neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 308, 309, 310, 311, 312, 313, 314 ... 343  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Market Talk με τον Δρ. Πάνο Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 07, 2012 2:14 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Lestat έγραψε:
ρε α στα διαλα απο δω που θελετε για αναπτυξη

όταν εγραφα εγω πριν 2 χρόνια για απολύσει ΔΥ, ότι το χα θα το δειτε να ανεβαίνει μετά τις πρώτες απολύσεις, οτι οι ο μισός δημόσιος τομέας κάθεται και ξύνει τ αρχιδια του, οτι πρεπει να έχουμε απολυσεις, ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΑΤΕ ΟΛΟΙ,ΜΑ ΟΛΟΙ, οτι ειμαι ανάλγητος, νεοφιλελε, γιαδουρι, κομπλεξικος, μαλάκας, ζωον, ανάγωγος, δεν σκεφτομαι τους καημένους τους ΔΥ μέχρι και στον admin στέλνατε συνέχεια μηνύματα να μου κάνει υποδείξεις.

Η νοοτροπία της ρεμούλας και το σκατό μέχρι το λαιμό!
Διορισμένοι με το νομο παυλόπουλο, υπάλληλοι των οτα που δουλεουν 5ωρα και πληρώνονται 8ωρα, εκαπιδευτικοι που εχουν 50 ιδιαιτερα από πισω και δουλεουν 7 μηνο χωρις τις απεργείες και παίρνουν...επίδομα αδείας, αλήτες των δέκο με τα 4000 ευρω το μηνα για να φυλάνε...υπηρεσία στο σπίτι τους και άλλα τέτοια.

Κεκαλυμμένη βία όλοι εδώ μέσα, οχι μην τα πειράξουμε τα φυντανια μου, κινούν την αγορά οι μαλάκες ψωνίζουν.
τ αρχιδια μου κινούν, σορυ κιόλας, μιλάμε για το πιο ημιμαθές κομμάτι της κοινωνίας μας, αν και γενικά ο Έλληνας είναι σκατάς με Σ κεφαλαίο.
Ημιμαθής, νομίζει ότι γαμεί και δέρνει, κωλογλύφτης κ ότι συνεπάγεται. Για να πάρεις φράγκο από έλληνα ΔΥ καλύτερα να του πηδήξεις τη γυναίκα- μιλάμε για σπάγγοι και αφερέγγυοι μέχρι εκει που δεν πάει

Αλλά τεμπέλης όχι. Τεμπέλης δεν ήταν ποτέ, τεμπέλη τον έκανε ο βλαμενος ο σιδερένιος και η αλλη αδελφη μετα ο καραμανλής (ολο το καραμανλεικο μα ΟΛΟ είναι αδελφές). Εγινε τεμπέλης- αυτη τη στιγμη όλη η πολεμικη αεροπορία και το πολεμικο ναυτικο, πρεφα και ζαρια παίζουν ολη μερα στα γραφεια- τα ειδικα μισθολογια που λεμε. εχω 3 θειους ο ενας δεη ο αλλος σε τελωνείο και ο τριτος στην ΟΑ- Ονομαστικοι μισθοί από 2000 εκαστος. τωρα πως με αυτα τα 2 ψωρχιλιάρικα χτισαν βιλες, εξοχικα πολυκατοικιες, πηραν τζιπ και σκαφη- ποτε μου δεν το καταλαβα, διοτι εγω 3 βγαζω χρονια τωρα και παλι δεν φτανουν στο νοικι ειμαι... Δεν θα ξεχασω ποτε την ατακα του ενος θειου μου, γιατι ρε θειε κουβαλας σακουλες στη δουλεια (τελωνειο)? γιατι δεν χωρανε ολα στον χαρτοφύλακα ρε ανηψιες (ηταν η απαντηση)

Μπορώ με ασφάλεια να πω σήμερα, ότι μετά και την πρώτη απόλυση ΔΥ και το ΦΕΚ που εχω στα χέρια μου που αναφέρει ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟΛΥΘΕΝΤΩΝ ότι η ελληνική κοινωνία, ΙΣΩΣ εχει κάποια ελπίδα - και το χαα ΣΙΓΟΥΡΑ θα κινθεί υψηλότερα.

