neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1081, 1082, 1083, 1084, 1085, 1086, 1087 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 14, 2013 4:12 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

XANODOS έγραψε:
Ευάγγελε

να πως το δικαιολογεί ο Λεο την μεγάλη πτώση των τραπεζων...

Αν η Attica bank που έχει διασφαλίσει την αμκ των 199 εκατ υποχωρεί σε 2 μέρες 46%.... προετοιμαστείτε για το τι θα συμβεί στις μεγάλες τράπεζες

– Πτώση έως -80% στις μετοχές των τραπεζών που δεν καλύψουν το 10% της ελάχιστης συμμετοχής

Κανενα αδικο...μονο που βλεπω κανεις δεν σχολιασε οτι ΠΡΙΝ την ανακοινωση της αυξησης της η Αττικης εκανε τρελλο ανοδικο ραλλυ,που την εφερε σε ψηλα διετιας,ιδια με αυτα του Νοεμβρη..

Το τι εγινε ΜΕΤΑ την ανακοινωση απολυτως φυσιολογικο...παρεπιπτοντως ιδανικη για trading αργοτερα ;)

Οσο για τις υπολοιπες καλα κανεις δεν υποψιεαψεται τιποτα μετα και την ανακοινωση Δημοσιας της Ετε...οτι δηλ πανε για αργοτερα απο οτι ειχαμε υπολογισει και προφανως ο μεσος ορος δεν παιζει ακομα κανενα ρολο..

Με μεγαλοστελεχος της Ετε που μιλησα ,μου απεκλεισε χαρακτηριστικα να γινει αυξηση πριν τον Σεπτεβρη στην νεα ΤΡαπεζα,που θαχει αλλο αριθμο μετοχων και βεβαια αναπροσαρμοσμενη τιμη...

π.ς.

Μου φαινεται αστειο παντως να σχολιαζονται τραπεζικα σε αυτην την ενοτητα πουναι η μονη που εδω και 3 χρονια πια ,προειδοποιει για την κονιορτοποιηση που θα επιβληθει σε οσους αφελεις συνεχιζουν να τις προτιμουν απο μετοχες που ΔΕΝ θα χρειαστουν χρηματα..

Τοτε που οι πολλοι διαβαζαν για το μεγαλυτερο ραλλυ!!!ολων των εποχων.... 8-)

Εννοω παντα μακρο ετσι??
τωρα σαν trading μια χαρα λεφτα εδωσαν και θα συνεχισουν να το κανουν ακομα πιο εντονα στους μηνες που ακολουθουν

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 14, 2013 4:21 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Και για του λογου το αληθες να το διαβασει ο Πετραν..

Αττικης απολυτα χαμηλα 0.19 σεντ...γυρω στα 0.40 αρχες Σεπτεβρη...
ανοδικο ραλλυ μεχρι τα 0.70 και ανακοινωση αυξησης που την ξαναφερνει στα νορμαλ επιπεδα του Σεπτεβρη...

Αν αυτο φιλε Λεωτσακο ειναι προκριμα του τι θα συμβει στις αλλες το αναμενουμε εναγωνιως :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 14, 2013 6:31 pm 
Χωρίς σύνδεση

Eθνική Τραπεζα: Σχέδια για έξοδο από το NYSE
Ωριμάζει στις τάξεις της διοίκησης της Εθνικής η απόφαση να αποχωρήσει από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, όπου, ως γνωστόν, τελούν υπό διαπραγμάτευση ΑDR της τράπεζας.

Το σχέδιο βρίσκεται ακόμα στα αρχικά του στάδια, καθώς σύμφωνα με τα ισχύοντα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, από τη στιγμή που θα κατατεθεί το αίτημα στις αρχές ως και την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτείται μακρύ χρονικό διάστημα.

Φτάνει ακόμα και τους 18 μήνες...
http://www.euro2day.gr/chameleon/139/ar ... ticle.aspx

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 15, 2013 4:22 pm 
Χωρίς σύνδεση

verdadeiro έγραψε:
Lestat έγραψε:
βαγγέλη να αρχίσουμε να ψάχνουμε σιγά σιγά το ΜΟΔ της ΠΕΙΡ?

Ουτε οροι εχουν ανακοινωθεί, ούτε τιποτα

η ατε καθαρή πια και η αγρας εχουν πολλές κρυμμένες (και άγραφες) υπεραξιες- και τα οποια αποτελέσματα τους δεν θα φανούν πριν το τελος του 13 (στις οικον. καταστάσεις εννοώ)

επίσης έμαθα ότι θα σπασει η σχεση γενικης με μετοχικό ταμείο στρατου (μπηκαν ελεγκτες και βρηκαν ΤΗΝ κακοδιαχείριση μέσα)

Η ΠΕΙΡΑΙΩς εχει ΜΕΓΙΣΤΟ ενδιαφερον πια...

