Lestat έγραψε:
Βαγγέλη ΕΤΕ με πώληση Εθνικής Ασφαλιστικής- Αστέρα- Θυγατρικών και απορρόφηση της ΕΥΡΩΒ+ επανεκίννηση του φθηνού χρήματος= περίεργη εξίσωση ανακεφαλαιοποίησης
ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ
Θα χει τεράστιο ενδιαφέρον εκει
υγ ειμαι ένας απ τους εγκλωβισμένους στην ετε με μ.ο. τα 3,5 ευρώ σε σχέση με το υπόλοιπο χαρτοφυλάκιο που έχει όντως υπεραποδώσει
Καλημερα φιλε μου...
Το ενδιαφερον σημειο στην ΕΤΕ θαναι το trading στην περιοδο των αυξησεων και οχι ακριβως πριν!!
ΤΟΤΕ ολα θαχουν ξεκαθαρισει σαν εικονα και αν εισαι εγκλωβισμενος,απλως ετοιμασε καποιο αναλογο κεφαλαιο...σε συμφερει οσο το δυνατον χαμηλοτερα ωστε να απεγκλωβιστεις ευκολοτερα ΠΡΙΝ μπουν οι νεες...αν με εννοεις
Αυτα φθινοπωρο πια...εχουμε χρηματιστηριακη αιωνιοτητα μπροστα μας..
Ταγραφα συχνα,,οταν πολλοι νομιζαν τον Οκτωβρη οτι η αυξηση της θα ξεκινησει...αυριο!!!που να ξεραν οτι θαναι ενα χρονο μετα!!!
Για αυτο σημειωνα,,,,αλλλες εχουν προτεραιτητα και προτιμω να μην κανω ..προβλεψεις προτου ανακοινωθουν ..
ειναι γενικοτερα πολυπλοκο το παζλ
Και δεν ειμαι καθολου σιγουρο οτι θα χρειαστει να κανουν ριβερς πριν...αλλωστε αυτο ενα πραγμα εξυπηρετει..
πληρη συγκεντρωση για μεγαλη κινηση την στιγμη που πρεπει!!θυμασαι την ΑΤΕ??
π.ς.
Καλα για μετα ..με τον χαρτοπολεμο που θα υπαρξει και τοσα χρονια προειδοποιω δεν το συζητω...