XANODOS έγραψε:
fufu
είσαι θυμωμένος (ελπιζω οχι μαζι μας), θέλεις να πετάξεις αλλά ΔΕΝ ξέρεις ακομη προς τα πού? κα΄τι σε βασανιζει ή εχεις μπερδευτεί άγρια...
α) ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΤΙΤΑΝΙΚΟ... αλλά άλλοι τον ρίξανε στα βράχια! ο ενας κοιμόταν και ο άλλος πηδουσε!!!
β) στον ΤΙΤΑΝΙΚΟ χωρουσαν 1000 τόσα άτομα και στην ΚΥΒΩΤΟ μερικά περιστέρια και μερικές χελώνες
Ο Τιτανικός έπεσε σε παγόβουνο και μάλιστα πρόσφατα ανακαλύφθηκε ότι το υλικό με το οποίο ήταν φτιαγμένη όλη η καρένα ήταν κακίστης ποιότητας για την εποχή εκείνη....Ευτυχώς που υπάρχει και ο κομουνισμός και μπορούμε να δικαιολογήσουμε τη θρησκευτική μας άγνοια...
Και ναι. Είμαι θυμωμένος με όλους όσους βγαίνουν στο ρεκλαμ για το πώς διαχειρίζονται τα κοπούκια αυτή την κρίση και το θεωρούν σωστό. Γιατί σημαίνει ότι δεν βλέπουν την τύφλα τους. Δε μίλησα τυχαία για χρηματηστήριο και βρώμικο 99. Τότε κοροϊδία και τώρα κοροϊδία. Και το χειρότερο η κοροϊδία έρχεται από την ίδια την κυβέρνηση. Κατηγορούν ο ένας τον άλλο και όλοι συγκλίνουν ότι πρέπει να παρθούν μέτρα τα οποία στο τέλος δεν τα παίρνουν και την πληρώνει ο κοσμάκης. Και μέσα στον κοσμάκη βάζω και τον εαυτό μου. Βλέπεις φίλε μου, δυστυχώς εγώ έμαθα να ζω πολιτισμένα αλλά από ότι καταλαβαίνω μάλλον σε αυτή την κωλοχώρα, η οποία δεν σώζεται με τίποτα, αν δεν γίνεις καννίβαλος, εγωιστής, ευγενής τρομοκράτης σαν τον Δένδια και το λοιπό υπουργικό συμβούλιο και αν δεν πατήσεις επί πτωμάτων, δεν θα ζήσεις ποτέ. Δυστυχώς για μια ακόμη φορά κέρδισαν οι μετριότητες, οι ανίκανοι και οι καννίβαλοι. Και ο κόσμος συνεχίζει να θέλει καταλληλότερο τον Σαμαρά και να βγάζει πρώτη τη ΝΔ και δεύτερο τον ΣΥΡΙΖΑ με τρίτη τη Χ.Α. Εσύ δεν είσαι θυμωμένος που σε έχουν βάλει σε ένα μαντρί να συζείς με τόσα χαΪβάνια; Ή μήπως θα με πεί κανείς και κομουνιστή τώρα γιατί διεκδικώ το δικαίωμα να ζήσω με ανθρώπους;