neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1137, 1138, 1139, 1140, 1141, 1142, 1143 ... 1491  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 08, 2013 6:01 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλό βράδυ σ όλους τους φίλους-συναγωνιστές, πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία...!

Στη ζωή δεν είναι όλα, τόσο εύκολα όσο μας βολεύουν...!:):):)

Σηκώθηκε ένα πρωί από το κρεβάτι του και πήγε στο μπάνιο. Κοιτάζεται στον καθρέφτη και έντρομος διαπιστώνει ότι το πουλί του είναι πράσινο. Ντύνεται γρήγορα και τρέχει στον γιατρό.
Στον θάλαμο αναμονής περιμένει κι ένας άλλος τύπος που κρατάει το κεφάλι του και ξεφυσάει.
-Τι σας συμβαίνει;, τον ρωτάει ο δικός μας.
-Ξύπνησα το πρωί και το πουλί μου ήταν κόκκινο.
-Κι εγώ το είδα πράσινο.
Εκείνη την στιγμή βγαίνει ο γιατρός και φωνάζει για εξέταση αυτόν με το κόκκινο πουλί, ο οποίος βγαίνει μετά από μερικά λεπτά όλο χαμόγελα.
-Τι έγινε; τον ρωτάει ο δικός μας.
-Τίποτα, όλα μια χαρά! Μου “πε να τον πλύνω καλά και θα είναι μια χαρά! Άντε, και στα δικά σου.
Μπαίνει μέσα.
-Τι σας συμβαίνει;
-Α τίποτα, απλώς το πουλί μου είναι πράσινο (όλο άνεση).
-Χμ, λέει ο γιατρός κοιτάζοντάς το. Νομίζω ότι θέλει κόψιμο.
-Τι λες γιατρέ, αφού ο προηγούμενος που είχε κόκκινο πουλί μου είπε ότι δεν είναι τίποτα.
-Κοίτα να δεις αγόρι μου, λέει ο γιατρός. Άλλο κραγιόν και άλλο μούχλα…

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 09, 2013 5:03 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα όλη μέρα σ όλους τους φίλους-συναγωνιστές, πάντα με αισιοδοξία και χαμόγελο...!

Ο Αντώνης ετοιμάζει το ταξίδι στην Κίνα...
Ως συνήθως, τα γνωστά "φερέφωνα", έβαλαν στόχους υψηλούς και φυσικά θα γυρίσει νικητής και τροπαιούχος, με υπογραμμένα καμιά 50αριά "μνημόνια" συνεργασίας...!

Ο Βενιζέλος παρακαλάει τον Κουβέλη να συνεργαστεί, μπας και μπει στην επόμενη βουλή το "Πτώμα" που διοικεί...
Κοινώς ψάχνει για μαλ@κες...
Και να δείτε ότι στο τέλος, αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απειλητικός, θα βρεί στήριγμα τον Αντώνη, που θα τον υιοθετήσει και επίσημα...!

Ο Καμίνης συνεχίζει το "θέατρο" με τον Γερμενή...!

Το περίφημο "αντιρατσιστικό νομοσχέδιο" έρχεται για ψήφιση...
Κάτι μου λέει, ότι κάποιοι πιστεύουν ότι με τις διατάξεις-φωτογραφία κατά της Χ.Α., αλλά θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα...
Ακόμη να καταλάβουν κάποιοι, ότι ένα αποτέλεσμα δε σταματά, αν δε σταματησουν οι αιτίες του...!

Μετά τις επιτυχημένες αποκρατικοποιήσεις του ΟΠΑΠ και της ΤραινΟΣΕ, οι φωστήρες του ΤΑΙΠΕΔ, ετοιμάζουν άλλα 300 δωράκια, για τους "επενδυτές" που κάνουν ουρές...
Ό,τι ακίνητο φιλέτο υπάρχει θα καταλήξει στα "χρυσά χέρια" του σωτήριου ιδιωτικού τομέα της χώρας, αφού το μνημονιό-κρατος αυτό δεν είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί πια τίποτε...!
Ακόμη και το "ειρηνης και Φιλίας" πωλείται και που μάλιστα χτίστηκε χωρίς άδεια...
Και κυνηγάει το κράτος τους πολίτες που αυθαιρετούν...!

