triamora έγραψε:
Τον άκουσα γνωστό παλιό δημοσιογράφο να λέει <<Λιγο πολυ ξερουμε ποιοι και πως κινούν την αγορα.Μην σας φανει παράξενο αν στις επόμενες συνεδριασεις οπως τωρα ξεφορτωνουν τραπεζες και φορτωνουν ΟΤΕ,ΔΕΗ,ΟΠΑΠ κλπ να τα γυρίσουν και να δούμε το αντίθετο εργο>>εννοούσε βεβαια να τρέχουν οι τράπεζες και να πέφτουν τα καθαρόαιμα άτια.Και θα ρωτήσω εγω ο αφελής τους φιλους που λένε ολοι μαζικά οτι <<αυτα είναι η πραγματική οικονομία>> οτι και πριν ήταν όταν απο 30 ευρω πήγαν στο 1 αλλα και ποιοι στην τελική ειναι η Ελληνική οικονομία;Ειναι δυνατή και ισχυρή ή πτωχευμένη με 1,5 εκ ανεργους και μισθούς Ανατολικού μπλοκ ,χωρις δωρα κλπ?Και επειδή στο ΧΑΑ την επενδυση την θυμόμαστε κοντα στα υψηλα για να ξεφορτωσουν μερικοι πονηροι ,τωρα το θυμηθηκαμε;τον Ιουνιο στο 1 ευρω προτρεπαμε να αγορασουμε ΔΕΗ,ΟΤΕ?
πς,αναφερομαι σε αναλυτες ,οχι στον φιλο Βαγγέλη,που είναι όσαση εδω μέσα και που πολυ εξυπνα μιλαει ,τουλαχιστον οσο τον παρακολουθω.
γι αυτο τα γραφω κι εγω εδω και θα ηθελα Βαγγελη και την δικη σου αποψη
Καλημερα
Καλημερα φιλε μου...
ΔΕΗ ΟΤΕ κλπ απο την στιγμη που ο κινδυνος δραχμης απομακρυνθηκε και αυξηση εκει ΔΕΝ θα χρειαστει τελικα,
οπως η Αγορα φοβονταν και θα γινονταν πραγματικοτητα αν χρωστουσαν σε ευρο και εισπρατταν σε ...δραχμες !!λογικο ηταν μετα απο την αποφυγη να υπεραποδωσουν..
Το ιδιο και οι εξαγωγικες η οι εγχωριες με κερδοφορια τυπου ΟΛΘ,,,τα λεω αυτα δυο χρονια πια!!
Τωρα για ΤΡαπεζες λογικα ειναι τα πραγματα!!οι μετοχες που κυκλοφορουν ΔΕΝ ειναι αυτες που θα παιξουν ρολο στα δρωμενα την επομενη πενταετια!!την διαφορα θα την κανουν οι οροι των αυξησεων...μην ξεχνατε οτι περα απο την ιστορια των ΟΜολογων που τις κατεστρεψε ,ειναι κερδοφοροι οργανικα οργανισμοι!!
Οποτε μετα αυξησεις και με συνολο μετοχων μεσα μπορουμε μονο να δουμε ΚΑΘΑΡΑ κερδοφοριες και κεφαλοποιησεις και να συγκρινουμε...
Μεχρι τοτε οσοι το βλεπουν περα απο trading[με οτι κινδυνους εχει αυτο] απλα κανουν λαθος...
Περιμενετε τους ορους!!!ακομα καλυτερα; τα ΚΙΝΗΤΡΑ συμμετοχης!!
π.ς.
Δεν τα γραφω τωρα αυτα φιλε μου το ξερεις;!!! trading ΜΟΝΟ στις ΤΡΑΠΕΖΕς
Διακρατηση ΜΟΝΟ σε οσα δεν θα χρειαστουν αμεσα χρηματα στην Ελλαδα των προβληματων
Το ΦΩΝΑΖΩ εδω και δυο τρια χρονια πια με την ΕΤΕ πανω απο 8 ευρο
,οταν οι πολλοι διαβαζαν για τα ραλλυ τα μεγαλα ολων των εποχων!!αληθεια αυτη η ψυχη που χαθηκε??
Και ομως το 2014 νομιζω θαρθει η ωρα να ανοιξει αυτο το θεμα του ραλλυ στα αληθεια

απο τι τιμες ομως??
Κυριως απο τι κεφαλοποιησεις???