XANODOS έγραψε:
Ευάγγελε,
μετα την πλεον διαφαινόμενη μετατόπιση ΑΜΚ προς Σεπτεμβρη, οπως και αλλοι πλεον ανακοινωνουν
ισως το βασικότερο και που ΔΕΝ το βλέπω και πολύ
... απο σημερα ξεκινα και η φθηνη πλεον γραμμη χρηματοδότησης των Ελληνικών τραπεζών απο την ΕΚΤ με τα ιδια επιτοκια οπως και οι υπολοιπες ευρωζωνης τράπεζες
Αρα μάλλον οι ξένοι σε καλή περίοδο επιστρέφουν!!! τυχαίο!!! who knows?
Τα βιβλια για Ελλαδα ανοιξαν φιλε μου..
Και οπως το περιμενα δεν μπηκαν ξεκινωντας στα απολυτα ψηλα που οι εγχωριοι οδηγησαν τις μετοχε
ς που κυριως οι ξενοι στοχευουν..αλλα σε λογικη διορθωση τριημερη
Για αυτο αλλωστε πολλες ποιοτικες εξωγενεις εκαναν ψηλα πολλων ετων,πριν τυπου Φολι η Μετκα
Κατα τα υπολοιπα πολλα μικρα δινουν αποδοσεις αλλα θελουν προσοχη ΓΙΑΤΙ ανεβαινουν και με ποια λογικη...
Ας πουμε ο ΝΗρεας απο τις μικρες που παρακολουθω,μεχρι την προηγουμενη βδομαδα ακουγονταν οτι ανεβαινει ωστε να φτασει το 1.35!! που ηταν η τιμη μετατροπης των ομολογιων...
Βεβαια εγω που ειμαι παραδειγμα κατοχος αυτων των ομολογιων ουτε που το σκεφτηκα μιας που εκτος των αλλων αυτη η μετατροπη θα γινονταν μετα διμηνο...αντιθετα η ανοδος η τρελλη του ΝΗρεα απο 0.40 σε 0.80 [και την ...εκταμιευση καποιων]
μου εδωσε προχτες τον πρωτο πλουσιοπαροχο τοκο για τις ΟΜολογιες που φοβομουν πολυ δεν θα πληρωνομουν!!
Φανταζομαι το ιδιο σκηνικο θα επαναληφθει τον Ιουλη που θα πληρωθουμε ξανα!!
Η Αγορα [αυτο τογραψα παραδειγμα] βριθει χειραγωγησης στυγνης και θελει μεγαλη προσοχη στις μικρες κυριως κεφαλοποιησεις
Για Τραπεζες ταχουμε πει..
παιγνιο για μεγαλα παιδια
,που δεν αξιζει πανω απο 20% του συνολικου μας κεφαλαιου του χρηματιστηριακου για οσους θελουν να ρισκαρουν..
Παντως την περιοδο των αυξησεων θαχει καλο trading ,ειδικα αν ειναι εγγυημενες[πιστευω θαναι]