neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1041, 1042, 1043, 1044, 1045, 1046, 1047 ... 1491  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 07, 2012 6:00 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα όλη μέρα σ όλους, πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία...!

Ο Αντώνης στην "Μπιλντ" τα είπε πολύ ωραία και η συνέντευξη μάλλον είχε τίτλο..."Χίλιες και μια νύχτες του Αντώνη"...!
Εν τω μεταξύ η ύφεση και η ανεργία καλπάζουν...!

Ο Βενιζέλος συνεχίζει το καραγλιοζιλίκι κατά της Χρυσής Αυγής και έχει με το μέρος του την Εβραϊκή κοινότητα Ελλάδας και τους μουσουλμάνους Ελλάδας...!
Καλά λένε..."Μωραίνει Κύριος..."...!

Τα τελεσίγραφα και οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου δίνουν και παίρνουν για όλους και για όλα...!

Παρά τις εκατέρωθεν άθλιες "ανακοινώσεις" μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, ευτυχώς, τίποτε σπουδαίο δεν έγινε στις χθεσινές διαδηλώσεις για τον Γρηγορόπουλο...!

Το θέατρο με το "φορολογικό" συνεχίζεται κανονικά...!

Κάτι ακούστηκε ότι οι οικολόγοι, θα κάνουν προσφυγή να σταματήσουν και τυχόν χερσαίες έρευνες για πετρέλαιο, διότι ενοχλούνται οι γαιοσκώληκες...!:)

Χα χα χα ..να και μια καλή είδηση για..."Κερατοφοβικούς"...!:):):)

http://www.newsbeast.gr/weird/arthro/45 ... is-imeras/

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 07, 2012 7:14 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλό βράδυ σ όλη την παρέα και πάντα με αισιοδοξία...!

Μας "έσφαξαν" πάλι οι τραπεζίτες με το γάντι...Όπως ο Τοτός παρακάτω...!:):)

Μια μέρα, η οικογένεια του Τοτού, αποφάσισε να επισκεφθεί μια φιλική τους οικογένεια. Ο γιος τους όμως, είχε μια ιδιαιτερότητα. Δεν είχε αυτιά. Οπότε, οι γονείς του Τοτού, τον συμβούλεψαν να μην κάνει καμία ερώτηση για τα αφτιά του παιδιού και τους φέρει σε δύσκολη θέση. Καθώς ο Τοτός συζητούσε με τον πατέρα του παιδιού λέει:

- Ο γιος σας βλέπει καλά;

- Ναι, πολύ καλά.

- Σε 20 χρόνια; Θα βλέπει καλά;

- Πιστεύω πως θα βλέπει καλά.

- Σε 40 χρόνια; Θα βλέπει;

- Ε, σε 40 χρόνια, μάλλον θα χρειαστεί γυαλιά.

- Και που θα τα στηρίζει;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 07, 2012 7:29 pm 
Χωρίς σύνδεση

Κα κα κα!

Μια ομάδα πειρατών πηγαίνει στο Αιγαίο, μ'έναν κεκέ στο τηλεσκόπιο. Αυτός αρχίζει να φωνάζει:
- Κα, κα, καράβι!!
Μα άργησε να το πει και το ξένο καράβι χτύπησε το πειρατικό και το βύθισε.
Οι πειρατές που επέζησαν πηγαίνουν σ'ένα κοντινό νησί και φτιάχνουν άλλο καράβι.
Μετά από δυο-τρεις μέρες ο κεκές φωνάζει:
- Κα, κα, κα...
Όλοι οι πειρατές βουτάν στην θάλασσα για να μην βυθιστούν, και ο κεκές ξαναφωνάζει:
- Καρχαρίες!!!!!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Δεκ 08, 2012 6:53 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα όλη μέρα σ όλους τους φίλους και συναγωνιστές,για λίγο ακόμη μάλλον, γιατί σκέφτομαι σοβαρά να τα "ρίξω" όλα ένα πούλημα, να πάρω τη ζημιά μου και να μην ξανασχοληθώ με το ΧΑΑ...!

Μπερλουσκόνι έρχεται στην Ιταλία και Τσίπρας στην Ελλάδα να έχει και κανένα εμπόδιο το Ράιχ και όχι μόνο "προσκυνητάδες"...!

Ο Χριστόφιας με δάκρυα στα μάτια έβαλε την Κύπρο κάτω από την μπότα του Ράιχ και του ΔΝΤ και θυμήθηκα τον άθλιο ΓΑΠ, που μας έβαζε με τα ΜΜΕ του να πανηγυρίζουν σχεδόν για τη σωτηρία της χώρας από τα "πιστόλια" του...!
ΝΑΙ ακομη κυκλοφορεί ελέυθερος...!

Ο Βενιζέλος συνεχίζει το θέατρο με τη Χ.Α. και δε βλέπει ότι, ούτε στη βουλή δε θα είναι στις επόμενες εκλογές, αν δεν τον πάρει στη ΝΔ ο συναίτερος...!

Έχουμε και κάτι περίεργες "καταγγελίες" από μετανάστες κακοποιημένους, από χρυσαυγίτες στο Ρόιτερ κ.λ.π...Που κάτι επικίνδυνο ψιλιάζομαι "παίζουν" για τη χώρα...!
Ακόμη και να στραβοκατουρήσει πια μετανάστης...Θέμα στα ΜΜΕ γίνεται και φταίει ο Μιχαλολιάκος...!
Δεν υποστηρίζω επ ουδενί τη βία, απ όπου κι αν προέρχεται(εκτός από απολυμένο εργαζόμενο σε κάποιο βαθμό ή προς παιδεραστή), αλλά κάτι ύποπτο "παίζει" και με το αβαντάρισμα του θνήσκοντος ΠΑΣΟΚ...!
Τέλος πάντων, αν νομίζουν ότι έτσι εκθέτοντας ΟΛΗ τη χώρα, κάνουν κακό στη Χ.Α...Κάνουν μεγάλο λάθος...!

Η ΕΛΑΣ έκανε πάλι το "θαύμα" της και άφησε να ξεφύγει ολόκληρη συμμορία ληστών μέσα από τα χέρια της...!
Θα μου πείτε με τα ψίχουλα που παίρνουν πια οι αστυνομικοί, θα παραπατάνε από την πείνα...!
Ίσως να στείλουν οι ευρωπαίοι σωτήρες μας και λίγο γάλα και λίγα φρούτα και γι αυτούς, όπως θα στείλουν για τα σχολεία...!
Πάει και το Καγιέν, του "δημοσιογράφου του λαού" Μάκη..!

Ο πατριώτης Στουρνάρας ,"αποφασίζει και διατάσσει" να εισπράττει η ΔΕΗ παράνομα το χαράτσι...!
Άντε και σ ανώτερα...!Και στρατηγό διοικητή...!:)

Κατά τ άλλα όλα καλά, όλα ανθηρά...!

Υ.Γ.
Το φορολογικό το μελετά ακόμη ο Αντώνης και το κάνει κάθε μέρα και πιο λογικό...!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Δεκ 08, 2012 6:55 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλό Σαββατόβραδο στους φίλους-συναγωνιστές και πάντα με αισιοδοξία, παρά τη συνεχή "σφαγή" από τους "πατριώτες"...!

Υπάρχουν και τα καλά της κρίσης...!:)

Δέκα λόγοι που... μου αρέσει η οικονομική κρίση

1. Μου αρέσει που όταν λέω για αύξηση στο αφεντικό μου δεν με αγριοκοιτάζει πια, αλλά λιώνει στα γέλια. Άσε που έδιωξε μερικούς που δεν μου άρεσε η φάτσα τους.

2. Μου αρέσει που πολλοί φίλοι μου μετανάστευσαν για καλύτερο μέλλον, γιατί έτσι θα έχω extra προορισμούς διακοπών στο εξωτερικό.

3. Μου αρέσει που ακρίβυνε η βενζίνη και χρησιμοποιώ λιγότερο το αυτοκίνητο. Γιατί αυτό σημαίνει ότι θα το έχω περισσότερα χρόνια και κάνω καλό και στην καρδιά μου, αφού περπατάω περισσότερο. Άσε που όταν πάμε βόλτα με τους φίλους μου όλοι πια τσοντάρουν για βενζίνη ενώ παλιά έκαναν τον Κινέζο.

4. Μου αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά. Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον!

5. Μου αρέσει που το μέλλον της χώρας είναι αβέβαιο, γιατί σε όλους μας έλειπε λίγο-πολύ η περιπέτεια στη ζωή μας.

6. Μου αρέσει που βλέπω αυτούς που αποταμίευαν τόσα χρόνια να χάνουν τα λεφτά τους, γιατί νιώθω καλύτερα που εγώ τα χάλαγα πάντα μέχρι τελευταίο ευρώ και τώρα από «σπάταλος» έγινα «προνοητικός», γιατί τουλάχιστον πρόλαβα και τα χάρηκα.

7. Μου αρέσει που αν πω ότι δουλεύω 2 φορές τη βδομάδα με κοιτούν με συμπάθεια και μου λένε κουράγιο, ενώ πιο παλιά σκεφτόντουσαν «ρε τον τεμπέλη».

8. Μου αρέσει που θα έχω και εγω μία ιστορία πόνου και δυστυχίας να λέω στις επόμενες γενιές για το παρελθόν της χώρας, όπως εμείς ακούγαμε για Χούντα και Κατοχή.

9. Μου αρέσει ο καφές που κερδίζω στο τάβλι με φιλαράκια γιατί αποτελεί το 2%του μισθού μου, που σημαίνει ότι σε 50 παρτίδες έχω βγάλει έναν μισθό.

10. Μου αρέσει που είμαι σίγουρος πλέον ότι οι γυναίκες δεν με θέλουν για τα λεφτά μου.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Δεκ 09, 2012 7:21 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα όλη μέρα σ όλους τους φίλους-συναγωνιστές και πάντα με αισιοδοξία και χαμόγελο...!

Χρόνα πολλά στις Αννούλες μας...!

Το ΔΝΤ κάτι φημείται ότι μας αφήνει, αφού ξέρει οτι το πρόγραμμα που έφτιαξε το ίδιο...Δε βγαίνει...!
Έτσι εξαρτώμεθα μόνον από τους γερμανούς πια...Ζήτω το Ράιχ...!
Στα πλαίσια των καλών σχέσεων μεταξύ των γερμανικών επαρχιών, ο Σαμαράς επισκέπτεται τη Βαυαρία...!

Ο Στουρνάρας ψάχνει ακόμη τρόπο να καλύψει την παρανομία των διοικήσεων των τραπεζών...Το κρυπτο-κούρεμα πήγε καλά και έρχεται η δόση, να πάρουν και τα λεφτά τους οι καημένοι οι δημ. υπάλληλοι και να έχουν λαμβάνειν οι υπόλοιποι...!

Η λίστα Λαγκάρντ ξανάρχεται και ολόκληρη...Κάποιοι τρέμουν...!

Δωράκι και στους δικαστές, η δόση των αναδρομικών το Γενάρη, για να δουλεύουν...!

Ο σοβαρός "κύριος καθηγητής" Σημίτης πήρε αποζημίωση θύματος τρομοκρατίας...
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/4 ... mokratias/

Καλημέρα και πάλι και καλή καρδιά...!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Δεκ 09, 2012 2:11 pm 
Χωρίς σύνδεση

......Καλημέρα......με τα ωραία ΧΙΟΝΙΑ........

...http://www.youtube.com/watch?v=Eyp2cTo0SCA

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Δεκ 09, 2012 2:43 pm 
Χωρίς σύνδεση

..Η προφητεία των Μάγια για το τέλος του ....ΠΑΣΟΚ.... και τα... τρελά κέρδη.......

...Λύσσαξε ο ΜΠΕΝΥ το Καλό ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ.....μια του φταίει το ΠΑΣΟΚ....μια η λίστα της υπολίστας Λαγκάρντ.....μια η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....μια η 21 Δεκεμβρίου του 2012..!!!!!!

...Ο Δημοκράτης Πάγκαλος αναζητείται μέσω του Ελλ Ερυθρού Σταυρού....................ο ευρών "αμοιφθήσεται" ............

..........................................EXEIS KORMI ARAPIKO ...............................................

http://www.youtube.com/watch?v=hKCq9vg7cCA

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Δεκ 09, 2012 2:47 pm 
Χωρίς σύνδεση

.....Αφιερωμένο στην ΧΡΥΣΑΥΓΗ και στο ΧΑΑ....

.....http://www.youtube.com/watch?v=il7d-_0D2hs

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Δεκ 09, 2012 5:06 pm 
Χωρίς σύνδεση

..........Ακούγοντας λοιπόν τα παρακάτω κομμάτια φανταστείτε απλά ότι ντάμα σας είναι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου, κλείστε τα μάτια ακολουθώντας τα βήματα της καρδιάς σας.

....http://www.youtube.com/watch?v=mn08T1nyHOA

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1041, 1042, 1043, 1044, 1045, 1046, 1047 ... 1491  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 101 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: