alonedriver έγραψε:
Αν και δεν μου αρέσει να ασκώ αρνητική κριτική σε γνώμες και απόψεις, ειδικά στις αγορές (διότι πολύ εύκολα μπορείς να γελιοποιηθείς), θα ήταν ενδιαφέρον να μαθαίναμε την άποψη της ΕΝΑΠ περί της αγοράς μας και της ΕΤΕ για παράδειγμα που την περίμενε στα 5 ευρώ!!! Πραγματικά τι να υποστηρίζει τώρα?
Απλά για να μας θυμίζει στους παλαιότερους και να μαθαίνουν οι νεώτεροι ότι ΠΟΤΕ η υπερβολή δεν συνάδει με την αλήθεια.
Αν θέλεις verdadeiro σχολιάζεις...
Την καλησπέρα μου...
Καποιοι με αναλυσεις που εμοιαζαν στα αληθεια σοβαρες ...τεχνικα,,οντως απο Μαη εβλεπαν την ΕΤΕ στα 5 ευρω
Αλλοι οπως ο κυριος leon μας προειδοποιουσαν οτι στα 17-19 ευρω ΕΤΕ θα εγκλωβιστουμε για χρονια αν αγορασουμε ..
Με προειδοποιουσαν μαλιστα οτι θα με πανε ...εισαγγελεα που διατυπωνω αντιθετες αποψεις
Δεν ειναι κακο που εκαναν λαθος,,οπως και αλλοι φιλοι οπως ο peridani που καποια Παρασκευη που εκλεισε κατω απο καποιο επιπεδο η Wall
προεβλεψε μακροχρονο πτωτικο καναλι και τουναντιον οι δεικτες απογειωθηκαν..
Το κακο ειναι που αρνουνται τωρα τον διαλογο να μας εξηγησουν που εκαναν λαθος και τι νομιζουν απο δω και μπρος..
ΠΟΤΕ μου ασχετα αν πεφτει η ανεβαινει ο δεικτης δεν αρνηθηκα να καταθεσω την αποψη μου για την συνεχεια,,κρινομενος καθημερινα απο ολους σας..
Λυπαμαι πολυ που ελαχιστοι κανουν το ιδιο