Διευκρινιζω καποια πραγματα και επανερχομαι....επαυτης

Η Αλφα γυρισε θετικη και λογικα...το ΤΤ εχει πολυ μεγαλυτερο ενδιαφερον ΤΩΡΑ

Βαγγελη πιστευεις ακομα αυτο για την ΑΛΦΑ?
Να επαναλαβω πεποιθηση μου ειναι οτι τις μερες που θα ανακοινωσει την αυξηση της θαχει πανω απο 2 στο ταμπλο

π.ς.

Κανενα ρεβερς ΔΕΝ ανακοινωσε η Αττικης...διαβαστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τις ανακοινωσεις

Βαγγελη πιστευεις ακομα αυτο για την ΑΛΦΑ?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 15, 2013 10:27 pm 
Χωρίς σύνδεση

Γνωριζω οτι ο οικοδεσπότης δεν πολυδέχετε τα τεχνικα σε μια εξαλου ρηχη και χειραγωγούμενη αγορα.
Ομως παρολα αυτα εχω την εντυπωση οτι καπου εδω θα κανουμε αν οχι πισωγυρισμα ,τουλαχιστον μια καλη σταση και ισως πρεπει να αυξησουμε ρευστότητα ακομα και σε καλα χαρτια διοτι ηδη εχουν τρεξει αρκετα.
το βαριδι που λεγονται τραπεζες ολοι το περιμενουν και ολο αναβαλετε η ανοδος τους,αν και εχεις πει βαγγελη κατι για 15 Γεναρη οτι και καλα θα αρχισουν να ασχολουνται οι ξενοι
Τελος υπαρχει ο γνωστος Πετρος Λεωτσακος που λεει και ξαναλεει περι κρατικοποίησης και τιμες 0,10 ευρω τρομακτικα,δεν ξερω αν μπορει να βγουν αληθινα.
τα σχολια σου αγαπητε Βαγγελη μετα την καταληψη των 1000αρικου εστω και για δευτερόλεπτα.μηπως πηρε φορα ο ΓΔ προς τα κατω;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 15, 2013 11:06 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Λίγα λόγια εδώ..
Καταρχάς εδώ και μέρες έχω σημειώσει ότι Όπου φτάνουμε σε στόχους πουχουμε στο μυαλό μας...ΠΟΥΛΑΜΕ άσχετα απο τα τεχνικά κλπ..
Τοκανα σε Φολι Μυτιλ ΕΧΑΕ ΔΕΗ τενεργ ινλοτ Μετκα
Γιατί έφτασαν πριν λίγες μέρες τιμές στόχους που καιρο πριν ,είχα στο μυαλό μου...

Τώρα για 15 Γενάρη που όντως ανοίγουν βιβλία οι ξένοι σημείωσα. Επίσης,
ότι κάποιοι τα φουσκώνουν πολυ επίτηδες
και οι ξένοι δεν είναι βλάκες...τα συζηταγαμε με φίλο xanodos..
Τώρα για Τράπεζες άσχετα αν για Άλφα συνεχίζω π.χ. Να το πιστεύω Το 2 πριν...
..το 1.20 έχει ...ιστορία πίσω του...το χιλιοσημειωσα
οποίοι έχουν πάνω απο 20% του χαρτοφυλακίου τους χάριν trading κάνουν λάθος...

Άλλωστε αν η Αγορά μάς κάνει την χάρη να υποχωρήσει ακόμα,οι επιλογές που εδωσα πριν λίγες μέρες θάναι στο δικό μου μικροσκόπιο για επαναγορα και όχι βέβαια τα τραπεζικά Όπου τις μικρές μου θέσεις απλά θα διατήρησω, με τα ματιά στο τρελλο trading που θα μας προσφέρουν οι αυξήσεις...η Αττικης θα σας δώσει μια ιδέα
σε κανά μήνα απο τωρα ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιαν 16, 2013 12:01 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

XTES σας εγραφα για Σεπτεβρη στην ΕΤΕ και οτι τα 50ημερα πανε για ΑΡΓΟΤΕΡΑ

ο Λεω ΣΗΜΕΡΑ συμφωνει μαζι μου :D :D

Παντως μιας που προκειται για παιγνιο για μεγαλα παιδια ,οσοι δεν εχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το μυαλο τους στο tradingκαλο θαναι να απεχουν εντελως απο τα τραπεζικα...μα ΕΝΤΕΛΩς ομως

Δεν κανουν ουτε για αστειο για μακροεπενδυσεις

τους λογους εδω και 3 χρονια πια,οταν η ΕΤΕ ειχε πανω απο 8 και οι πολλοι περιμεναν...ραλλυ!!τους εχω ΠΡΩΤΟΣ χιλιοεξηγησει..

Αντε γιατι καποιοι οψιμοι ..προσπαθπουν να μου κανουν και κριτικη κιολας τωρα πουφτασαν [οπως πρωτος διεκρινα στα ταρταρα]

Και οσοι φουκαραδες αγοραζαν ΕΤΕ στα 8 ευρω τοτε,ουδεμια αισθηση τους κανει αν γραφει 1.20 η 2 στο ταμπλο..
.τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβουν καποιοι ?

Το ζητημα ειναι ναχαν πουλησει τοτε που ταλεγα...
οχι τωρα που στα δεκαδικα κανουμε λιγο trading για ενα 20% του κεφαλαιου μας
και ενω το υολοιπο υπεραποδωσε με τρελλες αποδοσεις το τελευταιο εξαμηνο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιαν 16, 2013 10:23 am 
Χωρίς σύνδεση

Ευάγγελε,

μετα την πλεον διαφαινόμενη μετατόπιση ΑΜΚ προς Σεπτεμβρη, οπως και αλλοι πλεον ανακοινωνουν

ισως το βασικότερο και που ΔΕΝ το βλέπω και πολύ

... απο σημερα ξεκινα και η φθηνη πλεον γραμμη χρηματοδότησης των Ελληνικών τραπεζών απο την ΕΚΤ με τα ιδια επιτοκια οπως και οι υπολοιπες ευρωζωνης τράπεζες

Αρα μάλλον οι ξένοι σε καλή περίοδο επιστρέφουν!!! τυχαίο!!! who knows?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιαν 16, 2013 12:31 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

XANODOS έγραψε:
Ευάγγελε,

μετα την πλεον διαφαινόμενη μετατόπιση ΑΜΚ προς Σεπτεμβρη, οπως και αλλοι πλεον ανακοινωνουν

ισως το βασικότερο και που ΔΕΝ το βλέπω και πολύ

... απο σημερα ξεκινα και η φθηνη πλεον γραμμη χρηματοδότησης των Ελληνικών τραπεζών απο την ΕΚΤ με τα ιδια επιτοκια οπως και οι υπολοιπες ευρωζωνης τράπεζες

Αρα μάλλον οι ξένοι σε καλή περίοδο επιστρέφουν!!! τυχαίο!!! who knows?

Τα βιβλια για Ελλαδα ανοιξαν φιλε μου..

Και οπως το περιμενα δεν μπηκαν ξεκινωντας στα απολυτα ψηλα που οι εγχωριοι οδηγησαν τις μετοχε
ς που κυριως οι ξενοι στοχευουν..αλλα σε λογικη διορθωση τριημερη

Για αυτο αλλωστε πολλες ποιοτικες εξωγενεις εκαναν ψηλα πολλων ετων,πριν τυπου Φολι η Μετκα

Κατα τα υπολοιπα πολλα μικρα δινουν αποδοσεις αλλα θελουν προσοχη ΓΙΑΤΙ ανεβαινουν και με ποια λογικη...

Ας πουμε ο ΝΗρεας απο τις μικρες που παρακολουθω,μεχρι την προηγουμενη βδομαδα ακουγονταν οτι ανεβαινει ωστε να φτασει το 1.35!! που ηταν η τιμη μετατροπης των ομολογιων...

Βεβαια εγω που ειμαι παραδειγμα κατοχος αυτων των ομολογιων ουτε που το σκεφτηκα μιας που εκτος των αλλων αυτη η μετατροπη θα γινονταν μετα διμηνο...αντιθετα η ανοδος η τρελλη του ΝΗρεα απο 0.40 σε 0.80 [και την ...εκταμιευση καποιων]
μου εδωσε προχτες τον πρωτο πλουσιοπαροχο τοκο για τις ΟΜολογιες που φοβομουν πολυ δεν θα πληρωνομουν!!

Φανταζομαι το ιδιο σκηνικο θα επαναληφθει τον Ιουλη που θα πληρωθουμε ξανα!!

Η Αγορα [αυτο τογραψα παραδειγμα] βριθει χειραγωγησης στυγνης και θελει μεγαλη προσοχη στις μικρες κυριως κεφαλοποιησεις

Για Τραπεζες ταχουμε πει..
παιγνιο για μεγαλα παιδια
,που δεν αξιζει πανω απο 20% του συνολικου μας κεφαλαιου του χρηματιστηριακου για οσους θελουν να ρισκαρουν..

Παντως την περιοδο των αυξησεων θαχει καλο trading ,ειδικα αν ειναι εγγυημενες[πιστευω θαναι]

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 17, 2013 10:38 am 
Χωρίς σύνδεση

Βαγγέλη ΕΤΕ με πώληση Εθνικής Ασφαλιστικής- Αστέρα- Θυγατρικών και απορρόφηση της ΕΥΡΩΒ+ επανεκίννηση του φθηνού χρήματος= περίεργη εξίσωση ανακεφαλαιοποίησης

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ

Θα χει τεράστιο ενδιαφέρον εκει

υγ ειμαι ένας απ τους εγκλωβισμένους στην ετε με μ.ο. τα 3,5 ευρώ σε σχέση με το υπόλοιπο χαρτοφυλάκιο που έχει όντως υπεραποδώσει

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1081, 1082, 1083, 1084, 1085, 1086, 1087 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 64 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: