Δάντης έγραψε:
Και ξανα-τονιζω οτι μετα την υγεία, η διαχειριση της περιουσίας είναι το πιόσ σημαντικό θέμα. Βλεπω πολλους που ενω δεν γνωριζουν το αντικειμενο παρα ελάχιστα κανουν τα δικα τους..Με την ιδια λογικη σε θεματα νομικου ενδιαφεροντος μπορει καποιος να ενεργησει μεσω σαιτ , μονος του ή να μάθει στα παιδια του μονος του γραμματα και όχι ο δάσκαλος στο σχολείο, ή να χτισει μονος του, χωρίς μηχανικο, ενα σπιτι..
Σωστό δε λέω....Αλλά μιλάμε και για μια χώρα σε οργανωμένη κατάσταση και διαδικασία. Όταν μιλάμε για το απέραντο μπάχαλο, ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να πρέπει να μπεις στη διαδικασία να ψάχνεις πρώτα online και μετά να απευθύνεσαι σε δικηγόρους και καθηγητάδες γιατί διαφορετικά έχουν να δουν τα ματάκια σου και να ακούσουν τα αυτάκια σου..... Μην ξεχνάμε ότι η έννοια του φροντιστηρίου δεν ξεκίνησε από τη μαγκιά και την απεριόριστη ροή χρήματος στον εργαζόμενο. Ξεκίνησε γιατί το σύστημα παιδείας έμπαζε από παντού. Και μην ξεχνάμε ότι σε γενικές γραμμές οι δικηγόροι είναι στη λίστα με τους μεγαλοαπατεώνες της πιάτσας. Εσύ Πάνο μπορεί να προσπαθείς να κάνεις τη δουλειά σου με επιστημονικό γνώμωνα αλλά πίστεψέ με, οι τελευταίες μου εμπειρίες στο δημόσιο και στον εξωτερικά συνεργαζόμενο ιδιωτικό τομέα, στην κλασσική ελλάδα του χθες που ακόμη επικρατεί σήμερα, μου λένε ότι μάλλον τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Έτυχα πολλές φορές τις τελευταίες μέρες σε κατστάσεις και σε κουβέντες που κι εγώ ακόμη που είμαι γενικότερα αρνητικός σε κάποια θέματα έμεινα κόκκαλο. Μόνο που δεν άκουσα επι λέξη "δώσε μίζα". Γιατί το "πες τον μπάρμπα σου να τους τηλεφωνήσει γιατί τον έχουν ανάγκη", το άκουσαααααααααααα. Αν το άκουσαααααααα. Άρα λοιπόν ο ειδικός δεν είναι και αξιόπιστος πάντα. Ή μάλλον δεν είναι αξιόπιστος στις περισσότερες περιπτώσεις. Γι αυτό μάλλον θα πρέπει, όχι να το κάνεις μόνος σου το σπίτι. Αλλά τουλάχιστον να πληροφορηθείς αυτόνομα και αυτοβούλως πάααααρα πολύ πριν απευθυνθείς σε ειδικό. Αυτά στην Ελλάδα.