Σορυ μαγκες αλλα ο παγκαλος ειχε δικιο

Ο κ.Παγκαλος, πιθανον με την ατακα που πεταξε,δλδ "ολοι μαζι τα φαγαμε" πιστευε οτι απευθυνεται σε Ιθαγενεις..

Προσπαθησε να δημιουργησει ενοχες στο λαο..και απ'οτι φαινεται επιασε τοπο,,,

Αυτο που δεν μας ειπε ομως ειναι,,,εαν ο ιδιος εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του,,,και ποσα κινητα και ακινητα εχει?

(και δεν θελω να δω,,,μα ο λαος τον ψηφιζε για βουλευτη)

Δλδ εαν χρεοκοπσιση μια οικογενεια,ποιος εχει την ευθυνη, τα παιδια η ο αργηγος της οικογενειας?

Ο μπαρπα μητσος στον ολυμπο με τις κατσικες,η ο Ι.Υ,που δουλευει στη φαμπρικα κλπ,,,αυτος τι εχει φαει?

Και αν εχει φαει το..κατι τις ποιος του το επετρεψε αυτο?

Παιδια ας μην πεφτουμε στη παγιδα αυτην..για ολα μα για ολα ευθυνονται οι πολικοι, ειναι το Α&Ω,,,

"Το κρατος ειναι μια μεγαλη οικογενεια"

ΧΕΓΚΕΛ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 07, 2012 2:31 pm 
Χωρίς σύνδεση

XarisPall

το παιζεις παρθένα, κάτι που ΔΕΝ έπραξε ο Σωκράτης.

Συμφωνώ, με τον Lestat οτι ισχυει του Πάγκαλου.
Ας μη αποποιύμαστε τις ευθύνες μας... ολη η Ελλάδα τολεγε... πότε θα σκάσει αυτη η φούσκα. Εσυ δεν τ' άκουσες πουθενά.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 07, 2012 2:44 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

XANODOS έγραψε:
XarisPall

το παιζεις παρθένα, κάτι που ΔΕΝ έπραξε ο Σωκράτης.

Συμφωνώ, με τον Lestat οτι ισχυει του Πάγκαλου.
Ας μη αποποιύμαστε τις ευθύνες μας... ολη η Ελλάδα τολεγε... πότε θα σκάσει αυτη η φούσκα. Εσυ δεν τ' άκουσες πουθενά.