Νέο ωραίο παραμύθι Στουρνάρα...
Θα πληρωθούν ως το τέλος του χρόνου τα 8,5 δις χρωστούμενα του κράτους...
Περιμένετε...μη σπρώχνεστε...
Η πραγματικότητα φυσικά είναι, ότι έρχεται για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελ. επαγγελματίες, φόροι φωτιά...!

Ο Λοβέρδος θέλει κόμματα και έπίσημα να μανατζάρονται από ιδιώτες...
Καλά κάνει ο πρώην "κηπουρός" του ΓΑΠ, αφού πιστεύει ότι θα βρεί "σπόνσορες", απ αυτούς που κονόμησαν γερά, όταν αύξησε τα νοσήλια στις ιδ. κλινικές κατά 500%, όταν ήταν υπουργός υγείας...!

Έξω όλα καλά...
Η Ελλάδα παίρνει συνεχώς εύσημα για το κατόρθωμά της να ζει ακόμη, παρά τα μέτρα του "θανάτου"...!

Οι γερμανοί παραμυθιάζουν τους Νότιους, με το ότι η ΕΚΤ τάχα θα πάρει χρέος από τις τράπεζες τους...
Δε λένε όμως ότι αυτό θα γίνει, μετά το "κούρεμα-γουλί" των καταθέσεων και το ξεπουπούλιασμα των λαών...!

Ο Μεγάλος Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, μετά από 26 χρόνια και 49 τίτλους, αφήνει τον πάγκο της μεγάλης "Μαν-Γιου"...
Οι πραγματικά μεγάλοι, πάντα ξέρουν πότε να αποχωρούν και δεν ξεφτιλίζονται...!

Καλημέρα και πάλι και καλή καρδιά...!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 09, 2013 4:11 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Νωρίς-νωρίς και σήμερα, λόγω υποχρεώσεων καλοβραδίζω τους φίλους-συναγωνιστές, πάντα με αισιοδοξία...!

Και μην ξεχνάμε...Ο καθένας μας παίρνει την πραγματικότητα σύμφωνα με τη δική του "οπτική"...!:):):)

Περπατάει μια χελώνα στη ζούγκλα… η χελώνα την έχει δει πολύ δυνατή και λέει συνέχεια «πόσο δυνατή είμαι, θα τους σκίσω όλους κλπ…» Σε ένα σημείο συναντάει στο μονοπάτι ένα σκιουράκι. Γυρίζει και του λέει:
- Σκιουράκι σήκω και φύγε μην σου σπάσω τα μούτρα
Το σκιουράκι της λέει:
- Σιγά μην σε φοβηθώ…
- Σήκω και φύγε μην σε κάνω γούνα, απαντάει η χελώνα.
Φοβήθηκε το σκιουράκι και την κοπάνησε.
Φουσκώνει όλο περηφάνια η χελώνα… «πω πω, γομαρού που είμαι, θα τους σκίσω όλους κλπ»… και συνεχίζει με αργό βήμα.
σε ένα άλλο σημείο συναντάει ένα λαγό στο ίδιο μονοπάτι.
- Λαγέ σήκω και φύγε θα σε σκίσω .
Γυρίζει, την κοιτάει ο λαγός…
- Θα μου κλάσεις τ” @ρχίδι@, της απαντάει.
- Λαγέ σήκω και φύγε θα σε κάνω στιφάδο!.
Την κοιτάει μεγάλη που ήταν ο λαγός, φοβήθηκε και την κοπανάει.
-ΠΩΠΩ ΓΟΜΑΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ, ΟΛΟΙ ΜΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, γυρίζει και λέει η χελώνα και συνεχίζει.
Λίγο παρακάτω συναντάει όμως ένα ταύρο… τον κοιτάει που είναι τεράστιος, φοβάται λίγο αλλά γυρίζει και του λέει:
- Ταύρε σήκω και φύγε θα σε σκίσω.
Την κοιτάει ο ταύρος, αλλά την γράφει εντελώς…
- Ταύρε σήκω και φύγε θα σε κάνω μπριζόλες, ξαναλέει η χελώνα.
Την κοιτάει ο ταύρος, γυρίζει και της χώνει ένα χ@σιμο απίστευτο! Γεμίζει με σκ@τό μέχρι πάνω η χελώνα!
Κάποια στιγμή καταφέρνει και βγαίνει μέσα από τα σκ@τά η χελώνα, τον κοιτάει καλά καλά έτσι ζαλισμένη που ήταν από το σκ@τό και του λέει:

-ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ… ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…;;;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 09, 2013 8:33 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εικόνα...Εδώ η ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΓΡΙΑ ετοιμάζεται να αρμέξει ΚΕΦΑΛΑΙΑ.......Τώρα ....NBG 1.15 -6.85%

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 10, 2013 4:59 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα όλη μέρα σ όλους τους φίλους-συναγωνιστές, πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία...!

Κυβέρνηση και συνδικαλιστές της ΟΛΜΕ παίζουν το παιχνίδι τους και τα φερέφωνα, στο πλευρό φυσικά των "παιδιών"...!

Ο Βενιζέλος βγάζει τις βρώμες του άθλιου πρώην αρχηγού του...
10 εκατομύρια το χρόνο έτρωγε σε ταξίδια ο απατεώνας του αιώνα και ακόμη είναι ελεύθερος...!
Βέβαια επιμένειο Μπένι και για την ενιαία κεντρο-αριστερά...
Ακόμη δεν κατάλαβε ότι ο Ανδρέας δεν υπάρχει πια...!

Ο Άκης, ως γνήσιος νεοέλλην σοσιαλιστής, τα ρίχνει όλα στους συντρόφους του που τον διαδέχτηκαν στο "Άμυνας"...!
Το άμυνας και το υγείας...Τα βασίλεια της μίζας...
Ειδικά το υγείας, μπορεί να ξεπερνάει, μέχρι και το "δημοσίων έργων"-εργολαβιών...!

Στο τέλος του 2014 βγαίνουμε στις αγορές, κατά τον μεγάλο "γκουρού" Στουρνάρα...
Όλα αλλάζουν προς το καλύτερο και συμφωνεί μ αυτή την άποψη και ο πρόεδρος του ΠΑΟ Αλαφούζος, που έδωσε συνέντευξη στο CNN...
Καλή αναμονή...!

Στο μεταξύ...Η ανεργία πέφτει συνέχεια...
Εδώ γελάμε...!

Στον ΟΠΑΔ χαμός κάθε μέρα για την απογραφή των ασφαλιαμένων και την θεώρηση των βιβλιαρίων...
Είναι να απορεί κανείς, γιατι ακόμη δεν άρχισαν οι γερές "μπούκες"...
Αλλά είπαμε...Ο λαός είναι ναρκωμένος, από το άρωμα της Άνοιξης που έρχεται...!

Ο Σόιμπλε λέει ότι δεν πρέπει να βιαζόμαστε, για τον περίφημο φόρο χρηματοοικονομικών συναλλαγών...
Δε χρειάζεται ακόμη λεφτά το Ράιχ άμεσα και θέλει "καβάντζα"...!

Υ.Γ.
Μην ανησυχείτε, οι ΑΜΚ των τραπεζών πάνε καλά.
Τόσο καλά, που κάνει λίμιτ απ, μέχρι και η Γιούρομπανκ, που κρατικοποιείται...!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 10, 2013 2:29 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εικόνα...............oι κυρίες την κάνουν απο τις ΑΜΚ των Ελ. Τραπεζών

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 10, 2013 6:35 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλό βράδυ και για σήμερα, σ όλους τους φίλους-συναγωνιστές, πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία...!

Ποτέ δε βγάζουμε συμπεράσματα, χωρίς να κάνουμε έλεγχο καλό πριν...!:):):)

Ένας Ναυτικός κάποτε κουρασμένος ξεμπαρκάρει από ένα καράβι για όλη του τη ζωή και αποφασίζει να κάτσει στη στεριά να νοικοκυρευτεί, να παντρευτεί κτλ.
Του προξενεύανε του τύπου κάτι γυναίκες από ναυτικές οικογένειες αλλά αυτός δεν ήθελε καμία που να είχε σχέση με νησί ούτε με θάλασσα ούτε με τίποτα που να του θυμίζει το επάγγελμα του. Αποφασίζει λοιπόν να βρει τη γυναίκα της ζωής του μόνος του ψάχνοντας χωρίς να δηλώσει τι επάγγελμα έκανε.
Παίρνει λοιπόν και αυτός ένα κουπί από μια βάρκα και αρχίζει το ψάξιμο σε όλη την Ελλάδα. Βρίσκει σε μια πόλη μια γκόμενα σε ένα παγκάκι, τη γνωρίζει και αρχίζει το ψηστήρι. Αφού την καταφέρνει της λέει:
- Με γουστάρεις ρε γυναίκα να με παντρευτείς;
- Ναι γουστάρω του λέει αυτή.
- Ωραία λέει αυτός αλλά για να παντρευτούμε πρώτα θα μου πεις πως λένε αυτό που κρατάω στο χέρι μου και της δείχνει το κουπί.
Του λέει αυτή:
- Κουπί! Τι άλλο;
- Άαα της λέει αυτός, δεν μου κάνεις αφού βρήκες τι είναι γιατί εγώ θέλω ένα γυναικάκι που να μην σκαμπάζει τίποτα από πράγματα που έχουν σχέση με το επάγγελμα. Δεν γουστάρω τίποτα που να μου το θυμίζει και φεύγει.
Πάει σε άλλη πόλη, βρίσκει μια άλλη την ρωτάει το ίδιο πράγμα, τα ίδια.
Πάει σε άλλη τα ίδια.
Αφού δεν μπορούσε να βρει στις πόλεις, πιάνει τα χωριά αλλά όλες του λέγανε το ίδιο πράγμα.
Ο τύπος άρχιζε να απογοητεύεται σιγά σιγά, ώσπου σε κάποια φάση φτάνει σ” ένα γκαβοχώρι που ίσα-ίσα φαινόταν και στο χάρτη.
Η τελευταία μου ελπίδα σου λέει. Βρίσκει εκεί μια γυναίκα σε μιά βρύση του χωριού που έπλενε κάτι ρούχα. Αφού την καταφέρνει και μαθαίνει ότι είναι ανύπαντρη, τη ρωτάει:
- Για πες μου ρε γυναίκα τι είναι αυτό που κρατάω; Και της δείχνει το κουπί.
- Αυτό του απαντάει αυτή; Τι αστεία ερώτηση, αυτό όλοι ξέρουν ότι είναι το ξύλο του φούρνου που βάζουν μέσα το ψωμί για να το ψήνουν!
- Μπράβο ρε γυναίκα! Εσύ μου κάνεις! Γουστάρω να σε παντρευτώ εδώ και τώρα τις λέει αυτός χαρούμενος!
Ε, να μην τα πολυλογούμε, γίνεται και ο γάμος, αρνιά, σούβλες και τα ρέστα, ώσπου σε κάποια φάση τη πρώτη νύχτα του γάμου φτάνουν και στο κρεβάτι, οπότε πέφτει αυτή από πάνω του λυσσασμένη και του λέει:

- Πες μου τώρα αντρούλη μου, από που θες να σε «εξυπηρετήσω» .
ΑΠΟ ΠΛΩΡΑ Η ΑΠΟ ΠΡΥΜΑ!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 11, 2013 4:39 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα όλη μέρα σ όλους τους φίλους-συναγωνιστές, πάντα με αισιοδοξία καιχαμόγελο...!

Το "θέατρο" ΟΛΜΕ-Κυβέρνησης συνεχίζεται...
Απλά ο "μπερντές" θα είναι χακί...!

Στα κανάλια πολύ "κλάμα", για τα παιδιά μας, από αυτούς που με αυτά που ψηφίζουν τα κατέστησαν τους μελλοντικούς σκλάβους, για τα σκλαβοπάζαρα της "ελληνικής Άνοιξης" του κάθε κοπρίτη...!

Στο ΠΑΣΟΚ οι "σκελετοί" πάνε σε ανοιχτό εμφύλιο πια...
Τελικά ο βενιζέλος κατάλαβε ότι, η μόνη ελπίδα να ανέβει το κόμμα-πτώμα, είναι να βάλει φυλακή τον πολιτικό απατεώνα του αιώνα και πρώην αρχηγό του...!

Η οικογένεια Κουρή ελεύθερη απια, για να συνεχίσει την επενδυτική της δραστηριότητα, προς όφελος της ελλ. οικονομίας και κοινωνίας...!

-0.6% ο πληθωρισμός, ο χαμηλότερος από το 1968, εποχή που κορυφώνεται η μετανάστευση...
Έρχεται και ο αποπληθωρισμός, η τελευταία και πιο εξεθλιτική για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες, φάση της κρίσης...!

Άλλη μια πρωτιά της επί σωτηρία Ελλάδας...
Ξεπέρασε ακόμη και το ρκόρ των ΗΠΑ στην κρίση το 1929 και σε διάρκεια και σε μέγεθος της ύφεσης...

Οι εισαγγελείς της κάθαρσης τελικά απομακρύνονται...
Αφού κάνουν τη δουλειά τους καλά και έρχονται υποθέσεις που αγγίζουν πια, όχι μόνο "συνταξιούχους" της πολιτικής...!

Η CITIGROUP μιλάει ξεκάθαρα, για το κούρεμα καταθέσεων που έρχεται στην Ελλάδα...
Επιτέλους οι απατεώνες αυτοί, λένε και μια φορά την αλήθεια...!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 11, 2013 6:16 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλό βράδυ και για σήμερα, σ όλους τους φίλους-συναγωνιστές, πάντα με αισιοδοξία και καλή καρδιά...!

Για το καθετί, υπάρχει η κατάλληλη λύση...!:):):):)

H γκόμενα: Μωρό μου πάρε μου ένα πανάκριβο μαργαριταρένιο κολιέ . να το φοράω όταν κάνουμε σεξ και να νιώθω σαν πριγκήπισσα .
Ο γκόμενος: Να σου πάρω καλύτερα έναν ζουρλομανδύα . να πη@ιέσαι σαν τρελή??

Ένας νέος άνδρας που ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του ρωτάει τον γιάτρο:
“Γιατρέ, πως μπορώ να μάθω αν η νύφη είναι πραγματικά …παρθένα;”
Ο γιατρός: “Θα χρειαστείς τρία πράγματα, λίγη μπλε μπογιά, λίγη κόκκινη μπογιά κι ένα φτυάρι.”
Έκπληκτος ο νεαρός ρωτάει:
“Τι τα χρειάζομαι όλα αυτά γιατρέ?”
“Πριν την πρώτη νύχτα, θα βάψεις το ένα @ρχίδι σου μπλε και το άλλο κόκκινο. Όταν γδυθείς, αν σου πει αυτά είναι τα πιο παράξενα @ρχίδι@ που έχω δει ποτέ, την κοπανάς με το φτυάρι στο κεφάλι.”

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μάιος 12, 2013 5:17 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα όλη μέρα και για σήμερα, πάντα με αισιοδοξία και χαμόγελο...!
Χρόνια πολλά στους Θωμάδες, ακόμη κι αν είναι "άπιστοι"...!:):)

Ήρθε η ώρα να νοιώσουν και οι ελέυθεροι επαγγελματίες και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις το τι σημαίνει τροικανική κυβέρνηση εξόντωσης...
Και η πλάκα είναι ότι στήριζαν την τρόικα, για να απολύσει τους δημοσίους υπαλλήλους για να μη φορολογηθούν παραπάνω οι ίδιοι...
Άντε να δούμε, θα ξυπνήσουν να δούνε ξεκάθαρα τι σκοπό έχουν αυτοί οι οικονομικοί δολοφόνοι που κυβερνάνε...;;;

Επιτάσσονται και οι καθηγητές επιτέλους, για να γλυτώσουν το ξύλο οι συνδικαλιστές...
Να περάσει για το "χακί" ο επόμενος κλάδος παρακαλώ...!

Ο "Θρύλος" πήρε και το κύπελο χθες...
"Παραγκάτο" θα πουν κάποιοι...Τρίχες κατσαρές...Αφού είναι ο "βούβαλος" πια, μέσα στον βούρκο με βατράχια του ελλ. ποδοσφαίρου...!

Οι τούρκοι έσωσαν τάχα τον Πατριάρχη μας...
Αυτή η κυβέρνση Ερντογάν κάθε χρόνο, από κάτι σώζει τη χώρα των 5-6 εκατομυρίων "ευρωπαίων" και των 60-70 εκατομυρίων "τρυπιοβρακάδων" πειναλέων του μεσαίωνα...!

Κατά τ άλλα...ΟΛΟΙ περιμένουν νε περάσουν οι εκλογές στο Ράιχ, για να χαλαρώσει η λιτότητα...
Κούνια που τους κούναγε...!

Καλημέρα και πάλι και καλή καρδιά και φυσικά δεν ξεχνάμε τις μανούλες σήμερα που γιορτάζουν...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΑ...!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1137, 1138, 1139, 1140, 1141, 1142, 1143 ... 1491  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 76 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: