metal1979 έγραψε:
βασικές του βιοτικές ανάγκες
Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά νομίζω ότι ο περισσότερος κόσμος, στις μεγαλουπόλεις,(στην επαρχία ακόμη υπάρχει πισινή και λόγω των δυνατοτήτων στον πρωτογενή τομέα παραγωγής) έχει πέσει αρκετά κάτω από αυτό το όριο. Πλέον έχουν αρχίσει οι αντιδράσεις να οξύνονται και μάλιστα πολύ επικίνδυνα. Και με το
metal1979 έγραψε:
"αν επιβιώσουμε μεχρι τον Ιούνιο, το Σεπτεμβριο θ απογειωθούμε..."
είναι προφανές ότι μονόδρομος είναι το
metal1979 έγραψε:
γι αυτό επιμένω : Ο τροπος θα ακυρωσει το σκοπό...κ τοτε δε θα φταινε οι πολίτες πια...
. Γιατί είναι προφανές; Γιατί είναι λογικό. Ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος είναι αυτός που δεν έχει να χάσει τίποτα. Και αν αυτός που δεν έχει να χάσει τίποτα πεινάει, είναι λογικό να γίνει "καννίβαλος". Στο κάτω κάτω, η κουλτούρα, των τουλάχιστον τελευταίων 40 ετών, εκπαίδευσε τους ανθρώπους με τη λογική "πάτησε επί πτωμάτων, κλέψε, πάρτα από όπου μπορείς, κάνε περιουσία και ζήσε και άσε τους άλλους να πεθάνουν" και είναι λογικό, όταν πεινάσεις το ένστικτό σου να επιτάσσεται από την ίδια σου τη γνώση και την κουλτούρα η οποία χάνεται και αφήνει περιθώρια μόνο στον καννιβαλισμό. Αυτό και θα γίνει.
Και απορώ ακόμη, πως είναι δυνατόν να κοιτάμε το δέντρο (η αριστερά φταίει, ο ΓΑΠ φταίει, οι αγρότες φταίνε, για ότι έγινε) και να μην κοιτάμε το δάσος.
Υ.Γ. Για όποια κουφάλα συνεχίσει να νομίζει ότι είμαι κομουνοαριστερός και θα τρέξει να με κράξει, να του διευκρινήσω ότι έχω αδικηθεί τρομερά από εκείνη την αριστερά που συνείσφερε στα χάλια της χώρας μας. Για να μη μιλήσω για της ίδιας πάστας τη δεξιά που είναι και νεοφιλελεύθερη...