Αγαπητε μου ΧΑΝΟDOS@

Θελω να πιστευω οτι εχεις αντιληφθει αυτα που εχω γραψει,,,λιγο πιο πανω,,,

Και τα εχω γραψει παρα πολυ ΚΑΘΑΡΑ!!! εκτος και αν λεω αν..τοτε ΟΚ,,,

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 07, 2012 5:06 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Ωραια συζητηση βλεπω εχει ανοιξει εδω και μέρες..
Ποιος φταιει? Οι πολιτικοι ας πουμε σε ποσοστο 60% και ο λαος 40% ..γιατι ο λαος τοσο? γιατι αν θυμαστε, οταν ηταν για καμια Νικαραγουα ή τιποτα διαδηλωτές στην Δυση , να οι πορειες και οι διαμαρτυρίες..Οταν ομως εβγαιναν οι εκθεσεις - αυτες οι λιγες που εβγαιναν - για το οτι δεν υπάρχει παραγωγικη βαση, για τις μεγαλες αυξησεις κλπ ολοι κοροιδευαν..
Δε φερουν ευθυνη οι Παν/κοι? κανενας, μα κανενας δεν βγηκε να πει πως δεν παμε καλα..Ο Γιαννιτσης πηγε να κανει μια αλλαγη στο ασφαλιστικο και πεσαν να τον φανε..Γενικα ηταν μια κατασταση που βολευε τους παντες πλην οσων και ηταν αρκετοι, αλλα οχι πλειοψηφια, ηταν εκτος συστήματος..Μονο που ολοι εμεις, οι εκτός , δεν καταλαβαιναμε τι συμβαινει..Ηθελες δουλεια στον ΙΤ? επρεπε να εχει κονε..ηθελες επιχειρηση? κονε με λογιστη και εφοριακο..ηταν η δεν ηταν ετσι??
Υπάρχει σοβαρο ελλειμα στελεχων..ακομα και τωρα που εχω ερθει σε επαφη με ανωτατα στελεχη επιχειρησεων , μουρχεται να γελασω με την αμαθεια που εχουν..Δικιο εχουν που λενε δεν βρισκουμε στελεχη οι μεγαλοι επειχειρηματιες , αλλα ρε λεβέντες ποιος εβαλε τον Οικονομικο Διευθυντη εκει? Τον Γενικο ? Ακομα και τωρα δεν μπαινουν σε θεσεις κλειδια οσοι πρέπει να μπουν λογω εμπειριας και προσοντων αλλα λογω κονε ή φιλίας..Ομως ετσι δεν πας πουθενα...για σκεφτειται κατι αναλογο στο ποδοσφαιρο..στην πχ Μπαρτσελονα να παιζουν οσοι εχουν κονε και όχι οι καλυτεροι σε καθε θεση..οποιος ξερει τον Προεδρο και οποιος πηδαει την γυναικα του Προέδρου..5αρες θα πεφτανε..αυτο ισχυει σε ολα τα σπορ..και στις επειχειρησεις και παντου.. Στην Ελλάδα τι καταφεραμε?? το 90% οσων ηταν σε καλες δουλειες ναναι λογω κονε, καποιας γνωριμιας ή καποιου συγγενη..
Εδω δε φταινε οι πολιτικοι..ξερω στελεχος της ΕΤΕ στο private banking που τον έβαλε ο μπαμπακας μεσω του Καρατζά..και που δεν ξερει τιποτε απολυτως απο διαχειριση..
Το προβλημα λοιπον δεν ειναι μονο το τι γινεται στο Δημοσιο και κυριως θα έλεγα στις ΔΕΚΟ και τους ΟΤΑ..αλλα γενικοτερα.
Θελω να πω πως αν δεν αποφασισει ο καθενας να λειτουργησει πιο αξιοκρατικά δεν γινεται τιποτα..ειτε ειναι επιχειρηματιας είτε είναι πολιτικός είτε πολιτης που πάει να ψηφισει..

Για να αλλαξει αυτο ΄μια μεθοδος υπάρχει..να αλλαξει ο καθενας μονος του και να δει που εφταιξε..να βελτιωση δλδ της ατομικη του συμπεριφορα και να εστερνιστει αλλη φιλοσοφία ζωής. Ετσι καποια στιγμη θα αλλαξει και το κρατος αλλα και όσοι το διοικουν.
Αν λεει πχ ο χ πολιτικος σαχλαμαρες και λαικιζει αλλα αυτο δεν "περνάει" στο μέσο ψηφοφόρο , θα αναγκαστει είτε να αλλάξει είτε θα τα παρατήσει αφου δεν θα βγει..

Αναπτυξη? καπου εκει στο 2014 θα δουμε ΑΝ ολα πανε καλα...νέες θέσεις εργασίας? μαζικα θα δούμε 2-3 χρόνια ΜΕΤΑ , αφου δλδ το ΑΕΠ αρχιζει να γραφει συν...Κλάδοι? με την σειρα που έπεσαν , με την ιδια θα ανέβουν..πχ πρωτος ενιωσε την κριση ο χρηματοοικονομικος..αυτος θα ανακάμψει πρωτος , ΑΝ επαναλαμβανω , πανε όλα καλά. Το real estate? τελευταιο σχεδον..αντιδρά με καθυστέρηση . καπου ενδιάμεσα η κατανάλωση διαρκών αγαθών.

Παντως με ολα οσα εγιναν κα θα γινουν μεση λυση δεν θα υπάρξει..ειτε η χωρα και η οικονομια θα γινει Μπαγκλαντες, είτε Γαλλικη Ριβιέρα..

Dr. Πάνος Δάντης, DBA,CEFA,CAM

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 07, 2012 7:58 pm 
Χωρίς σύνδεση

Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι για τους ΔΥ...

εγώ είμαι αορίστου χρόνου ΔΥ μηχανικός με μεταπτυχιακό και διδακτορικό...

επειδή το κύκλωμα της υπηρεσίας φοβάται μη γίνω προιστάμενος μετά από 20 χρόνια, με βάζει να φτιάχνω τα κομπιούτερ της υπηρεσίας (εκτός από πολλές άλλες δουλειές ΜΟΝΙΜΩΝ που με βάζουν να κάνω που είναι πανάσχετοι).....

δηλαδή το περισσότερο χρόνο φτιάχνω τα κομπιούτερ από ΜΟΝΙΜΕΣ γιαγιάδες ή μεσόκοποες κυρίες, κυρίως ΔΕ (απόφοιτες λυκείου) οι οποίες δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν κομπιούτερ.. δεν μπορούν να δουν ούτε τα μέιλ τους... κάθε φορά πρέπει να τους λέω πώς να μπαίνουν στα μέιλ τους... φυσικά, δεν μπορούν να φτιάξουν ένα έγγραφο με τον υπολογιστή και το δινουν στη δακτυλογράφο, η οποία είναι ΜΟΝΙΜΗ και μιλάει στο τηλέφωνο 6 από της 8 ώρες της εργασίας της... την υπόλοιπη 1 μία ώρα; κάνει τηλεφωνικό family administration ή προσπαθεί να διαβάσει για να πάρει πτυχίο από το ανοιχτό πανεπιστήμιο και να γίνει προισταμένη...

είμαστε 4-5 διδάκτορες ή μεταπτυχιακοί (αορίστου χρόνου κατά 90%) που προσπαθούμε να κάνουμε όλη τη δουλειά και καμιά 20 μεσόκοπες ΜΟΝΙΜΕΣ κυρίες που μιλάνε στο τηλέφωνο για μουσακάδες, βλέπουνε τούρκικα σήριαλ (σε αυτό έχουν ταλέντο στο να μαθαίνουν, απίστευτό!)... φυσικά, οι ΜΟΝΙΜΟΙ δεν θεωρούν ότι πρέπει ΚΑΙ να δουλέψουν, ΑΦΟΥ είναι ΜΟΝΙΜΟΙ...

επίσης απίστευτο είναι ότι αν χαλάσει το κομπιούτερ μίας από αυτές της κυρίες ή βγει το καλώδιο του κομπιούτερ τους από τη πρίζα, με καλούν να τους το φτιάξω και ούτε το τηλέφωνο δεν σταματούν.. συνεχίζουν να μιλούν στο τηλέφωνο, για μουσακάδες ενώ περιμένουν να τους συνδέσω το κομπιούτερ...

τα συμπεράσμτα δικά σας...

please, διαδώστε το...

όταν λέμε ΜΟΝΙΜΕΣ μιλάμε κυρίως για αγράμματες αορίστου, που την δεκαετία του 90 με κάποια προεδρικά διατάγματα έγιναν ΜΟΝΙΜΕΣ..

περιττό να σας πώ ότι η προισταμένη μου, που έχει την ίδια ηλικία με μένα, είναι ΤΕΙ λογιστικής... μπήκε 21 χρονών από το παράθυρο με κάτι περίεργες συμβάσεις, έγινε αορίστου, και κάποια στιμή μονιμοποιήθηκε όπως οι περισσότεροι ΜΟΝΙΜΟΙ, την δεκαετία του 90...

εγώ αυτήν την περίοδο τελείωσα το πολυτεχνείο, έκανα 18 μήνες στρατό με όλα τα συνεπακόλουθα (3 μήνες περίμενα να καταταχτώ, τελείωσα σεπτέμβρη οπότε έχασα 1 χρόνο περιμένοντας), έκανα μεταπτυχιακό, διδακτορικό, δούλεψα σε βιομηχανία 2 χρόνια (έκλεισε), ήμουν σε τεχνική εταιρεία δύο χρόνια, ελ. επαγγελματίας για 8 χρόνια....
όταν, πήγα στο δημόσιο, η προισταμένη μου ήταν ήδη ΜΟΝΙΜΗ προισταμένη... τώρα παίρνει 400 ευρω περισσότερα από μένα και είναι προισταμένη μου...

Τελευταία επεξεργασία από mirabilis και Παρ Δεκ 07, 2012 8:26 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 07, 2012 8:16 pm 
Χωρίς σύνδεση

Μη νομίζετε ότι παίρνω μισθό ως ΔΥ και είμαι από τους τυχερούς.. Παρόλα τα προσόντα παίρνω 1000 ευρώ το μήνα και σκέφτομαι να δώσω 6000 για να κάνω MBA μπας και ξεφύγω από το κύκλωμα των τρωκτικών...

δηλαδή, θα κάνω MBA μήπως και βρω αξιοπρεπή δουλειά στον ιδωτικό τομέα, όπου κι εκεί το μόνο προσόν είναι η γνωριμία με βουλευτές (δυστυχώς- και μιλάμε ότι θέλουμε ανάπτυξη)..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 07, 2012 9:26 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Δάντης έγραψε:
Ωραια συζητηση βλεπω εχει ανοιξει εδω και μέρες..
Ποιος φταιει? Οι πολιτικοι ας πουμε σε ποσοστο 60% και ο λαος 40% ..γιατι ο λαος τοσο? γιατι αν θυμαστε, οταν ηταν για καμια Νικαραγουα ή τιποτα διαδηλωτές στην Δυση , να οι πορειες και οι διαμαρτυρίες..Οταν ομως εβγαιναν οι εκθεσεις - αυτες οι λιγες που εβγαιναν - για το οτι δεν υπάρχει παραγωγικη βαση, για τις μεγαλες αυξησεις κλπ ολοι κοροιδευαν..
Δε φερουν ευθυνη οι Παν/κοι? κανενας, μα κανενας δεν βγηκε να πει πως δεν παμε καλα..Ο Γιαννιτσης πηγε να κανει μια αλλαγη στο ασφαλιστικο και πεσαν να τον φανε..Γενικα ηταν μια κατασταση που βολευε τους παντες πλην οσων και ηταν αρκετοι, αλλα οχι πλειοψηφια, ηταν εκτος συστήματος..Μονο που ολοι εμεις, οι εκτός , δεν καταλαβαιναμε τι συμβαινει..Ηθελες δουλεια στον ΙΤ? επρεπε να εχει κονε..ηθελες επιχειρηση? κονε με λογιστη και εφοριακο..ηταν η δεν ηταν ετσι??
Υπάρχει σοβαρο ελλειμα στελεχων..ακομα και τωρα που εχω ερθει σε επαφη με ανωτατα στελεχη επιχειρησεων , μουρχεται να γελασω με την αμαθεια που εχουν..Δικιο εχουν που λενε δεν βρισκουμε στελεχη οι μεγαλοι επειχειρηματιες , αλλα ρε λεβέντες ποιος εβαλε τον Οικονομικο Διευθυντη εκει? Τον Γενικο ? Ακομα και τωρα δεν μπαινουν σε θεσεις κλειδια οσοι πρέπει να μπουν λογω εμπειριας και προσοντων αλλα λογω κονε ή φιλίας..Ομως ετσι δεν πας πουθενα...για σκεφτειται κατι αναλογο στο ποδοσφαιρο..στην πχ Μπαρτσελονα να παιζουν οσοι εχουν κονε και όχι οι καλυτεροι σε καθε θεση..οποιος ξερει τον Προεδρο και οποιος πηδαει την γυναικα του Προέδρου..5αρες θα πεφτανε..αυτο ισχυει σε ολα τα σπορ..και στις επειχειρησεις και παντου.. Στην Ελλάδα τι καταφεραμε?? το 90% οσων ηταν σε καλες δουλειες ναναι λογω κονε, καποιας γνωριμιας ή καποιου συγγενη..
Εδω δε φταινε οι πολιτικοι..ξερω στελεχος της ΕΤΕ στο private banking που τον έβαλε ο μπαμπακας μεσω του Καρατζά..και που δεν ξερει τιποτε απολυτως απο διαχειριση..
Το προβλημα λοιπον δεν ειναι μονο το τι γινεται στο Δημοσιο και κυριως θα έλεγα στις ΔΕΚΟ και τους ΟΤΑ..αλλα γενικοτερα.
Θελω να πω πως αν δεν αποφασισει ο καθενας να λειτουργησει πιο αξιοκρατικά δεν γινεται τιποτα..ειτε ειναι επιχειρηματιας είτε είναι πολιτικός είτε πολιτης που πάει να ψηφισει..

Για να αλλαξει αυτο ΄μια μεθοδος υπάρχει..να αλλαξει ο καθενας μονος του και να δει που εφταιξε..να βελτιωση δλδ της ατομικη του συμπεριφορα και να εστερνιστει αλλη φιλοσοφία ζωής. Ετσι καποια στιγμη θα αλλαξει και το κρατος αλλα και όσοι το διοικουν.
Αν λεει πχ ο χ πολιτικος σαχλαμαρες και λαικιζει αλλα αυτο δεν "περνάει" στο μέσο ψηφοφόρο , θα αναγκαστει είτε να αλλάξει είτε θα τα παρατήσει αφου δεν θα βγει..

Αναπτυξη? καπου εκει στο 2014 θα δουμε ΑΝ ολα πανε καλα...νέες θέσεις εργασίας? μαζικα θα δούμε 2-3 χρόνια ΜΕΤΑ , αφου δλδ το ΑΕΠ αρχιζει να γραφει συν...Κλάδοι? με την σειρα που έπεσαν , με την ιδια θα ανέβουν..πχ πρωτος ενιωσε την κριση ο χρηματοοικονομικος..αυτος θα ανακάμψει πρωτος , ΑΝ επαναλαμβανω , πανε όλα καλά. Το real estate? τελευταιο σχεδον..αντιδρά με καθυστέρηση . καπου ενδιάμεσα η κατανάλωση διαρκών αγαθών.

Παντως με ολα οσα εγιναν κα θα γινουν μεση λυση δεν θα υπάρξει..ειτε η χωρα και η οικονομια θα γινει Μπαγκλαντες, είτε Γαλλικη Ριβιέρα..

Kυριε Π.Δαντη, και βεβαια ευθυνεται και ο λαος,,,δεν γνωριζω τα ποσοστα αλλα σιγουρα ευθυνεται,,,

Αλλα κυριε Δαντη,οταν π.χ για να κλεισει καποιος ενα ραντεβου σε νοσοκομειο η για μια μεταθεση, θα επρεπε να περασει
απο γραφειο βουλευτη (μιλαω για παλια)νομιζω τοτε δεν ειχε και πολλες επιλογες..παρα να μεινει δεμενος του πολιτικου
συστηματος,,,γιατι εαν δεν εκανε αυτο, θα ηταν στο περιμενε,,,

Παρακαλω μηπως κανω λαθος???

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 07, 2012 11:22 pm 
Χωρίς σύνδεση

Λεστατ εμείς θα πάμε στα διαλα αλλά θα έρθεις κι εσύ μαζί μας νομίζω. Από ότι θυμάμαι εσύ δεν έλεγες απλά για απολύσεις, εσύ ποθ έχεις τους πολλούς φίλους ορκωτούς λογιστές που είναι και τα λαμόγια της υηλής κοινωνίας που αν δεν χρηματιστούν δεν παίζει να κουνήσουν κώλο για να κάνουν μια τίμια δουλειά-άρα όπως και να έχει πάλι κωθώνια είναι, είχες ανοίξει poll και είχες ζητήσει αν ψηφιστεί ποιόν Δ/Υ θέλει ο κόσμος να δει απολυμένο. Καταλαβαίνω ότι είσαι βαθιά καπιταλοεθνικιστής αλλά οι μέθοδοί σου θυμίζουν άλλες εποχές τις οποίες ο οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος θα τις ενέτασσε στις εποχές starter της σημερινής κατάστασης. Είσαι από αυτούς που δεν τους νοιάζει τίποτα παρά μόνο η γούνα τους αγαπητέ μου. Και από τότε σου το είχα πει ότι αν γίνουν απολύσεις με την ίδια ασυδοσία που έγιναν οι προσλήψεις, τότε μέσα θα μείνουν οι άχρηστοι και έξω θα βγουν οι άξιοι. Κι εσύ θα συνεχίζεις να είσαι φίλος με τους ορκωτούς. Που βεβαίως βεβαίως θα μείνουν μέσα. Ξανασκέψου το λοιπόν χωρίς το σύνδρομο του "όλοι θέλουν να με φαν". Δεν είσαι ο θεός. Χαλάρωσε. Όλοι το ίδιο θέλουμε. Απλά κάποιο το θέλουν μεθοδικά και με σωστό τρόπο και κάποιοι σκυλιάζουν γιατί θέλουν να κάνουν τον χαλίφη στη θέση του χαλίφη μάλλον. Κι από τότε ακόμη δεν το κατάλαβες.

Υ.Γ. Ούτε ο Μητσοτάκης δε βγαίνει να πει ότι είχε δίκιο όταν κατηγόρησε τον Παπανδρέου ότι μας στέλνει ευθεία στο ΔΝΤ. Ξανασκέψου το.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Δεκ 08, 2012 9:56 pm 
Χωρίς σύνδεση

αυτούς τους Δ/Υ εννούμαι όλοι μας, αυτούς που περιγράφει ο mirabilis.
Δεν υπάρχει κράτος χωρις Δ/Υ.
αλλά για να γινουμε κρατος σοβαρό θα πρέπει ... χωρίς αυτούς να προχωρήσουμε.

fufutos
ο Μητσοτάκης ηταν ο μοναδικος πολιτικός που μας επενθύμιζε για το χρέος...
και ομως ολοι μας εν χορώ με την μουσική του χιλιο-επιδοματουχου μικι ομαδικά... τον διαλόστελνεμαι ολοι μαζι.

ναααα! μας ολοι μας.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Δεκ 08, 2012 10:25 pm 
Χωρίς σύνδεση

παίδες, ξαναβάζω το γκάλοπ γιατί, λογικά, κάτι από αυτά τα 4 θα λάβει χώρα το 2013...

όποιος έχει άποψη ας ψηφίσει

Πιο σενάριο ψηφίζετε;

α) το 2013 τα χρηματιστήρια θα δούνε νέα υψηλά, δηλαδή dow 15-16000 και βάλε..

β) θα δούμε μέσα στο 2013 νέο κραχ χειρότερο από το προηγούμενο...

γ) το β και μεγάλης έκτασης πόλεμοι στη μέση ανατολή...

δ) στάσιμη η κατάσταση ή ελαφρά ανοδική όπως το 2012

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 308, 309, 310, 311, 312, 313, 314 ... 343  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: