τα γατόνια ...... ρε με είδατε μουσκεμένο και με περάσατε για νερουλά ???
Καταρχήν μόνο την φάτσα του να δει κανείς καταλαβαίνει ότι είναι σταρ ο άνθρωπος ........... εξού και ο υπερθετικός βαθμός που του απέδωσα ...... μεγάλη στάρα

το που ήταν για να δώσω έμφαση
δεν τον είπα άσχετο τον κύριο ......... αντιθέτως ....... πτωματοφάγο τον είπα ....... δηλαδή κάτι σαν σκουπιδοφάγο που ανακυκλώνει τα πάντα και δεν πετάει τίποτα ..... ακόμα και το ζουμί το πουλάει για πρώτη ύλη
ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΆΝΕΤΕ ρε φιλαράκια τι θέλω να πώ ε ??
ξαναδιαβάστε τι λέει ο καλλιτέχνης καλά ........... γιατί εγώ αποφάσισα να μην ξαναμείνω στην ίδια τάξη και δώστε λίγο προσοχή ..... πως ξεκινάει και πως κλείνει το άρθρο .!
Πιθανές μακροπρόθεσμες ευκαιρίες βλέπει στην Ελλάδα ο Mark Mobius. Ξεκαθαρίζει ωστόσο ότι τα προβλήματα στην οικονομία παραμένουν....... και καταλήγει ο στάρ
την ελληνική αγορά δύσκολη για να δραστηριοποιηθείς
με μιά σεισμική δόνηση οικονομική σε Ευρώπη και Κίνα ........ και με μιά αλλαγή νομίσματος στο Ελλαδιστάν ......... δεν μας σώνει ούτε η κούνια ΜΠΕΛΑ ... ούτε οι τρίχες απ'τα φραγκοδίφραγκα της ΕΧΑΕ .
Η επόμενη επένδυσή μου θα είναι μόνο στην δουλεία μου μάγκες .......... δεν ξαναχάνω τάξη
σωλήνες χάλκινες -πλαστικές -πολυστρωματικές , σχαράκια σιφωνάκια ,καπάκια από λεκάνες με σήμα την Τζούλια
επίτοιχα αερίου .... που είναι της μόδας το αέριο γενικώς (σε 3 χώρες της ευρώπης που έχω πάει αυτό είναι ή κύρια πηγή ενέργειας στην θέρμανση .... για μας τους υδραυλικούς )
φίλτρα νερού ... που θα είναι μελλοντική ανάγκη ...... θα επιβάλλεεται
και τέλος πάντων στην μαστοριά μου και την ομορφιά μου .... που είναι και με 3 ' ' '

απ΄το δημοτικό
Τέλος σύντεκνοι ......... δεν γίνεται να κονομήσουμε όλοι απ'το ΧΑΑ-λι ας κονομήσουν όσοι είναι γατόνια .............. σας έστειλα

...
εγώ θα περιμένω το τρελό αγόρι από πίσω

........ μόλις δώσει το σύνθημα της ανάπτυξης

.........
δεν παρατάω αυτό που έμαθα και που πάντα θα είναι χρήσιμο ........ για να γίνω οπαδός του σταρ και του ΧΑΑλ .