kanouchr έγραψε:
Φιλε Βαγγέλη, μια απλή παρατήρηση. Εδώ και και καιρώ συνηθίζεις να αναφέρεσαι στον αρχηγό...όμως ο αρχηγός τώρα για εσένα είναι η ΔΕΗ ενώ πριν μερικά έτη ήταν η ΕΤΕ. Όπως όλοι γνωρίζουμε η ΕΤΕ ήταν αρχηγός για μερικές δεκάδες χρονια αν όχι εκατοντάδες, ενώ η ΔΕΗ είναι καινούργιο φρούτο το οποιο πρίν 1 έτος δεν το ακουμπούσε ούτε λεχρίτης (έχω πάρει ΔΕΗ στα 2.40 και όλοι με λέγανε "μακακα"...)
Η ερώτηση μου είναι η εξής...Αλλάζουνε οι αρχηγοί τόσο εύκολα? Μήπως ποντάρεις στο λάθος άλογο και ειδικά αφού αυτό έχει τρέξει μέχρι να τα φτύσει για τις δυνάμεις του? Μήπως αφήσαμε τα ημερα και πήγαμε στα αγρια με υπερβολική ευκολία σε αντίφαση με τα ιστορικά δεδομένα?
Γνωρίζω ότι επί της παρούσης τα δεδομένα έτσι μας λένε...αλλα...άλλο γυναικα από σπίτι και άλλο ωραίο γκομενάκι από τον δρόμο...
Με βάση το P/BV η αγορά αξιολογεί την ΕΤΕ σαν γυναικα από σπίτι...ακόμα και τώρα...
Εκτος αυτού, αν ας πούμε, η ΕΤΕ πάρει ένα 10% επάνω το warrant που θα έχει πάει (αν όχι 300% επάνω)...
Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή να ανεβεί η ΕΤΕ ένα 10%? Εδώ έχει ήδη ανεβεί 100% από τα χαμηλά.
Νομίζω ότι πριν βιαστούμε να πούμε "the king is dead, long live the king" πρέπει να σιγουρευτούμε ότι "the king is dead" αλλιώς θα βρεθούμε σύντομα στην κρεμάλα!
Γεια σου φιλε μου παλιε..πως τα περνας ??
Λοιπον μαλλον λαθος καταλαβες
Δεν κατεχω μετοχες ΔΕΗ αυτην την στιγμη ...trading την κανω και αυτην οπως και αλλες
Απλα αυτη απο την ανακαμψη της Αγορας περυσι μεχρι και τωρα
προπορευεται της ανοδου κσι της πτωσης ,οπως εκανε η ΕΤΕ παλια...
αυτη λεμε Αρχηγο ..την σηματωρο της τασης ,την λοκομοτιβα ...
ε...αυτη δεν ειναι πια η Ετε πως να το κανουμε δηλ??
Ανεβηκε προχτες την μερα μεταταξης αν θυμασαι η ΕΤΕ
Την ακολουθησε μηπως η υπολοιπη Αγορα??
Μειον 4% εκλεισε!!!ο δεικτης
Οταν μια μετοχη απο τα 50 ευρω ,εφτςσε στα 22 σεντ !!!
Τωρα το να παει 50 η 60 σεντ δεν το λεμε ανοδο ,το λεμε αναπηδηση της ψοφιας γατας..
Αν δεις εξαετες διαγραμμα της ..μια ευθεια γραμμη θα διακρινεις τους τελευταιους μηνες
Ενας θλιβερος ουραγος της τασης ειναι,
,ανεβηκε τον Ιουνη μετα την ανοδο της Αρχηγου με την νεα τιμη στοχο της Goldman
το να ανεβει στα 60 σεντ τωρα ας πουμε δεν σημαινει οτι αλλαζει την μακρο μοιρα της
Π.ς.
Κατεχω αντιθετα απο ΔΕΗ που δεν εχω πια ...
γουαραντ τοσο ΕΤε οσο και Πειρ
οχι τοσο για να κερδοσκοπησω ,οπως θελουν οι πολλοι ,
αλλα για να τα ασκησω τον ιουνη του 2014
Πιστευω οτι οι οροι εξασκησης θα αλλαξουν προς το κσλυτερο..