verdadeiro έγραψε:
manos69 έγραψε:
Στην κάθε μεγαλόσχημη πουστάρα τύπου Mobius, Sorros κτλ που επενδύουν στα πτώματα ......... νομίζεις ότι θα πάρεις μεζέ από τους καραχαρίες

Το ΧΑΑ είναι παιχνίδι για μεγάλα ψάρια φίλοι μου και μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας ...... τέτοιες εποχές . :!
Γνώμη μου μακρυά από το μπουρδέλο του ΧΑΑ ........ το είπε κι ένας άνθρωπος σε μιά εκδήλωση του ΣΕΔ
Ετσι δεν είναι Βαγγέλη

.......... και με κλάματα το είπε στο γιουτούμπι ε
Είμαστε χαμένοι εν δυνάμει από χέρι νομίζω

Καταρχας λυπαμαι ,αλλα δεν μου αρεσει το λεξιλογιο σου ..φιλε
Ντροπη...
Ο Μομπιους μπηκε στην Μπελα τον Δεκεμβρη
την ωρα που οι εγχωριοι παικταραδες
ασχολουνταν με τα χρειαζομενα χρηματα τραπεζικα...ΛΑΘΕΜΕΝΑ
απλα παρακολουθουν την πτηση της απο τοτε..
.στην Εχαε συντομα θα συμβει το ιδιο
Οταν το 2007 καλεσμενος σε εκδηλωση εδω στην Αθηνα ,,
,μας ελεγε να πουλησουμε Ελλαδα στις δοξες της τοτε
και να αγορασουμε αναδυομενες Κινα Ινδονησια Ινδια Βραζιλια
και μας εδειχνε σε πινακες ΓΙΑΤΙ Growth κλπ
,εμεις τον κοιταζαμε σαν χανοι αντι να τον ακολουθησουμε
Και βεβαια αν περυσι αντι να επιμενεις στην Εθνικαρα
και στα ..ραλλυ
τον ακολουθουσες στην Μπελα αυτον τον...ασχετο ,
τωρα δεν θαβριζες το Χρημτιστηριο μας..θασουν μαλιστα ΠΟΛΥ χαρουμενος
Κατι παραπανω ξερει σπο μενα και σενα ,πιστεψε με ...
Οσο για Εθνικη στοπα στα 20 σεντ που με ρωτησες πριν λιγες μερες..στα 25 σημερα
Δεν ειμαι πια αρνητικος οσο παλια
Ασχετα αν χαρτια που ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ αυτοι της Τεμπλετον τα προτιμω σαφεστατα
Π.ς.
Δεν ξερω κανενα σε συνεδριαση στον ΣΕΔ να κλαιει...
μαλλον παραπληροφορημενος εισαι φιλαρακο
Μηπως εννοεις τον συμπαθη κομμωτη και τι τουχε σκαρωσει τοτε
ο επισης συμπαθης Μαρινης με τα ..βαμβακια!??
Μονο αυτο το utube θυμαμαι καποιον να κλαει ...γοερα κιολας

Βαγγέλη εμένα λυπήσουμε όσο θέλεις
Τρελός δεν ειμαι και το άκουσα .......... όταν κάποιος Ράλλης του έβαλε και χέρι για αυτό που είπε
Ντροπή σε μένα

για πιό πράγμα

για το λεξιλογιό μου

οκ μπορεί να έχω κακό λεξιλόγιο ............αλλά μαλάκας δεν είμαι και το ίδιο θεωρώ και για σένα .
χαχαχαχαχαχα μπέρδεψες κωμμωτές με υδραυλικούς φίλε μου
θα το γράψω άλλη μία έτσι για το γαμώτο ......... δεν γαμιόμαστε που κοροιδευόμαστε
Δάκρυα και αγανάκτιση: O πρόεδρος των Ελλήνων χρηματιστών κλαίει για την "χαμένη πατρίδα"
Font Size Larger Font Smaller Font
ΤΕΤΆΡΤΗ, 19 ΟΚΤΏΒΡΙΟΣ 2011 12:15 E-mailΕκτύπωση
http://www.theinsider.gr/index.php?opti ... &Itemid=48Έχουμε την κρίση έχουμε και τον ελληνικό "σουρεαλισμό" να μας πλήττει. Μετά τα δάκρυα του δικομματισμού, του πολιτικού συστήματος, των αριστερών κομμάτων, των δεξιών, των εθνικιστών, της Χρυσής Αυγής, των αγανακτισμένων, των περιφρονημένων, του ΣΕΒ και του κάθε ανώνυμου μουρλοκακομοίρη σε αυτή την χώρα, ήρθε η ώρα να δακρύσουν και οι μεγαλοχρηματιστές. Κανονικά δάκρυα, όχι ψεύτικα!
Στη πρωινή εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, o Αλέξανδρος Μωραιτάκης πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ(!) δάκρυσε όταν αναφέρθηκε στα "εγκλήματα" που διέπραξε στο πεδίο της οικονομικής πολιτικής η κυβέρνηση, και που "θα οδηγήσουν στη εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων". Το κακό που μας βρήκε με την "καταστροφή της Σμύρνης" -συνέχισε απτόητος ο "αγανακτισμένος" κ. Μωραιτάκης- θα είναι πολύ μικρότερο μπροστά σε αυτό που συμβαίνει τώρα. Σε αυτό το σημείο δάκρυσε, μην αντέχοντας άλλο την εθνική ταπείνωση.
Σε αυτή την χώρα, δεν θα εκχωρήσουμε από ότι φαίνεται μόνο μέρος της εθνικής και οικονομικής μας κυριαρχίας, αλλά και κάθε ίχνος σοβαρότητας...
Ανδhttp://www.theinsider.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=16117:tears-and-aganaktisi-o-president-of-the-greek-brokers-crying-for-their-lost-homeland&catid=68:people&Itemid=48ρέας Μπελιμπασάκηςhttp://www.theinsider.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=16117:tears-and-aganaktisi-o-president-of-the-greek-brokers-crying-for-their-lost-homeland&catid=68:people&Itemid=48
λάθος μπορεί να κάνω ........... αλλά δεν βάζω τα κλάματα για τους πούστηδες σύντεκνε
http://www.youtube.com/watch?v=2JqlrW3mlHkαν δεν ήταν δίπλα σου στο ΣΕΔ ........... και κάνω λάθος .............γράφτο