O Π.Δαντης εγραψε,
Χαρη να επανέλθω λιγο στο ΧΑΑ..κανεις μικρος δεν τραβα τις αγορές. Εσενα σε εμποδιζει καποιος να παιξεις ΧΑΑ ή Wall ή κατι αλλο? κανεις νομιζω. Ολοι αυτοι οι φιλοι πουναι εδω μεσα κατα 90% είναι στο ΧΑΑ..μπορουν λοιπον να κερδισουν αν το ΧΑΑ ανεβει, όπως και εσυ μπορει να κερδισεις αν ανεβει η wall που επισης δεν κινειται απο μικρους. Τα νησια , τον τουρισμο κλπ θελει νομιζεις καποιους κακους ξενους καποιο κρατος για να τα χάσει..????? Αν ο εστιατορας ή οι ξενοδοχος δεν κανει καλα την δουλεια του θαρθει αλλος , ισως ξενος , και θα πάρει την θεση του..Τα ιδια εχουν γινει παντου..Την Γερμανία και την Ιαπωνία τις ρημάξαν μετα το πόλεμο και ομως ξαναγεννηθηκαν..γιατι δεν παιρνουμε αυτο ως παραδειγμα και αρχισαμε αμεσως τις συνωμοσίες ? Αν εχουμε τα ..παπαρια ως λαος ας το κανουμε και εμεις. Αλλιως θα χαθουμε. Απλα ειναι τα πράγματα ......... Την καλημερα μου σε ολο το neoforum!
K.Δαντη, Δεν εχω κανενα απολυτος λογο να διαφωνησω μαζι σας σε οτι αφορα τα χρηματιστηρια,,,ο καθενας μπορει ελευθερα να επενδυση (ετσι βλεπω τα χρηματιστηρια) σε οποιο χρηματιστηριο του πλανητη,,,τωρα υπαρχουν τα μεσα αρκει να υπαρχουν χρηματα! Βεβαια ενας μικροεπενδυτης ως συνηθως δεν γνωριζει ποτε να μπει και ποτε να βγει απο το χρημ.. και τα αποτελεσματα ειναι γνωστα.. Τωρα σε οτι αφορα για τις επενδυσεις απο ξενους,δεν υπαρχουν καλοι και κακοι επενδυτες αλλα οταν καποιος βαζει τα χρηματα του απωτερος σκοπος ειναι το κερδος,εδω τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Υπαρχει ομως σημερα τετοιο κλιμα στη χωρα μας?(βλεπε σκουριες χαλκιδικης) και οχι μονο,,,κ.Δαντη για μενα ειναι ενα και ισως το πιο σπουδαιο! "Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ"αν δεν αλλαξουμε αυτην τα υπολοιπα εναι περιττα, ως λαος εχουμε το ΕΓΩ και οχι το ΕΜΕΙΣ,περα απο τον εαυτουλη μας δεν βλεπουμε τιποτα αλλο,που ειναι ο εθελοντισμος,που ειναι η γνησια αλληλεγγυη,στο συνανθρωπο μας,μηπως αυτη στα φαναρια με τους ζητιανους/λαθρομεταναστες? αυτη περα το οτι ειναι υποκριτικη μονο ζημια κανει και στους ιδιους,διοτι ειναι θυματα εκμεταλλευσης,,,
Οποια πετρα και αν σηκωσεις θα βρεις λαμογια,δεν βλεπεις μεχρι και τις δωρεες χρηματων που εγιναν για τα παιδια που εχασαν τη ζωη στα τεμπη τα εβαλαν χερι,και μην μου πειτε οτι ηταν μεμονομενο γεγονος,,,που ειναι η ΗΘΙΚΗ,που ειναι η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ,που ειναι η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ,που ειναι ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ,που ειναι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ,που ειναι η ΠΑΔΕΙΑ!!! Κ.Δαντη,ολοι μας τα γνωριζουμε αυτα,αλλα ξερεις πως σκεφτομαστε "Αυτα δεν αφορουν εμας αλλα τους αλλους" μασαμε τα λογια μας κ.Δαντη δεν ειμαστε αληθινοι και αυτο φαινεται παντου και απο τα διαφορα site το πως εκφραζομαστε και το τι λεξιλογιο χρησιμοποιουμε,,,
Κ.Δαντη,κριση υπαρχει στα αλλα κρατη,εδω εχουμε συμφορα,ευχομαι ειλικρινα να πανε ολα καλα,,,αλλα δεν νομιζω..με παλια υλικα καινουργιο σπιτι δεν γινεται!!!
'Το κρατος ειναι μια μεγαλη οικογενεια'
ΧΕΓΚΕΛ 1770-1831 Γερμανος φιλοσοφος
Καλη συνεχεια,
_________________ Νους Υγιης εν Σωματι Υγιει
|