neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 206 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 21  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: «Το πάρτι στις αγορές τελείωσε»
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 30, 2013 5:50 pm 
Χωρίς σύνδεση

Έχουμε μπει σε στάση αναμονής για τις γερμανικές εκλογές.. Δε θα έχουμε καμια φοβερή εξέλιξη μέχρι τότε όσον αφορά τις οικονομικές εξελίξεις στην ευρώπη (και την Ελλάδα) οπότε δε θα έχουμε και μεγάλες διακυμάνσεις στα χρηματιστήρια.
Επομένως, μέχρι τέλη σεπ ο νταξ θα πέζει 8000 με 8500 ο ντάου 15000 με 16000 και ο γιδις 800-900.
Επίσης, είμαστε σε αναμονή για (γεω)πολιτικές εξελίξεις στη μ. ανατολή.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 31, 2013 12:36 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Larry Williams: Πώς επενδύω και γιατί
Πώς τοποθετείται στις αγορές ένας από τους κορυφαίους επενδυτές παγκοσμίως και ποιος είναι ο τρόπος που επιλέγει τις περιοχές όπου δραστηριοποιείται. Γιατί δεν επενδύει σε ελληνικές μετοχές και ποια είναι η κορυφαία στρατηγική!

http://www.euro2day.gr/specials/intervi ... giati.html

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 07, 2013 1:12 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλησπέρα και καλό Αύγουστο να έχουμε... :D

Συνεχίζω με την ίδια λογική και κρατάω την short θέση στον Γερμανό...

Morgan Stanley Seeks Repeat of Winning Dollar Call: Currencies
http://www.bloomberg.com/news/2013-08-0 ... ncies.html

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 22, 2013 4:16 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Το βατερλό των «σορτάκηδων»

Εικόνα

Μερικοί από τους πιο γνωστούς «σορτάκηδες», αντιμετωπίζουν αυτή την περίοδο τις χειρότερες ζημιές της τελευταίας δεκαετίας, μεγαλύτερες ακόμα και από αυτές που υπέστησαν κατά τις τελευταίες ημέρες της φούσκας των dot coms, το 1999, καθώς τα στοιχήματά τους κατά συγκεκριμένων μετοχών τους γύρισαν τελικά μπούμερανγκ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Wall Street Journal, ο William Ackman και ο David Einhorn αποτελούν μερικά παραδείγματα που ανήκουν στην περίπτωση αυτή.

Τα στοιχεία της εφημερίδας δείχνουν ότι οι 100 πιο “σορταρισμένες” μετοχές του δείκτη Russell 3000, υπεραποδίδουν σημαντικά έναντι της μέσης επίδοσης στο δείκτη. Όπως συνέβη και κατά το 1999. Συγκεκριμένα, οι σορταρισμένες μετοχές ενισχύονται κατά 33,8% από τις 16 Αυγούστου, σε ένα διάστημα που όλες οι μετοχές του δείκτη σημειώνουν κέρδη 18,3%.

«Είναι πιο επώδυνο τώρα από ό,τι ήταν το 1999», εξηγεί στη WSJ ο βετεράνος short seller Andrew Left, της Citron Research. Ο Left, έχει χάσει πολλά χρήματα ποντάροντας στην πτώση της εταιρείας ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla Motors, που είναι και μία από τις πλέον “σορταρισμένες” στη Wall Street.

Η μετοχή της Tesla έχει ενισχυθεί κατά 300% από τις αρχές του έτους, σημειώνοντας άνοδο 32% μόνο από τις 28 Ιουνίου. Ο CEO της Tesla, Elon Musk, δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να καγχάσει με εκείνους που προέβλεπαν την πτώση της μετοχής του.

“Φαίνεται ότι ο καιρός είναι πολύ άσχημος στην Shortville αυτές τις μέρες”, έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter τον Απρίλιο.

Ο κ. Ackman έσπευσε την Τρίτη να υπερασπιστεί τις επενδύσεις του στρεφόμενος κατά της «Herbalife». Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος της εταιρίας προσπάθησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να αποκρούσει τις κατηγορίες του κ. Ackman λέγοντας πως πρόκειται για μια απολύτως νόμιμη επιχείρηση.

Γα τις δυσκολίες που υπάρχουν αυτό το διάστημα μίλησε και ο ιδρυτής της εταιρίας Lakewood, Anthony Bozza, ο οποίος έγραψε σε επιστολή του προς τους επενδυτές. «Ήταν μια δύσκολη περίοδος για τις ανοικτές πωλήσεις τους τελευταίους μήνες με τις εταιρείες αμφιβόλου αξίας να παρουσιάζουν αύξηση των τιμών των μετοχών τους, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικά μια θετική εξέλιξη στο τέλος».

Ο David Einhorn, ιδρυτής της Greenlight Capital, ενημέρωσε τους επενδυτές της ότι η μετοχή της εταιρίας επέστρεψε στο 1,2% κατά το δεύτερο τρίμηνο, την ώρα που τα κέρδη της τον Ιούλιο είχαν μειωθεί κατά το ήμισυ.

Αυτή τη στιγμή οι short sellers, περιμένουν πως το τέλος του προγράμματος στήριξης της οικονομίας από τη Federal Reserve θα φέρει και μείωση στις τιμές των μετοχών ορισμένων εταιριών.
http://www.axiaplus.gr/article/44236/to ... ortakhdwn/

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Αύγ 22, 2013 7:12 pm 
Χωρίς σύνδεση

αντε καιρός να επιστρέψουν στην Ελλαδα,

να ξεμπλοκάρουμε εμεις για να μας παγιδευσουν αργότερα...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 27, 2013 7:34 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καμία κίνηση...

Κρατάω το short στον Γερμανό και παρακολουθώ τα υπόλοιπα...

Παρά τα δημοσιεύματα, ποιο ελκυστική κάθε μέρα για short γίνετε για εμένα η Tesla όσο τραβάει πάνω. Ακόμα και σήμερα στο +2% περίπου είναι...

The Truth Behind Tesla's Safety Ratings

http://www.bloomberg.com/video/the-trut ... aGk1Q.html

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 28, 2013 2:28 pm 
Χωρίς σύνδεση

mirabilis έγραψε:
Έχουμε μπει σε στάση αναμονής για τις γερμανικές εκλογές.. Δε θα έχουμε καμια φοβερή εξέλιξη μέχρι τότε όσον αφορά τις οικονομικές εξελίξεις στην ευρώπη (και την Ελλάδα) οπότε δε θα έχουμε και μεγάλες διακυμάνσεις στα χρηματιστήρια.
Επομένως, μέχρι τέλη σεπ ο νταξ θα πέζει 8000 με 8500 ο ντάου 15000 με 16000 και ο γιδις 800-900.
Επίσης, είμαστε σε αναμονή για (γεω)πολιτικές εξελίξεις στη μ. ανατολή.

τελικά η μέση ανατολή υπερίσχυσε, όπως είναι φυσικό, και βλέπουμε τους δείκτες να καταρρέουν.. άν όντως είναι μικρής διάρκειας η επέμβαση, θα είναι και μικρό το κακό.. όμως, δεν είναι να πιστέψει κανείς κάτι τέτοιο..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 30, 2013 10:30 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

European Stocks Fall Before Economic Confidence Reports

http://www.bloomberg.com/news/2013-08-3 ... anged.html

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 30, 2013 3:36 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Άνοιγμα short στην Deutsche Bank στο 33,04 euro ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 30, 2013 5:04 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

michael έγραψε:
Άνοιγμα short στην Deutsche Bank στο 33,04 euro ...

Κλείσιμο θέσης στο 32.97 με πολύ μικρό κέρδος...

Την short θέση στον Γερμανό δείκτη που είχα ανοίξει στις 09/07/2013 συνεχίζω να την κρατάω.

Καλή συνέχεια... :!: :)

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 206 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 21  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 31 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: