manos69 έγραψε:
Mιχάλη δεν συγκρίνω ανόμοια άτομα και σίγουρα έχουν διαφορετική οπτική .
Ισως να μη το διατύπωσα σωστά (ήταν και 4 το πρωί

)
Όπως άλλο το πάρτυ άλλο το ράλλυ.
Ναι τα πάρτυ δεν τελειώνουν ποτέ .......... ούτε και τα ράλλυ .
Αυτό που θέλω να πώ εγώ είναι ότι το μεγαλύτερο ράλλυ όντως θα γίνει κατά την γνώμη μου στο ΧΑΑ και νομίζω ότι θα συμφωνείς όπως κι ο Βαγγέλης υποθέτω
αν εξετάσουμε την σημερινές τιμές με τις πολύ μελλοντικές ............ αλλά με μιά μεγάλη διαφορά .
Εγώ εννοώ για πάνω από 10 χρόνια και φυσικά έχω διαφωνήσει με τον ραλλίστα . (εκ των υστέρων)
Ο θάνατος των παλαιών μετοχων είναι δεδομένος και σ'αυτό έχω δώσει τα εύσημα στον Βαγγέλη άσχετα αν άργησα να τον ακούσω.
Εκ του αποτελέσματος αισθάνομαι και τυχερός τώρα που πούλησα (τότε) στα 4.25 μο
Βαγγέλη ...... κρατάω 2 πράγματα φίλε και νομίζω πως είναι σωστά
1) Το ελάχιστο στην τιμή της ΕΤΕ ( ούτε να το γράψω δεν μπορώ

)
2) τον χρόνο που δίνεις .... το 9ηνο .
Ναι έχεις δίκιο για τον χρονισμό .!
Να είμαστε καλά ............. να τα ξαναπούμε τότε

.
( παρεπιπτόντως αξίζει να ασχολέιται κανείς με το ΧΑΑ ή υπάρχουν καλύτερες ευκαιρίες ?)
Καλησπέρα και πάλι φίλε...
Δυστυχώς διαφωνώ, εγώ δεν βλέπω το μεγαλύτερο ραλλύ να γίνετε στο Χ.Α.
Και να σου πω και την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει πλέον που θα γίνει το μεγαλύτερο ραλλύ.
Όσο για την 10ετία... Μακάρι να δώσει αποδόσεις αλλά... Σε 10 χρόνια ποιος ζει και ποιος πεθαίνει ( και από επενδυτές αλλά και από εταιρίες ) ?
10 χρόνια είναι δύο ζωές ολόκληρες.
Ας είμαι λοιπόν εγώ στο πάρτυ μέσα, χαρούμενος όμως, και ας μην ποιάσω ούτε τον πάτο αλλά ούτε και την κορυφή και ούτε το μεγαλύτερο ραλλύ.
p.s.
Και έτσι για την ιστορία των Ελληνικών φόρα...
Ο μόνος που θυμάμαι να είχε μιλήσει ανοιχτά και χωρίς να αλλάζει άποψη για τον μηδενισμό των τραπεζών ήταν ένας... και δεν ήταν ο Σπάρτης.
Και το είχε κάνει από τιμές που τώρα φαίνονται αστρονομικές, πριν ακόμα ξεσπάσει η κρίση στην Ελλάδα.
Μάλιστα τον θυμάμαι τετατέτ με τον xristo 666 σε ένα καφέ που τώρα έκλεισε και αυτό...
Ευτυχώς που τότε τον είχα πιστέψει και τις ξεφορτώθηκα νωρίς.
Καλή συνέχεια