουμε θα πηγαίνατε περίπατο, εσεις ο ιδιωτικός τομέας,
εξ ου και ο τίτλος δημιουργήσαμε "καταναλωτικά γουρούνια"

Αργήσαμε να ξεσηκωθούμε ολοι οι... απαιτούμενοι-χρησιμοι-σωστοί-αποδιδοντες Δ/Υ και φυσικά εμεις οι άλλοι.

Αλλά ξέρεις...
το να σηκωθείς πρωι-πρωί, να στολιστείς, να κρεμάσεις τα συντροφικά κονκαρδια δίπλα απο το σηματακι lacoste, να ανεβάσεις τις σημαίες να αρχίσεις το γκάρισμα, και υπο τις τυμπανοκρουσίες του μέγα επιδοματούχου μουσικοργού μας...... κλπ κλπ

δυστυχώς ΔΕΝ μπορεί να το πράξει ο καθένας... και φτασαμε εδω που φτάσαμε. ΔΕΝ μας φταίνε οι άλλοι ΔΕΝ μας φταίει κανεις.
Η κουτρα μας φταίει που αργουμε πολλές φορές να αντιρδάσουμε.

Οι τέχνες του Μεγα Αλεξάνδρου
1) τον γόρδιο τον ρίχνεις μια
2) τους εισβολείς τους ρίχνεις δυο

για να τελειώσεις. ΔΕΝ γινετε αλλιώς. Και τα λαμόγια χρειάζονται τρεις.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 06, 2012 6:29 pm 
Χωρίς σύνδεση

Πιο σενάριο ψηφίζετε;

α) το 2013 τα χρηματιστήρια θα δούνε νέα υψηλά, δηλαδή dow 15-16000 και βάλε..

β) θα δούμε μέσα στο 2013 νέο κραχ χειρότερο από το προηγούμενο...

γ) το β και μεγάλης έκτασης πόλεμοι στη μέση ανατολή...

δ) στάσιμη η κατάσταση ή ελαφρά ανοδική όπως το 2012

Τελευταία επεξεργασία από mirabilis και Πέμ Δεκ 06, 2012 6:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 06, 2012 6:40 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

mirabilis έγραψε:
Πιο σενάριο ψηφίζετε;

α) το 2013 τα χρηματιστήρια δεν δούνε νέα υψηλά, δηλαδή dow 15-16000 και βάλε..

β) θα δούμε μέσα στο 2013 νέο κραχ χειρότερο από το προηγούμενο...

γ) το β και μεγάλης έκτασης πόλεμοι στη μέση ανατολή...

δ) στάσιμη η κατάσταση ή ελαφρά ανοδική όπως το 2012

Α) καλα θα κανεις να βγαλεις το ΔΕΝ..και να βαλεις το ΘΑ.. το 2013 ο dow 16.000 και ισως λιγο ποιο ψηλα,,,

Καλη συνεχεια,,,

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 06, 2012 10:50 pm 
Χωρίς σύνδεση

http://www.nooz.gr/economy/dnt-oi-polit ... -anaptuksi

Αυτό στην γλώσσα των οικονομολόγων που διαβάζουν ανάμεσα στις γραμμές, νομίζω ότι λέγεται, ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ρεεεεεεεεε. Κι ας φαίνεται το αντίθετο. Μάλλον το ΔΝΤ κατάλαβε ότι πουλήθηκε πολύ φούμαρο για τους τεμπέληδες Έλληνες ΓΕΝΙΚΑ, για τους ακαμάτηδες Έλληνες ΓΕΝΙΚΑ, για τους μη παραγωγικούς Έλληνες ΓΕΝΙΚΑ και προσπαθεί να σπρώξει τις αγορές να επενδύσουν γιατί μάλλον είμαστε πάτο.

Κατά τη γνώμη μου θα δούμε κι άλλον πάτο στην Ελλάδα πριν την απογείωση. Και νομίζω ότι θα είναι πιο ανώμαλη κι από την προσγείωση αυτή τη φορά. Έχουν να φάνε φράγκο. Θα τα ξεπουλήσουν όλα πριν να εξαφανιστούν από προσώπου γης. Για όποιον δεν καταλαβαίνει, όποιο κόμμα μπαίνει από εδώ και πέρα στη βουλή για τα επόμενα 10 χρόνια, απλά θα έχει μερίδιο στο πανηγύρι. Τίποτα παραπάνω.

Πάνο, το 2025 η διόρθωση-σταθεροποίηση;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 06, 2012 10:59 pm 
Χωρίς σύνδεση

@Πάνος Δάντης
Και κάτι ακόμη. Είπες πιο πάνω κάπου ότι τα χρέη τιμώνται, οι τράπεζες και γενικώς οι πιστωτές δεν ξεχνάνε και πρέπει τα χρέη να αποπληρώνονται κλπ κλπ κλπ με αφορμή τη Ρσικη ιστορία και τον Πούτιν. Γιατί κατά τη γνώμη σου αυτό συμβαίνει μόνο με τους μεγάλους πιστωτές; Θέλω να πω, κι εμένα το μπουρδ...εεεεε το κράτος ήθελα να πω, αυτή τη στιγμή με βάζει να πληρώνω χαράτσι, δηλαδή ενοίκιο για ένα σπίτι που απόκτησα με τον ιδρώτα μου, έκτακτη εισφορά αναδρομικά και τα ξέρεις τώρα, μη γράψω και όλο το μνημόνιο. Δηλαδή σε μερικά χρόνια να τους τα ζητήσω πίσω; Ή πιστεύεις ότι κάποια στιγμή αυτό το χρέος θα το τιμήσει το κράτος; Δηλαδή όταν εγώ είμαι πιστωτής το κράτος μπορεί να τα παίρνει ανεπιστρεπτί ενώ όταν είναι ο Σάλλας (επί παραδείγματι) πρέπει να τα επιστρέψει; Λογικό, δε λέω. Καπιταλισμό έχουμε. Όμως μάλλον οι εγχώριοι πιστωτές δεν είναι πολίτες αυτής της χώρας από ότι καταλαβαίνω. Γιατί αυτοί τα παίρνουν πίσω ενώ εμείς από πίσω. Και χωρίς παρεξήγηση...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 07, 2012 1:37 pm 
Χωρίς σύνδεση

ρε α στα διαλα απο δω που θελετε για αναπτυξη

όταν εγραφα εγω πριν 2 χρόνια για απολύσει ΔΥ, ότι το χα θα το δειτε να ανεβαίνει μετά τις πρώτες απολύσεις, οτι οι ο μισός δημόσιος τομέας κάθεται και ξύνει τ αρχιδια του, οτι πρεπει να έχουμε απολυσεις, ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΑΤΕ ΟΛΟΙ,ΜΑ ΟΛΟΙ, οτι ειμαι ανάλγητος, νεοφιλελε, γιαδουρι, κομπλεξικος, μαλάκας, ζωον, ανάγωγος, δεν σκεφτομαι τους καημένους τους ΔΥ μέχρι και στον admin στέλνατε συνέχεια μηνύματα να μου κάνει υποδείξεις.

Η νοοτροπία της ρεμούλας και το σκατό μέχρι το λαιμό!
Διορισμένοι με το νομο παυλόπουλο, υπάλληλοι των οτα που δουλεουν 5ωρα και πληρώνονται 8ωρα, εκαπιδευτικοι που εχουν 50 ιδιαιτερα από πισω και δουλεουν 7 μηνο χωρις τις απεργείες και παίρνουν...επίδομα αδείας, αλήτες των δέκο με τα 4000 ευρω το μηνα για να φυλάνε...υπηρεσία στο σπίτι τους και άλλα τέτοια.

Κεκαλυμμένη βία όλοι εδώ μέσα, οχι μην τα πειράξουμε τα φυντανια μου, κινούν την αγορά οι μαλάκες ψωνίζουν.
τ αρχιδια μου κινούν, σορυ κιόλας, μιλάμε για το πιο ημιμαθές κομμάτι της κοινωνίας μας, αν και γενικά ο Έλληνας είναι σκατάς με Σ κεφαλαίο.
Ημιμαθής, νομίζει ότι γαμεί και δέρνει, κωλογλύφτης κ ότι συνεπάγεται. Για να πάρεις φράγκο από έλληνα ΔΥ καλύτερα να του πηδήξεις τη γυναίκα- μιλάμε για σπάγγοι και αφερέγγυοι μέχρι εκει που δεν πάει

Αλλά τεμπέλης όχι. Τεμπέλης δεν ήταν ποτέ, τεμπέλη τον έκανε ο βλαμενος ο σιδερένιος και η αλλη αδελφη μετα ο καραμανλής (ολο το καραμανλεικο μα ΟΛΟ είναι αδελφές). Εγινε τεμπέλης- αυτη τη στιγμη όλη η πολεμικη αεροπορία και το πολεμικο ναυτικο, πρεφα και ζαρια παίζουν ολη μερα στα γραφεια- τα ειδικα μισθολογια που λεμε. εχω 3 θειους ο ενας δεη ο αλλος σε τελωνείο και ο τριτος στην ΟΑ- Ονομαστικοι μισθοί από 2000 εκαστος. τωρα πως με αυτα τα 2 ψωρχιλιάρικα χτισαν βιλες, εξοχικα πολυκατοικιες, πηραν τζιπ και σκαφη- ποτε μου δεν το καταλαβα, διοτι εγω 3 βγαζω χρονια τωρα και παλι δεν φτανουν στο νοικι ειμαι... Δεν θα ξεχασω ποτε την ατακα του ενος θειου μου, γιατι ρε θειε κουβαλας σακουλες στη δουλεια (τελωνειο)? γιατι δεν χωρανε ολα στον χαρτοφύλακα ρε ανηψιες (ηταν η απαντηση)

Μπορώ με ασφάλεια να πω σήμερα, ότι μετά και την πρώτη απόλυση ΔΥ και το ΦΕΚ που εχω στα χέρια μου που αναφέρει ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟΛΥΘΕΝΤΩΝ ότι η ελληνική κοινωνία, ΙΣΩΣ εχει κάποια ελπίδα - και το χαα ΣΙΓΟΥΡΑ θα κινθεί υψηλότερα.

Σορυ μαγκες αλλα ο παγκαλος ειχε δικιο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 07, 2012 1:53 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Πως τόπανε στον Τζήμερο??? ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΣ; :lol: :lol: :lol: :lol:
συμπέρασμα: εκτός από τους ΔΥ φταίνε και οι αδερφές για το κατάντημα της χώρας.......και οι Εβραίοι, και οι μαύροι, και οι Πακιστανοί και οι......... :o πιάστε τα κονσερβοκούτια αδέρφια

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 307, 308, 309, 310, 311, 312, 313 ... 343  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: