Δάντης έγραψε:
διαφορετικά επειδη υπάρχουν απατεωνες μηχανικοι θαταν καλυτερα να φτιάξει το διαμερισμα μονος σου..
αν εχεις θεματα με την εφορία ή θες να κανεις καποια συμφωνία πηγαινε χωρις δικηγόρο..
αν εχεις προβλημα υγείας μην πας σε γιατρο που αλλωστε οι περισσότεροι είναι φακελακηδες..
Ξέρεις άλλο το απατεώνες και άλλο αυτό που λέω εγώ. Απατεώνες υπάρχουν παντού. Η απατεωνιά, το φακελλάκι κλπ δεν είναι Ελληνικό προνόμιο. Το θέμα είναι ότι οι επιστήμονες της Ελλάδας που κατέουν μια θέση και ένα όνομα γιατί κάποια στιγμή έκαναν κάτι καλό να μην θεοποιούνται και να κατεβάσουν λίγο τη μύτη. Γιατί εγώ θα πάω σε μηχανικό αλλά όχι και να μου λέει, άστο επάνω μου, ξέρω εγώ. Και γιατί δε μου εξηγείς τί θα κάνεις με τα λεφτά μου; Ή να μη μου λέει ο γιατρός θα σου εγχειρήσω το γόνατο και όταν του ρωτάς τί ακριβώς θα κάνει να σου λέει, κι αυτός "ξέρω εγώ".Ε αφού ξέρεις ενημέρωσέ με. Δικό μου είναι το γόνατο. Με ξένο κώλο κάνω κι εγώ τον πούστη. Το ίδιο ισχύει και για τους δικηγόρους και για όλους. Αν είναι να ξέρεις αυτός κι εγώ να είμαι στην άγνοια του τί θα γίνει με την περίπτωσή μου, τότε δυστυχώς απέχω γιατί πάει μία η άλλη συνήιως στο Ελλάντα. Και να σου πω την αλήθεια, λίγο θα με πείραζε το φακελλάκι αν τουλάχιστον ο γιατρός δεν είχε την έπαρση που έχει κατά κανόνα στην Ελλάδα. Μεγάλε γιατρός είσαι (κι εγώ κτηνίατρος) δεν είσαι ο θεός. Ή δικηγόρος είσαι, δεν είσαι ο Αριστοτέλης. Ή ακόμη χειτότερα, Μηχανικός είσαι, δεν είσαι ο σχδιαστής του σύμπαντος. Αυτό είναι το θέμα μου.
Υ.Γ. Όχι που πήγα να αλλάξω πλακάκια και μου βγήκε ένας μηχανικός και μου λέει χρειάζεσαι άδεια μικρής κλίμακας και μάλιστα για να τη βγάλεις πρέπει να μου φέρεις τα σχέδια από την πολεοδομία, να σου κάνω εγώ μια κάτοψη και τομές, να κάνω τον τετραγωνισμό, να βγάλω τα μέτρα και να πας μετά να ζητήσεις την άδεια. Τί λές ρε Καραμήτρο;; Για να αλλάξω τα πλακάκια; Μήπως πρέπει να βγάλω και άδεια από το δασαρχείο για να χρησιμοποιήσω χαρτί για να σκουπιστώ στην τουαλέττα;