neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1110, 1111, 1112, 1113, 1114, 1115, 1116 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 26, 2013 3:11 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

XANODOS έγραψε:
άκουσες-διάβασες τι είπε ο Σοιμπλε...
μας ζηλευουν, οπως ζηλευουν τους καλούς μαθητες...

Φυσικά και ζουμε σε ελευθερη αγορά και ο καθένας κανει οτι θέλει. Να μην @ουτσο κλαινε ομως και να μη μας ζαλησουν με τα μνημόνια, την Τροικα και τους ξενους Δ/ντες-Πρωθυπουργούς... Γιατι μάγκες-νταηδες και καουμπόυδες με άδεις και τρύπιες τσέπες... τους πάτησε το τραίνο.

συνεχίστε ο καθένας στην σφάιρα του... και καλό ξεμπλέξιμο. Συμπαράσταση Γιοκ...

ζήλειες και μλκς είναι για εσωτερική κατανάλωση. Η αγορά είναι αδίστακτη και ξεκάθαρη...και κόντρα στους νόμους της δεν πάει κανένας...θυμάται κανείς τις χώρες του υπαρκτού?? έβγαζες γκόμενα με levis...δεν μποικοτάραν οι γκόμενες βλέπεις τα δυτικά αγαθά :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 26, 2013 3:17 pm 
Χωρίς σύνδεση

πραγματι τα μπερδεψα πιο πολύ...

ΟΜΩΣ η Αυτορυθμιση έρχεται με προτιμησεις-συνηθειες καταναλωτικές.
χωρις ιδια παραγωγή και αυξηση του ποσοστου προτιμησης ιδιων πόρων-προιόντων (Ελληνες προτιμουν ελληνικά περιξ του 36% Ισπανοι περιξ του 45%, Γερμανοι-Ιταλοι 62%, Γαλλία 65%)

με τέτοια νούμερα τι Αυτορυθμιση θα κάνουμε...

Εν τω μεταξύ η Γερμανία κοντρολαρισε την Αυτορυθμιση... με ετερα ανερχόμενα κορόιδα απο Κινα, Ινδια, Αφρική, Ν. Αμερική... για την επόμενη 10ετία...
και σε 8-10 χρόνια ποιος θα κυκλοφορεί με Merisedes, BMW των 15-20 ετών μπαναλ... ορμαται ξαναδανειστειται για μια νεα Mercedes-BMW...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 26, 2013 3:17 pm 
Χωρίς σύνδεση

by the way Ευαγγελε

απο ποτε ειχαμε να δούμε ΕΧΑΕ να πεφτει 7% ?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 26, 2013 4:34 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

XANODOS έγραψε:
by the way Ευαγγελε

απο ποτε ειχαμε να δούμε ΕΧΑΕ να πεφτει 7% ?

Δεν είναι τυχαίο φίλε μου...σηματοδοτεί πράγματα..
Το ίδιο και η πτώση μετοχών σηματωρων στην ανάκαμψη απο τα χαμηλά
,όπως η ΔΕΗ και ο ΟΤΕ που πέφτουν παραπλήσια ποσοστά...
Η Ελλαδα μας μπαίνει εκ νέου σε περιπέτειες..
Π.ς.
Για Τράπεζες απλά να υπενθυμίσω ότι θαχουμε αυτήν την βδομάδα αποτελέσματα ετήσια!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 26, 2013 4:43 pm 
Χωρίς σύνδεση

IOLAS έγραψε:
XANODOS έγραψε:
άκουσες-διάβασες τι είπε ο Σοιμπλε...
μας ζηλευουν, οπως ζηλευουν τους καλούς μαθητες...

Φυσικά και ζουμε σε ελευθερη αγορά και ο καθένας κανει οτι θέλει. Να μην @ουτσο κλαινε ομως και να μη μας ζαλησουν με τα μνημόνια, την Τροικα και τους ξενους Δ/ντες-Πρωθυπουργούς... Γιατι μάγκες-νταηδες και καουμπόυδες με άδεις και τρύπιες τσέπες... τους πάτησε το τραίνο.

συνεχίστε ο καθένας στην σφάιρα του... και καλό ξεμπλέξιμο. Συμπαράσταση Γιοκ...

ζήλειες και μλκς είναι για εσωτερική κατανάλωση. Η αγορά είναι αδίστακτη και ξεκάθαρη...και κόντρα στους νόμους της δεν πάει κανένας...θυμάται κανείς τις χώρες του υπαρκτού?? έβγαζες γκόμενα με levis...δεν μποικοτάραν οι γκόμενες βλέπεις τα δυτικά αγαθά :D

φοιτητής στο Δ. Βερολίνο, '78-84, απο τέτοιες εμπειρίες!!! αλλά άλλο η φυλακή στο σιδερουν παραπέτασμα και άλλο οι καταναλωτικές συνηθειες.

το παρακάτω μας δίνει ορισμένα νούμερα.
http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=266788

Αυτα για να τα διορθώσουμε πρεπει να δράσουμε... ατομικά και σαν κοινωνία. Ουτε χρόνο έχουμε να περιμενουμε, Ουτε ΤΟΜΑΝΑ εξ ουρανου θα πέσει...

τά ἀγαθά κόποις κτῶνται.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 26, 2013 4:56 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φίλε μου για τις Mercedes-BMW συμφωνούμε απόλυτα όταν έχεις όμως ενα Φιατάκι 10ετίας με τι Ελληνικό προϊόν θα το αντικαταστήσεις;
Ακόμα και με τα πόδια να κυκλοφορώ θα πρέπει να περπατάω ξυπόλυτος γιατί ουτε παπούτσια δεν υπάρχουν Ελληνικά
ακόμη και τα σκόρδα είναι Κίνας και οι πατάτες Αιγύπτου για να μην πούμε για τα προφυλακτικά που είναι προϊόν υψηλής τεχνολογίας και άρα θα πρέπει να κολήσουμε όλα τα αφροδίσια που υπάρχουν
Αλήθεια ο υπολογιστής που γράφεις είναι Ελληνικός; Γιατί εγώ έχω έναν made in china

"(Ελληνες προτιμουν ελληνικά περιξ του 36% Ισπανοι περιξ του 45%, Γερμανοι-Ιταλοι 62%, Γαλλία 65%) "

Για τους λαούς που αναφέρεις καλά κάνουν και προτιμούν τα δικά τους προϊόντα, απορώ με το 36% των Ελλήνων που βρίσκουν αυτά τα Ελληνικά προϊόντα; εκτός αν μιλάμε μόνο για προτίμιση και οχι για αγορά και χρήση, ασε που και οτι υπάρχει έχει μεγαλύτερο κόστος απο τα εισαγώμενα

Κατά τα άλλα και εγώ είμαι οπαδός τον Ελληνικών προϊόντων αλλά....στην πράξη....πώς;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 26, 2013 5:14 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

verdadeiro έγραψε:
XANODOS έγραψε:
Χαρη

το ... Συμφωνω και απαυξανω με αυτα που γραφεις!!!

αναφερόταν στα του Ευάγγελου, και το μπέρδεψα... ελαφρώς.

Καλημέρα..
Μόνο που τα μπερδεψες ακόμα πιο πολυ φίλε μου...

Τι αναφερόταν στα του...Ευαγγέλου..όλη η παράθεση που έβαλες δεν είχε καμμια δική μου γνώμη...διαβάσε το ξανα!!

Όσο για τα υπόλοιπα...ελαστικό και ευέλικτο νόμισμα που επιμόνως ζητούν οι Νότιες χΩρες για να σωθούν,δεν το προσφέρουν με τίποτα πο πλούσιες Βόρειες...να όμως που μέσα απο τα προβλήματα τους ,αυτο έρχεται...
Αυτορυθμιση οπώς λέει πολυ σωστά ο Ιολας...

When Mr. CHANODOS knee writes these things happen ..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 26, 2013 5:21 pm 
Χωρίς σύνδεση

α! Γιώργη θα σε μαλώσω...

παπουτσια π.χ. Boxer
υπολογιστής π.χ. Turbox και ας ειναι τα υλικα του απο Κινα, Ταιβαν κλπ. προστιθεμενη αξία κοιταμε. Εχω Turbox.
σκόρδα π.χ. Εύρου, Θηβας, Θεσσαλίας (εαν δε βρείς και τον διογενικό Θεσσαλό που πουλαει σκόρδα με το παλιο του κλειστό ΒΑΝ εκει να δεις ποιήματα και ευλογίες περι του σκόρδου)

παρε τα απορυπαντικά... που έμαθε η καθε κυρα "κατινα" να θέλει Ariel, Dixan, klp εισαγόμενα οταν πριν 30 χρόνια τα έπλαινε στο ποτάμι με σταχτι και ??? εχουμε το Αρκαδι... αλλά τι θα πουμε εαν μας δει η γειτόννισα οτι πλένουμε με Ελληνικό.
Εχουμε την ΕΥΡΗΚΑ, Rolco-Βιανηλ... που παραγουν δικά τους για τα Σ/Μ και για αυτές τις πολυεθνικές, αλλά...

Απλά θα πρέπει ορισμένο καιρό/χρονια να κάνουμε πίσω με τις άπλειστες καταναλωτικές συνήθειες μας και με τα δηθεν ΔΕΝ μπορώ πρέπει να το παρω τωρα.

Και δυο λόγια για την βιομηχανία τροφίμων.
Ποτέ στην Ελλάδα ΔΕΝ ειχαμε διατροφικά σκάνδαλα.
π.χ. Ιαπωνία 2000. η 2η γαλακτοβιομηχανία απο μη σωστό καθαρισμό σωληνωσεων ... κάπου 16,000 τρέχανε στα νοσοκομεία.
π.χ. Γερμανία καπου το 1983-84. Χερι ανρθώπου κετέληξε στα σαλάμια.
π.χ. Αγγλία πάρε τρελλές αγελάδες, πάρε άλογα
κλπ κλπ

που έμαθε ο κάθε νεοΕλλην ακομη και οι κομμουνιστές φιλοι μου να καπνιζουν Μαρλιμπορο και να πινουν Τζονυ ναουμε?
ας ΜΗΝ υποτιμαμαι πράγματα και καταστάσεις που ίσως ΔΕΝ τα γνωρίζουμε καλά.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 27, 2013 11:54 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φιλε Xanodos
Οποιο δικιο και αν εχει ο ρομαντικος και αφελης λογος σου χανεται απο το υφος που γραφεις αλλα κυριως απο την απαξιωση σου για τους γυρω σου... Το να γραφεις με προστακτικη σε β πληθυντικο απλα σημαινει οτι εσυ εισαι ο αλαθητος και ολοι οι αλλοι ειναι οι αμαθεις ,οι τσουλες και οι κατινες...
Απο τα παραδειγματα που αναφερεις δειχνεις σαφως οτι εχεις ελλειπεστατη γνωση της πραγματικης αγορας (η "προστιθεμενη αξια" των turbox δεν επεστρεψε ποτε σε εσενα αλλα κατακρατηθηκε με παρανομες ενεργειες απο τον χ και τον ψ επιχειρηματια...αν δεν το ξερεις υπαρχουν προστιμα πολλων χιλιαδων ευρω για μαυρη και καταχρηστικη εργασια )
Πολυ σωστα απαντησε ο καλος φιλος Ιολας... Αλλου ειναι η αντιμετωπιση του θεματος και οχι σε επικινδυνες χειραγωγησεις των β κατηγοριας Ελληνων απο τους γνωστες...Αυτα ειναι σημαδια αλλων εποχων πολυ μακρια απο εμας...
Δυστυχως ενα μεγαλο μερος απο Ελληνικα χερια εβγαλαν μαυρα χρηματα εκτος Ελλαδας αντι να εμπλουτισουν την αγορα μας, δυστυχως Ελληνικες επιχειρησεις πωλουν εισαγωμενα προιοντα ως Ελληνικα,δυστυχως φταινε παρα πολλοι και οχι απαραιτητα οι καταναλωτες που τα Ελληνικης παραγωγης προιοντα συχνα εχουν τριπλασια τιμη απο εισαγωμενα και δεν ειναι ευκολο για τον καθενα να τα αγορασει...
Αν δεν σπασει η αλυσιδα μαυρου κερδους στα Ελληνικα προιοντα οτι και να πουμε ειναι ανεφικτο να γινει...

Βαγγελη εστω και καθυστερημενα λογω απουσιας σου ευχομαι Χρονια Καλα και Πολλα για εσενα και τους δικους σου ανθρωπους. Υγεια και γεματες τσεπες φιλε....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 27, 2013 1:51 pm 
Χωρίς σύνδεση

δεν επιθυμω την καταχρηση ετουτου το χωρου, για θέματα που μπορουμε να συνεχίσουμε καπου αλλού.

απλά ενα τελευταίο σχόλιο.
το turbox δεν το αγόρασα για να επιστρέψει η "προστιθεμενη αξια" σε εμένα. αυτή ειναι η Σιονιστική άποψη των γερμανο-εβραίων Μαρξ-Ενγκελς.
Το αγόρασα ωστε η οποια προστιθέμενη αξία να προστεθεί στο μεγάλο "παγγάρι" της Ελλάδας ΑΕΠ. Και ας το κατασπαραζουν τα βολεμένα κοπρόσκυλα.

ο καθένας μας στην Δημοκρατία εχει την ελευθερία των επιλογών του. Απλά ΔΕΝ θέλω το βάρος των αλλων να καταπεφτει στην πλάτη μου χωρίς να με ρωτουν.
Ουτε παρακαλεσα ουτε ποτε θα παρακαλέσω Γερμανους να μου δωσουν δανεικά.

Απο εναν ανθρωπο της αγοράς προώθησης Ελληνικών προιόντων στο εξωτερικό απο το 1988. Χωρίς επιδόματα, παπλώματα κλπ. Με "μέσα" απο την ιδια του την τσέπη του και μόνο.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1110, 1111, 1112, 1113, 1114, 1115, 1116 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 31 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: