neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 757 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 76  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Γενικά Σχόλια
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 04, 2009 1:50 pm 
Χωρίς σύνδεση

η ΑΧΟΝ στο 8% τώρα.............
ηρθε η σειρα της

α ρε Βαγγελη

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 04, 2009 2:07 pm 
Χωρίς σύνδεση

Ανακεφαλαιώνω λίγο πριν κλεισω
ωρα 15.07 +0.87
πρέπει να κρατηθούμε πάνω απο τις 2430 για τώρα
κλείσιμο άνω των 2450 μας παει ΄σε άλλο επίπεδο

εκτίμηση μου.κλείσιμο στο +2,5%

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 04, 2009 2:10 pm 
Χωρίς σύνδεση

AUDIOVISUAL... λέτε να συμβαίνουν και αλλού ??? Εκπληκτικό.
Παρακολουθεί κανείς το Σαράντη ?

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 14, 2009 8:24 am 
Χωρίς σύνδεση

ρε συ μεγάλε έλεος πια.
απο x- κατι, σε δον-κατι και τώρα ελίζα, δεν βαρέθηκες να κάνεις σπαμ?
στο συγκεκριμένο άρθρο έχουν μπλεχτεί κάπου 50 εννοιες η οποια κάθε μία αποτελει κεφάλαιο από μονη της. Χώρια του ότι ξαφνικά ανακάλυψες μάλλον την πυρίτιδα και τον τροχό, είναι και άσχετα όλα αυτά με την κουβέντα μας

σβηστα ρε Βαγγέλη, μαζί με αυτά σβήσε και το σχόλιό μου μετά
ευχαριστώ

υγ παρεπιπτόντως, το σημερινό άρθρο του Μαυρίδη για τον ΟΤΕ ειναι για τα γέλια. Δυστυχώς έχουν μαζευτεί πολλοί αρθρογράφοι, μη οικονομολόγοι, που γράφουν για οικονομικά ή για την αγορά

υγ2 Δεν μπορώ να καταλάβω την υστερία του συγκεκριμένου μέσου ενάντια σε πολιτικές σαν αυτές που εξήγγειλε το πασοκ. Γιατί όχι στην προοδευτική φορολογία του μερίσματος και των κερδών από το ΧΑΑ και όχι στο χαράτσι του 10%? Μήπως επειδή ορισμένοι βαψομαλλιάδες από κει μέσα, τους οποίους έχω δει σε ΓΣ διαφόρων εταιριών ή του ΣΜΕΧΑ δεν θα μπορούν να κάνουν τις λαμογιές τους? την τελευταία 3ετια το χρηματιστήριο έχει γίνει ναός των traders και των ανθρώπων που λειτουργούν με συγκεκριμένες προσυμφωνίες και λεφτά κάτω απ το τραπέζι. Ας ξαναγίνει πάλι τρόπος άντλησης κεφαλαίων. Άσχετα αν ενα μέτρο δεν μας συμφέρει να μπορούμε να δούμε και πέραν από τη μύτη μας.

Σόρυ για την πολιτικοποίηση του θέματος, βαγγέλη μετέφερε το αν θες στα καθημερινά σχόλια γιατι δεν ξερω πως να το κάνω

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 17, 2009 10:31 am 
Χωρίς σύνδεση

πρωτο σχολιο της ημέρα
ειμαστε στο πλην με την μικρη να αντεχει
λογικα μας σερνει ο dax απ τη μυτη πια
για να δουμε
μετά τις 2 λογικά θα έχουμε πάλι +

αν σπασουμε και τις 2575 με όγκο....τοτε...πάει αλλού το παιχνιδι

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 6:29 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Αν και δεν μου αρέσει να ασκώ αρνητική κριτική σε γνώμες και απόψεις, ειδικά στις αγορές (διότι πολύ εύκολα μπορείς να γελιοποιηθείς), θα ήταν ενδιαφέρον να μαθαίναμε την άποψη της ΕΝΑΠ περί της αγοράς μας και της ΕΤΕ για παράδειγμα που την περίμενε στα 5 ευρώ!!! Πραγματικά τι να υποστηρίζει τώρα?

Απλά για να μας θυμίζει στους παλαιότερους και να μαθαίνουν οι νεώτεροι ότι ΠΟΤΕ η υπερβολή δεν συνάδει με την αλήθεια.

Αν θέλεις verdadeiro σχολιάζεις...

Την καλησπέρα μου...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 24, 2009 10:16 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

alonedriver έγραψε:
Αν και δεν μου αρέσει να ασκώ αρνητική κριτική σε γνώμες και απόψεις, ειδικά στις αγορές (διότι πολύ εύκολα μπορείς να γελιοποιηθείς), θα ήταν ενδιαφέρον να μαθαίναμε την άποψη της ΕΝΑΠ περί της αγοράς μας και της ΕΤΕ για παράδειγμα που την περίμενε στα 5 ευρώ!!! Πραγματικά τι να υποστηρίζει τώρα?

Απλά για να μας θυμίζει στους παλαιότερους και να μαθαίνουν οι νεώτεροι ότι ΠΟΤΕ η υπερβολή δεν συνάδει με την αλήθεια.

Αν θέλεις verdadeiro σχολιάζεις...

Την καλησπέρα μου...

Καποιοι με αναλυσεις που εμοιαζαν στα αληθεια σοβαρες ...τεχνικα,,οντως απο Μαη εβλεπαν την ΕΤΕ στα 5 ευρω

Αλλοι οπως ο κυριος leon μας προειδοποιουσαν οτι στα 17-19 ευρω ΕΤΕ θα εγκλωβιστουμε για χρονια αν αγορασουμε ..

Με προειδοποιουσαν μαλιστα οτι θα με πανε ...εισαγγελεα που διατυπωνω αντιθετες αποψεις :evil:

Δεν ειναι κακο που εκαναν λαθος,,οπως και αλλοι φιλοι οπως ο peridani που καποια Παρασκευη που εκλεισε κατω απο καποιο επιπεδο η Wall
προεβλεψε μακροχρονο πτωτικο καναλι και τουναντιον οι δεικτες απογειωθηκαν..

Το κακο ειναι που αρνουνται τωρα τον διαλογο να μας εξηγησουν που εκαναν λαθος και τι νομιζουν απο δω και μπρος..

ΠΟΤΕ μου ασχετα αν πεφτει η ανεβαινει ο δεικτης δεν αρνηθηκα να καταθεσω την αποψη μου για την συνεχεια,,κρινομενος καθημερινα απο ολους σας..

Λυπαμαι πολυ που ελαχιστοι κανουν το ιδιο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 24, 2009 10:17 pm 
Χωρίς σύνδεση

exw ginei kourastikos kai vlepw pws kanei s allos edw mesa den tanaferei oloi metrapezes paizetai kai kalakanete alla diaxisi tha ginei pote;an oxi na ta dwsw na paiksw kana allox rimatistirio

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 24, 2009 10:20 pm 
Χωρίς σύνδεση

δωστα όλα και πάρε τράπεζες, ξέρεις τι θα γίνει μετά ..... θα κολλησουν οι τράπεζες και κάτι ετιαρείες τύπου σεντρικ θα χτυπάνε +20% με μικρές στάσεις :)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 27, 2009 1:09 pm 
Χωρίς σύνδεση

Που είναι ο φίλος μου ο Logistakos. Η βάση του δανεισμού για το 2010 είναι 59δις... δηλαδή τέλος 2008 είχαμε δανεισμό 230, τέλος 2009 300, τέλος 2010 360 (minimum, αφου αυτή είναι η βάση) Αν λοιπόν 300δις είναι ψίχουλα, τα 400 τι είναι? Τα 500? Τα 600? Δεν είναι φουντούκια, είναι δις όχι δραχμές αλλά ευρώ. Όπως λέω συχνά το πρόβλημα δεν είναι ότι υπάρχει το χρέος είναι ότι έχουμε έναν τρόπο ζωής που μόνο με extra και μάλιστα πολύ extra χρέος μπορεί να συντηρηθεί. Αν θέλουμε κάθε χρόνο 60δις εμένα δεν μου ακούγεται καλό (και μάλιστα για χρονιά που υποτίθεται ότι γνωρίζουμε ότι έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι και υποτίθεται ότι λαμβάνονται και θα ληφθούν έκτακτα μέτρα) . Τα ποσά δεν είναι αστεία.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 757 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 76  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Majestic-12 [Bot] και 13 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: